Hirdetés
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_GT
őstag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Ezt minálunk is tapasztalták múltkor többen is, leginkább akkor jön elé ha megszakad a CM szerver és igyekeznek visszaállítani + ha valami ki/belépés történik.
Ha ilyen van akkor azt tanácsolom mindenkinek írja be a közösbe...mármint a steamen ami van csinálva csevegő szoba game alatt, hogy bibi van és akkor az invitáló személy aki kitudja vinni a bandát a közös lobbyba kilép majd vissza.... nem kell szenvedni...szóljatok nyugodtan...ati meg gonzi is így tolták pár körig...aztán helyrejött nekik mikor visszaléptünk. -
Dr. Gonzο
senior tag
Egy különleges "láthatatlan" bug.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
cyberkind
üzenetére
Van értelme, legalábbis addig, amíg össze nem szeded az összes járgányt.
Utána privát gurulásokkal elkerülhetőek a, finoman fogalmazva disztingválatlan versenyzők.
Nekünk is ez a célunk.
Egy népes tábor összekovácsolása, akikkel élvezetes versenyeket, akár bajnokságokat is lehet csinálni.
Nem tudom, mikorra érünk el oda, hogy napi szinten is legyünk annyian, hogy ez kivitelezhető legyen, de már most is voltunk egy szerón egyszerre 9-en talán 1-2 órát is.
Napi szinten közel azonos időben most is vagyunk ennyien, de ez az ünnepek alatti "ráérés", ez nem mérvadó.Lényeg, hogy elindult ez a folyamat, és biztos vagyok benne, hogy belátható időn belül meghozza gyümölcsét.
Én elég rendesen szorgoskodom rajta.
-
Brian_GT
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Azt ne várd el, hogy csak korrekt emberek legyenek fenn, ez sajnos ilyen. Ez amit dzsav videójában sehol sincs ahhoz amit emberek tudnak művelni. Fel kell menni multiba és el kell felejteni, hogy mi a valóság és ki kell kapcsolni az agyadat ilyenekre....különben idegroncs leszel.
Van amikor nálam is kiborul a bili ezt Inter tudja megerősíteni mikor hallja rajtam már nagyon felhúztak..de általában az első 2 órát nagyon jól bírom

Kilöknek, falnak tolnak, feltartanak stb... multiról beszélünk mint minden játékban.
Attól szerintem egy jó kis játék, szép grafikával...emberekkel meg nem tudsz mit tenni mindenhol vannak gyökerek...ezért ne multizni hülyeség.Zorc: Meg kell szokni...pár 100 verseny után már jól fogod tudni kezelni kb az összes kocsit...autóismeret és pályaismeret kell 1000-el és ennyi. Vannak kritikusabb autók, de sok függ azon is hányadik vagy hogy miként tuningolod a kocsidat...egyrészt látod, hogy melyik tuning min fog dobni és mekkorát...szóval ne arra pakolj ami csak a tier-t tolja felfelé..tulajdonságát tolja, arra kell rakni + ha érzed magadban a tudást sok kocsinál fel lehet áldozni az irányításra rakott tuningot a sebesség + váltó tuningra, így jóval gyorsabb leszel, mint az aki inkább a biztos úttartásra megy de lassabb. Ez rajtad múlik mennyire érzed biztos kezekben már a játékot.
Lásd a Tier 2-ben a Mercedes AMG egy bizonyos sebesség fölött legyőzhetetlen... alapban 7 sebességes + őrűlten jól gyorsul... alsó hangon csak a nissan fogja meg, mert az meg nagyon jól gyorsul alacsony tartományokban...lásd inter videóját lejjebb a startnál... ezek ilyen kis apróságok de ebben rejlik a győzelem kérdése, vagy előrébb helyezés elérése
-
cyberkind
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Egyébként minden menetnél ilyenek vannak, vagy van is értelme a multinak?

