Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Moxxi-s kocsi

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Biztos ezzel vonul fel majd szombaton.
(elnézést, ha valakit sért) -
bpx
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
persze
nalam levette Ultra-rol High-ra a bellaitasokat, es kiakpcsolta a vsync-et
fix 60 helyett 100+ fps, mi az ha nem javulas
viccet felreteve, visszaallitva a regire mindent, semmi valtozast nem vettem eszre -
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Tudni mikor jön? Kell a subaru

-
intercooler
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mi az hogy

-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csak kérdezem: Szerinted miért 71 a rajtszámom (szinte évek óta)?
Am. igen én! 
(#1986) Csapoati válasza - = Zk = - (#1985) üzenetére: Így van, annak egyenes következnénye!

(#1989) r0 válasza Syrius XIX (#1982) üzenetére: Nem venném a lelkemre, ha emiatt kielégítetlen lenne a fantáziád, ezért elárulom: Azokban a feles poharakban "Eredeti"
60°-os Házi szilva pálinka volt! 
(#1990) Enton válasza Syrius XIX (#1982) üzenetére: Valahogy úgy! Én a GRID 1 +jelenését mindig 2008. 06. 01-jétől számoltam, mert (a "Dedicated servers R closed!" felíratot) 2011. 06. 01-jén zártak a hivatalos szerók! Azt tegnap tudtam meg a kisebbik fiamtól, h a GRID hivatalos +jelenése kis hazánkban 2008. 06. 18.-a volt! A szerók zárása pedig (a 3 év letelte után) 01.-jén zártak, mert az Angliai (vagy amerikai +jelenéstől ketyegett a 3 év)!
Én + 19.-ei vagyok!
- Nagyobbik fiam Május 30.-án született! -Vagy csak találtad a képet valahol?
-
, a torta eredeti, nekem készült 19.-ére! 
(#1991) Enton: Lehet eddig félreértés volt közöttünk!
Nem azt mondtam, h nem szép grafikailag (vagy szebb, mint az 1, naná, még jó hogy, elvégre 5 évvel frissebb), tényleg szép! Igazából arra lettem volna kíváncsi, a GRID 1 hogy nézne ki ma, ha mondjuk kiadnának hozzá 1.4-es patch-et grafikai stb.... javítással! szerintem 1szerűbb lett volna felhúzni a mai követelményeknek és kornak +felelően feljavítani azt, ami már +van, mintsem kiadni 1 új részt (szerintem simán mehetett volna bele a tőbb pálya, autó, stb...., stb....)!
Am. az, h részletgazdagabb a környezet, recésebb az aszfalt, + máshogy jönnek a fények és árnyékok, ez ok (sőt talán természetes is 2013.-ban)!
Csak ezek annyira nem izgatnak! Az viszont abszolút +, h a nap pl. ott van ahol van és ha úgy jön ki, akkor igenis belevilágít a szemedbe!
Az + csak 1 +jegyzés, h a GRID 1-ben pl. nem voltak ilyen fények, árnyékok stb...., stb...., hát istenem! És akkor mi van? Ezt most nem rosszallásként írtam, csak "mi lett volna ha +jelenik 1.4-es patch a GRID 1-hez?"
alapon! 

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az a rajtszám.

-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nyugodtan lehet jönni multizni, ha playlisten mész ott úgy kell hozzáállni lesz ami lesz. Én most jöttem le róla, 9es szinten kezdtem és 12 és felen jöttem el. Ez kb másfél óra versenyzés alatt.
Voltak nagyon jó futamok, meg rosszak is amikor bőven előlrébb értem volna be, de kiforgattak vagy kilöktek.
Legjobb az egy touge verseny volt én RS5 tuning nélkül ő merci s63 vagy melyik van itt tuninggal és nem tudott lerázni. Elején úgy megindult azt hittem meglóg és felfut +5re az előnye és akkor vége, de aztán látta gond lesz és kezdett rosszul menni...végén nem volt 1sec köztünk
Szerintem megizzadt ő is
Level29es csávó volt, szóval tuning nélkül, megveregettem a hátam

