- Android Auto és Carplay utólag? A Carpodgo Mini kicsi és olcsóbb, mint a nagyok
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
-
1900 - 1801
4488 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-11-18 17:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
Igen, valami baj van a szerverek szinkronizálásával. tegnap Csapoatival toltuk és végig első volt és mindig más ment be a helyére elsőnek. Én késő este játszottam és dettó ugyan ez volt nekem is...első voltam és 4. lettem
Erősen emlegettem is a felmenőiket.Nem tudom miez, senki sem tudja max a CM ha egyáltalán lokalizálták már a problémát.
-
Csapoati
nagyúr
-
r0
csendes tag
-
Syrius XIX
addikt
Lehet azt fogjátok mondani, h hülyeséget beszélek, de most sikerült kb. 1,5 órát játszani 1-be a game-mel.
+csináltam 6-7 versenyt és az a tapasztalatom, h jóformán sehol nem kell fékezni, hanem a gomb nyomvatartási idejével lehet operálni és ha befordult amennyire kellett, akkor driftelve kanyarodsz tovább minimális ellenkormányzással!
Nem tudom mire jó az, h minden versenyt +lehet fék nélkül csinálni!
Na de 11111111, ez van! 
-
- = Zk = -
félisten
Ha az első pár kanyarban megvárod míg a balfa**ok egymást hányják kardélre, utána izomból lenyomod őket

igen, ez is egy lehetőség

(#1887) Brian_GT
ááá, nem köszi.
-
intercooler
őstag
Skyline start, hát valami brutál ez a kocsi!!!
A kanyarban történtekért felelősséget nem vállalok...
-
Syrius XIX
addikt
Köszi. De ebben mi a logika? Vagy azt ne keressem?
Szerintem ugyanaz, mint az 1-ben!
Igaz, h Online játszol a többiekkel, csak nem a nyilt szerókon, hanem külön szobában, úgymond "Priwate room"-ban! Ezért nincs semmiféle díjazás érte!
A GRID 1-ben ha Online mentél, arra volt a "RANKED".
A "Priwate" pedig a baráti gurulásokra, csak ott a GRID-en belül hoztál létre jelszót a szobához, amit aztán valamilyen úton-módon +osztottál a többiekkel és csak az tudot bejönni, aki tudta a jelszót!Logika ebben ott van (szerintem), h baráti társaságban +beszélhetjük, ki, mikor, mennyit nyerjen és fel lehet húzni a másik profilját statisztikailag! Erre viszont így nincs lehetőség!

-
Syrius XIX
addikt
Engem érdekel(-ne), de a Coll: OFF (amikor 1másban megyünk, vagy 1máson átmegyünk) baromira zavar, mert LvesztM a fonalat, hol kezdődik a másik autója és hol végződi kaz enyém!

Coll: ON. Annyit viszont nem mentem a játékkal, h versenyképes, vagy versenytárs legyek!

Ettől függetlenül + lehet próbálni, max. hamar le fogok lépni, ha úgy érzem nem igazán vagyok közösség(-etek)be való!

-
scampolo84
aktív tag
Ma-holnap meg hétfő. Ha csak nem szereztem meg az időutazás képességét ( jajjj de jó lenne
) akkor te jelen komment idején is dolgozol, mert különben pénteknek kellene lennie

Hát mint olvastad jövő hét hétvége nekem kizárt, max Megan Fox vagy Jessica Biel tudna megzavarni a Le Mans 24 nézésében, de nekik is valami olyat kell alkotniuk ami megérje azt, hogy otthagyom a világ legpatinásabb eseményét

Deee hétköznap azért fellelhető vagyok szóval majd biztos összefutunk.... ha látsz a Szt István körúton driftelni egy RS5-ös Audit az csak én vok, csak meguntam a monitort meg a gamepadot

Igen, most is dolgozom, valóban. Az ember azért van, hogy hódoljon a szenvedélyeinek, így nagyon helyes, ha másra (is) koncentrálsz.

Egyszer összehozzuk akkor is!

A körúton meg csak óvatosan, régen ott laktam a 20-ban, és jajj lett volna annak, aki megzavarja az álmom, bár sajnos a Combino sem állt le éjjel a kedvemért

-
Brian_GT
őstag
Heheheh

Semmi gond, megesik, ma, holnap meg hétfőn sajnos meló, így a kedd-szerda, meg a szombat-vasárnap lesz játszós nap a héten

Ma-holnap meg hétfő. Ha csak nem szereztem meg az időutazás képességét ( jajjj de jó lenne
) akkor te jelen komment idején is dolgozol, mert különben pénteknek kellene lennie

Hát mint olvastad jövő hét hétvége nekem kizárt, max Megan Fox vagy Jessica Biel tudna megzavarni a Le Mans 24 nézésében, de nekik is valami olyat kell alkotniuk ami megérje azt, hogy otthagyom a világ legpatinásabb eseményét

Deee hétköznap azért fellelhető vagyok szóval majd biztos összefutunk.... ha látsz a Szt István körúton driftelni egy RS5-ös Audit az csak én vok, csak meguntam a monitort meg a gamepadot

-
scampolo84
aktív tag

Hétfőn is melózól?? Látom írtad megint akkora szerveztem mikor dolgozol. Ez nem direkt van így
... én csak a főnöködtől kértem el a beosztásodat

