Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Azt tudja valaki, hogy ha összekapcsolom az fb, twitter és tecső accountommal a racenet accountomat az miért jó?
-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Nem veszi úgy sajnos... nekem már megvan a GMG-s kód, külön volt a headstart packnak is egy.
A GTR packot szerintem megveszem, az megéri - nappali Yas Marina + a Nissan GT-R SpecV.
Amúgy volt a Steamen olcsóbb is, akcióban 36€-ért vesztegették. Persze az is rengeteg, ~10500 Ft, ráadásul még akkor úgy tűnt, hogy nem lesz a 3. reward feloldva.albert8: Ne csúsztass, te 10-re becsülted, én mondtam 5-öt!

-
jozsi252
veterán
Az a baj hogy így már sok. Most számoltam és pár forint eltérés lehet de 11 800 ft már sok, úgy gondolom. Nekem annyiból jó hogy 6 990ft-ért megtudom venni, mert Pesten dolgozok, és így nem gond elmenni sehova. Illetve Ha megveszem a maradék 3 DLC-t akkor 11 600-ra jön ki a game. De szerintem nem fontos megvenni mindegyik DLC-t, jó lesz azok nélkül is a game.
Meg amúgyis Headstart Pack benne van a 6 990ft-os árban.
Amúgy szerintetek a dobozos verziót, minden további nélkül belehet regelni Steamen?
-
albert8
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Jaja, vagy minimum 2pack. Egyébként én is csak azért nem veszem meg, mert túl drága zsákbamacskának.
-
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Kicsit elszámoltam, 11500 Ft körül lenne. Fenébe, így már nem tudom. De még így is jobban jár az ember.
Jaja, tényleg jó lenne, máskor voltak ilyen 4-es csomagok. Na meg az alapár is magasabb lett. Eddig azt hiszem 40 vagy 35 euró volt újonnan egy codies játék.
-
polonic
félisten
válasz
intercooler
üzenetére
Szerintem nem. A dlc-k is kódosak lesznek és steamen vagy raceneten belül lehet majd beváltani őket.
-----
Én tényleg elgondolkozom, hogy steamen beújítom. Nekem 8 ezer lenne a szállítással a játék. Nem tudom személyesen elhozni. Plusz, ha megvenném az összes dlc-t, akkor az bizony még durván plusz 6 ezer. Ez így majdnem 14 ezer.
Ehhez képest a steames 10500 Ft nem olyan nagy összeg a 8-hoz képest. -
polonic
félisten
DLC árak:
McLaren Racing Pack
Xbox - 560MSP
€5.99
$6.99IndyCar Pack
Xbox - 560MSP
€5.99
$6.99GTR Pack
Xbox - 400 MSP
€3.99
$4.99Headstart Pack
Xbox - 400MSP
€3.99
$4.99Szóval aki akarja az összes dlc-t, az steamen vegye meg a játékot!
-
jozsi252
veterán
Elő is rendeltem Platinumshopnál. Remélem péntek este már a játékot próbálhatom

-
Brian_GT
őstag
Hát hülyék mindig lesznek, ez minden fajta játékban így van.
Az viszont amit írtál 2. dolognak az a hátul jövő hibája. Az előtted haladó olyan tempóval megy és úgy ahogy akar, ha tudod előzd meg és ennyi. Viszont ha besorolsz mögé onnantól a te sarad, ha nagyon rámászol és ő lesatuzik. Most ő vagy így vezet vagy benézett vmit stb azt neked le kell tudni reagálni. Ez van, ezért hívják autósportnak
Én inkább mai napig azzal találkozok inkább, hogy aki autós játékkal játszik nincs tisztában mi számít 1 irányváltásnak és ha ezt még nem is tartja be, nem tudja mit jelent az ha valaki utolér, beér valakit... melléér...kinek hogy tetszik. Számtalan játékban mindig tapasztaltam a saját bőrömön, hogy beérek valakit, már a szabályok szerint is túlteljesítettem, tehát a hátsó tengelyt már el is haladta a kocsim eleje, és akkor is ráhúzza a következő kanyar ívére a kocsit ahol persze már én vagyok és megyek a lecsóba.
Ezt belső kameraállásból meg lökhárító nézetből elhiszem nem könnyű észre venni, nekem is oda kell figyelnem nagyon, de egy normális játékban vagy jelzi vmi lásd ACR, vagy hallom hogy már mellettem duruzsol, nyilván nem megyek pl egy balos kanyarnál ki külső ívre ahol ő már bement mellém.
Kb ezt tanítani kellene mielőtt netes autózásra megy valaki. -
Z()L3
tag
-
Brian_GT
őstag
Ha követik az első rész beállításait, akkor biztos. Ott is lehetett collision off-t vagyis szellemautóként átmész rajta. Persze a sima autó sérülés az megvolt, de igen sima open versenyeken ha normális játékot akartál érdemes volt beállítani. Privát mókánál ha mi csinálunk szerót majd, ott én nyilván bekapcsolom, hogy valósághű legyen, de aki ilyen privát partyra jön attól elvárt a fair versenyzés szóval ott nem lesz gond. Remélhetőleg