Azért kérdem mert a Grid-ban anno csak a bajom volt az ilyen senkikkel.
Így maradt a multimentes móka 94 óta. -
Zorc
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nem ilyedek meg, csak mindig utolsó vagyok xd.
De nagyon király a játék.
látom sokan belső kamerás szögben játszátok, úgy jobb? -
Zorc
tag
Mivel játszotok? Bill-el vagy game paddal?
-
Dr. Gonzο
senior tag
Első videóm a nagy kedvenccel.
-
Zorc
tag
Ezt ilyen nehéz irányítani, vagy én vagyok ilyen béna?

-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Üdv a 2 új tagnak!!! Sok jó gurulást kívánok nekik én is, aztán gyertek-gyertek ha láttok minket gurulni.
Ha gondoljátok küldjétek el pls a steames neveteket, akkor én is tudlak invelni titeket ha éppen megy a party és jönnétek...thx,,Kérek mindenkit, hogy az őt megillető tisztelettel járjatok el vele szemben!
Tehát pont úgy, mint egymással! "Akkor neki is jár egy lepacsizás 1 kanyarban
... addig nincs tisztelet...1x össze kell koccani egy baráti pacsira

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
G4M3roG1rL
üzenetére
És megjelent közöttünk az első női versenyző!!!

Kérek mindenkit, hogy az őt megillető tisztelettel járjatok el vele szemben!

Tehát pont úgy, mint egymással!
-
G4M3roG1rL
újonc
(bocsi, de lejárt a szerkesztési idő)
Sziasztok GRID2 jatekosok! En is csatlakozom a tarsasaghoz es udvozletem jeleul itt egy rajongoi video a Derby moderol: [link] -
dzsavermadar
senior tag
válasz
G4M3roG1rL
üzenetére
Üdv közöttünk, sok jó közös gurit és élményt kívánok!!!

-
G4M3roG1rL
újonc
Sziasztok GRID2 jatekosok! En is csatlakozom a tarsasaghoz es udvozletem jeleul itt egy rajongoi video a Derby moderol: http://www.youtube.com/watch?v=G0ltENt0SpE
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Splitscreenben nyomatnánk haverral, de csak 5 autó közül választhatunk. A többi mind "add on". Van több autó amit "kibontok" ha tovább játszom a single-t? Vagy a többit meg kéne vennem dlc pakkban? köszi
-
Zorc
tag
Sziasztok, nemrég kezdtem el a játékot, online meg tegnap.
Kérdésem, onlineba hogy tudok szintet lépni?
Üdv.

-
Revenge
tag
Haha mekkora oltás dzavertől... Golf R Performance, RS audik meg ilyesmik ellen... ERŐŐŐŐŐS!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Nem! Ezt most leírtam a csodálkozás hatására, de a véleményem nem változott a Steam-ről! Szerintem teljesen felesleges, semmi értelme!!!
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Jó volt Dzsaver!!! Látom te is jó közösségbe tudsz mindig betalálni....már csak azért is mert te voltál egyedül másik nemzettel, gondolom kaptál rendesen!!! 11 német...uram isten!!!
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Kezdődik
megint ez lesz hogy hetekig sz@rod a steamed? -
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
"Itt látják ha játszol, nem kell telefonálni, facebook semmi,"
Én bevállalom a keresgélést!
Ez legyen a legnagyobb problémám!"....csak katt és már be is tudsz lépni...."
Na ja, már ha van hova, mert "éppen" nem működik az a szar, ami nélkül nem tudsz játszani!
"....+ ezer más háttérszolgáltatás."
Ugyan mi, na mesélj már? Eddig is +voltam nélküle, hidd el ezután is +lennék, már ugye ha nem lenne hozzákötve a game!
"+ a steam nem csak erre van...a steam alapból egy áruház...."
Hát akkor kiskezit csókolom, maradjon már + áruháznak, + csetelgetésre, + árulgassa a játékokat, + mittudomén és a nagy feladatokat hagyjuk már meg a nagyoknak!
"+ itt is a CM adja a szerókat..a steam nem szolgáltat szervert..."
Ne keverjük! Itt sem a CM szerverekkel volt a baj, hanem azzal, h a Steam nem működött!!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ugyanis én a játékot veszem meg, nem a szolgáltatást.
Na ez egy jó kérdés, ezen megy most a vita is. Mert ha terméket veszünk, azt tovább lehet adni ugyebár. Szolgáltatást viszont nem. Márpedig Steamen ugye nem lehet továbbadni a megunt játékoainkon. De ez már játékjog, nem értek hozzá különösebben.

