Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Lechero1st
üzenetére
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Igazán nincs mit my old friend!

Tudod, h rám számít6sz, nem feltétlen csak itt!
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Jó kis videó lett.
Tanács... ha raksz a felnire gumit, jobb lesz a vezetési komfort

Szerintem nyugodtan jöhetnél multizni, így is kevesen vagyunk és hidd el ezerszer ügyetlenebbek is lennének nálad és bár mivel megvan vágva a videó és nem látok 1 teljes kört tőled, nem hiszem annyira rosszul mész.
Sőt pont a koccanásokat vágtad be, ne hidd mi hibátlanul autózunk
A Honda meg kb a legszarabb kocsi a listán, pont beleválasztottál

A másik meg tuning nélkül persze, hogy vacak vezetni a kocsikat, de tuningot meg csak multin tudsz összehozni.
Hidd el tuning nélkül nekünk sem volt önfeledt szórakozás menni még egy Skyline-al sem...hidd el amint tudsz vmit tuningolni ég és föld lesz a vezetés benne.Rád bízom de ezért nem jönni multizni. Öreg hiba ám!!

-
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok!
Megszületett az első online fellépésem!

Mint a "Krónikából" látni fogjátok, még nem érett meg a vezetésem a társasági szerepléshez.

Egyelőre tolom a karriert, ismerkedem az autókkal és pályákkal.
Amikor ezen túl vagyok, akkor jöhet a multi.Az alábbi videóval köszönöm Syriusnak, hogy segítő kezet nyújtott a baba első tipegéséhez!

-
Rendo84
senior tag
válasz
Lechero1st
üzenetére
Este fent leszek, összehozhatunk néhány derbit.
-
Lechero1st
tag
Senki nem jön gurulni...na mind1 ha mégis vki szeretne lechero1st steamen...vegyen fel...
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Erről beszéltem mikor Hartgehéknek is meséltem erről... ugye ők is mondták jajj közös gurulás stb és ezzel nyilván nem őket méltatom stb. csak hát...nah erről beszéltem... kiküldesz 8 meghívót és 1 ember jön, mikor tudjuk 5-6 főnél kezdődik az, hogy érdemes a startra rányomni, de igazán kellene egy 7-8-10 ember egy igazi versenyhez, mivel mindenki más tudással bír így mindenhol lehetne verseny. Ha vagyunk 5en abből 2-3 elhőz előre a 4. megy közép végtájékon 1 meg hátul és a 10 perces futam alatt 1x látjuk egymást mikor a térkép úgy fordul be és megjelenik a másik jele rajta

Nem lehet nah, nem tudsz összehozni ennyi embert 1 időre.
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Készítettem szerót, 8 +hívót elküldtem, akik ugye online állapotban vannak!
Ebből: 1 jött, 1 írt, h most nem tud jönni!
Ennyit a közös
ásokról! 

-
-
gamer187
tag
Újratelepítettem a játékot, előtte a mentésemet kimentettem "hátha" tudom onnan folytatni.
De most nem találom a ProgramData-n belül a Steam stb mappát.
Futottam is 1-2 kört hogy mentsen a játék de így sem jött létre a mappa.
A játék könyvtárában találtam egy save mappát ahol bent van a 3save fájl, le cseréltem őket de az előző mentést olvassa nem az enyém.
Aki tud megoldást kérem segítsen
-
piko88
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A kombináció okés, más játékoknál működik.
-
Syrius XIX
addikt
A Steam-be is úgy van beállítva, h game közbe SHIFT+Tab-bal lépsz be a Steam-be?

Csak kérdezem!

De ha elindítod a játékot jobb alsó sarokban ki fogja írni, a Steam belépéshez szükséges billentyű kombinációt!

Én pl. áttettem sima Tab-ra! Mi a reteknek 2 gomb, ha 1-gyel is műxik!

