Hirdetés
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére

Még próbálj ki pár tucatot, hátha eltűnik

-
B-L-A-C-K
titán
Sziasztok, most kaptam erről a bejegyzésem miatt az infót hogy a játék ilyen, ha lehet erősítsetek már meg hogy így van...

-
Syrius XIX
addikt
Minden nap vagyok kb. 18 : 30 - 19 : 00-tól - 19 : 45 - 20 : 00-ig!

Általában minden nap a HardCore-on kezdek (annak ellenére, h a tudásom messze nincs + hozzá), mégiscsak adok esélyt neki, de sajnos (?) az a tapasztalatom, h amennyire sokan reménykedtek benne, h nem lesz ott annyi barom, a barmok 90%-a ott van!
Szóval a remények ellenére ez a része annyira nem jött be!
- Mármint úgy értem, h akik abban reménykedtek, h a noob-ok nem fognak odamenni, mert nincs FB és térkép! Jelentem igenis ott van a 90%-uk, ahogy már MlítettM! - 
Az Everything play list-es szerókon + szépen (majdnem normálisan) lehet
gatni! 
-
Brian_GT
őstag
Aztat én nem tudom én kb megjelenés előtt érkeztem pár nappal a topicsba.
Azóta is aktívan csak mikor 3 kört úgy megyek, hogy a 4. kelek fel mert elaludtam, mert sehol senki.... az úgy gáz.
Ha sikerül jól elkapnom a fonalat akkor elől vagyok és azért nincs senki sehol...ha középen akkor ki elől ki hátul..ha meg leghátul akkor valszeg összetörtem a kocsit
Ez szépen kompenzálható lenne ha nem pár többedmagammal rónám a 200.000km-s pályákat. -
Brian_GT
őstag
Nekem azzal van bajom Ghard, hogy ha ki is van írva egy verseny akkor vagyunk rá 4en max 5en. Az semmi... valaki 2 az 5ből mindig gyorsabb ők előre mennek...most vagy csatáznak vagy csak mennek egymás mögött...1 mindig összetörik átlagban vagy annyira sérül, hogy sajnos nem tud a buliba beszállni csak mendegélni...2 meg hátrébb megy. Szóval az első pár kanyar után csak légüres térben autózik az ember sokszor.
5 fő nem autóversenyre van kitalálva... ezért én inkább megyek online publicra...igaz ki ki löknek de van harc és élet... 5 fővel egy fps multi is uncsi nem hogy egy autóverseny
-
Ghard
őstag
Akiket zavar, hogy leült a topik:
Szervezzetek versenyt.
Amekkora fellángolás volt az elején, ahhoz képest talán steames csoportban volt csak pár összejövetel, aztán annyi. Állítom, hogy senki nem játszott annyit a játékkal megjelenés után mint én, pedig nem voltam elájulva tőle, mert nem több egy átlagos árkád játéknál.
Hol vannak azok, akik az egekbe méltatták a játékot és egymást is? Bújjanak elő, ki lehet írni egy időpontot aztán jöhetnek versenyezni. De úgy látom csak az értelmetlen kommentáradatot sikerül hömpölygetni errefelé, ezért nem is olvasom a topikot vagy 2 hónapja. -
Dr. Gonzο
senior tag
Egyenlőre tesztelés alatt.
-
kpal
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én kivárok még

-
scampolo84
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Valóban eléggé leült a topic.

-
dzsavermadar
senior tag
Ötödik napja, hogy nincs Hsz. !!!

