Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Strezi
őstag
válasz
polonic
üzenetére
Igen, eljöttem. Mondjuk érdekes huzavona volt, mert szerettem ott dolgozni, viszont a család itthon volt ...
Próbáltam őket a távmunka irányába terelni, de akkor (tavaj május) nem volt lehetőség erre. Ezért visszajöttem a Crytek-hez budapestre. A dolog pikantériája, hogy tavaj novemberben megkerestek, hogy nem mennék e mégis vissza akár távmunkába is
Akkor meg én lendítettem be nekik 
Majd pár év múlva megyek megint, de szerintem a Forzás csapat (Playground Games) és nem az akkori CM lesz majd a célpontom

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Ha most bekapcsolom a szinkront és elindítom a játékot, akkor egyből működik és megjegyzi az eredményeimet? Tehát nyomhatom a reinstallt.
Vagy előbb nyomjak le egy két versenyt?Úgy érzem egyébként, hogy a Peccs valami fájlomat megbolondított. Olyan gond nélkül futott a multi is, ahogy az elvárható egy bulldozertől.
-
bpx
őstag
-
Enton
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Csak!
Eddig két verda van megcsinálva mindegyikkel pöcsölni kell olyan 15-20 percet, hogy belődd jó helyre a kamerát. Mihelyst megvan minden verda, meg megcsináltam hozzá a módosításokat úgyis megosztom mindenkivel.
De ha valakinek kell küldjön privátot és átküldöm neki mail-ben(audi tt, bmw e30 van eddig).
Meg csak a kabrióknál mutat ilyen "szépen".
Kabinos verdáknál nagyon elsötétedik a kép, akkor kell a világosítani a játékon 1.2-1.6 brightness-re.
Nameg csak a gagyi felbontású/texturájú belső nézet van csak, sajnos a másolgatós módi nem működik mint a dirt showdown-ban, pedig az lenne az igazi.
De a semminél sokkal jobb ez is.Itt a bmw-s:
Igen az ott egy Evo X a Dirt 3-ból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Syrius XIX
addikt
LAN party-ról hallottál már? 12 gép 1 teremben! Na pl. azért!
(#900) LW válasza Redneck (#888): Na meg mondjuk azért is!

Steam: A legszarabb a világon!
Gyerek tolta a COD: MW-t.
Feltörték a profilját, cheater-kedtek vele éjsazka, amikor ő békésen aludt!
Bannolták, de örökre!Kérdeztük, akkor most mi legyen, csináljon 1 másik profilt, ha már 1* a régit nem engedik neki használni még akkor sem, ha bebizonyította, h még a gépe sem volt bekapcsolva!?
Válasz: Csinálhat, de nem megy vele semmire, mert 1 lemez, 1 kód, 1 profil!
Király!
És akkor most mi a megoldás?
Válasz: Ballagjon el és vegye meg még 1*, ha játszani akar vele! úgy is lett, mert játszani akart vele szegénykém és tényleg nem ő volt a hibás, de mit lehet tenni, ez van!Ez nektek annyira jó?

Remélem így már érthető, miért mondom azt, h a STEAM SZAR!

Na nálam innen fúj a szél Steam-et illetően!
-
Csapoati
nagyúr
-
jozsi252
veterán
Az a baj hogy így már sok. Most számoltam és pár forint eltérés lehet de 11 800 ft már sok, úgy gondolom. Nekem annyiból jó hogy 6 990ft-ért megtudom venni, mert Pesten dolgozok, és így nem gond elmenni sehova. Illetve Ha megveszem a maradék 3 DLC-t akkor 11 600-ra jön ki a game. De szerintem nem fontos megvenni mindegyik DLC-t, jó lesz azok nélkül is a game.
Meg amúgyis Headstart Pack benne van a 6 990ft-os árban.
Amúgy szerintetek a dobozos verziót, minden további nélkül belehet regelni Steamen?
-
Brian_GT
őstag
Én is remélem mert arra alapozok én is összejön egy jó társaság, mint anno Grid 1 topicban és nagyon jó kis zártkörű csapatásokat lehet majd csinálni. Lehet tudni vagy aki olvassa írjon már annyit pls ki kapja meg pénteken. Mert esetleg ott hétvégén már lehetne kiírni valamilyen kis game-t.
Ha szervert kell csinálni vagy még nem tudom a módját azt szívesen vállalom, netem 80/25ön biztos elég lesz hozzá, remélem a vasam is

-
Ventur@
senior tag
A kezem között megfordult összes CM játékot billenytűvel toltam végig. Én már csak ilyen perverz vagyok
.DiRT és GRiD alá valahogy nem tudtam jól beállítani a Logitech kormányt, így maradt a billentyűzet. Van egy Dual Action gamepadom is, de azzal még rosszabb volt, mint kormánnyal
.Azt nem tudni, hogy mivel irányították. Lehet, hogy leírták, csak nem vettem észre.
Néha lehetett látni egy game pause részt és ott A és B gomb (Xbox kontroller) szimbólumok voltak, szóval nem kizárt, hogy gamepaddal tolták.
-
Ventur@
senior tag
Ha tényleg pc-n ment a játék, akkor a drift része még cikibb jelen állás szerint. Az 1-ben ennél fényévekkel jobban lehetet terelni a gépet billentyűvel. Remélem azért ezen még csiszolnak
.Látvány szerintem rendben volt, hiszen jó ez az Ego motor. Viszont a hangok: a drifter autó (Nissan Silvia volt talán?) hangja is odab*szott, de az utána lévő Scirocco az...kész volt
.Bár ez a: minden váltásnál (fel/le) és gázelvételnél lángoló kipuffogó...érdekes, de ez most csak szőrszálhasogatás részemről
.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LG 32GQ850-B 32 240Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Akkor meg én lendítettem be nekik 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
.