Scampolo: Én bevállalom mindig, ha nagyon kivárok akkor nem érem utol az elsőket, mert aki jól vezet és megtud lógni soha nem érem utol. Én megyek a sűrűjébe és lesz ami lesz. Persze nem mondom, olyan reflex hadmozdulatok kellenek, de megy...az esetek 80%-ban..maradékban meg könnyítek a kocsi karosszériáján
és megyek tovább. 
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha az első pár kanyarban megvárod míg a balfa**ok egymást hányják kardélre, utána izomból lenyomod őket

-
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez inkább Indiához hasonlít,csak tehenek nincsenek

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Sok a köcsög, szar a biztonság.

-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
kormánnyal mentem/megyek
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
en ugy erzem igen. miota kiprobaltam a race on jatekot, erzem a jelentos kulonbseget.
ettol fuggetlenul szeretheto volt a grid1 mindig ezt mondom, de irrealis. spaban (leirtam mar) 2:00volt a szint, minden mas jatekban 2:3X... fekezni alig kellett, csusztatni, motorfekkel siman lehetett kozlekedni. jo pelda erre pl eppen spa a 8-9-10 es kanyarok.
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
Steady74
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nagyjából ilyen:
teligáz(rajtnál), gáz-gáz-gázevétel kanyar előtt, pici fék- befordítom az orrát-visszavált- gáz-csúsztat-csúsztat, teligáz.pont olyan mint az 1-ben volt.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De már alakul

Nyalonzó LOL

Na befejeztem az OFF-olást, mert még kapok érte

-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem tudom, kinek hogy!
GRID 1, F1 2011-2012 Kontroller, GRID 2 (mivel jobban bejön, vagy bejött) Billentyűzet, NFS sorozat +int csak konti (nekem)!

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kanyarodás: nyíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí-bő-bő-bőőőőőőőőő-nyőőőőőőőőő-nyííí-nyííí-nyííííííí-nyííííííííííííííííííííííí

Vezetékes fülessel képtelen vagyok vezetni. B*szt*t a kábel

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kormány nélkül meg sem próbálnám

Már olyan szintre jutottam,hogy nem tudom használni a vezeték nélküli fülesemet, mert kicsit késleltetve adja a hangot a képhez képest és ez már pont elég ahhoz, hogy későn váltsak
. Így kénytelen a család elviselni a vezetékes hangszóróból jövő nyííííí-nyíííííí-nyíííííí bőőőőm-bőőőm-bőőőm nyííííí-nyííííí-bőőőőm -öt 
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az elején engem is idegesített, de megerőltettem magam és leültem nagyon sokat gyakorolni. Még mindig messze vagyok a profiktól, de legalább már nem pörgök a kocsival folyamatosan, mint egy búgócsiga, meg azért az esetek 99%-ában meg tudom fogni, ha elkezd táncolni, csúszni

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez lesz az első játék, amit kénytelen leszek kontrollerrel kipróbálni DFGT helyett?

Coll off-ra (nem fikázás, csak vélemény, pont ezért van "off topicban"): személy szerint nem szeretem, mert egy versenyzés nem csak arról szól, hogy egyedül mennyire tudsz gyors lenni, hanem hogy a versenytársaidra figyelve, a védekezésük ellenére hogy tudod lepárbajozni őket sportszerűen. Nekem pl. pont ezért jön be nagyon az F1, mert ott elég egy minimális figyelmetlenség és már mehetsz is be a boxba új szárnyért
. Ott nagyon nem kifizetődő az állatkodás
Mondjuk valakinek meg az nem jön be, hogy egy zárt pályán menjen 20-30 kört.De ettől függetlenül biztos, hogy megvan ennek a játéknak is a szépsége, és jól el lehet vele szórakozni. Ízlések és pofonok különbözőek

