Hirdetés
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
keIdor
titán
Jó kis játék lett, igaz nem egy Forza, de nem is vártam tőle, hogy az legyen, szal így elsőre bejön.
Eddig csak Chichago, Miami meg Californián mentem, remélem USA-n kívül is lesz élet azért.
SLi szerintem elsőre nem megy, meg driver sincs rá, de úgyis flottul megy 60-80fps 2560x1440-ben 16xQCSAA mellett, nem tudom mitől voltak annyira oda az AMD-sek.
-
p87
senior tag
Érdemes lehet felrakni, szerintem szebb így, kontrasztosabb és élesebb a kép.
Akinek még nem volt dolga vele:
A fájlokat és az egy mappát ami rar-ban van egy az egybe a játék könyvtárába kell másolni.
Ki-be kapcsolni az F12 billentyűvel lehet.A linkelt oldalon található rar még nem tökéletes, a benne lévő néhány fájlt le kell cserélni az új verziós SweetFX-re. Én ezt megtettem és feltöltöttem:
Innen letölthető
Ezzel már nincs gond. -
m3tr0
őstag
Én is toltam egy keveset a játékkal.
Szerintem élvezetes, az irányítás elsőre kicsit fura, főleg billentyűzettel, de abszolút szokható.
Szerintem ez a nehezebb mint ez elődje, nem volt még olyan verseny ahol ne koccoltam volna valamit.
Mellesleg a törés és sérülések is jók, valóban lehet úgy nekicsúszni falnak,hogy az autó húzni kezd vagy defektet kap.Nálam nem volt jellemző a sínautózás, a hátsókerekes autóval körversenyen is figyelni kell, mert dobja a seggét ha nagyon odalépsz. Ha pedig keresztbe kanyarodsz igenis figyelni kell az ellenkormányzásra és,hogy utána ismét egyenesbe tudd hozni.
Persze az gázos,hogy a kilométeróra miket mutat..(160 -nal mész keresztbe..)
De ha attól elvonatkoztatsz teljesen élvezetes arcade autós játék.Kipróbáltam egy középmotoros autót is (Honda NSX) ezt drift módban és ezzel még nehezebb volt abszolválni a driftelést, valószínű a középmotoros mivolta miatt ezzel a második kanyarban simán megpördültem.
A grafika szintén jó, arról nem is beszélve,hogy nagyon jól van optimalizálva. (NFS-hez képest...maga a mennyország
)A konfigomon igaz 1280x1024-ben tökéletesen fut, bár igaz nem néztem meg a beállításokat, de elég magasra lehetett belőve.. -
kovsol
titán
Az, hogy mekkora a rajongói táborom mire jó? Versenyenként írja, hogy egyre több, de van bármi jelentősége ezt gyűjteni ?
-
GuruZone
őstag
Szlobinak köszönet a 6K-s kulcsért, én ezelőtt 7ezer alatt még nem leltem

Intel Core i3-2120 + MSI GTX 560TI OC-vel minden high-on és ami lehet ultrán,
így 1920x1080-ban 120 Hz-en stabilan 30fps felett. Nekem ez bőven elég.
Az irányítás szerintem Logitech Driving Force GT-vel nagyon élvezetes,
nekem jobban bejön mint a GRID 1.Az elején buta autókkal kell tolni, azért olyan az irányítás amilyen...
3 verseny után már van normális főmenü meg minden ami szemnek és szájnak ingere.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
Igen, a jelzések nekem is hiányoznak.
A defektnél 45 fokban ütköztem a szalagkorlátnak valamelyik muscle carral, a totálkár meg Dallarával volt.
Mondjuk utóbbit nem csodálom, elég papír szegényke. Ja, ilyenkor, ha totálkár van, kiírja, hogy hány G erő hatott rá, meg ilyenek. Az enyémnél 149 volt. 
-
-
seederking
őstag
H.ja
Beb@szna ha az említett szériákon nem menne rendesen.Végülis "csak" egy autós játékról van szó.
Zárt pálya néhány effekttel és szép textúrával.
Az,hogy az nfs sz@rul van optimalizálva és idegesítő fps droppokat produkál az nem a konfig hibája.
Szerintem egyetlen mai autós játék sem terheli le a konfigot annyira,hogy aggódni/félni kellene."Ráértek akkor félni mikor év végén kijönnek az új konzolok"

