Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
LanyUs
őstag
Te jó ég!!! Az első részhez képest óriási változás, hogy nem lehet beállítani a kormány holtjátékát
. Aki az életben 1 percet is vezetett már, rögtön érzi mekkora blőd dolog van itt. Finoman tekered pár centit és tök érzéketlen. Mi ez??? Ez egy szar!!! Persze hozzá lehet szokni, de akkor is. Billentyűvel is simán mentem vele.Nem tudom belőni magamnak, hogy mekkora legyen a kormányzás holtjátéka 2013-ban egy játéknál?

Ezért adtam 5.000 Ft-ot? Legközelebb tudom mi lesz. Letölt kipróbál és ha használható megvesz. Ennyi -
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Elhiszem de arról nem tehet a Battle.net, az Origin, a Steam meg a League of Legends, hogy a drága DERP hacker team támadás ostromba vonta őket. Ráadásul trójai is került a battle.net-be így most az azonosító rendszerük is meghalt. Ez most valóban nem az a hiba, amiért szoktatok szólni, hogy javítják, frissítik stb....konkrétan szarrátámadják őket.
Pár link:
Támadás alatt a Battle.net és a League of Legends is
World of Warcraft - trójai támad, az authenticator sem ment meg
DDoS támadás alatt a Steam is?
Legszebb, hogy elvileg ők direkt nem a felhasználókat támadják, ők az ő elveiket hivatott támadják meg a nagy cégeket, csak egyrészt pont az ő játékukat teszik tönkre, főleg pl WoW ami havidíjas és ketyeg az óra most is amíg állnak a szerók, másrészt egy Steam vagy Origin esetében akkor is az én elmentett adataimmal szórakoznak... ami ok, hogy PayPal meg netkártya stb..mindent vissza lehet fejteni.
+ jó hogy hivatalos twitter bejegyzésben is kiírták ők voltak meg stb....könyörgöm valaki csak reggelt arra a vacak twitter-re.... nem lehet visszanyomozni az IP-t kedves FBI???
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nagyjából addig tart, amíg az unatkozó és más szórakozását tönkretenni akaró hülyegyerekek be nem fejezik a Steam támadását. Hogy ez miért jó nekik? Én az ilyeneket leültetném 1 évre, a hűvösön lehet gondolkodni a dolgokon.

-
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ezzel nem lehet mit kezdeni. Ha kirabolják a sarki hentesedet, akkor nem tudsz vásárolni, amíg ott helyszínelnek a zsaruk, hiába nem a te hibád.

De előrevetítek egy "rossz az egész Steam, minek tették kötelezővé a Grid 2-höz" hozzászólást is hamarosan.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nyugi, nem nyugi, egy felhasználót soha nem érdekli a szolgáltató keserve!
Rövid időre még elfogadható, de már reggel óta megy, és nem tudom, mikor számíthatok rá!
Ja!...és ezt sem lehet elérni!
Hopp, most ráklikkeltem erre a linkre, és bejött az oldal.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nyugi van, csak ddosolják a Steamet
-
kibas
csendes tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Vannak ilyen problémák nálam is sajnos!!!
-
dzsavermadar
senior tag
-
drr
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
GRID 2 magyarítás a magyaritasok.hu oldalról

-
cyberkind
félisten
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem csak utólagos van, elég kevés kiadó képes honosítani, és a Codies már nincs köztük.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nekem angolul telepedett fel. Vagy ez utólagos magyarítás?
-
FoxiestFox
félisten
Nagyon jól optimalizált, jaja.
Mondjuk ez az Intel graphics logóból sejthető is, hisz az Intel grafikákon is mennie kell.
Én réginek számító gépen játszom, azaz laposon, Radeon HD3650, és bár natívon 1680-on nem, de 1280-on közepes beállításokkal simán megvan a 25-40 fps. Persze a fix 60 király lenne egy autós játékhoz, de ez így is nagy szó
-
Rossi
addikt
Üdv!
10EUR-ért gyorsan megvettem a játékot...

Elsőre nagyon tetszik (anno az első részt masszívan toltuk multiban, mondjuk az nem eredeti példány volt még...), 1280x1024-ben (egyelőre a monitor még nem esett át fiatalításon) ultra beállítasokkal, max élsimítással röccenéstelen 60 fps.

Az optimalizáltság miatt egy nagy piros pont!

-
Syrius XIX
addikt
grid 2 DLC-ből a Steam már nem is ajánlja fel, csak ezt a 2-őt?
1.: GRID 2 All In DLC Pack,
2.: GRID 2 - Car Unlock Pack.
Sry, nem +van a többi is csak másképp kell keresni!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Nekem ez jött be: Six days - Tokyo drift.

-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A DLC-k ennyiért tényleg vállalhatóak, szóval ne sajnáljátok rá a zsetont. Ennyi pénzzel a zsebben egy körre sem futja a sarki kocsmában szinte!
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
A tegnapi tapasztalatokra építve, jó lenne ha a lehető legtöbb embernek meglennének a DLC-k.
Sajnos akinek nem volt meg mind, ott csatlakozási problémák merültek fel.
Jó lenne ha többször össze tudnánk jönni egy olyan csapatlétszámmal, mint tegnap és bármilyen pályán, bármilyen autóval gurulni. -
dzsavermadar
senior tag
Ma este 19 óráig még tart az árengedmény a játékra és DLC-kre !