-
Brian_GT
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nem is a lökdösődés...most tekintsünk el a sok kis hülyétől aki kilökésre megy....de normális emberek is egymásnak mennek...egyszerűen nem tudod kikerülni... vagy akkor érsz mellé ha ő dobatja és eltol a seggével vagy akkor érsz mellé mikor visszaáll egyenesbe és akkor azért kapsz pofont. Szokd meg a coll off-t. Ez van. Jó ez a móka így is.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem jobban bejön mint a második rész.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor jöhet utána a Dirt 3 is.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Oket akkor konnyebb megelozni.
Kiveve ha az elso kanyarban kinyirnak teged... -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hogy hogy nem tudod? Csak simán balra vagy jobbra nyíllal átteszed. Ahogy váltogatod 23, stb stb és a legutolsó 59. Nem tudom, hogy bárki átállíthatja e, nekem LG monitor/TV-m van.
Nekem volt egyszer egy ilyen gondom már a Grid1-ben a Win7 alatt, de akkor nem volt köze az irányításhoz.
-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hehe én meg anno az nfsu.t...
-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
sok.van régóta már.azóta vezetek is.
én nekem ha régebbi nfs.hez hasonlit akkor tökéletes.végre egy game ahol lehet menni örömautozni.
tényleg nem lehet utontartrani az autokat ilyen one77 és társai....
a G1 neked a valóság hogy 10 milliot összedriftelsz egy driftre és pusztán arra kel figyelned a bojátol 1 vagy 2 cm.re suhanj el??eza valóság?10percet driftelsz folyamatosan?
A grafiak látvábny tényleg szép emgy rendesen a gépen.
engem sokkal ikább idegesit a gép szándékosan kibaxik veed mindig berak eléd valakit, ha az ellenfél ütközik ő nem veszti el az 1000es overtake.t meg ha neked jön te esel ki.... direkt berak ivre mindenkit ne tudjál haladni ha meg szélvbe mész szándékosna belefékez.....ezek irto idegesitő dolgok szét tudnám vernia bill.t mega gépet amikor egymás után 5x ugyanugy ugyanazt megcisnálja veled.mert más választásod nincs max az hogy lemaradsz....

-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Dallarával megnézném azt a kilinccsel előrét...

-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kicsit nekem is
, de ehhez képest sincs jobb autós game PC-n ez ami nyugtat . -
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
és ez mér baj?

-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát mert ott olyna könnyü volt mint a mese itt meg azért közelit a valosághoz nem olyna könnyű az ha szépen látávnyosna akarod...
látom a multi rész eléggé káoszos....
most mentema subaru brz.vel nem is tudtam van ilyen verda tök király nekem sokkal jobban bejön mint a wrx sti.
a driftelős részek a legjobbak totál valosáogsak.ilyne erős verdák tényleg így csusznak...szerintme az e92 m3 egy álom...
a tier2 promoba a time challange.t ahol a za kék kapu van...ki birta megcisnálta aranyra?

hardon 6200m.t megy a gép...én tökéletes legszebb iveken driftelek és 5750
.... -
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem elég volt, amit itt olvasok róla. Ki sem próbáltam... Még a sávszélességet is sajnálom rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem is.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Attól, hogy gyorsabb a driftelve közlekedés, még élvezetes maga az irányítás/versenyzés - szigorúan szerintem.

-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Itt lapul a kicsi DFGT-m a dobozában, és csak arra vár, hogy kézbe vegyem.
Senki ne értsen félre semmit 
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
De ez olyan gáz...
Kormánnyal nagyon jó az irányítás, szépen vissza lehet hozni, érezni a határokat. Na most erre fel gyorsabb egy joy, de sajnos valljuk be az élvezeti érték a töredéke. Na most akkor gyors legyek, vagy élvezzem? 
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Egyelőre teljes mértékben osztom a véleményed. Még egy 10EUR-os akciónál sem kapkodnám el a vásárlást... Idáig nem győztek meg a hozzászólások, hogy ez nem egy CM által kiadott NFS...