Nincs mit olvasnom. Persze csak akkor legyen Hsz, ha van is értelme.
(igaz, az enyémnek sem sok van) -
Brian_GT
őstag
Én majd kipróbálom, de most a 4 kereket 18ra cseréltem és visszatértem nagyobb járgányokra..nemzetközi vizeken evezek

Nah megyek is, mert vinnem kell 20t cukrot Munchen-be
Onnan meg indulok Strasburgba tovább....
Nehéz a kamionos élet 
-
drr
őstag
-
Csapoati
nagyúr
Kihírezte a Steam, hogy megjelent a Demolition Derby ingyenes DLC! Mondjuk tölteni még nem lehet, ha jól láttam, de ez jó hír.
-
Csapoati
nagyúr
Igazából ha nem multizol komolyabban (de akkor is elég az alap autókínálat, csak ügyesség kérdése), akkor totál felesleges. A dlc-s pályákat csak custom szobában láthatod multiban, singleben meg tökmindegy, nincsenek benne a karrierben. A kocsik meg... ha autóbuzi vagy, akkor vedd csak meg a csomagokat - szerintem.
-
raggg
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Kár hogy az alap + dlc-k már sok. :-( Így azért elgondolkodós..
-
Csapoati
nagyúr
Grid 2 leárazás a Steamen, a DLC-k is.

-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
az rendben is lenne, de akkor se szereti valamiért...egyedül a grid 2 csinálja ezt. de túlzottan nem szokott zavarni szóval mindegy.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Csak 1 gondolat:
"nem tudom tálcára rakni, mert utána nekem valamiért a steam miatt elkezd akadni a játék és az újboli tálca-vissza megoldás sem hozza helyre semmi."
Én a bal ALT+ENTER-rel szoktam váltogatni a normál és teljes méretű ablak között. Eddig semmi probléma nem volt, vagy lett belőle!
Esetleg próbáld ki ezt!

-
Brian_GT
őstag
Felvettem mindenkit aki még nem volt és jön délután.
Aki mikrofonos annak figyelmébe ajánlanám, hogy ha bemegy a controls-ba ott be tudja állítani, hogy melyik gombot kelljen nyomva tartania ha beszélni akar. Ha ez megvan, akkor még a sounds-ba be kell kapcsolni, hogy a hang csak gombnyomásra legyen. Így nem kell tiltani semmit a winen belül, játék alatt viszont nincs ott az idegesítő hang jel, ha valaki hangfalazik, viszont bármikor tud beszélni ha akar.Jah igen, kérek mindenkit, hogy aki jön az legyen itt 5 óra előtt akkor pár perccel, ha én bementem a játékba onnan én már ki nem jövök, mert nem tudom tálcára rakni, mert utána nekem valamiért a steam miatt elkezd akadni a játék és az újboli tálca-vissza megoldás sem hozza helyre semmi.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az időjárást aláírom, tényleg jó lenne. Nem is kéne feltétlen verseny közben változnia, de lehetnének esős/felhős/ködös/havas versenyek is. A felsorolt autók szerintem nem Gridbe valók, kivéve a Ford GT-t - persze ez személyes vélemény. Pályák tekintetében én Spát és a Nürburgringet várom (szerintem az őszi dlc-kben benne is lesz legalább az egyik), de Le Mans lenne a legjobb.
-
Syrius XIX
addikt
Ideas for GRID 3 ,what Codemasters should do in the next GRID:
If GRID 3 comes , give me some ideas for the Next Generation GRID .
Ideas like (my ideas)
EATHER EFFECT -Raning ,Foggy etc...
NEW CARS - Hennessey Venom GT ,Ford GT ,
Lamborghini Aventador ,Playmouth Prowler etc...
NEW TRACKS - Hungaroring ,Slovakia ring ,Nürnburgring etc...
Chat in the lobby ,and what everybody want the !COCKPIT VIEW!Thanks for reading ,Ben .
If a Codemaster read it please read the comments

-
Brian_GT
őstag
Eddigi visszajelzések alapján a szombat 5 órási gurulásra jönnek:
- Csapoati
- Syrius
- Kvio
- BrianInter te jössz??
Eddigi létszám alapján ha minimum így marad megtartjuk, mert megvan a 4 fő, ezért a jelentkezetteket kérem akkor, ha mégis változna szóljanak. Aki nincs még nekem felvéve napközben intézem.
-
BeerBier
senior tag
válasz
ZoliGamesHD
üzenetére
Nekem igen,dehát egy arcade játéktól nem várhatunk el mindent..
-
ZoliGamesHD
tag
Amúgy a belső nézet nektek is hiányzik ?
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
1-etértek, csak nem kellene visszaélni vele!