-
piko88
tag
Nem tudjátok miért nem müködik a Grid 2-ben Shift+tab-os steambe kilépés?
Szinkronizálva van a steam fiók a racenettel.
Emiatt nem tudok a Grid 2-ből invitet küldeni. -
piko88
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Miben, ha csalóra gondolsz akkor tuti nem csaló a srác.
Az ingyenes autókat hol tudom letölteni? -
GuruZone
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
-
piko88
tag
válasz
GuruZone
üzenetére
Miért?
Nálam haver piros, de utána ezüst volt és végül sárgás :-)
Másik gondom, hogy miért nem tudom meghívni a haverokat. Rányomok a barát meghívására és kattanik egyet, de nem történik semmi. Raceneten is felvettük egymást, a steam is illetve a steam regisztrálva van a racenet-es accountomhoz. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
-
piko88
tag
Hi!
Srácok az online részben mit jelentenek a nevek mellett a különböző színű felkiáltójelek?
Köszi, -
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Na azé!

Steam neved???

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
Szerencsére megszűnt a közösség steam rendszerében tehát nem sértünk semmit talán

Apró kieg: Egyébként te ugrottál nekünk érzésem szerint kicsit jogtalanul. Nekem volt címezve a hsz de gondolom ez a része nem nekem íródott

Ezzel együtt azért köszönöm a támogatásod és remélem lesz majd egy PH Grid 2 közösség ami néha csinál közös versenyeket

Javaslom első hszt-t azért tegyük rendbe , hosszú idő után a rendszer spec sem volt kitöltve.
Én szívesen csinálok egy első hsz-t, amibe bele is tehetnénk a steam közösséget. (Akár meghívásos alapon is)

-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
ok...este gurulunk

-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mint írtam megjelenés előtt már hetekkel beszéltük mit-hogy kellene....aztán a kezdeti pozitív történések után kb másfél hónap után kihalltak a dolgok. Mindig fogsz találni olyat aki éppen játszik a csoportból, de olyat hogy egy zárt 10fős meccset összehozz olyanra nem lesz példa. Egyszerűen egyrészt nem ér rá ennyi ember egy időben, másrészt nincs már rajongótábora annyira a játéknak.
Ez leginkább a CM undorító pénzlehúzási megoldásából származik, hogy akik kijátszották a játékot , de újabb autók vagy pályák miatt rendszeresen elővennék, azok nem fognak minden egyes kis dlc miatt 3000Ftokat kifizetni és így elérni már majd 20-30.000Ftos árat a játékra.Mondom sok sikert kívánok hozzá és jó játékot kívánok, én anno 3 hónapig dolgoztam ezen...ha visszamész a topicban látod milyen erőfeszítések mentek...nem sikerült.... most nem sikerülhet minden
... dee mivel én nem vagyok itt semmivel sem nagyobb emberke, mint más így sok sikert hozzá..próbáld meg azt ha sikerül várom szeretettel a fejleményeket...akár egy meghívást is szívesen fogadok egy közös gurulásra. -
Rendo84
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Köszönöm neked, hogy kifejtetted azt, amit nem akartam részletesen leírni Brian_gt-nek! Egyébként te ugrottál nekünk érzésem szerint kicsit jogtalanul. A lényeg, hogy egy jó közösséget hozzunk létre, és jókat versenyezzünk.

-
Rendo84
senior tag
Sajna egy nagyobb közösség nem valószínű, hogy össze fog jönni, mert többek között itt nem lehet játszani a beállításokkal, valamint szerintem az arkád stilus sem vonz annyi közöseséget. De én hiszem, hogy vagyunk itt annyian, hogy renszeresen legyen online egy nagyobb létszám. A saját kategóriájában nagyon élvezetes és szórakoztató a játék!

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én személy szerint azt gondolom, lenne igény egy közel olyan rendszeres gurulásokra mint Nálatok Race07-en. Csak nincs aki megszervezné...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Itt most legalább 3-4 ember jelezte, hogy szeretne jönni. Szerintem kellene kérni a moderátorokat, hogy az ELSŐ hsz-be tegyék ki a csoport adataid és a jelentkezés módját, feltételeit. Kinek írjon aki szeretne jönni, hol találja a csoportot stb. Aztán lehetséges ha több ember összejön akkor lehetnének kisebb PH-s versenyek.
Akár lehetne PH Grid 2 taglista is, hogy aki szeretne játszani lássa kikkel tudja itt is felvenni a kontaktot ez ügyben.
Én bevallom azt hittem jobban pörög a topik és nagyobb az érdeklődés a játékra hisz még nem olyan "öreg"