Mert hétfőn még aktívabban vagyok én is, de keddtől kezdődik a Le Mans közvetítések, csütörtöktől meg már szabadedzések-időmérő és onnantól én kiírom az ajtómra a ,,nyaralni mentem" táblát.... kb, mint a Rém Rendes Családban, mikor Al nyaralni ment a kanapén biztos vágod ezt a részt
és úgymond ott volt, de mégsem
.. nah kb vasárnap 4ig amíg vége én is ilyen leszek
Nah meg vasárnap délutánra mire vége kb félhulla.... már tervezem a nasi+inni+életben és éberen tartó felszerelést 
Heheheh

Semmi gond, megesik, ma, holnap meg hétfőn sajnos meló, így a kedd-szerda, meg a szombat-vasárnap lesz játszós nap a héten

-
Brian_GT
őstag
Áj nó da fíling máj brada

Hétfőn is melózól?? Látom írtad megint akkora szerveztem mikor dolgozol. Ez nem direkt van így
... én csak a főnöködtől kértem el a beosztásodat

Mert hétfőn még aktívabban vagyok én is, de keddtől kezdődik a Le Mans közvetítések, csütörtöktől meg már szabadedzések-időmérő és onnantól én kiírom az ajtómra a ,,nyaralni mentem" táblát.... kb, mint a Rém Rendes Családban, mikor Al nyaralni ment a kanapén biztos vágod ezt a részt
és úgymond ott volt, de mégsem
.. nah kb vasárnap 4ig amíg vége én is ilyen leszek
Nah meg vasárnap délutánra mire vége kb félhulla.... már tervezem a nasi+inni+életben és éberen tartó felszerelést 
-
scampolo84
aktív tag
Nyugodtan lehet jönni multizni, ha playlisten mész ott úgy kell hozzáállni lesz ami lesz. Én most jöttem le róla, 9es szinten kezdtem és 12 és felen jöttem el. Ez kb másfél óra versenyzés alatt.
Voltak nagyon jó futamok, meg rosszak is amikor bőven előlrébb értem volna be, de kiforgattak vagy kilöktek.
Legjobb az egy touge verseny volt én RS5 tuning nélkül ő merci s63 vagy melyik van itt tuninggal és nem tudott lerázni. Elején úgy megindult azt hittem meglóg és felfut +5re az előnye és akkor vége, de aztán látta gond lesz és kezdett rosszul menni...végén nem volt 1sec köztünk
Szerintem megizzadt ő is
Level29es csávó volt, szóval tuning nélkül, megveregettem a hátam

Scampolo: Én bevállalom mindig, ha nagyon kivárok akkor nem érem utol az elsőket, mert aki jól vezet és megtud lógni soha nem érem utol. Én megyek a sűrűjébe és lesz ami lesz. Persze nem mondom, olyan reflex hadmozdulatok kellenek, de megy...az esetek 80%-ban..maradékban meg könnyítek a kocsi karosszériáján
és megyek tovább. 
Áj nó da fíling máj brada

-
Brian_GT
őstag
ezért nem járok multizni...

Nyugodtan lehet jönni multizni, ha playlisten mész ott úgy kell hozzáállni lesz ami lesz. Én most jöttem le róla, 9es szinten kezdtem és 12 és felen jöttem el. Ez kb másfél óra versenyzés alatt.
Voltak nagyon jó futamok, meg rosszak is amikor bőven előlrébb értem volna be, de kiforgattak vagy kilöktek.
Legjobb az egy touge verseny volt én RS5 tuning nélkül ő merci s63 vagy melyik van itt tuninggal és nem tudott lerázni. Elején úgy megindult azt hittem meglóg és felfut +5re az előnye és akkor vége, de aztán látta gond lesz és kezdett rosszul menni...végén nem volt 1sec köztünk
Szerintem megizzadt ő is
Level29es csávó volt, szóval tuning nélkül, megveregettem a hátam

Scampolo: Én bevállalom mindig, ha nagyon kivárok akkor nem érem utol az elsőket, mert aki jól vezet és megtud lógni soha nem érem utol. Én megyek a sűrűjébe és lesz ami lesz. Persze nem mondom, olyan reflex hadmozdulatok kellenek, de megy...az esetek 80%-ban..maradékban meg könnyítek a kocsi karosszériáján
és megyek tovább. 
-
scampolo84
aktív tag

Ha az első pár kanyarban megvárod míg a balfa**ok egymást hányják kardélre, utána izomból lenyomod őket

-
Csabee.
nagyúr
Én offline játszom még, és nagyon tetszik Szokás kérdése a játék teljesen. Én anno a Grid1-et megjelenéskor félretettem mert nem jött be, idén elővettem és nagyon tetszett. Végig is játszottam. A Grid2- azonnal tetszett. (Igaz nekem nagyon tetszik a szép grafika és az új autók amik a játékban vannak) .
-
- = Zk = -
félisten

-
laca000
őstag
Nagyon helyes, jó játékot!