He?!
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Semmilyen megkötés nincs vezetési tudáshoz mérten, aki szeretne játszani az jön.
Küld el steam profilneved és akkor felveszlek. -
Csapoati
nagyúr
Én 90%-ra ígérem magam, max. egy jó kis szekrénysor pakolás tántoríthat el.

-
Brian_GT
őstag
Bocs, lejárt a szerkesztés, közben dolgom akadt így tárgytalan az előző.
DE:A hardcore mód kudarca által, nem marad más értelmes megoldás, mint privátban próbálkozni, sajnos tényleg elvetemült idiótákkal lett tele a szerver. Ezért:
Szombat Privát Gurulás
Időpont: 17:00- kb. 19:30
Játékmód: Time Attack - Race - Endurance - Liveroutes
Szerver beállítások: Car Damage : Full ( kivéve Time Attack )
Flashback: 0 - TiltvaAutó osztályok: All ( Tier 1-4 )
Pályák: All, kiválasztás véletlenszerűenSzerver nyitás: 17:00
Partyba Invelés: 16:55-17:00Szerver nyitásának feltétele: 4fő
Jelentkezés: Steam üzenet ha online vagyok
Prohardver privát üzenet
Fórumba kommentként
+ legalább előző nap estig barátmeghívó küldése vagy steam profilnév megadása a jelentkezés mellé, ha valaki még nem barát!!! -
Brian_GT
őstag
4kor mennék egy kicsit privátban. Lenne rá jelentkező??...3 fő alatt nem indítom el és 3 fő alatt pedig kilépek. Ezt azért írom így mert semmi értelme ha 2 ember köröz egy pályán.
Írjatok ide vagy privátba és akkor 4kor megcsinálom a szobát! -
GuruZone
őstag
Pár Hardcore playlistes verseny, és a gyönyörű fehér felkiáltójelem naranccsá avanzsálódott. Vicc.

-
GuruZone
őstag
Time Attackban várunk mindenkit sok-sok szeretettel, 7-10 kör YEAH!
Steam név: guruzone
-
Csapoati
nagyúr
Na, hát két verseny után az a tapasztalatom, hogy a hardcore módban is vannak zúzósok, de azok ki fognak kopni hamar szerintem. Sajnos az első versenyemet így is lenullázták, egyszer egy hármas szorításban kentek fel a falra, aztán meg épp annyira pöckölték meg a félroncs Golfomat, hogy szemből kapja el a falat és TKO. A második versenyen viszont sikerült kimaradni a lökdösődésből és a versenytársak is fairek voltak, szóval alakulhat ez még.
Ja, a legjobb kör kijelzése meg bugosnak tűnt, az utolsó körben futott legjobbamat nem vette figyelembe.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Azok tudnak hozzád csatlakozni akik barátaid a steamben. Mikor csinálsz egy szobát neked kell őket meghívni oda vagy ők rajtad keresztül is feltudnak csatlakozni, de alap feltétel, hogy barátodnak kell lennie.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Engem egyszer felvettél, de le is tiltottál. Biztos rosszalkodtam

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én úgy gondoltam, készítek szerót és kíírom ide, h mikortól van, max. meddig tartom + és kiírom ide PH-ra (ahogy azt már az 1-ben +szokhattátok)!

Aztán aki jön, ott lesz, aki nem az nem lesz ott!
A többi nem rajtam múlik! Igazából itt még nem igazán tudom, mi kell ahhoz, h valaki be tudjon jönni a szeróra, amit készítettem!
Nem hülye vagyok, csak nem vagyok gyakorlott Steam felhasználó, stb.! 
Aki tudja világosítson fel pls.!