Belecsúszások és hibák mindenkinél vannak, meg mire kicsit hozzászokunk a pályához, kocsikhoz szerintem lesz is
dee látszik ha valaki totál bele akar menni a másikba vagy elnéz egy féktávot.Én személyesen megyek érte pénteken, szóval péntek kis gyakorlás single-ben és hétvégén akkor netes móka, akár így együtt.
-
Z()L3
tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Úgy tudom hogy nekem pénteken meglesz, ilyen csapatásokban én is benne vagyok
Normális arcokkal jó játszani, az sem érdekel ha mindenki jobb nálam, de azért mert normálisan mennek, sőt még tanulhatok is abból ahogy versenyeznek 
Amúgy arról tudni valamit hogy az "ütközést" ki lehet-e majd kapcsolni a multiban ? Nem sok kedvem lenne ha kanyarban folyton kilöknének...Előfordul hogy véletlen az ütközés, de amikor hézek hátra és látom hogy semmi lassulás nélkül belém durrant, az rohadtidegesítő

-
Brian_GT
őstag
Én is remélem mert arra alapozok én is összejön egy jó társaság, mint anno Grid 1 topicban és nagyon jó kis zártkörű csapatásokat lehet majd csinálni. Lehet tudni vagy aki olvassa írjon már annyit pls ki kapja meg pénteken. Mert esetleg ott hétvégén már lehetne kiírni valamilyen kis game-t.
Ha szervert kell csinálni vagy még nem tudom a módját azt szívesen vállalom, netem 80/25ön biztos elég lesz hozzá, remélem a vasam is

-
Csapoati
nagyúr
Steamen feloldódott az utolsó kettő 0 day-dlc is. Csak ne lenne 40 euro...
-
-
Enton
addikt
Az aktiválást még valahogy ki is bírom majd, de ha autómatikusan tölti a első dlc-t azt már lehet nem.

A telepítéssel meg sokra nem megyek, ha utána nem tudom elindítani a dobozos eredetim-et.
A TDU2-vel voltam igy amikor nem volt netem kellet a törés hozzá hogy tudjak kocsikázni legalább, hiába eredeti előrendelt casinós dlc-s dobozos verzióm van.
-
Enton
addikt
Most valami nem tiszta nekem.
Akkor Grid 2 Steam-es lesz és kell a dobozoshoz aktiválásra net+steam, vagy fog menni net nélkül is az offline része?
Csakmert most csak gagyi mobilnetem van ami nem éppen alkalmas netes játékra, plusz fix adatforgalmas, hogy a dlc-ket sem tudnám letöltögetni még az első headstart packot sem szerintem. -
3 hónap és 5 ezer alatt lesz, mindenki azt hiszi hogy olyan lesz mint az első de az előjelek pont azt mutatják hogy tiszta gagyi nfs.
-
Brian_GT
őstag
Nah ez a Collector's Edition!!
>>>> Grid 2 Mono Edition -
gaben82
tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Sziasztok
GRID 2 + ajándék poszter + Headstart Pack DLC 7900Ft futárral megéri???
Tud valaki olcsóbb megoldást? -
albert8
veterán
FaceOFF[link] video
-
polonic
félisten
Honnan is rendeljem elő, hogy jól járjak?
-
Csapoati
nagyúr
Steam.
-
nemeth989
senior tag
Azt lehet tudni, hogy a multi saját szervereken, vagy Steamen, esetleg GfW Liven fog-e futni?
Örülnék ha a steam rendszerét használná, mert akkor a dlc-ket ünnepekkor poton lóvéért meglehetne, majd venni
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Úgy hogy a vistára van dx11. Olvass utána a dx11 futtatási szintjeinek vagy úgy az egésznek. Tud visszafelé skálázódni a dx11.
-
Z()L3
tag
Jólvan, a DLC-s cuccal kapcsolatban nem csak én vagyok így
A felbontás állítás DLC-n jót röhögtem 
-
boogie84
veterán
Tartalmazni fog valamit az alap játék vagy csak a jogot h megveheted a dlc-ket?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mármint melyik? Pc-re szerintem mostanában nem volt jó árkád versenyzős játék a Shift 2 óta (bár az meg próbált szimulátorkodni, hiába
), szóval a Grid 2-nek nincs nehéz dolga.
A Project Cars meg... majd meglátjuk.#431: Van törés, ha jól emlékszem lehet valós, csak vizuális, vagy off.
-
Mi a franc törés sincs az új részben vagy nem olyan üzemmódban van a játék?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Totál más kategória, nekem mindkettő kell!