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Persze hogy nem a Steamnak rovom fel, egyértelműnek tűnik, hogy a játékok kiadói a hunyók, hiszen így mentesülnek egy szerver biztosításától / fenntartásától. De gondolom egyik fél sem jár rosszul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megérdemlik, mert a munkájukért jár nekik.Ha nincs mikrosütőm, természetesen feleslegesen vennék csak "mikróban" elkészíthető pattogatott kukoricát!
Viszont!!!
Tudok venni sütőben, vagy láng/hő felett elkészíthetőt, vagy akár eleve elkészítettet!
Van alternatívám, nem kell lemondanom arról, amit szeretek.
....és ez nem a "korral haladás" kérdése.Tudom, hogy nem fog befuccsolni a Steam, de az elképzelhető, hogy mondjuk egy hónap múlva én nem tudok előfizetni internetre. (....tudom, hogy ez meg az egyéni problémám.)
Hiába szeretnék játszani a megvásárolt játékommal.
Ugyanis én a játékot veszem meg, nem a szolgáltatást.
Végül egy kis bors a németek orra alá. Biztosan örülnének egy ilyen kép látványának:
-
privacy99
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem a szerverek működése kerülne sok pénzbe, hanem a fenntartásuk. Tehát hiába nem működtetik a gépek 50%-át, csak ha roham van, azokat fenn kell tartani. Helyet bérelni nekik, tisztítani őket, tesztelni őket, és karbantartani őket. A nagy költséget szerintem nem a működés viszi el, hanem a vásárlás stb. Ha belegondolsz, veszel egy gépet 150ért, de mire annak a fogyasztása eléri a 150 ezret.. kell egy kevés idő, viszont a folyamatos fejlesztés/karbantartás sok pénzt visz el.
Persze én egyetértek, ugyan így panaszkodtam, amikor a GTA 5 online része nem ment, és jöttek ezzel a "nem veszünk annyi szervert, mert pénzkidobás, majd lesz kevesebb játékos idővel", de kénytelen voltam belátni, hogy ez ilyen.
-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
( arról nem is beszélve..hogy szinte 2x veszed meg.....mikor megvettem beadtam a kulcsot a steamre,elkezdte leszedni...alig jött mert vagy 6x kellett csatlakozni,mire szedte..erre meg lekajálta netem...nadejó..8gb csomagot ..köszi....
A GWFL beadta az uncsit...nem sok minden volt nekem ott se, az se gyerebe,de a 2 Dirt miatt muszály volt....vinném steamre.gyerek szereti....mert lehet..steame-n meg invalid....oké köszi.van eredeti játékom azt nézegethetem
Igen vannak benne jó húzások ez tény...de nekem sem hiányzott ,elvoltam nélküle...
Dzsav jól tolod..
.én most újat kezdek,nem sok időm van rá,mert ha játszhatnékom van akkor AC,vagy ETS 2 ...de az 1-et is letettem az elején,mert nem ment.... -
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Igazatok van egyébként. Ez nem az első alkalom, kb minden angy akciókor van ilyen leállás. Aki már több éve tag az tudja, ez nem újdonság. A helyzet pedig az, hogy szerintem nem a steam kereste fel a codiékat, hogy figyelj a játékotokat steamesnek csináljátok, hanem forditva. Mégpedig azért, mert igy mindenhol egységes áron tudják adni. Le tudják követni a egészet. Nehezebb feltörni és tudnak drága dlcket kiadni.
+ ez a legnagyobb ilyen online áruház és közösségközpont aminek nagyon nagy tábora van. Nagyon sok szolgáltatást lehet igy kihasználni. -
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
(tudom, hogy rá van írva, hogy követelmény az internet és a Steam fiók)
Ez itt a kulcs. Ők kértek valamit, te a vásárlással elfogadtad. Ez olyan, mintha az lenne a követelmény, hogy 4 magos processzor. Ha tudod, hogy neked 2 magos van, akkor nem veszed meg, illetve később 2 magos gépre nem telepíted fel, mert nem fog menni. Tudom, hogy ez nem tetszik sok embernek, de világosan ráírták a dobozra.
megadni az embereknek a lehetőséget a választáshoz, hogy akarja-e a Steam-et igénybe venni, vagy nem.
Ezt akkor a Codemastersnek rójátok fel, nem a Steam tehet róla (utóbbi meg nem fog csődbe menni egyhamar, játék kiadása nélkül is vígan elvannak Valve-ék). Inkább örüljünk, hogy ilyen könnyen lehet másokat játékba invitálni.