-
privacy99
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Bocsi hogy nem léptem be a közösbe, miután bezártam a játékot, akkor láttam hogy ott az asztalon az invitáció..

-
dzsavermadar
senior tag
Köszönöm a részvételt mindenkitől,

Kicsit nehézkesen kezdtünk, mert a tényleges cél ezt diktálta.
Aztán belejöttünk.
A Közös chat fontos,mert külön le kell írni annak is a dolgokat, ki nincs benn.
Ez lassít mindent, de túl vagyunk rajta
Mostantól könnyebb,gyorsabb lesz minden.

-
Zorc
tag
Srácok videót csináljatok pls!!!
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Melyiket nyomjuk le?
Nekem csak SPA van a kettő közül, úgyhogy a másikból egyelőre kimaradok. -
intercooler
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Egye fene megvettem, de hogy leszek-e nem tudom. Hosszú nap volt
reggel korán kelés 
-
GuruZone
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
20:30 részemről OK
-
dzsavermadar
senior tag
Már 8-an vagyunk!
ΛLΧ
Xander HUN
Csapoati
knorbi5
-Fecó Api-
Steve/HUN/
Dr. Gonzo <HUN>
és
énOvErLoCk ?????
-
intercooler
őstag
Ezt csak úgy, hatalmas 1 zene: Fast & Furious 6: Syberian Beast meets Mr.Moore - Wien (Original Mix)
És B.Ú.É.K Mindenkinek

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én leszek a hárombetűs mindig

Gridben meg doboz L doboz
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Én már az 1-be is azt preferáltam, (ha lehet) akkor mindenkinek ugyanaz legyen a neve a Game-ben, mint odakint bárhol (akár GameRanger, akár Tunngle, vagy akármi más felületen gyűltünk össze)!
Szerintem úgy a legegyszerűbb beazonosítani bárkit!

-
Kese000
csendes tag
Hali.Engem érdekelne az egész,minden DLC-vel.Ha valaki megvenné nekem,akkor csatlakoznák,és elutalnám neki az Árát.Ha valakinek megfelel,akkor SG-n vagyok HUN BECSEHELY-néven.THX
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Dr. Gonzo is lesz!

-
FoxiestFox
félisten
Köszx2
-
privacy99
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Ha steam-en rányomsz valaki neve mellett a nyílra, lesz egy olyan lehetőség hogy csatlakozás a játékhoz, és akkor be is rak hozzá. Így a legegyszerűbb.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Kapod a meghívót!

A neved írása meg az egyéni problémád, szerintem itt senkit nem zavar, hogy ki, milyen néven van.
-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy működik a multi egyébként?
Lesz egy szoba, amire keresni lehet, vagy alapból listázza a Steames ismerősök játékait?Illetve a nevemmel mit tudok kezdeni?
A játék nem támogatja a nickem három betűjéből az elsőt és az utolsót, így oda csak tesz egy négyzetet..
Nem váltok emiatt nicket, titeket zavar? -
dzsavermadar
senior tag
Bocs, de mindig elfelejtem:
A roncsderby most ingyenes, töltse le mindenki, hátha egyszer zúzni akarjuk egymást!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A Grid 1-ben is levezetésként nagyon jó móka volt

-
privacy99
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én leszek

-
dzsavermadar
senior tag
Nem feltétlenül kell ma, de nekem ma is jó, és bármikor éjfélig kb
Ok!
Tűzzük ki a mai időpontot, aki tud jön, aki nem, az majd máskor.
Nyilván folyamatosan is lehet majd csatlakozni.Előbb Steamen chaten összegyűlünk, és utána indítunk kb. fél 9 kor
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én benne vagyok, de csak később tudok jönni, olyan 8 felé.
-
dzsavermadar
senior tag
Most, hogy Revenge sínen van, térjünk vissza az én kérdésemhez akár!

Ki szeretne résztvenni az alábbi 2 megmérettetésben?
Írjátok meg a jelentkezést Privátban inkább, mer itt esetleg a többi Hsz között elvész.
Persze itt is lehet, de én úgyis egyben ki fogom írni majd.Hogy érthető legyen: Annyi verseny lesz, ahányan leszünk, és mindenki meg fogja nyerni egyszer!
Utána is tolhatjuk, de először a célt kell teljesíteni! -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Jó lehetsz ott. BMW Z4 nagyon jól irányítható, stabil, rövid féktávokon is.
-
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Mehet!