-
-
Steady74
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Nekem is hasonló tapasztalataim vannak, illetve azzal megfejelve, hogy az autó nagyon sokszor a feje tetejére áll pl Okutama pályán, akár akkor is, ha 50nel padkát fogsz. Az AI elképesztően agresszív, tol, lök, viszont őket kiforgatni alig lehet.
Ha van szeró majd szólj, lehet megyek majd.
-
törölt tag
na kivételesen nem fogom a játékot fikázni, a másik topikban már kisírtam magam

viszont nem bírok rájönni, hogy mi alapján jelzi, hogy melyik event-et csináltam meg, és melyiket nem
pár versenyt megcsináltam, de nem enged továbblépni...
nem gondoltam volna, hogy egy arcade autós játék menüje fog ki rajtam, de egyszerűen nem jövök rá.ps.: a grid1-ben sokkal jobb volt a menü (is).
-
Brian_GT
őstag
Egy kis összefoglaló, másfél óra játék után.
Beállítások
Grafika szépen testreszabható és akinek elég erős vasa van az tényleg álleejtős grafikát tud elővarázsolni belőle.
Nekem 1280x1024 majdnem minden high-on elég szépen megy, bár most picit visszább kell még vennem, mert csalóka. Ugyanis amint kiérsz netes oldalra megnő a gépigénye. Szóval aki, mint én határra állította a játékot az gondoljon le belőle még picit, különben netes játékban nagyon akadni fog neki.
Irányítási beállításoknál a gamepadom rögtön felismerte, pedig eléggé kis márkájú cucc, de örülök tudom itt is használni. Ami hatalmas mínusz, hogy mint írtam nincs semmi finombeállítás. Oltári nagy baki.
Szokásosan nevet ilyesmit betudunk állítani, ez teljesen rendben van.Karrier
Itt most az autók ,,tier" kategóriába vannak felsorolva, ezekbe szállíngoznak szépen be majd a megnyert versenyek után az autók.
Sponzorok most is vannak, de méghozzá annyi, hogy nekem már most sok. Elvetemült számban van, aki ilyen ,,2 órát pepecselek a kocsi kinézetével" annak ez a mekka lesz.
Versenyek elég változatosak, én karrierben még csak sima versenyt mentem, netes oldalon futottam global challengeket, de gondolom sima karrierben is ezek lesznek...szóval van itt sima race, szóval be the first
, van itt overtake, előzgetni kell terepjárókat és pontlevonás jár a koccanásért, drift, checkpoint ahol adott idővel indulsz és ha elfogy vége, ez idő alatt kell minél messzebb jutni ( nekem ez nagyon tetszett ) és még sokan.Online
Szokásos custom eventet lehet nézni, ahol beállítod mi alapján szűrjön és úgy keres neked versenyeket, de van olyan hot seat féleség is amikor rögtön bedob vhova.
Noh meg persze a rendes szerverkészítés, amit mi is sokat fogunk használni.
Beállítások vannak, koccanás on/off ... manuális váltó erőltetés on/off stb és ez az ütközés rating, ami elvileg lesi majd, hogy mennyire vagy fair csávó és gondolom kialakul majd egy átlagolás aminél te megszabhatod kit engedj be kit nem. Passz, ez majd kiforrja magát, azonban kicsit érdekes lesz szerintem, mert véletlen koccok mindig vannak, akkor aki fair az is rosszul jár pont alapján? Hmmm... kíváncsi leszek.Irányítás-egyebek
A feketeleves. Az irányítás, mint élethűség pocsék. Sajnos én, mint nagy Grid 1 fan, ezt kell mondjam, Szánalmas lett. Az, hogy egy driftes kocsival még bedobatom a kanyarba kb 150el, ok, de hogy egy úgymond sima első kerekes Alfával is úgy menjek végig, hogy csak dobatom jobbra-balra 150-170 között. Katasztrófa...és ez nem drift hahhóó sima race!!!!
Maga a kezelhetőség rendben van még úgy is, hogy nem lehet finomhangolni, de maga az életérzés 0. Nagyon sajnálom, ezt iszonyat elrontották. Az 1-ben is volt hasonló de ott ilyen azért nem volt.Törés kinézetre okés, koszolódik a kocsi, törik stb, de maga a rendszer megint kritikán aluli. Ha figyelsz és nem szemből kapsz el vmit, simán bírja a kocsi ilyen 160as tempós ütközésnél is és megyek tovább simán, mintha mi sem történt volna. Aki tolta az 1et tudja mi az mikor tört a kerék, sérült a felfüggesztés stb... itt felejtsétek el, semmi ilyen.
Ráadásul visszajelzést sem kapunk, nincs jelzés, hogy sárga a motor, piros a kerék stb. semmi-semmi-semmi.Ami nem rossz dolog, hogy autó működik a hang kommunikáció a steam révén. Ha engedélyezve van a hang rögtön veszi is, kérdés lesz persze ez mit ad majd a netes forgalomhoz. Megmondom őszintén nem emlékszem volt e szerver oldalról tiltás. Ha nem lesz, gázos lesz, mert olyan lefoglalást fog kapni a szeró, hogy öröm lesz akadni