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
A Steam egy remek dolog, senki sem vonja/vonhatja kétségbe!
De!
Nem erről van szó, hanem arról, hogy veszek egy dobozos játékot (pl. Grid 2),és csak a "Steamen keresztül" tudok vele játszani. (akár off, akár online).
Még nem próbáltam ugyan, de mi van, ha időközben valamiért nem lesz internetem?
(tudom, hogy rá van írva, hogy követelmény az internet és a Steam fiók)
Van egy valamilyen áron megvett játékom, és nem tudom használni. Ez nem gromek!
Én örülök a Steam előnyeinek, annak, hogy azonnal látom a barátaimat, meghívhatom őket játszani, vagy chatre, stb.
Nem vagyok pesszimista, csak lehetőségként említem, hogy hasonlóan anno CM-hez, váratlanul a Steam is bemondhatja az unalmast.
Mondjuk osztanak-szoroznak, és rájönnek, hogy már nem olyan kifizetődő.
Pl. egyre kevesebb játék fogy, mert már megvették az érdekeltek, vagy a virágbolti olcsóbb, stb.
Vagy: relatíven kevés új játék kerül kiadásra, amiből bevétel jöhet, stb.
Akkor ez a sok millió ember hoppon marad a játékaival együtt.Összegezve a véleményem (ami valahol találkozik Syriuséval), megadni az embereknek a lehetőséget a választáshoz, hogy akarja-e a Steam-et igénybe venni, vagy nem.
Kiadhatták volna Dedikált szerver opcióval is, és akkor bárki csinálhatna szerót a barátaival-
Üzlet az egész, mi meg sodródunk vele, a jó és rossz oldalaival együtt.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Viszont a patcheket is egyesével rakosgattad fel, az emberkéket úgy kellett név szerint vadászgatni meg külön meghívni, megmondani hol van.
Itt látják ha játszol, nem kell telefonálni, facebook semmi, csak katt és már be is tudsz lépni + ezer más háttérszolgáltatás.
+ a steam nem csak erre van...a steam alapból egy áruház.... ahol pl karácsony és egyéb időkben lehet kb 1000-1500ftért olyan játékokat venni ami alapból 5000.+ itt is a CM adja a szerókat..a steam nem szolgáltat szervert...
-
dzsavermadar
senior tag
A tegnapi szerver mizéria ellenére ezt sikerült összehoznom:

INDULÁS:

ÉRKEZÉS:

Talán 1-1.5 hónapja vagyok "Steam-es", de ezalatt végig voltak problémák.
Az utóbbi napokban nagyon sűrűn, ami nem megengedhető egy ekkora "cégnél", mint a Steam.
Ha már az egyik "világhatalom", akkor tervezniük is kellene!
Kötelességük, hiszen a tagság fizet érte!Syriusnak adok igazat abban, hogy bizony valahogy bővíteniük kellene/kellett volna a szerverparkjukat, legalábbis arra az időre, amire várható a "roham/dömping".
Talán bérelhettek volna erre az időre pluszt, vagy az ingyen játék letöltését külön szerveren biztosítják, vagy ilyesmi, hogy ne zavarjon be a játékokba.
De azt hiszem, hogy inkább bevállalták a problémákat, minthogy a pénztárcájukhoz nyúltak volna, mert meggyőződésem, hogy a helyzettel tökéletesen tisztában voltak.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én nem értek hozzá, de jól hangzik.
Amit tudok még, hogy amikor WoW-oztam, ott is párszor letérdeltek a szerverek (patch, vagy kiegészítő megjelenésekor), szóval jó pár cégnek lenne még mit tanulnia. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Csak 1 5let a méretezésre, mint folyamat , amihez természetesen van egy kb. 40M felhasználót 1*-re képes szerver parkom!
Mi lenne, ha:
1. valami műszer, vagy mittudoménmi figyelné az online felhasználók számát,
2. online felhasználók függvényében indítaná, vagy állítaná le a szükséges, vagy szükségtelen szervereket mondjuk 1 percen belül (ami szerintem nem lehetetlen, bár fogalmam sincs, h 1 szervernek mennyi idő beindulni, vagy leállni)!Ennyi!
2 lépés az egész és ez (szerintem) ma már egyáltalán nem lehetetlen, vagy túl bonyolult feladat!Ott van pl. a Tunngle Widget-je, ami állandó frissítés mellett képes mutatni a pillanatnyi felhasználók számát. Belépsz, növekszik, kilépsz, csökken!