-
Revenge
tag
Már sinen vagyok, köszi srácok

OvErLoCk

-
Brian_GT
őstag
válasz
Revenge
üzenetére
Írtam privátot, amúgy te webkártyára nem tudsz utalni soha, az már nekem egy belső privát kör...te a sima számlámra tudsz és én onnan házilag tolom át a netkártyámra...viszont amíg én tudok magamnak trükközni és utalgatni + vásárolni...banki tranzakció 2 ügyfél között nincs csak bank nyitvatartás alatt...sőt zárás előtt 1 órával már nincs...tudom mert sokszor belefutottam főleg péntekenként meg hétvégén.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ide szívesen beszállnék én is.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
albert8
üzenetére
Asszem rosszul tettem fel a kérdést.

Inkább így kellett volna:

Van a Grid 2 teljesítmények között két feladat:

(persze csak ha jól értelmeztem!!!)
Csináljuk meg közösen, egy megbeszélt időpontban.
Hogy mindenkinek meglegyen a győzelem, azt majd valahogy megoldjuk.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Így a résztvevők mindegyikének teljesítve lesz ez a 2 feladat.Persze csak az tud részt venni, akinek megvan ez a két kiegészítő pálya.
Akinek csak az egyik van meg, az legfeljebb csak azon vesz részt.Erre irányult az eredeti kérdésem.
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Megvan mindkettő!
-
Revenge
tag
És grid2-höz ez az all in dlc pack 10 euroért, nekem megvan a head start pack dlc, ez nem fog vele ütközni? Mert akkor ebben is kéne a segítség 

Nagyon meghálálnám, nem vagyok szűkmarkú gyerek, csak most hogy a rákba utaljak... pénzem van, lehetőségem nincs. Áh.. -
Revenge
tag
Srácok!!!
Nagy Segítségre van szükségem! Steamen most 7,49 Euro a GTA Complete pack, nagyon kellene nekem, viszont van bankkártyám is, de nem bírom összehozni a netes fizetésre.Szeretném valamelyikötöket megkérni, piros pont fejében, plusz az összeget is felkerekítem, hogy vegye meg nekem "ajándékba", utána ha lesz nyitva bank, személyesen elutalnám a pénzt, addig lehetne parkoló pályán az ajándék nálad, nyugodtan. Azért ide írok, mert aránylag ismertek is, pirosaim ellenőrizhetőek, de a gta complete pack még csak 1-2 óráig 7,49 Euro, ami olyan 2200ft... Emellett van a half life 2 ami 1,74 euro, az is kellene, de ha a gta-ban tud valaki segíteni azt nagyon megköszönném!!!
Sőt aki segít, azt meglepem egy madcatz x360-as usb-s paddal is, ami kopott, de lehet vele facán gridezni na mit szóltok
Ezt most találtam ki 

Boldog karácsonyt! -
albert8
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Megvan már nálam is!

-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Á, kösz.
Eddig semmihez sem vettem DLC-t, mert eszetlenül nagy lehúzásnak tartom, hogy darabokban adják ki a játékokat..
Nekem ezek vannak meg:
Classic Grid car pack
Spa
DemolitionA GTR még mozgatja a fantáziám, de még a leértékelt árat is soknak találom egy autóért

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
...vagy a Könyvtár oldaladon, ha a Grid 2 játék ikonjára, vagy nevére klikkelsz jobb gombbal, a legördülő menüből válszd a "letölthető tartalom megnézése" fület.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nézd meg a Steamen. Ha megvan, azt kiírja a kliens egy szép zöld sávval.

-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hol lehet megézni? Asszem kettőt megvettem, de nem tudom, melyeket
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nekem Spa van meg.
-
dzsavermadar
senior tag
Kérdezem a társaságot!
Kinek van meg a Spa és a Bathurst ?
(ha lehet, mindkettő) -
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nekem engedi, és írja hogy ami megvan abból nem kapok pluszt.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Egyáltalán NEM ENGEDI megvenni magamnak, csak ajándékba másnak!!!

A kiemelt részt nem (!) véletlen emeltem ki!
(#3519) dzsavermadar válasza Syrius XIX (#3517) üzenetére. Így van, más lehetőségem nincs is!

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Osztani - szorozni, és legfeljebb egyenként kell megvenni a hiányzókat! =)))

-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Simán meg tudod venni, Max ami már megvan abból nem kapsz plusz példányt!
-
FoxiestFox
félisten
Boldog Újévet, Gridderek
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
zolisx4
őstag
Boldog Új Évet!!!!!
-
Rick92
csendes tag
Boldog új évet mindenkinek!
Akiknek eddig nem telt a DLC-kre most nézzenek fel steamre! Ugyanis mindegyik kiegészítő most 10€-ért a tietek lehet! Az akció 48 órás! Én már beszereztem! Ha a játék sem lenne meg, most azt is 10€-ért megvehetitek!
-
drr
őstag
BÚÉK Mindenkinek!!!

-
Brian_GT
őstag

B.U.É.K. Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Aki az életben 1 percet is vezetett már, rögtön érzi mekkora blőd dolog van itt. Finoman tekered pár centit és tök érzéketlen. Mi ez??? Ez egy szar!!! Persze hozzá lehet szokni, de akkor is. Billentyűvel is simán mentem vele.

reggel korán kelés

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)