Szóval összefoglalva én nem ezt vártam tőle, nem sírok mert a pénzét szájat húzva is de megérte, lehet vele játszani majd jókat, deee én úgy érzem mindent feltett a CM arra, hogy ütős grafika és ennyi. Elhagyták a irányítás kérdését, a háttérdolgokat és ennyi.
Persze játszok vele holnap is, csak betegen kissé nehézkes itt ülni a gép előtt, de majd jövök.Esetleg akik majd jönnének gurulni, elküldenék a steames nevüket pü-ben? Steady, Syrius, Kpal, Jim stb és persze akik a Grid 2vel újként jönnének majd a kis privát csapatásra?? Van a szerver készítésnél is invite, ezért is kérném...sok esetben könnyítés lehet, ráadásul jelzi ha kész a szerver a barátnak, mint mindent kiír a steam
Köszönöm előre is és jó játékot mindenkinek!!! -
Z()L3
tag
-
Brian_GT
őstag
Első online élmény: első jobbos visszafordító. Totalcar bele a falba.
Oka: Középső pedál ismerete hiányban.
Megoldás: Szemüveg, szem és láb + agy együttes használata.
+ Collision off -
Brian_GT
őstag
Egyenlőre 3-4 karrier pálya után az irányítás picit más, mint az 1 esetében, de én ezt annak tudom be nincs finombeállítás. Nem tudom belőni magamnak, hogy mekkora legyen a kormányzás holtjátéka stb. meg hogy a gáz-fék érzékenyésg milyen legyen. így a kezemre tudok hagyatkozni, hogy mennyire tudok finoman bánni az analóg karokkal. Ez kissé idegesítő féle, mert ez szerintem egy olyan alap dolog... de hát nincs nincs.
Most netes oldalát nézem, van Rival-s, ami ha jól látom kioszt 1-2-3 emberkét akivel párbajoznod kéne. Nem rossz ötlet, csak éppen egyik ellenfelem se volt online...szemetek 2kor aludni

A másik a global challenge az tetszik. Különböző pályákon kell különféle játékmódokat menni saját kocsiddal és felkerülsz a világtáblára mit tudtál menni rajta. Jelenleg az okutamai checkpointon elég jó voltam és én vagyok az első aki megcsinálta
Holnapig legalább 1. lehettem, ez számomra egy dicsőség

-
TTomax
félisten
Amugy mintha a sima Gridet jobb lett volna billel irányitani... bár itt az elején idevágják ezeket a tepsi amcsi gépeket amik össze-vissza driftelnek az uton,én valahogy nem szeretem öket,sokkal többet kell korrigálnom,hogy uton tartsam,pumpálom a gombokat szinte.Nem feltétlen baj,de szokni kell...
(#770) Ghard
Ez okay,csak látom más ezzel inditja a játékot én hiába klikkelek rá semmi nem történik...
-
Ghard
őstag
-
TTomax
félisten
SLI marhára nem megy... egy kártyával többet kapok mint kettövel kb...3D vision is bugos,a postprocessinget lowra kell rakni...
(#769) Ghard
Nem mondanám,hosszu idö óta az elsö játék ahol ilyen ramatyul megy...3Dben meg nem elég egy kártya...Ez az avx.exe csak akkor indul ha van intel igp a gépben?