Szerk: Szóval akkor volt erre kezdeményezés csak kevés sikerrel
Lehetséges én is csak botok ellen megyek majd meg max a szűkebb baráti körökkel 
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Lehet valaminek szimplán a neve arra utaló.
Tehát értelmezve:
Ha Prohardver Grid 2 community valaminek a neve (akkor az utalhat a Prohardveren létrehozott Grid2 topikra)
Ha Official Prohardver Grid2 community az is más mert akkor a hivatalos PH által létrehozott csoportnak is tekinthető akár.
Külön a név miatt nem hiszem hogy komoly pereket indítana a PH hisz nem árulunk vele terméket nem üzletszerűen van jelen a név.
Plussz ha beleírja valaki a csoport leírásába, hogy kérem tisztelettel ez a PH rendszerében létrehozott Grid 2 topiknak a steam közössége akkor úgy gondolom itt nincs probléma

De lehetséges én tévedek

-
Brian_GT
őstag
válasz
gamer187
üzenetére
Felvettelek!
HartgeH: Küld el vagy itt hsz-ként a steam neved vagy privátban és veszlek fel téged is.
Azért nem lett nyílt, mert pont az lett volna a cél, hogy egy zárt normális csapat jöjjön össze, aztán aki akar jönni úgy is ide téved fel a topicba és 2 kattintás írnia ő is szeretne jönni. Csak aztán nem jött össze az aktív gurulás így most csak van a csoport, de legalább látjátok egymást ki játszik éppen.Rendo: Ha rákérdezett volna rögtön írtuk volna van ilyen, amúgy nem zavart csak írtam felesleges volt, mivel ha egyszer 22 tag oda fel van véve, nyilván nem fog megint csoportokba mászkálni. de nekem mindegy volt csak szóltam szépen ott van 22 ember láthatjátok egymást, mint onnan ide áthozni mindenkit.
Amúgy a stílusból kérlek vegyél felém vissza, nem őríztünk együtt disznót.... nekem teljesen mindegy milyen néven csinál ki csoportot, de józan paraszti ésszel te sem rohangálsz prohardveres staff pólóban mikor nincs hozzá jogod....ergó ahhoz sincs jogod hogy rányomd mondjuk egy csoportra, hogy az a hivatalos prohardver és esetleg ezzel vonz be embereketm agadhoz. Ez egyszerű jogi kérdések...tölts fel youtube-ra pár videót és meglátod milyen jogi háló létezik.
De ismétlem magam, mindenki azt csinál amit akar, segíteni látom már bűn. Zártam mondandóm. -
gamer187
tag
Vegyetek fel barátnak steam-en mert nem tudok multizni ki szeretném próbálni, vagy segítsetek hogyan tudok másokkal játszani?
Nevem a steam-en: bek5z de a játékban azt írja: adasvetel ( nem tudom miért, ez az email nick-em)
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A többi (open) helyre kell kattints és zárttá teszed. Így csak annyi embert engedsz be amennyit akarsz.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Egy apró megjegyzés:
Grid2 Topic Party: A leírásban simán ki lehetne írni, hogy ez a Prohardver Grid2 topik közössége. Ezzel nem sértünk semmi szabályt. Miért nem nyitott? Pont ez lenne a lényege, hogy minél többen legyenek.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
Igaza van Brian-nek! A Prohardver név védett és tényleg nem teheted bele a PH engedélye nélkül! ezt nem vitaképpen, hanem tényként írtam, mert így van!

+
Én is csináltam Steam-en csoportot: GRID-2-HUN-FP-Team néven, amiből ugye a GRID 2 1értelmü, az FP-Team pedig abszolút saját találmány!

Akit felveszek havernek, azokból azt szoktam felvenni a csoportba is, aki kéri (mert majd lesznek privát
ások is ám!)! 
Azt az 1-et viszont nem értem a GRID 2-be, h ha csinálok 1 saját szerót (úgymond) a GRID 2-őn belül és a láthatóságot lezártra állítom és mondjuk vagyunk 4-en a 12-ből, akkor a többi helyre miért írja h: OPEN és mégis be tudnak tök idegenek is jönni! Ennek így semmi értelme!

Valaki világosítson már fel pls., hogy kell úgy lezárni a saját szerót, h oda tényleg csak az tudjon bejönni, akit be is hívtam! Előre is THX!