Ma már szerintem ez nem akkora kaland, mint amennyire szeretik misztifikálni, h rájuk mekkora de baromira nagy szükség van!

Békés karácsonyt!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nézd, én alapvetően pozitív vagyok, tehát ha a telefonom egyszer újraindul, akkor nem szidom, nem vágom a földhöz, nem írok anthraxos levelet a gyártójának. A Steam az esetek 99,5%-ában jól működik. Sajnos a vásárok alatt (főleg ha ingyen játékot is ilyenkor adnak...) néha letérdel, mert nem erre van méretezve. Valami 65 millió regisztrált fiókja van. Na most ha ebből naponta 5-6 millió van fent, ilyenkor meg (tehát még egyszer: évente pár nap) 15-20, akkor melyikre méreteznek vajon? Egyszerűen pazarlás akkora szerverparkot fenntartani, ami 50%-os kihasználás alatt megy szinte egész évben. Tudom, ez a vásárlót nem kéne érdekelje, és ez valahol jogos is, de akkor meg magasabbak lennének az árak sajnos. Én annak szurkolok, hogy a sok pénzből fejlesszenek szervert, meg gondolják át ezt az ingyen játék dolog időzítését. Tudomásul kell venni, hogy ez a jövő. Ugyanez van az okostelefonokkal meg a nyomógombosokkal is. Utóbbiak jobbak pl üzemidőben, de szépen lassan végleg kikopnak (aztán később ki tudja mi jön).
Amúgy gondolom nem 0-24 játszottál az első résszel, biztos vagyok benne, hogy ott is voltak kisebb leállások, amikor páran biztos ugyanolyan pipák voltak, mint te most. A számítástechnika ilyen. Bosszantó néha, de ez benne van a pakliban. Na béke, karácsony van.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
A GRID 1 semmit nem használt! Nem volt hozzá külön kliens! A CM bérelte a szerókat és ennyi! Soha nem állt le, mindig elérhető volt (1-2 alkalmat kivéve, amikor frissítettek valamit).
Igen örömet okoz, h letérdelt (remélem minél sűrűbben lesz ilyen és leszoknak róla), mert ha nincs ekkora közösségre felkészítve, akkor gondolkodjanak olyan megoldáson ami elbírja!
Amennyiben nem tudnak ilyet, akkor + minek is erőltetik (erősen a NOKIA effektusra hasonlít ez az egész szarság)!
Remélem minél sűrűbben lesz olyan, amikor nem megy a Steam és ha más nem, akkor a játékos közösség felháborodásának nyomására tesznek valamit!

Legalábbis azok nyomására, akik pénzt is adtak ki az akármilyen (tök 11111111, milyen játékra, de a Steam-hez van kötve) játékért!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A Steamet el lehet indítani offline módban is. Akkor tudsz játszani, csak a felhős mentések nem mennek, meg gondolom a multi sem (de a karrier igen).
De örülök, hogy valakinek örömöt is okozott a Steam letérdelése - ismét egy indok, hogy elmeséld, hogy mennyire utálod.
Hajszálpontosan ugyanez lett volna a Grid 1-el akkor, ha a gamespy (vagy nem tudom mit használt a multija) szerverei leállnak valamiért. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Azért + kell hagyni, még mindig állítom: Tényleg mennyire király, h ehhez a szarhoz kötötték a GRID 2-őt!