-
athomi
veterán
válasz
Turbolada II
üzenetére
Full HD-ig kis túlzással (élsimításra célzok) biztosan bármire.
Semmi nincs tuningolva.(#765) Ghard: Elég jól néz ki a játék, és gond nélkül fut közepesen erős VGA-kkal is, nem úgy mint sokszor a NFS-ek. Szóval szerintem senkinek nem lehet egy szava sem.

-
Ghard
őstag
Nem tudom mire számítanak egyesek 78xx meg 79xx es kártyákkal. 6 éves konzolokra programozott játék, ami pcn kicsit szebb, ennyi.
Ráértek akkor félni mikor év végén kijönnek az új konzolok. -
scampolo84
aktív tag
válasz
Turbolada II
üzenetére
fix 60+ fps-re HIGH setting mellett, konkrétan vsync nélkül az inkább 70+ 1GB-os kártyával
-
Turbolada II
őstag
A HD7850-es mire lesz elég?
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán másra számítottál?

-
cyberkind
félisten
Van már cockpit camera mod ?

-
Ghard
őstag
Multiplayerben kicsit alacsonyabb az fps mint singleben

-
Motion_Blur
félisten
1920x1200 Ultra + 8f16x EQAA
Benchmark:
av_fps=74.9
max_fps="99.7
min_fps="51.5Bőven elviszi kimaxolva egy 7970 alapon is

-
Brian_GT
őstag
Most 6900Ft volt nekem is, de attól gyári. Örülük neki csak ennyi volt ne őrjíts meg

Am fölösleges a steam csoport szerintem. Nem tudom grid 1 alatt voltál e velünk, nem ismerős a neved, de ha mégis bocsi.
Szóval ide szoktuk a topicba kiírni, hogy van-e verseny és ki szerverét kell keresni.
Ez a legkönnyebb és mindenki számára legjobban látható hely.Szerintem ezen kár változtatni, szerintem a régiek közül így lesz most is, persze mindenki szíve-joga úgy ahogy szeretné. Syrius-kpal-Steady-Jim készüljetek beindul ismét a grid party. Véégre
Syrius remélem azóta rosszabbul vezetsz 
-
Ghard
őstag
Nekem tesco-s, legalábbis a 6k-s változat annak számít

Valaki csinálna egy steam csoportot azoknak akik innen játszanának egymással? -
kovsol
titán
-
Csapoati
nagyúr
Ne csináljátok már... zárolás lesz a vége. 5 órán belül megjelenik.
-
Steady74
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
HD6990+3960X+ 16GB RAM+SSD... es 1920X1200ban eppen eleg, ha minden ultra. amerikai forumokon irjak.
-
törölt tag
válasz
intercooler
üzenetére
Dzsihád, csatlakozom én is

-
jozsi252
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Közben aktiváltam én is fiókomba. Elő is töltöm, aztán holnap hazaérek munkából már csak el kell indítani
DLC-t meg gondolom majd csak akkor lehet beírni hogyha megjelent, vagy hogyha az előtöltéssel végzett.Amúgy multival kapcsolatban van valakinek infója, hogy fog működni, min keresztül lehet csatlakozni lobbyhoz? Grid kimaradt az életemből, így nem tudom hogy a multis része hogy működik.
-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
2gb az csak 1 dolog, ultrán nem fog elmenni normális fps-el. De majd meglátod!
-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Zyl, ne kötözködj már

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Na jó de nem szabad, mert WAREZ, stb, stb! Szerintem aki beszélni tud róla, azért beszél róla, mert akárhonnan, akárhogy, már +szerezte, esetleg ki is próbálta (gondolok itt a mit, hol, hogy lehet beállítani, stb., stb. kérdésekre)!
Előzetes videók alapján (amíg a game nincs kész) nem kérdezek semmit, mert amit azokban a videókban, bemutatókban, stb., stb. látok még nem biztos, h úgy is lesz a játékban, tehát mit és minek kérdezzek róla?