Megjegyzés: Ja! A Steam nevem pedig ott van az aláírásban, bár az adatlapon profilnévként ezt írja: Syrius XIX!

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
Már késő töröltem

Abban igaza van ha már van egy csoport és az sem teljesen pörög akkor inkább oda menjünk ha van érdeklődés egy-egy versenyre, mókára. Igazából a szándék jó akart lenni

Linkeljétek be azt a bizonyos közösséget és akkor megyünk oda!
Szerk: Tagfelvétel csak meghívóval

-
Rendo84
senior tag
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nyilván nem mondom fölösleges volt amit csináltál, de fölösleges volt, mert a kezdetek óta van steames csoportja a topicnak....Grid2 Topic Party néven. Azért nem Prohardver mert én nem rendelkezem a Prohardver jogaival, mint szerintem te sem, így én nem adtam volna ezt a nevet hozzá.
Van 22 tagja a csoportnak, de szétszórtan játszik eléggé mindenki, mert nem tudunk azonos időben elegen ráérni egy közös guruláshoz. Emellett ha elküldöd privátban a steam neved szívesen felveszlek a csoportba.
Szóval ilyet, hogy közös gurulások itt 10 fővel stb felejtsd el.... veszek neked egy Ferrarit ha sikerül.... anno 3 hónapig ezen szenvedtem és voltunk ha 5en. Le is tettünk erről. Játszik mindenki aki tud, ha éppen van fent vki akkor beszáll mellé ha nem akkor egyedül. -
Rendo84
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Jó ötlet, támogatom!

-
HartgeH3-2.8
addikt
Ha gondoljátok csatlakozzatok, meglátjuk.
Max töröljük ha nem életképes a dolog
Prohardver GRID 2 Community:
Join and have fun

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Rendo84
üzenetére
Jó ötlet!
Ha van pl egy PH Grid 2 közösség steam rendszerében az sem lenne egy hátrány.
Csinálhatok is akár egyet.
Szerk: Talán azért is lenne célszerű mert nem biztos , hogy mindenki fel akarja venni a személyes privát barátlistájára a másik felet vagy éppen nem biztos, hogy publikus az adatlapja. Ezzel viszont egybe lehetne fűzni a GRID szálakat ha úgy adódik

Közös chat, versenyek szervezése, stb stb
-
Rendo84
senior tag
Aki szeret és szokott online és Világverseny módban játszani szívesen felvenném, steam fiókomra, hogy néha egy jót versenyezzünk

-
Rendo84
senior tag
A Grid 2 magyarosítás telepítése után, a steamnél az achik és a kártyák aktiválása még működni fog?
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Látod mondtam én neked, most igazam volt vagy igazam volt!!

Női ügyek topic hány hsz-nél tart...300 milliárd?
...Dzsaver: Isten hozott.... örülök, hogy tetszett a demo, de kevés...tessék a teljessel jönni gurulni...biztos forrásból tudtam meg
, hogy kedden érkezik
Várunk szeretettel és sok-sok benzineskannákkal!!!! -
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
valahol biztos él egy ilyen fajta is...csak az tény és való, eddig nem arra amerre én éltem-élek

de ahogy írod, azt vonom le következtetésként, arra sem amerre te jársz

-
GuruZone
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
ember! Ne nappal guruljál, értem?

-
gamer187
tag
Üdv
Hol tudok partnereket esetleg server-t keríteni multizáshoz?
-
Syrius XIX
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
"Abban teljesen igazad van, hogy bizony nem mindig lehet látni teljesen egyértelműen ki mikor hol van. Azért a jobbra, balra nézet plussz hátranézet azért sokat segíthet."
Na ez itt a lényeg!!! Nem igazán akarnak nézelődni, csak menni előre, mint az ökör és nem érdekli őket semmi és senki! Van akinek pl. több év után mondtam, h öreg azé néha nézzél már bele a tükörbe is, amiből ugye van 3 db.! Erre +kérdezte, miért a tükröket be lehet kapcsolni??? Hol???
Na ez végképp kiverte a biztosítékot!