Ha valami miatt nem megy a Steam, akkor abban a pillanatban úgy tűnik, h nem 1 játékot vettem 9. 000-ért, hanem csak 1 rakás fost, mert ha nem megy a Steam, még karrierezni sem lehet ezzel a nyomorulttal!

Tényleg mekkora királyság!

Az 1-nek ilyen problémája nem volt és mégis jól elvoltunk vele!

-
zolisx4
őstag
Nekem még most sem jó ,másnál belép??
steam hibakód:118 -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ilyen volt ma nekem is. De mivel vendégek voltak így nem foglalkoztam vele. Egy hír: -Vida Viktor barátom is jön gridezni hamarosan.
-
zolisx4
őstag
A kutya fáját végre jó az internet ,tudnák menni ,most meg a steam hibakód:118

-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Azért, mert dzsaver belinkelte, hogy hiba van nála...most mennyivel jobb így, hogy rendes választ kapott dzsav is és megnyugodhat, mivel már úgy olvastam ki gyanakszik, hogy valami bibi van nála. Így ő is tudja nincs + talán aki nem látogat minden fórumot és topicot jó hír tudnia, hogy van ingyen játék, mert aki gamer az nem 1 játék miatt az általában

+ ennyire ne vegyük már szigorúan, hogy csak grid... nincs olyan topic ahol nem üti fel a fejét kis off, mivel valaki feldob vmi témát és azt esetleg megbeszéli az adott topicos ismerőseivel...bőven belefér..
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Left 4 Dead 2 (zombis játék), és azért illik ebbe a topikba is, mert miatta omlott össze a Steam (mindenki tölti, laza 7,5 giga).
-
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Mindenki most csinál accountot, mert ingyen van a L4D2... most nagyon leterhelt az egész én bent vagyok de alig tudok frissiteni.
-
dzsavermadar
senior tag
Egy ideje próbálkozom, de csak ez van!

Túlterhelt lenne a Steam? Mindenki most akar játszani?

Hoppá, most jutott el az agyamig, ez csak az én hibámra rója fel.
Sajátot nem is említ!

-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nagyon köszönöm!
Nem semmi. Sajnos nehezen jövök bele. De ígérem türelemmel nyomom majd. Ti is legyetek velem türelmesek. Köszönöm! -
drr
őstag
Áldott, békés, nagyon boldog Karácsonyt mindenkinek!
Krisztus megszületett!!! -
dzsavermadar
senior tag

-
intercooler
őstag
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!

-
Brian_GT
őstag

Békés-Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

-
JJános
addikt
válasz
Revenge
üzenetére
Eszméletlen! Egy órai játék alatt két szint. 3 van most. Az elején zavart hogy belém durrogtak, de volt olyan hogy párharc azokat simán nyertem. Talán hagytak nyerni. Amúgy ha 7. voltam az már nekem bőségesen megfelelt. Nem tudok mit mondani. Eszméletlen! Később már nem izgatott, ha belémszálltak. Mentem tovább. =)))
-
Revenge
tag
5-ös szintig nekem is nagyon nehezen ment, az utolsó utáni játékos után fél körrel le voltam maradva sokszor. : ) Meg kell pálya ismeret is, érezhetően sokat számít, így hogy mentem már egy 200 kört

Ne add fel, később nagyon élvezetes lesz, ha rákapsz az irányításra, nagyon szépen lehet csúsztatni és fektetni a verdákat : )
-
JJános
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Köszi, nem adom fel egykönnyen.

-
zolee5016
őstag
2 hónap számüzetés után,tegnap mentem pár karikát...Dzsav hatására,amekkora lelkesedéssel nekiállt
Nem érzem még a játékot,de nekidurálom magam....jelentkezek nemsokára online én is.......
Adtam egy esélyt az F1-nek....nem bejön az sem...ETS2,és AC közbe inkább újra megpróbálom ezt a gémet....... -
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hamarosan az enyém is közte lesz! A kulcsot aktiváltam, és szedem lefelé!