Ja, ha kérhetem ne lekezelő, kioktató és lehülyéző stílusban (mert arra viszont én ugrok)!
THX! 
-
Brian_GT
őstag
válasz
laca000
üzenetére
Laca pls ne húzz fel!!!!
,,Én nem látok benne sehol cheatet, de nem is mondom nem létezik benne. Meg használja ha akarja de engem hagyjon versenyezni."
Ezek után miért naivazol le, már megbocsáss? Azt írod naiv vagyok, hogy nem csalnak, ki mondta ezt pont azt írtam nem mondom nem csalnak...erre naiv vagy ha azt hiszed....
Ilyenekre marhára ugrok, mert nem ismersz ilyet rólam ne írj be.... marhára PONT ÉN nem vagyok naiv ember ebben a világban.Jövőben kérlek ilyet ne, nem veszekedni akarok csak rossz pontomon kopogtatsz!!! THX!!!
Syrius: Nyilván az a lényeg menjen a gépezet, meg igazából erről sem a CM tehet. Sajnos túl nagy az isten állatkertje és alacsony a kerítése. Én ilyen szerverkészítés ilyesmiből kiszállok, nekem erre már nincs türelmem, de ha le van zsírozva mikor lesz játék jövök ha szívesen láttok.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
laca000
üzenetére
Szerintem, ha kellőképpen +unta mindenki az 5 éves német idiótákat (hallottam én is volt olyan, h konkrétan képes volt sírva fakadni, mert +előztem és a következő kanyarnál (-ban) nem tudott kiütni), jöhetnek a privát gurulások, tuti nem lesznek idióták!

12-n vannak a szerón ugyanúgy jön a lé!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Még arra gondoltam, hogy megváltoztatom a Steam letöltés beállítását más régióra meg variálok a ping-el és 250 csak elég arra, hogy más/jobb szervereket találjak... Amúgy a DLC-s kocsik custom festése tényleg elveszett nálam is, a többi megmaradt. De ez így egy nulla. Első kanyarban Hans Jörg sokkot kap, hogy megelőzöm a Bugattival a Mercijét és pöcc... fal, NA NYAS GEM!

-
Brian_GT
őstag
válasz
laca000
üzenetére
Én nem látok benne sehol cheatet, de nem is mondom nem létezik benne. Meg használja ha akarja de engem hagyjon versenyezni.
Én szerintem a legtoleránsabb vagyok ha kilöknek, bár anyázok, de megyek tovább stb...deee azt hittem legalább a hardcore mód-ot elkerülök az ilyen gyökerek messziről. De nem hogy elkerülnék, mivel látják, hogy jujj új játékmód ide jön az összes. 1 kanyart nem képesek bevenni. -
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Igen valóban érdekes, mert most jöttünk le Interrel a hardcore módról és rajtunk kívül volt 1 francia, az összes többi német...amivel nem is lenne gond, csak 90%-a egy barom 5 éves!!!
A kocsik pedig érdekesek lettek, a Nissan Skyline sebessége és tapadása verhetetlen volt eddig szinte, most úgy csúszik, hogy bármelyik BMW megirigyelné tőle.... elveszett a festésem az Alfámról és apróságaik. Érdekes lett mit mondjak.
Van egy érzésem, hogy megérkezik PS4-re a Driverclub meg a Crew PC-re és Grid2-től elbúcsúzok ha így folytatják. -
drr
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Hát most már igen...

-
intercooler
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
rakat sz@r ez, még több az idióta mint sima playlisten....
-
mika117
csendes tag
Sziasztok valakinek vélemény aZ NFS eket veri vagy jobbak nála?
-
scampolo84
aktív tag
Hát ez tényleg hárdkór... Megjöttek a német fogyaték** bal****ok aztán kilöknek ugyanúgy az első kanyarban. GAME OVER!