Emiatt, ha valaki barom módon megy, azért kérdezem +, h milyen nézet és ha azt mondja: belső, tovább már nem is foglalkozok vele, de erősen kerülöm ahol tudom, ha végképp nem megy, akkor még a szerót is, ahol előfordul, mert az olyan nem versenyezni akar, hanem csak és kizárólag nyerni, bármi áron!!!
Pedig mint köztudott: "A versenyzés nem "csak" a győzelemről szól!"
Nem azért ülök a gép elé és játszom, h valami barom az első kanyarban lezúzzon és utána ott ücsörögjek tök feleslegesen X percet, hanem azért, h szórakozzak, kikapcsolódjam és jól érezzük magunkat az együtt
ások során!1 időben bevezettem azt (GRID 1-ben),h 10 mp.-vel később indulok! így elkerülöm az első kanyar mizériát, a sok barom + összetöri 1mást. Így is sikerül hellyel-közzel az első 3-ba végezni!
GRID2-be ez + ugye nem lehetséges, mert DISQ. lesz, ha nem indulsz el!!!
Pedig itt is jól jönne (nem is 1*)! 
Am. semmi bajom a belső nézetes vezetéssel, de (szerintem) ahhoz, h "realisztikus" és lehetőleg "valóság közeli" legyen (már amennyire a lehetőségek engedik, mert ugye mégiscsak 1 virtuális világ), min. 3 monitorral kellene játszani + kormány!!! Szerintem az 1 monitor amit visszaad képileg (bármekkora is) nagyon karcsú, mert messze nem annyit lát az ember az autóban °-ban, mint amennyit 1 monitor képes nyújtani!
Na úgy már lenne értelme, de 1 monitoron??? Inkább hagyjuk!

"Szvsz lehet azért kulturáltan menni belső nézetben is és lehet agyatlanul menni külsőben"
Ebben viszont neked van teljesen igazad és maximálisan 1-et tudok vele érteni!

Ennyi.

-
HartgeH3-2.8
addikt
Lejártam

Pedig nagyon bejön ez a nézet, nem szívesen váltanám le. Na mindegy vagy elviselem néha 1-1 versenyen vagy marad tényleg a HOOD.

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Akkor nagyon szerencsés vagy
Sajnos a probléma globális de hála égnek ezt az Nvidia is felismerte és elismerte: [link]Itt lehet egyébként visszajelzést küldeni aki esetleg szeretné segíteni a zöldek munkáját: [link]
Igazából a belső nézet , külső nézet egy véget nem érő Intel vs Amd vagy Ati vs Geforce jellegű témakör
Abban teljesen igazad van, hogy bizony nem mindig lehet látni teljesen egyértelműen ki mikor hol van. Azért a jobbra, balra nézet plussz hátranézet azért sokat segíthet. Viszont. A nézet választás is szabadon eldönthető, tehát csak azért mert valaki realisztikusabban szeretne vezetni nem lehet neki felróni, hogy te miért ülsz bent az autóban a volán mögött?
Általában azért ott szokás egy autóban ülni akár real life akár virtuális világ
Számomra a külső GTA nézet nem realisztikus ezért is hagytam abba gyerekkoromban az RC modellezést mert jó jó, de nem ülök benne 
Szvsz lehet azért kulturáltan menni belső nézetben is és lehet agyatlanul menni külsőben

(#3030) Na igen ez a lehetőség is felmerült jogosan. Ezt véletlenül el is felejtettem mondani a fejlesztőnek aki a fórumon írt vissza, de biztos nem hülye látja hogy azt nem ők csinálták
Mondjuk ha már voltak olyan lusták, hogy ezt a SOKAK által keresett funkciót nem rakták bele akkor támogassák a rajongókat azzal, hogy segítenek megoldani
Lehet kiveszem és maradok a HOOD-nál 
Ezzel együtt respect