-
athomi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
nálam sokszor törik a gép, elég agresszívan vezetek míg vannak előttem
szerencsétek hogy nem multizok 
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én is ezen gondolkodtam, Dallara csak az Indycar packben van. Lehet a Caterham SP 300/R-re gondolt?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Siman van annyi, olyan 10-12 orara saccolom.
Enton: Kulon tier, a volvo mar super touring car, sokkal gyorsabb. Persze a BMW tuningolhato, lehet feler a masik tierbe.
-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
mármint hosszuságba vagy színvonalban?
nekem 1.2M pontom van -
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
naja.
hát nem tudom ez a tier3ba vegyesek az érzéseim eddig nagyon élveztema játékot.de most....ez a rx7, e92 m3, 370z mind xar...össze vissza csuszikál mint a xar......meg ez a verseny ahol ketten vagytok....tiszta vicc ha te beleemész kizárnak ha kilököd kizárnak ha ő belédjön téged zárnak ki ha falnak méász kizárnak...ennek mi értelme.meg irto keskeny kötött lett a futam.....állandóana hülye timeattack...
-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
M????
ja csak ugy mellényomtam
-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát ez az rx7 mekkora egy xar....

bmw e30at akarok -
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Azt eltalálták

-
Enton
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Én meg logi force Ex-et vagy Momo-t keresek aztán 1-2 hónap múlva G25-G27-re váltok ha nem jön semmi közbe.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mar akinek, nekem mar jobban kezre is esik billel, mint a legparnas 1. resz. Kormannyal meg ma megnezem milyen.
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
engem zavar a súlya kanyarokban rendesen érződik de a az erő vele van az biztos

-
Doomgiver
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
fanfany65
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Igen ,igen kezdödik megint elöröl már vártam mikor borul a bili!!
Ezért is gondolkodom erösen a multin minek idegeskedni ha nem muszály!!

-
drr
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
17 szezon volt a legkevesebb, amit végig kellett tolnod ahhoz, h a karrier teljes legyen!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Fene tudja, lehet. Bár nem rossz a karrier, szerintem a játék alapvetően a multira van kihegyezve. "Verték" is a mellüket a kodisok, hogy micsoda forradami multit találtak ki (tier-ek, upgrade ésatöbbi).
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Elvileg 5 éves. Nem? (öt évad) szízön

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hm, erre kíváncsi vagyok. De neked akkor echte ps3 joy van? Mert az enyém ps3/pc kompatibilis, csak nem tudom akkor így jó lesz-e.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
És azt hogy?

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Saitek ps1000 joy sem működik 100%-osan, pedig van rajta Start gomb, ami az F1 2012-ben működik, mikor kiírja az elején hogy press start or enter, itt meg nem jó. Persze bekalibrálni be lehet, meg meg is jegyzi, de nem az igazi mert a menüben nem lehet mozogni vele, az meg csak kényelmesebb

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem is a képességeimmel van baj
Ami lehet 0-án van (deadzone), vagy 100-on (saturation), általában ez be szokott válni. 270 fokkal megyek ezt szoktam meg, de szerintem nem vagyok elég bevállalós még a játékhoz, messze vannak a határok.Bár ami érdekes, hogy egy Saitek joy-jal az első körömben 3 másodperccel voltam gyorsabb a Red Bull ringen.

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
(#1106) intercooler
nice drive (Y)
miféle kezelőn tolod?!...No ez engem is érdekelne

