- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hogy múlhatna már el?
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi
akinek sok szép csatát fej fej melettit köszönhetek és persze akik kimaradtak. Néha meg-megnézem amik még fenn maradtak youtubon videók amit dzsaverhavernak köszönhetünk
szép emlék marad ,ez a mostani meg szerintem sem lesz olyan,de csak azért mert nincs jó társaság,de ha van jó társaság akkor egyértelmű
remélem nem bánom meg,hogy megveszem...... -
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Rohadtul vártam ezt a játékot, mert az 1. rész nagy kedvencem volt... De ez.... Á inkább nem írok semmit...

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Tőzsde és gazdaság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Futás, futópályák
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fogyjunk le!
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Spigen Essential EF323MQ 3in1 Mágneses MagSafe Vezeték nélküli töltőállomás 25W Qi2.2 Fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
itt kezdtem a pc autójátékos korszakomat A Grid 1-el az előtt még kompim sem volt nemhogy játszak
de a G1 az valami fenomenális volt éjjel nappal aztán szinte csak éjjel eleinte csak MMotorsportal 22-23:00-tól hajnali 5ig
-tunk Aztán Yaquzát is megismertem
és így szépen sorba Ted Mosby aztán jött a PH ,Ventrue,Rolly,Rototti, meg persze DugóJancsi