-
Revenge
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Ebben a skylineban milyen tuning van? pl: 1-2-2... érdekelne, ha nem titok, én is felrántanám : ) 
-
kibas
csendes tag
Január 6.-án megyek ki München mellé dolgozni ott nem tudom hogy tudok e időt szakítani rá addig viszont amennyit tudok leszek!!!
-
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Felvettelek!

-
albert8
veterán
Kösz a gamet! Ma én is csatlakoztam pár körre és legközelebb is megyek!

Addig is pár szépségem: -
kibas
csendes tag
Sziasztok!
Ma estére terveztek valami komolyabb megmozdulást ?
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
6:45-nél, start, milyet lép a kis golfom... Azonnal 1. lettem. Jól sikerült a tuning

-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ez DURVAJÓÓ!!
Csatlakozok perceken belül. Gyertek!!! Elkezdődött
Én meg ezzel kedveskedem hahahttp://www.youtube.com/watch?v=QeCjLl7jtfY
-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nagyon klassz! Dzsaver te nagyon élvezheted a kanyarokat. Úgy rántod magad túl rajtuk. Nagyon élveztem.
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Wow, szuper az új tabella, rajta vagyok én is
Holnap biztos nagyon sokat fenn leszek, de most nem engedem oda egyik ismerősömet sem a gépemhez. Ma biztos szidtak páran, no meg romlott az átlagom is, de nagyon tetszett neki a játék online. Így még egyszer elnézést, ha néha inkorrekt volt a vezetési stílus, vagy indokolatlan satu fékek voltak kanyarok előtt 500 méterrel....Ja, meg tetszett a chat is, csak ahova meghívást kaptam, 3x is meg kellet próbálnom újra csatlakozni, alig engedett be... :S
Hú, a festést amit vissza tudok tölteni (store/recall), nem tudná valaki kimenteni, ha mappában tartja a játék? Mert szükségem lenne rá, hihetetlen lusta vagyok az ilyen customizáláshoz. (persze a ph!-s festésre lenne szükségem)

JJános, szeretettel várunk : )
-
JJános
addikt
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy srác, aki vett grid2-őt, de a gépe nem viszi el. Eladná nekem, mert én venném meg. Mit kell kérdezzek, mit kell nézzek? köszi.
-
cyberkind
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én így tolok minden autós játékot:
gáz: shift
fék: ctrl
bal oldal mindkettő
hátranéz: end
balra: balra nyíl
jobbra: jobbra nyíl
kézifék: lefelé nyíl
balra néz: del
jobbra néz: page downTökéletes minden féle autóshoz.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Évekig toltam bill.-lel!
Sokáig a 4 nyíl volt, + ENTER, + Num0.
1 idő utánígy állítottam át (mert rájöttem, h hosszútávon sokkal kényelmesebb):
- Gáz: F,
- Fék: V,
- Hátranéz: D,
- Balra: Balra nyíl,
- Jobbra: Jobbra nyíl,
- Kézifék: Előrenyíl ,
- Balra néz: A,
- Jobbra néz: Num0.Ezzel a beállítással órák múlva sem fáradt el a csuklóm!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Automata kávégépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Megtévesztő a Lite jelzés a OnePlus új óráján
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- ELADÓ Gamer Konfig
- EIZO FlexScan EV2495 Made in Japan! 1920x1200 IPS USB-c állítható magasság, PIVOT 2024-04 gyártás!
- 10 DB Lenovo ThinkPad Laptop X13 G2 G3, T14 G3 G5, T14s G4 G6, P15 G1 G2
- RAM memória Crucial Pro OC Gaming 16GB DDR5 6400MHz CL32 Black - bontatlan, új
- Dell Latitude 7420, 14" FHD IPS kijelző, i7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év ga
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ez legyen a legnagyobb problémám!
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Pár autót leszámítva csúszkál az összes.
Ebben a skylineban milyen tuning van? pl: 1-2-2... érdekelne, ha nem titok, én is felrántanám : )