Majd reméljük együtt

Teszt online. -
scampolo84
aktív tag
-
intercooler
őstag
Ezért szoktunk inkább openben menni, mert bár jó lenne coll onnal játszani azt csak privátban lehet, ahol meg akkor nincs cash és xp. És mivel mindenki bőven fejlődik még, így inkább legyen cash és xp mint coll on.
Polonic: Steam profil név privátban kellene hozzá.
Inter: Napközben lehet én is leszek majd kereslek azt gurulhatunk, de akkor úgymond 7 óra előttire ha írok egy 6órát az még ok neked? 5 órát nem ígérem, mert akkor 5-kb 10ig kicsit hosszú lenne, de igyekszem akkor megoldani úgy hogy mindenkinek jó legyen.
nekem jó bármikor 7-ig vagyok
-
laca000
őstag
HOGY ÉN PERSZE MEGINT DOLGOZOM MAJD

Meggyütt a kulcs, tőtti!

-
scampolo84
aktív tag
Ezért szoktunk inkább openben menni, mert bár jó lenne coll onnal játszani azt csak privátban lehet, ahol meg akkor nincs cash és xp. És mivel mindenki bőven fejlődik még, így inkább legyen cash és xp mint coll on.
Inter: Napközben lehet én is leszek majd kereslek azt gurulhatunk, de akkor úgymond 7 óra előttire ha írok egy 6órát az még ok neked? 5 órát nem ígérem, mert akkor 5-kb 10ig kicsit hosszú lenne, de igyekszem akkor megoldani úgy hogy mindenkinek jó legyen.
HOGY ÉN PERSZE MEGINT DOLGOZOM MAJD

-
Brian_GT
őstag
Köszi. De ebben mi a logika? Vagy azt ne keressem?
-
r0
csendes tag
Igyekszem ott lenni (én futok kuplungos név alatt
). -
scampolo84
aktív tag
-
marinea2
addikt
Ugye jól tudom, hogy ha zárt szobában multizunk, akkor nincs cash a helyesésekért és a LVL se változik?

Jól tudod
-
scampolo84
aktív tag
Ugye jól tudom, hogy ha zárt szobában multizunk, akkor nincs cash a helyesésekért és a LVL se változik?

-
polonic
félisten
-
Csapoati
nagyúr
nekem késő, nem lehet elöbb? valoszinü én már reggel tolni fogom..
Mennyire korábban? Én sajnos tanulok és családlátogatok késő délutánig.
De persze ha a többieknek jó, hajrá. 
Amúgy tényleg nincs nagy különbség a high-ultra között, nekem valahogy átállítódott high-ra és észre sem vettem, pedig előtte ultrán volt.
Aki multizik, tapasztalt már olyat, hogy pl endurance verseny vége előtt 3-4 mp-cel kidob az eredményképernyőre, hogy nyertél, majd amikor tényleg lejárt az idő, megváltoztatja az eredményt, ugyanis a többiek még mehettek a hátralevő időben, én meg nem... 2 győzelmet buktam így. Ja a másik meg, hogy olyan 3 mp-cel nyerek, és eljátsza ugyanezt, a célbaérés után a 2. helyezettet mutatja nyertesnek 3 mp-cel...
-
laca000
őstag
Persze meg.
Az utalás, pénzlevonás, sms azonnal megvolt. Ez volt hajnali 3:20, mert éjszakás voltam éppen. A kulcs 10:30-kor landolt a gmail fiókomban.
www.simplycdkeys.com-ról
Akkor várom én is..

-
scampolo84
aktív tag
-
laca000
őstag
Nem biztos a hat óra, de nem én voltam az egyetlen áldozat innen, aki így járt

De megkaptad a kulcsot?
Mert ugye az a lényeg. -
scampolo84
aktív tag
-
laca000
őstag
Honnan vetted? Nekem simplycdkeys-ről 6 óra volt a dolog
Volt is hajtépés 
De..
Ezek szerint 6 óra kb?
Klafa.
Akkor holnap leghamarabb nekiállhatok.. -
intercooler
őstag
nekem késő, nem lehet elöbb? valoszinü én már reggel tolni fogom..
-
marinea2
addikt
Szerintem (!) ezt a GRID 2-őt úgy kell kezelni, mint aminek semmi köze az első részhez (mert valljuk be: tényleg semmi köze hozzá semmilyen téren)!
A következő sort nem vitaképpen írom, előre szólok!
A GRID 1 sokkal jobb volt!

A GRID 2 pedig 1 olyan autós játék, aminek (véletlen, nem véletlen, igazán nem tudom) történetesen ugyanaz a neve, mint az 1-nek: GRID, de 2!
Ez 1 teljesen külön álló autós játék, ebben is autók vannak, több hasonlóság nincs és felesleges is tovább összehasonlítani (legfőképp azért, mert az 1-et a 2-vel nemis lehet 1 lapon Mlíteni)!

Szerintem ha így kezeljük, jó lesz ez!

Részemről befejeztem a sírást, inkább az érdekelne, hogyan tovább?

Segítsünk 1másnak inkább, mint beszólunk (szerintem)!

Ennyi!

Megjegyzés: Ír6tok erre bármit, nem azért írtam, h vitatkozzunk, hanem lezárásképpen, innentől foglalkozzunk a 2-vel és kész (legalábbis itt, mert ez a GRID 2 Topic és semmi köze az 1-hez)!
"A GRID 1 sokkal jobb volt!
A GRID 2 pedig 1 olyan autós játék, aminek (véletlen, nem véletlen, igazán nem tudom) történetesen ugyanaz a neve, mint az 1-nek: GRID, de 2!"Na erre adok én is egy szavazatot. Sajnos nem igazán jött át.
Kidobott pénz. Legalábbis számomra. Szomorú vagyok 
-
scampolo84
aktív tag
-
scampolo84
aktív tag
-
laca000
őstag
Engem inkább az érdekel, hogy a Steam kulcsot egész mostanáig nem kaptam meg.