-
-
kpal
nagyúr
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én nem látok benne ellentmondást. Dx11 kell hozzá és ennyi. Az lényegtelen, hogy a minimum gépigénynél a kártyák nem dx11-esek. Tudnak dx11-es játékot futtatni.
-
polonic
félisten
A steam oldalon lévő gépigény nem elég hivatalos?
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem nem is fogjuk csak akkor ha már megvásárolható lesz, nem szokásuk elárulni

-
Elővettem az egyes gyémánt kiadását. Díszdobozon felirat:
rendszerkövetelmények: processzor: athlon64/pentium4 3ghz
memória: 1gb
videokártya: ati radeon x1300 /nvidia geforce 6800
Merevlemez: 12,5GB
optikai meghajtó: dvdrom
egyéb: hangkártya, dx9.0c
Kicsit mintha változott volna egy hangyányit a gépigény. -
Z()L3
tag
Hamarosan oda jutunk hogy kiadnak egy csupasz játékot (semmi pálya és egyetlenegy autó sem lesz benne) és kapunk hozzá pakkokat. Ezekben a pakkokban lesznek az autók (Pl. Nissan pakk, Mazda pakk stb....) meg lesznek pálya pakkok is. Na és ebből azt vesszük meg amelyiket akarjuk, nem kell felesleges pályákra költeni (kipróbálni persze nem lehet majd hogy melyik autó meg pálya milyen, csak úgy találomra megy majd a dolog
)Remélem mindenkinek leesik hogy ezt mennyire gondolom komolyan
Habár lehet így lesz 
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hátlap még nincs sehol ezért én sem találok.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt hiszem gamechannelen vagy melyiken volt kiírva. Ott írták hogy 30 óra a végigjátszás is franc se tudja hogy igaz e.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Minimum
Operációs rendszer: Windows Vista, Windows 7, Windows 8
Processzor: Intel Core 2 Duo 2.4Ghz vagy AMD Athlon X2 5400+
Memória: 2 GB RAM
HDD: 15 GB szabad hely a merevlemezen
Grafikus kártya: Intel HD Graphics 3000 / AMD HD2600 / NVIDIA Geforce 8600
DirectX: 11
Hang: Direct X-kompatibilis hangkártya
Egyéb: Szélessávú internetkapcsolatAjánlott
Operációs rendszer: Windows Vista 64 Bit, Windows 7 64 Bit, Windows 8 64 bit
Processzor: Intel Core i7/AMD Bulldozer
Memória: 4 GB RAM
HDD: 15 GB szabad hely a merevlemezen
Grafikus kártya: Intel Graphics 5200 / AMD HD6000 / Nvidia GTX500
DirectX: 11
Hang: Direct X-kompatibilis hangkártya
Egyéb: Szélessávú internetkapcsolatTámogatott grafikus kártyák: Intel HD Graphics 3000, Intel HD Graphics 4000, Intel Graphics 5200. AMD Radeon HD2600, HD3650, HD4550, HD5000, HD6000, HD7000. NVIDIA GeForce 8600, 9500, GTX220, GTX400, GTX500, GTX600, AMD Fusion A8.
-
Bjørgersson
félisten
Van már hivatalos gépigény? Valahogy elkerülte a figyelmem.
-
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ezek után még több részre bontják a játékot , mert úgy is jókora többletet kasszíroznak ...majdani " Grid 3" vajon mikét jelentik meg

-
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
ez a része nem tetszik a mostani játékoknak ,régen nem volt ekkora lehúzás .

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Drón topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Headstart-ot nem kellett volna már beleszámolni. . .

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)