-
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A GTX 460 nem biztos, hogy elég lesz az ultrához, mondjuk felbontástól is függ

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Csak a kódokra reagáltam.
Anno a Colin 3-hoz volt tankot unlockoló kód, az vicces volt. -
Bjørgersson
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Miért ne lehetne a megjelenés előtt létrehozni egy topicot?
Az első részhez is több mint fél évvel előbb már ment a topic. Valahol csak lehessen már beszélni a játékról. -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Most lebuktál!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#722: Előzetesek alapján is lehetett beszélni róla.

-
x63
aktív tag
Sziasztok!
Holnap hozza a futár aztán, gyííí......
Ahogy elnézem a következő 3 évben elég jól fogunk szórakozni.
-
Brian_GT
őstag
Persze én nem mondtam, hogy nincs úgy előnye. túl kicsi részt ragadtál ki a kommentemből

Én is tudom aki nagyon jól ment vele az persze a manuális váltó miatt is nagyon durva köröket tudott összerakni.
Én csak egy általános dolgot írtam annak aki kérdezte, mit lehet tudni irányítás terén.Én is végigtoltam itteniekkel, név alapján nem ugrasz be de lehet játék alatt más neved volt.
Amúgy üdv Syrius és Kpal!!! Örülök, hogy kezdenek szállingózni a grid 2es topicba a régi jó kis versenytársak. Megvettétek ti is???
Jozsi252: Borderlands 2-ból kiindulva, nekem ott is steamen belül kellett megadnom a kódot, gyanítom az összes steames játéknál magában a steamben adod meg. Még nem tudtam kipróbálni itt is, mert drága steam közli ,, nem rakhatod fel, mert csak holnap jelenik meg" - vágom agyon
Itt a doboz a kezemben és nem tudok játszani. ÁÁÁÁÁ 
-
jozsi252
veterán
Na végre meg van a játék
. Az lenne a kérdésem hogy a kapott DLC-t majd a Grid 2-be kell aktiválni, vagy a Steamen belül? -
Sonja
nagyúr
Mondjuk a belső textúra nem valami szép.

(#711) jozsi252: Több, mint valószínű, hogy Steam-en, ahogy a Steamworkst használó játékoknál.

-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Zoli54213
üzenetére
A játék PCre Európában holnap jelenik meg. Tehát a video biztosan warez eredménye volt.
Kiegészítés: A játék nemsokára megjelenik, de addig is nem szeretnék pcs konkrét személyes játékélményre alapozott hozzászólásokat látni. Másképp fogalmazva a topik kiemelt figyelem alatt van.
-
válasz
Zoli54213
üzenetére
Elmagyarázom még egyszer érthetően. Letöltötted a játékot valami torrent oldalról, játszol vele sőőőt rakod fel a csilivili videóidat miközben hivatalosan csak holnap jelenik meg.
Egyérelmű, hogy warez útján szerezted be szóval inkább lapíts mielőtt még egy ban-ánt is kapsz a fenekedbe.
-
fogirobi
senior tag
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a playlist-nél a név mellett mit jelentenek a zöld, sárga, piros felkiáltójelek?
-
Zoli54213
aktív tag
Szabad kérdeznem a kedves moderátortól aki kitörölte a hozzászólásomat hogy miért tette ezt?
Egy videót linkeltem benne, sértő lett volna vagy mi?Köszönöm.
-
kpal
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
ÜDV! Itten

-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok mindenki!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Autós kamerák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- A rend őrei
- PlayStation 5
- GL.iNet OFF topik
- droidic: Saját hálózat, saját szabályok – Építs profi infrastruktúrát!
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A defektnél 45 fokban ütköztem a szalagkorlátnak valamelyik muscle carral, a totálkár meg Dallarával volt.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
így du-ig várni kell a teszttel, de már kibírom 
. Az lenne a kérdésem hogy a kapott DLC-t majd a Grid 2-be kell aktiválni, vagy a Steamen belül?