Miután lezajlott az utalás, csak várok és várok

-
Brian_GT
őstag
Így van, holnap este gurulás. Részletek kint a csoportfalon!!! Várunk mindenkit szeretettel!!!
-
drr
őstag
Holnap leszek én is végre! Az új konfiggal ultrán sem esik multiban 35 alá az FPS, jellemzően 45-55 képkocka/másodpec :-)
-
Csapoati
nagyúr
-
beefjeez
senior tag
-
Csapoati
nagyúr
Na akkor ennek fényében holnap este 19 órakor tervezünk egy gurulást online (coll on vagy off, majd eldöntjük). Akit érdekel, majd jelezze akár itt, akár priviben, vagy a steames csoportban, aki már fent van.

-
drr
őstag
Szerintem (!) ezt a GRID 2-őt úgy kell kezelni, mint aminek semmi köze az első részhez (mert valljuk be: tényleg semmi köze hozzá semmilyen téren)!

A GRID 2 pedig 1 olyan autós játék, aminek (véletlen, nem véletlen, igazán nem tudom) történetesen ugyanaz a neve, mint az 1-nek: GRID, de 2!
Ez 1 teljesen külön álló autós játék, ebben is autók vannak, több hasonlóság nincs és felesleges is tovább összehasonlítani (legfőképp azért, mert az 1-et a 2-vel nemis lehet 1 lapon Mlíteni)!

Ennyi!

Megjegyzés: Ír6tok erre bármit, nem azért írtam, h vitatkozzunk, hanem lezárásképpen, innentől foglalkozzunk a 2-vel és kész (legalábbis itt, mert ez a GRID 2 Topic és semmi köze az 1-hez)!

-
Syrius XIX
addikt
Igen egyetértek. Most már kezd nagyon szemet szúrni a negatív hírezés itt. Nehogy már én álljak odébb mikor én játszok vele, pont az ne irogasson meg minden akinek nem tetszik. Most már hetek óta ez megy, lecsillapodhatna már és befejeződhetne ez a fikázás. Meghallgattuk, értjük, tiszteletben tartjuk mindenki véleményét és senki nem mondta ne írja le, én is leírom a véleményem, de tessék menni mással játszani akkor.
Komolyan mondom már lassan én kérek elnézést, hogy megvettem a játékot és merek vele játszani.

Ennyi!

-
Brian_GT
őstag
Igen egyetértek. Most már kezd nagyon szemet szúrni a negatív hírezés itt. Nehogy már én álljak odébb mikor én játszok vele, pont az ne irogasson meg minden akinek nem tetszik. Most már hetek óta ez megy, lecsillapodhatna már és befejeződhetne ez a fikázás. Meghallgattuk, értjük, tiszteletben tartjuk mindenki véleményét és senki nem mondta ne írja le, én is leírom a véleményem, de tessék menni mással játszani akkor.
Komolyan mondom már lassan én kérek elnézést, hogy megvettem a játékot és merek vele játszani.

-
Syrius XIX
addikt
Igen, mert az említett rész valahogy kimaradt! Csak gondoltam, olyan nincs, h nem jutok tovább, így meredten bámultam a képernyőt, h mi a fax van? És akkor tünt fel, h mi a retek az a 3 tégla ott felül? Aztán jött a felismerés, h ó bakker, erre nem gondoltam!

-
Brian_GT
őstag
Ezt írtam én is ráadásul jóval korábban
Azt mondtad minden kész 
-
Csapoati
nagyúr
Ezt abszolut tamogatom.
Nekem is ha nem tetszik egy jatek, tovabballok.z -
Nescafé
őstag
Mindjárt megnézem mert némelyik pálya elég nehézkes....
-
Enton
addikt
Lehet ám.
Verseny közben options de annyi hiányossága van hogy nem live strem-ben vált nehézséget, hanem újraindítja az adott versenyt, de ez csak egy apróbb hiányosság meg lehet nem is tudnák megvalósítani, hogy élőbe lassuljanak a kocsik feltünés nélkül. -
polonic
félisten
Nem ertem miert kell hasonlitani egy friss jatek multijat egy 5 evesehez? Ott nyilvan mar csak azok maradtak, akik szeretnek es tudnak is jatszani. Itt meg sok a toro-zuzo, akik lassan majd kikopnak, aztan maradnak az ertelmesebbek. Az meg a masik fele, hogy itt nem lehet minden kanyart jocskan levagni, mert kemenyen bunteti a rendszer.
Mondjuk annyi pozitívum tényleg van, hogy levágni nem lehet a kanyarokat. Valaki be is tett egy multis videót az egyből. Na azért az eléggé durva volt, amit abban műveltek, kiszélesítés, levágás. . .
-
Rototti
senior tag
Nem ertem miert kell hasonlitani egy friss jatek multijat egy 5 evesehez? Ott nyilvan mar csak azok maradtak, akik szeretnek es tudnak is jatszani. Itt meg sok a toro-zuzo, akik lassan majd kikopnak, aztan maradnak az ertelmesebbek. Az meg a masik fele, hogy itt nem lehet minden kanyart jocskan levagni, mert kemenyen bunteti a rendszer.
Nem hasonlítottam a törés zúzást a 2. részhez, hanem az első rész korábbi tapasztalataihoz. Csak azoknak ajánlottam a lehetőséget, akiknek az új fizika nem tetszik. Inkább játsszanak régivel, mint hogy itt legyenek negatív kommentek.