-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Innen nézve ez valóban nem a játék effektje, de ez a jelenség nem akkor jön csak elő ha belső nézetben mész?? Ha jól emlékszem írtad is, hogy ha kiváltasz motorháztető nézetre máris jó.
Nos mivel a belső nézet alapból nincs benne a játékba, hanem utólag buherálta bele valaki akkor én azon nagyon nem csodálkoznék, hogy a fényeffektek nincsenek optimalizálva egy olyan nézetre amit nem a CM készített hozzá. -
Syrius XIX
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Külső nézetből játszom (valaki írta, h az úgy nem autóverseny, de 11111111), mert így látok a környezetemből a legtöbbet. Szerintem aki belsőből játszik azt + nem is érdekli mi van körülötte! Na az olyanokkal játszani borzalom!!! Szoktak jönni hasonló visszajelzések totalcar, vagy erőssebb csattanások után, h: "Ja bocs, nem láttalak"! Ilyenkor szoktam +kérdezni milyen nézetből tolja? És belsőből!
.
A belső nézet a legalkalmatlanabb a versenyzésre, hacsak nem úgy akar az illető versenyezni, h átgázol mindenkin, aki nem figyeli, ő hol van és csak megy előre! Akkor tökéletes, de az + nem verseny!
Nincs ilyen problémám. Gainward "GS" GTX 460-as NVidia kártyával! Driver: 331.65-ös.
-
cyberkind
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Mivel lőtted be a belsőnézetet ?

-
HartgeH3-2.8
addikt
Napszemüveg : Az ötlet nem rossz, csak itt nem segít

Csináltam pár képet mire is gondolok. Hozzá is teszem amint a megfelelő fórumon jeleztem a problémát egyből jött is (fejlesztői) válasz tehát tudnak ők erről csak kis sunyik.
Megmutatom mire gondoltam mivel képet is kértek tőlem. Biztos, hogy bug mert más versenyen más pályán minden tökéletes. Kizárólag a WSR záró futamoknál jelentkezik és csak 1-2 pályán. Talán ahogy CM fórumon is már írták ezeknél:
The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) A többi versenyen tökéletes.Ez biztosan nem DX11 Feature arra a nyakamat teszem:
Ismerősöm is megvette, és detto. Szintén Geforce kártya (lehetséges ATI tulajoknál nincs ilyen) talán a (jelenlegi legstabilabb) 460/560 szériára használatü 314.22 driver miatt van, Frissíteni kellene a legújabbra csak mivel köztudott a Geforce driver téren jelenleg "nehézségekkel" küzd ez most nem igazán lehetséges. Legalábbis az én szériámnál biztos nem. (GTX 560 Ti)
Szerk: Árnyékok, közönség, pálya elemek a vakító fényen kívül látszik is hogy tökéletesek.
-
x63
aktív tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
"Néha ezekkel a vakító fényekkel aszfalton és a környezetben nem tudok még mit kezdeni"
Napszemüveg?

-
Chiller
őstag
Üdv.
Izé, eléggé casual gamer vagyok, és elakadtam a wsr3 szinten (very easy). Amit egyébként eléggé furcsállok, mert az 1-et simán végigvittem anno normálon.
Nincs valami megoldás, hogy kinyíljon az összes autó+pálya? Persze olyan, ami nem jár VAC bannal

Próbálgattam savegameket letölteni, de mindegyiknél corrupted savet írt.Köszönöm.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Scirocco??
Ejha, ő nekem is nagy kedvencem hát még a szintén VW rajongó ismerősömnek is.
Érdekes nekem is a bill annyira bejött, hogy nem is próbáltam mást. Néha ezekkel a vakító fényekkel aszfalton és a környezetben nem tudok még mit kezdeni. Nézetet váltok akkor viszonylag élvezhető. Ami érdekes, csak a WSR versenyek alkalmával jön elő a probléma és csak 1-2 pályán. Én 100%-ig biztos vagyok benne ez nem feature hanem egy csúnyán ott felejtett hiányosság amit azóta sem sikerült korrigálni.Ha esetleg lesz majd online PH-s szobátok szóljatok

Egy két versenyt kipróbáltam online és érdekes aránylag vigyáztak egymásra.
Rosszabbra számítottam.Lenne kultúra az online GRID közösségben?

Bele se merek gondolni
-
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ahogy a kolléga mondta, van két túraautó alapból, valamint két erősebb is, a Volvo C30 és a VW Scirocco (valami más néven). Kb olyan az utóbbi kettő, mint a Race On-ban az izmosított WTCC gépek. Neten abszolút komolyan kell venni az íveket és a farolást, viszont én nagyon nem élveztem kormánnyal, ahhoz valahogy olyan... hirtelen az irányítás. Billentyűzettel tökéletes.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Túra autós részről én nem tudok sajnos!
Hacsak nem a T2-ben elérhető Chevrolet Cruze Touring Car-ról és a BMW 320 Touring Car-ról beszélünk.
Én épp ezt a BMW-t gyakorlom előszeretettel. Bár kategóriájában (T2) nem a legjobb, de számomra a legélvezetesebb.
Ha meglesznek a bejáratott "barátok" a játékból, akkor a szándékos lökdösődések is elmaradnak. -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Abszolút egyet értünk