Még nagyon a karrierem elején vagyok, és azt hittem egész jól megy, erre egyes pályákon kapok Tőled 7-8 másodpercet. Vagy a DFGT szar a játékhoz vagy én, bár utóbbira tippelek.
-
Redneck
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bár nekem egyszer több napos szívás volt vele azzal semmi gond nincsen, csak hogy tudd... Akkor is az volt a baj hogy hónapokat hagytam ki, és kimaradt egy nyelvi csomag amit nem másoltam be. Angolosítani kb 3 percet vesz el az életedből, de ha már csináltad, 1-et.
Ez rohadtul nem ugyanaz. A Steam egy stabil rendszer, ellenőrzi a fájlokat, így törekszik egyenlőbb feltételekre multiban. Egy ilyen nem hivatalos módosítás, jó eséllyel nem tetszik a rendszernek
Ha már hivatalos, a fejlesztők által a cégnek jelentett módról van szó akkor valószínű engedélyezik. Feltéve hogy előnyöd nem származik belőle. -
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"I would like to start a mod to improve this game, grid1 quality and had a very interesting style, but this second installment is out of place, completely artificially, arcade rail drift ..
I would like to start a project to create something like a simulator, or semi-sim, the egoengine has great potential if you play the right keys actually ..."
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha jól értelmezem modder barátunk törekvése a kanyarokban fellépő "driftelve kanyarodás" csökkentése volna/lesz.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az előbb volt, te.
-
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
2 jó kérés!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Miert nem probalod akkor billentyuzettel? Nekem azzal tokeletesen iranyithato.
-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szponzorok mindenütt pipa de a fanokat nem tudom növelni mert már sehol se add
illetve azt hol kell megnézni mennyi kell ? -
athomi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Basszarinthatom mi tetszik, ha azzal nem megy...

-
zolee5016
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
irányíthatósággal már küszködöm elég keményen. bosszant, hogy nem lehet testreszabni, csak a kormányt, amit a játék támogat... -.-mindenhol olvasom,és a környezetemben lévőkkel egyetértve mondom..ez a játék kormányos lett az tuti....
Billel,kontival szinte kinlódás...Medium-nehézségen szenvedés billel,és nehéz kontival is -
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem nagyon jól néz ki ,a neonok hiányoznak és NFS az egész, ami nem feltétlenül baj,de az első rész után fura.
KTM . X-Bow hát képtelen vagyok vele menni ,olyan néha mintha nem lenne gravitáció, tud menni a falon a kocsi.
De viszont nem szaggat ,szépen megy, ez nagy előny. -
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Felejtős, Xbox joyal is katasztrófa a drift, az 1-hez képest. Most nem azt akarom mondani, hogy én nem tudok driftelni, mert 1-ben is WR fenntartó vagyok, de ebben a Grid2-ben baromira elkurelták

-
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Mindent kipróbáltam már, semmire nem jutok vele .
Ha rákötöm a tv-re azon egyből jó ,nem jó a monitor? -
GuruZone
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
valószínűleg csak kormányra aktiválódik, durva!
Nekem pl. Driving Force GT van, de a képet ugye nem én csináltam

-
GuruZone
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Patch szerintem tuti lesz, Codemastersék mindig kidobnak 1-2-t. Aztán hogy miket javítanak, az már más kérdés.
-
GuruZone
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
DeSanto
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Általában nem engedem el a gázról az ujjam csak kézifékezek vagy elveszem a gázt.
Úgy veszem a kanyarokat.
Volt xbox360 controllerem de annyit játszottam vele hogy kikopott az analóg kar.
kovy29: Nem tudom szabályozni a gázt sehogyan sem egy gombbal.

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Így már értem, köszi, de na. Akkor sem az igazi.

(#649) Ghard: Szerintem sehogy, a Windows seggfejkedik magától.
-
DeSanto
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ez sajna nem "ravaszos".
Így csak "full gáz" és "nincs gáz" opció van...
A Run alá kell is ha nincs eredeti controller...
-
DeSanto
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
xbox360ce emuval majdnem minden controller emulálható.
Én egy logitech Dual Action-t használok és a játék úgy veszi mintha xbox360 controllerrel játszanék.
-
laceszgamer
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem inkább előny, hogy Steam es, Origin és Steam közül egyértelműen az utóbbi a jobb, sokkal több az akció, emellett maga a kliens is sokkal rugalmasabb, Origin még mindig lassú, BF3 miatt volt enekm is sokáig fenn, de nem tudta egy év alatt se megkedveltetni magát...
-
Z()L3
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ezen a padon nincsenek ravaszok, tapasztalat
A hátsó 2 alsó pöcök csak sima gomb. Tudom, szedtem (vertem
) már szét ilyen gamepadot. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Valami nem stimmel akkor,a pillangók pont úgy működnek mint az analóg karok, csak egy irányba.
-
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
az előbb írtad hogy van ps3asod, nem a karra értetted?
a progi biztosan jó, én is ezzel játszok, de lehet hogy csak gyári ps3as karral megy,mással nem. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Vagy mini usbvel kötöd gépre vagy BT-n vezeték nélkül, de ehhez előbb vezetéken párosítani kell.
Lehet használni vezetékkel is,csak bt gondoltam kényelmesebb.
A progiban a BluetoothPair fülön látnia kell a ps3 kart és a BT eszközt.
Milyen sajátjához? -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor nem is értem miért ezzel szórakozol