-
Csapoati
nagyúr
Én is így érzek, sajnálom, hogy ilyenre csinálták. De kár ezen már idegeskedni. Inkább visszamentem GRID-ezni, nagyon jó versenyeket lehet tolni. Tök normálisak az emberek, a direkt lebontás sokkal ritkább, mint volt. Főként oroszok vannak, de izgis, fair versenyeket lehet velük menni.
Ja és a legjobb: driftelni csak a drift versenyeken kell. 
-
r0
csendes tag
Pont most kerestem tubuson videót, de akkor már nem linkelem be.
A menü a legelb@Xottab része a játéknak.
-
Rototti
senior tag
Még egy ilyen elbaszott fizikájú, irányíthatatlan, csaló szar játékot, mint ez.. Büszke lehet magára a Codemastert, sikerült megerőszakolni a "sorozatot".

Én is így érzek, sajnálom, hogy ilyenre csinálták. De kár ezen már idegeskedni. Inkább visszamentem GRID-ezni, nagyon jó versenyeket lehet tolni. Tök normálisak az emberek, a direkt lebontás sokkal ritkább, mint volt. Főként oroszok vannak, de izgis, fair versenyeket lehet velük menni.
Ja és a legjobb: driftelni csak a drift versenyeken kell. 
-
Syrius XIX
addikt
-
Bjørgersson
félisten
Még egy ilyen elbaszott fizikájú, irányíthatatlan, csaló szar játékot, mint ez.. Büszke lehet magára a Codemastert, sikerült megerőszakolni a "sorozatot".

-
- = Zk = -
félisten
-
Nescafé
őstag
üdv
A nehézséget játék közben lehet állitani ,vagy hol tudom megnézni mire van állitva? -
beefjeez
senior tag
Sok a köcsög, szar a biztonság.

Raadasul a szeretet unnepen

-
r4z
nagyúr
Thx a tippért, de több* is próbáltam és az 1.-ben 1 verseny van (legalábbis, ha +csinálom és első vagyok, akkor sem jön elő több), a 2.-ban pedig 3 menetes Fairlady Z- vel, vagy Sylvia-val tol6ó van! Nem tudom, így jártam oszt annyi!

Csinálj másik versenyt is, ne azokat ismételgesd, amik kész vannak...
-
Syrius XIX
addikt
Thx a tippért, de több* is próbáltam és az 1.-ben 1 verseny van (legalábbis, ha +csinálom és első vagyok, akkor sem jön elő több), a 2.-ban pedig 3 menetes Fairlady Z- vel, vagy Sylvia-val tol6ó van! Nem tudom, így jártam oszt annyi!

-
polonic
félisten
Dirtben azert jokat jatszottam multiban.
Itt ez az Impact rating cucc sem ér semmit. -
Csapoati
nagyúr
Ez a legtöbb játékban így van sajnos a szimek kivételével (de ott sem mindegyikben, ahogy fentebb írtam), a Shift 2-ben is lezúztak, a Dirtökben is.
zolisx4: A playlist menüjében ott van, hogy voice everyone, arra menj rá, és tedd none-ra.
-
dragonfx
veterán
ha a grid egy 10es skálán x akkor a grid 2 x+1.....
ha a grid egy 10es skálán x akkor a grid 2 x-9.....

é ha a grid 1 2pont?

-
r0
csendes tag
A kép alapján a "New Union" csoportban 1, a "Trans America Pacers" csoportban még 2 versenyed hátravan.
Ha belépsz valamelyik csoportba, még azon belül is lehet a versenyek között válogatni.
-
laca000
őstag
ha a grid egy 10es skálán x akkor a grid 2 x+1.....
ha a grid egy 10es skálán x akkor a grid 2 x-9.....

Köze nincs a Grid 1-hez.
Szépen van csomagolva, ennyi.
Félig-meddig Dirt, félig-meddig a franc tudja mi.
De nem Grid!
Az telitalálat volt.
-
Syrius XIX
addikt
-
zolisx4
őstag
same like Bpest közlekedési feelingje

Ez inkább Indiához hasonlít,csak tehenek nincsenek

-
- = Zk = -
félisten

same like Bpest közlekedési feelingje

-
Bjørgersson
félisten
a multiban meg sok a lökdösődő k.csög... én így jellemezném