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Lehet új játékot kezdeni, így megmarad az eddigi teljesítményed is és kezdheted előröl is.
-
scampolo84
aktív tag
csak egy kérdés, hogyan törölhetem a mentéseim ha teljesen nulláról szeretnék indulni offline és online egyaránt?
-
drr
őstag
Kint van a PATCH!!!

-
GuruZone
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Unalmas, állandó OFF + a GRID2 fikázása. Nyiss Syrius egy retrógrid topikot! Csak egy vélemény. Ez már tényleg unalmas.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
NE OLVASD EL!!!

"mért játszotok vele?"
Leírtam már nem 1*, nem fogom leírni még 1*, olvass vissza és +találod a választ!
"olyat hogy állandoan csak a vita megy hogy az 1 igy jobb úgy jobb és csak a 2 sz@rása megy folyamatosan.
Most is megjöttem látom 30 új hsz, már kezdtem örülni hogy megjött a dlc erre megint ezt kell olvasni....."
Na még 1* (utóljára) fussunk neki, mert úgy látom nem megy:(#2788) Syrius XIX válasza intercooler (#2786) üzenetére: Milyet? Azt, h le lehet az adott (most pl.) játékról írni jót is, rosszat is? Szerintem minden normális topic arról szól, h lehet jó is, rossz is benne (de az is lehet, h kevés topic-ot nézegetsz)!
Ha nem így lenne akkor az adott topic egyetlen HSZ-ből állna:1-es HSZ: Ez így jó ahogy van és pont!
Ennek + mi értelme?
Ezt se írom le több*!

Nem kell elolvasni!

(#2792) Brian_GT: Írtam rá példákat, nézd +, vagy próbáld ki és rájösz mi az amit én úgy hívok, h "nem valósághű rajzfilmszerű grafika"!

Hát nem tudom! Ha neked ugyanolan a GTA III és a GTA: Vice City grafikailag akkor tényleg nincs mit mondanom, úgyse fogjátok +érteni!

Vagy nem néztél rajzfilmeket, tényleg nem tudom!

-
Brian_GT
őstag
válasz
BeerBier
üzenetére
Hát nézd...azt nem ígérhetem, hogy CS szinten majd ki fogsz tudni lőni az ablakon vezetés közben
és hát bár itt is van bőr, de itt nem labdaként, mint Fifa-ban, hanem kormánykerék betétként 
Azon kivül semmi akadálya nincs, hogy gyere... egyetlen dolgot kell már most elfogadnod...hogy mint a dal is mondja, azért vannak a jó barátok, meg a rég elveszett agyu barmok... vagy nem így van a dalban??
Szóval ha előre felkészülsz nem húzod fel magad a hülyéken akkor nem lesz gond és élvezni fogod. A hardcore mód neked kimondottan tán még segíteni fog, meg nyilván nekünk is....mert az idióták az első 2 kanyarban falnak fognak menni és kiesnek. Ez eddig nem volt megoldható, mert nem volt csak visual only törés + csomó flashback volt ugye. Nah az lecsökken 0-ra törés meg megy az egekbe. Szóval jóval jobb partyk tudnak majd lenni, mert a hülyék lemorzsolódnak majd....+ remélem alapból ebbe a módba ők be sem fognak lépni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- DUNE médialejátszók topicja
- Bittorrent topik
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
- iPhone 17 256 GB Sage - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- Mármint úgy értem, h akik abban reménykedtek, h a noob-ok nem fognak odamenni, mert nincs FB és térkép! Jelentem igenis ott van a 90%-uk, ahogy már MlítettM! -
gatni! 

Nehéz a kamionos élet

EATHER EFFECT -Raning ,Foggy etc...
,de ez nagyon tetszik,hogy végre valaki nem a másik játékos hovatartozását helyezi előtérbe hanem "Semmilyen megkötés nincs " Bárkit szívesen lát

)