Így kell kinéznie, drivert feltelepíted, majd enable.
Ezzel a programmal párosítható egy pár száz Ftos usb-s BT vevőhöz, így pcn is mehet vezeték nélkül. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát nem tudom, próbáld meg hátha felismeri.
Esetleg a jobboldali analóg karra teheted a gázt és a féket,akkor tudod szabályozni, ps1-2vel én úgy turismoztam. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ps3as karhoz pcn van program (MotioninJoy), amivel xbox360 kart emulál. Így sokkal könnyebb mert az összes játék támogatja.
(#583) boogie84
A gyorsabb verdák tényleg mennek mint az állat, már ilyen burnout 2-3 érzésem van
Ja, meg csal a gép de nagyon, pedig csak hardon játszok. Az elején úgy el tud húzni 2-3 autó, mintha nem is egy kategória lenne, csak féktávon lehet elkapni.(#585) Brian_GT
egy mini usbvel pcre lehet kötni az xbox joyt? Kétlem. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ps3-as gamepad is jó, ha esetleg azt könnyebben szerzel.
(#580) athomi
hát igen, M$
külön kell venni hozzá ilyen szappan
-
athomi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
a box kontrollert hogy kötöd rá a PC-re?
-
albert8
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Épp ez a lényeg, hogy steames legyen, pont az origin szokott sz@r lenni.

kovy: Én nekem tetszik

Valaki az irányitásról tudna irni? mihez hasonló? dirt showdown? előző grid? vagy dirt széria?
-
Z()L3
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha már te is, akkor én is

Nem bírtam ki hogy ne derítsem ki hogyan fut...
Előrendelve van már, szóval péntek gyereee, multizni akarok 
Segédletek ha jól tudom külön nincsenek, valami TrueFeel vezetési rendszer vagy mi a fene van és arról szóltak a hírek h. nem lehet majd segédleteket kapcsolgatni.
-
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csákány .
Akkor ezzel majd nem is tudunk játszani mint ahogy játszottunk az első részével? -
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
dx9-10-zel is lehet szépet alkotni ,és autos jaténal nem figyelek minden kis részletet a verseny hevében

-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
igen az, csak attol tartok hogy dx9 vagy 10 nem lesz választhato akkor halasztanom kell

-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
picike GTX285 MATRIX
látom neked friss van 
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
pfuu. deméghogy
csak a vga kari legyen elég 
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

(elnézést, ha valakit sért)

Am. igen én! 
Én + 19.-ei vagyok!
-
Nem azt mondtam, h nem szép grafikailag (vagy szebb, mint az 1, naná, még jó hogy, elvégre 5 évvel frissebb), tényleg szép! Igazából arra lettem volna kíváncsi, a GRID 1 hogy nézne ki ma, ha mondjuk kiadnának hozzá 1.4-es patch-et grafikai stb.... javítással! szerintem 1szerűbb lett volna felhúzni a mai követelményeknek és kornak +felelően feljavítani azt, ami már +van, mintsem kiadni 1 új részt (szerintem simán mehetett volna bele a tőbb pálya, autó, stb...., stb....)!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kormánnyal nagyon jó az irányítás, szépen vissza lehet hozni, érezni a határokat. Na most erre fel gyorsabb egy joy, de sajnos valljuk be az élvezeti érték a töredéke. Na most akkor gyors legyek, vagy élvezzem?