-
- = Zk = -
félisten
-
zolisx4
őstag
Szerintem alapból kétféle taktika létezik.
1. Első helyek valamelyikéről menekülsz, első pár kanyart viszed az elején, utána meg lemaradnak a crasherek.
2. Hátulról rajtolva kivársz, inkább nézed, hogy lökik ki egymást te meg elsunnyogsz, aztán padló, az eleje meg jó eséllyel nem szökik meg annyira, hogy jó vezetéssel ne érd utol őket.
Igen ezt tervezem mindig ,és hogy mindig 1 leszek ,de ez csak elképzelés ,a helyzet az hogy mindig utolsó leszek.
-
scampolo84
aktív tag
Szerintem alapból kétféle taktika létezik.
1. Első helyek valamelyikéről menekülsz, első pár kanyart viszed az elején, utána meg lemaradnak a crasherek.
2. Hátulról rajtolva kivársz, inkább nézed, hogy lökik ki egymást te meg elsunnyogsz, aztán padló, az eleje meg jó eséllyel nem szökik meg annyira, hogy jó vezetéssel ne érd utol őket.
-
zolisx4
őstag
Hát elég sok őrült van én az első kanyarnál mindjárt az utolsó vagyok ,úgy löknek ki mintha muszáj lenne .
Ennek nem sok értelme van így ,.
Amúgy ki lehet kapcsolni valahol hogy ne hajam mit ordibálnak?? -
beefjeez
senior tag
-
polonic
félisten
Na jó, a multi is egy kalap szar. Nem a játék miatt, hanem mert rohadt sok a köcsög. Nem hiszem el, mi élvezet van abban, hogy szarrázúzzák a másikat.
Fene sem játszik ezzel így. -
Csapoati
nagyúr
-
Nescafé
őstag
Tenshi Way, Okutama [Day & Night]
Collins Park Ring, Miami [Day & Night]
Indy Circuit Reversed, Brands Hatch [Day]
GP Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day]
Arc De Triomphe, Paris [Day & Night]
Le Trocadero, Paris [Sunset]
National Circuit, Algarve [Day]
Infield Circuit, Indianapolis [Day]
Columbus Pass, Barcelona [Day & Night]
South Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day]
Memorial Gate, Barcelona [Day & Night]
Redwood Approach, California [Day & Night]
Tatsu Valley, Okutama [Day & Night]
Downtown Speedway, Miami [Day & Night]
Pacific Way, California [Sunset]
Big Sur, California [Day & Night]
GP Circuit, Algarve [Day]
Fountain Loop, Barcelona [Sunset]
Championship Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Shinto Shrine, Okutama [Day & Night]
Sport Circuit , Indianapolis [Day]
Saint-Laurent, Cote d’Azur [Day & Night]
LiveRoutes, Dubai [Day]
Al Sufouh Strip, Dubai [Day & Night]
International Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Ap Lei Chau, Hong Kong [Sunset]
Riverside, Chicago [Sunset]
Kowloon Climb, Hong Kong [Day & Night]
Marine Gate, Barcelona [Day & Night]
Paddock Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Pont De L’alma, Paris [Day & Night]
Nakheel Vista, Dubai [Day & Night]
Hattan Way, Dubai [Sunset]
North Circuit, Red Bull Ring [Day]
Circuit De La Seine, Paris [Day & Night]
Wan Chai Gap, Hong Kong [Day & Night]
Causeway Approach, Miami [Day & Night]
Ocean Drive, Miami [Sunset]
Torii Rush, Okutama [Sunset]
GP Circuit Reversed (Pre-order) , Brands Hatch [Day]
The Loop, Chicago [Day & Night]
Leopolda, Cote d’Azur [Day & Night]
Cabrillo Highway, Cote d’Azur [Sunset]
Mizu Mountain, Okutama [Day & Night]
Gulf Approach, Dubai [Day & Night]
Wabash Run, Chicago [Day & Night]
LiveRoutes, Chicago [Day]
Route d’Azur, Cote d’Azur [Day & Night]
GP Circuit (Pre-order), Brands Hatch [Day]
La Turbie, Cote d’Azur [Day & Night]
Peak Road Descent, Hong Kong [Day & Night]
Champs Elysees, Paris [Sunset]
South Circuit, Red Bull Ring [Day]
Sakura Pass, Okutama [Sunset]
LiveRoutes, Miami [Day]
GP Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Pebble Beach Drive, California [Day & Night]
Route De Corniche, Cote d’Azur [Sunset]
North Circuit, Indianapolis [Pre-Order Bonus] [Day]
Sport Circuit, Algarve [Day]
Indy Circuit, Brands Hatch [Day]
Magazine Gap, Hong Kong [Day & Night]
Avenue De New-York, Paris [Day & Night]
Underpass Ring, Chicago [Day & Night]
Orra Quay Loop, Dubai [Sunset]
Pok Fu Lam, Hong Kong [Sunset]
High Street, Barcelona [Day & Night]
Club Circuit, Algarve [Day]
Lake Shore Point, Chicago [Day & Night]
Bixby Pass, California [Day & Night]
GP Circuit, Indianapolis [Day]
Oval Circuit, Indianapolis [Pre-Order Bonus] [Day]
Columbus Bay, Barcelona [Sunset]
LiveRoutes, Paris [Day]
LiveRoutes, Barcelona [Day]
South Point Bay, Miami [Day / Night]
Art Deco Loop, Miami [Sunset]
GP Circuit, Red Bull Ring [Day]
South Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Marina City, Chicago [Sunset]
Jumeirah Beach, Dubai [Day & Night]
North Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day]beefjeez :