A komoly talán a hozzáállásra teljesen igaz hisz szervező is vagyok, de mint komoly tudású pilóta azért van hova még fejlődni ez biztos
A Grid-hez teljesen úgy álltam hozzá saját nézőpontom szerint, hogy egy árkád autósjátékkal van dolgom, de annál jobb és hangulatosabb környezetben. Valahol az árkád és a szim. közé tenném mert azért megcsúszik a fara, tolja az orrát, ellen kell korrigálni tehát jó a feeling 
Teljesen más kategória mint a mi művészetünk oadát a WTCC-ben. Mintha mondott volna Grid2-ben olyat, hogy túra autós rész is lesz, kíváncsian várom
Most nagyon szentségtörő leszek, de nem volt szükségem a GamePad-ra a játékhoz annyira jól kezelhető az autó bill-en is. A manual váltót sem állítottam még be mivel a fékezéseknél teljesen jól szabályozható a visszaváltás és megvan a kellő fordulat a kigyorsításhoz. (Remélem ezt nem látják a WTCC társaim)

Egész más élményt nyújtana GamePadon az biztos.
Ez a játék nekem teljesen a DIRT3 irányába hajaz.. ez a kicsit árkád kicsit szimulátor kicsit ilyen kicsit olyan, de mégis más és nem is rossz! Na meg a hangulata.... Pazar! Még nem tudom mennyire kell ezt a játékot komolyan venni, de ha elpicsáznak párszor neten, akkor majd biztos.
1-2 ismerősömet még rábeszéltem a játékra, remélem találkozunk

Eléggé a szokásos (online public) feeling van a multi résznél, tehát löknek ahol csak érnek. Ismerős a dolog, csak remélem teljesen a versenyzés élményére nem nyomja ez majd rá a bélyeget.
Pontosan az "árkádossága" miatt lehet ezt sajnos elkövetni. (szvsz)Azért örülök, hogy köztetek lehetek

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Belső nézet hiányát némileg motorháztetős nézettel pótolom.
Kormánnyal játszom, külső nézettel természetesen játszhatatlan (nekem).
Motorháztetős nézettel elfogadható.Örömmel látom, hogy komoly Race07-esként Grid 2-vel is mész.
Remélem egyszer összefutunk valamelyik szobában. (steam: Dr. Gonzo) -
HartgeH3-2.8
addikt
Köszönöm szépen srácok a hasznos infokat! Legutóbb is láttam futólag Grid2-re DLC akciókat, de most meg nem mondom mennyiért dobálták őket. Azért ez a DLC lehúzós világ elég pofátlan, de hát itt tartunk. Veszel egy játékot és kvázi alig vettél valamit. (Azt nem mondom, hogy semmit).
Rendesek 1 DLC-t adtak ajándékba