Köszi, csak hogy tudjam hol járok...
-
scampolo84
aktív tag
Tenshi Way, Okutama [Day & Night]
Collins Park Ring, Miami [Day & Night]
Indy Circuit Reversed, Brands Hatch [Day]
GP Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day]
Arc De Triomphe, Paris [Day & Night]
Le Trocadero, Paris [Sunset]
National Circuit, Algarve [Day]
Infield Circuit, Indianapolis [Day]
Columbus Pass, Barcelona [Day & Night]
South Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day]
Memorial Gate, Barcelona [Day & Night]
Redwood Approach, California [Day & Night]
Tatsu Valley, Okutama [Day & Night]
Downtown Speedway, Miami [Day & Night]
Pacific Way, California [Sunset]
Big Sur, California [Day & Night]
GP Circuit, Algarve [Day]
Fountain Loop, Barcelona [Sunset]
Championship Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Shinto Shrine, Okutama [Day & Night]
Sport Circuit , Indianapolis [Day]
Saint-Laurent, Cote d’Azur [Day & Night]
LiveRoutes, Dubai [Day]
Al Sufouh Strip, Dubai [Day & Night]
International Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Ap Lei Chau, Hong Kong [Sunset]
Riverside, Chicago [Sunset]
Kowloon Climb, Hong Kong [Day & Night]
Marine Gate, Barcelona [Day & Night]
Paddock Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Pont De L’alma, Paris [Day & Night]
Nakheel Vista, Dubai [Day & Night]
Hattan Way, Dubai [Sunset]
North Circuit, Red Bull Ring [Day]
Circuit De La Seine, Paris [Day & Night]
Wan Chai Gap, Hong Kong [Day & Night]
Causeway Approach, Miami [Day & Night]
Ocean Drive, Miami [Sunset]
Torii Rush, Okutama [Sunset]
GP Circuit Reversed (Pre-order) , Brands Hatch [Day]
The Loop, Chicago [Day & Night]
Leopolda, Cote d’Azur [Day & Night]
Cabrillo Highway, Cote d’Azur [Sunset]
Mizu Mountain, Okutama [Day & Night]
Gulf Approach, Dubai [Day & Night]
Wabash Run, Chicago [Day & Night]
LiveRoutes, Chicago [Day]
Route d’Azur, Cote d’Azur [Day & Night]
GP Circuit (Pre-order), Brands Hatch [Day]
La Turbie, Cote d’Azur [Day & Night]
Peak Road Descent, Hong Kong [Day & Night]
Champs Elysees, Paris [Sunset]
South Circuit, Red Bull Ring [Day]
Sakura Pass, Okutama [Sunset]
LiveRoutes, Miami [Day]
GP Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Pebble Beach Drive, California [Day & Night]
Route De Corniche, Cote d’Azur [Sunset]
North Circuit, Indianapolis [Pre-Order Bonus] [Day]
Sport Circuit, Algarve [Day]
Indy Circuit, Brands Hatch [Day]
Magazine Gap, Hong Kong [Day & Night]
Avenue De New-York, Paris [Day & Night]
Underpass Ring, Chicago [Day & Night]
Orra Quay Loop, Dubai [Sunset]
Pok Fu Lam, Hong Kong [Sunset]
High Street, Barcelona [Day & Night]
Club Circuit, Algarve [Day]
Lake Shore Point, Chicago [Day & Night]
Bixby Pass, California [Day & Night]
GP Circuit, Indianapolis [Day]
Oval Circuit, Indianapolis [Pre-Order Bonus] [Day]
Columbus Bay, Barcelona [Sunset]
LiveRoutes, Paris [Day]
LiveRoutes, Barcelona [Day]
South Point Bay, Miami [Day / Night]
Art Deco Loop, Miami [Sunset]
GP Circuit, Red Bull Ring [Day]
South Circuit, Yas Marina [Day (Pre-order) & Night]
Marina City, Chicago [Sunset]
Jumeirah Beach, Dubai [Day & Night]
North Circuit Reversed, Red Bull Ring [Day] -
beefjeez
senior tag
-
Nescafé
őstag
-
bpx
őstag
szerintem nem volt rossz, viszont en igyekeztem a leheto legrovidebb ido alatt vegigtolni very easy-n, csak hogy letudjam es meglegyenek az achievementek

inkabb multiztam, ott is ugyanugy fel kell oldani az autokat szep sorban, na meg azert az sokkal elvezetesebb is
-
scampolo84
aktív tag
Jó lesz Frontin is. De csak is a 0,5-ös. Azzal már tűrhető. És ne felejtsük el a szükséges folyadékbevitelt ( Pilsner Urquell) se!
-
Csapoati
nagyúr
A multinak semmi köze a single-höz. Ha maga az irányítás, versenyélmény bejött, akkor vágj bele, de készíts be Xanaxot és sose húzódj az első kanyar előtt külső ívre.

-
polonic
félisten
Nincs is szebb, mint a szívből jövő őszinteség!

Most jön a multi, de kétségeim vannak felőle.
Tényleg olyan semmilyen volt az egész. Ömlesztve minden ebbe a WSR-be. Nem tudom. . .

-
scampolo84
aktív tag
-
dragonfx
veterán
Te hol voltál a GRID 1-be, mikor és hogy hívtak?

Ha a 30%-os irányítás neked jobb, ám legyen!
Ne szép legyen, hanem jobb mint az 1!
Csili-vili, + mitudomén, de minek? 
A GRID 2 élvezhetőség szempontjából az 1-hez képest (szigorúan szerintem!) 1/10.

a grid1 tul kötött ez sokkal szebb grafikába pályák jobbak valószerűbb.tény a kontroll az gány....
ha a grid egy 10es skálán x akkor a grid 2 x+1..... -
polonic
félisten
Kivégeztem a single-t.
Röviden, tömören: hát, ez mekkora szar volt. . . -
scampolo84
aktív tag
-
Brian_GT
őstag
-
Jim74
nagyúr
Jim74-nem üzenném, ne félj tőle
DFGT tulajként nekem is szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy kontrollerrel gyorsabb vagyok. Szóval vagy lassan, de élvezetesen megyek, vagy a joy-jal fényezem az egómat és hozom az eredményeket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval én a kormányt le is tettem.

Akkor viszont megyek a TV elé játszani a gémmel

-
scampolo84
aktív tag
Jim74-nem üzenném, ne félj tőle
DFGT tulajként nekem is szembesülnöm kellett a ténnyel, hogy kontrollerrel gyorsabb vagyok. Szóval vagy lassan, de élvezetesen megyek, vagy a joy-jal fényezem az egómat és hozom az eredményeket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval én a kormányt le is tettem.

-
r4z
nagyúr
Biztos nincs még elég rajongód.
-
Syrius XIX
addikt
Ennek örülök, én mindenképp adnék neki 1 esélyt a helyedben, árban sem olyan szörnyű.
Viszont igen 2 másfajta játék még ok, de 2 autós 1 csárdában lehet nem tudnád annyira megszokni a meleg váltásokat. Ezt rád bízom.Nekem meg az F1 maradt még ki, van DFGT-m gondolom ahhoz oda erősen ajánlott. Te mivel tolod?
Syrius: Valószínűleg elmaradt 1 verseny, mert pl egy ablakon belül fent látod van 3-4 verseny is. Lehet benéztél 1et. Vagy nincs meg a szükséges szponzor pont, mert nem teljesítetted a feltételeit amit adtak így kevés jött össze. E 2 lehet csak más nem.
Az első 2 versenyt is, ahol az látszik, h: "Invite" azokat is többször végigtoltam 1st. helyen! Semmi változás nem volt. Az első verseny az 1 menetes, a 2. pedig 3. Megvolt! No 11111111, majd csak lesz valahogy!

(#1800) Jim74 válasza Brian_GT (#1798) üzenetére: Arra gondoltam, lehet visszateszem az F1-eket, hátha annak a csúszkálásai után ez is könnyebb lesz!

-
ledgeri
nagyúr
DEMO- infó róla?
Biztos cáfolat van-e?
-
Csapoati
nagyúr
Lehet, hogy majd ősszel nekiesek ennek is komolyabban, de addig az F1 élvez prioritást, de kipróbálni lehet, hogy hamarabb kifogom. Legfeljebb TV előtt kanapéról kontrollerrel

Nekem egy DFGT-m van, de vannak itt a PH-ról olyanok (egyről konkrétan tudok), aki billel tolja és kormányosokat megszégyenítő időket képes futni
(#1799) laca000: szerintem, ha egyszer megsérült a mentésed, akkor már hiába másolgatod. Stean-ben kapcsold ki a szinkronizálást a steam felhővel (steam --> beállítások --> felhő). F1 2012-ben ez sok embernek megoldotta az ilyen jellegű problémáit.
(#1801) Csapoati: végül is, ha ezt kontrollerrel kipróbálom, akkor annyira nem zavarhat össze

Ha azt kormánnyal tolod ezt meg billentyűzettel (amivel állítólag jobb is), akkor nem hiszem, hogy annyira összekeverednének az irányítási sémák benned.

Új hozzászólás Aktív témák
-
1900 - 1801
4488 - 4001 4000 - 3901 3900 - 3801 3800 - 3701 3700 - 3601 3600 - 3501 3500 - 3401 3400 - 3301 3300 - 3201 3200 - 3101 3100 - 3001 3000 - 2901 2900 - 2801 2800 - 2701 2700 - 2601 2600 - 2501 2500 - 2401 2400 - 2301 2300 - 2201 2200 - 2101 2100 - 2001 2000 - 1901 1900 - 1801 1800 - 1701 1700 - 1601 1600 - 1501 1500 - 1401 1400 - 1301 1300 - 1201 1200 - 1101 1100 - 1001 1000 - 901 900 - 801 800 - 701 700 - 601 600 - 501 500 - 401 400 - 301 300 - 201 200 - 101 100 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E459 I3-8130U 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD laptop
- HP ProBook 450 G8 I3-1115g4 8 GB 256 GB NVMe 15,6" FullHD IPS laptop
- Lenovo Thinkpad T14 G2 Ryzen 3 5450u/16GB/256 GB SSD/14"FHD gyári gar
- HP Elite x2 G4 I5-8265U/8 GB RAM/256 SSD/3k IPS TOUCH 2in1 laptop és tablet
- Új MSI 16 Sword WUXGA 144Hz i7-14650HX 5.2Ghz 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Win11 Garancia
- Kingston 8GB DDR4 3200 MHZ Bontatlan!
- DDR2 KINGMAX 2GB RAM
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case Sapphire Glass Karcmentes 91% akkumulátor 2027.04.09-ig garan
- Nvidia Quadro P400/ P620/ P1000/ T400/ RTX A2000 6/12GB + RTX 4000 SFF 20GB ADA- Low profile (LP)
- G.SKILL WigiDash érintőkijelzős PC vezérlőpanel!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Erősen emlegettem is a felmenőiket.
Na de 11111111, ez van! 

Ha leszünk elegen és nem lesz külsős, akkor simán mehet a collison on.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)