Akkor azért gyorsultak le ennyire online ezek szerint.. Egész jó kis felület van kialakítva az optikai változtatásokra, érdekes pont a perfomance rész maradt ki. Mondjuk CM-nél vannak érdekes dolgok. Olvastam egy cikket, hogy a kormányos nézetre úgy gondolták "nincs igény" miközben a PC felhasználók folyamatosan tiltakoztak és próbáltak hangot adni, hogy márpedig kell. Ehhez képest nem csinálták meg mert nem akartak eltérő "élményt" a konzolos változattal szemben.
Nem tudom miért nem lehet a játékosok igényeit is figyelembe venni, továbbá mi az hogy nincs rá igény. Ki találta ki ezt a marhaságot. Ha nincs rá igény menjen HOOD azaz motorháztető nézetbe vagy ha abszolút meg akar gyalázni egy autós játékot akkor GTA nézetbe. Kvázi nem kell használni, de mint opció benne kéne akkor is legyen.
Senkit nem akarok persze megsérteni a GTA nézetes vezetéssel, de az nem autóverseny. (Szvsz)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A DLC-ket hagyjátok a csudába. Mivel kevés embernek vannak meg, így a pályás dlc-k semmit sem érnek. Az autók meg... mindegyiknél van jobb az alapjátékban is. Tehát csak akkor érdemes megvenni őket, ha a kedvencek vannak benne, akkor is csak leárazáskor (nov. végén meg karácsonykor lesz Steamen).
Viszont a dlc-s autók használhatóak multiban is, kivéve ha úgy állítja be privát szobában a host, hogy nem mehetsz velük. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
DLC-s autó csak akkor használható, ha a többieknek is megvan az a DLC. Ettől függetlenűl nekem is van pár DLC.
VW Golf van alapban T1-ben, de T2-ig tuningolható.
Tuning csak online van -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Köszi az infot!
Olvastam, hogy a graf beállításokkal kell játszani és akkor az megoldja. Pár dolgot állítottam eddig ok.
Ismerősöm is rábeszéltem a játékra aki nagy VW rajongó
Rossz hír lesz számára is, hogy a legtöbb kocsi DLC-ben jön csak.
Nagyon tetszik a játék hangulata, örülök hogy beszereztem.
Tuning nincs a játékban ugye?
Azért kérdem mert kaptam most nagyobb garázst, aztán reménykedem hátha nem csak optikai tuning van 
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A jelenséget én is tapasztalom. De egyszerűen a napfény visszaverődésének tudom be.
Az életben is előfordul, itt miért ne lehetne? -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Én is ebben reménykedtem, de tényleg "nagyon" vakító szinte semmit nem látni és vezethetetlen az autó. Kénytelen vagyok kimenni első spoiler nézetbe és akkor láthatóan megszűnik a probléma. Emiatt versenyt is buktam el tehát ez így már nem csak egy zavaró tényező.. Ami furcsa, hogy egészen a WSR versenyekig semmi probléma nem volt aztán hirtelen jött elő. Sajnos ismert a jelenség több oldal is foglalkozik vele, de még keresem a megoldását.
Ami egy picit "érdekes", hogy a CM saját technikai támogatásos oldalán SEM volt rá teljes egyértelmű megoldás még:
Lighting Glitch on tracks: The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) Igen, kapcsoljuk ki a CrossFire-t és megoldja, csak ha nincs akkor nehéz
Ettől független a játék nagyon szépen fut, jól optimalizált, abszolút élvezetes. Sajnos képet elfelejtettem fotózni, ha találok valami videót ami ezt jól láthatóan mutatja akkor belinkelem.
Használjátok a bizonyos cockpit modot? Létezik olyan változat ahol nem homályos a kormányos felület?
Én ezt a változatot töltöttem: [link]
Együtt lehet élni vele, csak láttam olyan videót ahol tök éles volt mindenhol
-
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Szerintem ez nem feltétlen bug, hanem feature (mint a törésnél a kockás kép).
-
HartgeH3-2.8
addikt
Sziasztok!
A WSR versenyek során találkoztam egy olyan jelenséggel, hogy túl világos (vakító) lett az aszfalt és a nap. Utána néztem több oldalon is írtak erről a jelenségről, de nem találtam eddig még eredményes megoldást. Szerencsére ha nézetet váltok akkor megszűnik a jelenség és eddig csak 1-2 pályán észleltem.
Gondoltam itt is megkérdezném tudtok esetleg erről valamit vagy van már létező megoldás?
Köszi előre is!
-
Csapoati
nagyúr
-
drr
őstag
GRID 2 - The Return of Bathurst[link]
-
Kroni1
veterán
A 3D témához: nem csak nvidia vision-el műxik, megy az az amd féle tridef-es megoldással is. De én pont ezt a segédprogramos megoldást akartam kiiktatni, a natív 3D módot próbáltam volna, mert a win8 már ezt is tudja. (tudná, ha végre egységesen igy készülnének a játékok, de utánaolvastam és kiderült ez a beépített opció még nem műkszik rendesen, a jövőben remélhetőleg már fog.)
Amugy ami kell a 3D-hez az alapvetően: 3D megjelenítő, 1.2DP vagy 1.4HDMI kábel és 3D képes VGA. Ha jól tudom a segédprogis megoldások mennek DVI kábellel is..
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- Berlinger Haus BH-9675 Vízforraló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehetséges én is csak botok ellen megyek majd meg max a szűkebb baráti körökkel