Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Netfone
- Fotók, videók mobillal
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen teljesen egyértelmű igazad van. Egyenesben ráhúzni az nem is tudom milyen kultúrára vall. Én egyébként ha esetleg játszom akkor szépen kiveszem a collision-t aztán trollkodjon a hülyegyerek semmit nem ér vele. Aztán nézelődhet amikor jobb időt megyek szépen nyugiba figyelve az ívekre stb. A hülye troll meg nem bír a vérével és faltól falig megy.
Tisztelet a kivételnek mert találkoztam normális ellenfelekkel.
Sőt.. ez a német dolog is olyan hogy szintén versenyeztem már németek ellen akik nagyon normálisak voltak (más játékban is).
Talán itt maga a Grid közege is adja alájuk a lovat. Tehát az az árkádos "kicsit szimulátor beütéses" becsúsztatom, odateszem, berakom stílus (úgyis tovább tudok menni) feeling van itt.
Nyilván ezt egy komolyabb "szim" közegben nem tudná megtenni, vagy csak komoly sérülések árán.Semmi gond haverokkal kell játszani, publikra meg ott a roncs derby.
-
kpal
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Kitudja lehet csapatunk még 1 pályán ,sőt biztos
ami késik nemmulik 

-
Rendo84
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Valamilyen szinten ez egy autóverseny és ha valaki épp melletted van és keményen beteszed a kanyarba a kocsit, benne van a pakliba, hogy akaratlanul is egymásba ér a két autó.
Ha viszont nagyon óvatoskodsz nyilván nem fogsz nyerni, és csak bosszankodsz mellette, hogy mindig neked mennek, akkor az olyan ember miért nem megy single-be a pályán?
Egyébként nyilván egy ismerős, vagy baráti körben versenyezve, ellehet kerülni az ilyen pistikéket.
Az én tapasztalatom szerint viszont nem nemzetiségtől függ, hogy ki milyen lökdösődő és agresszív, inkább csak a németek vannak a legnagyobb létszámban a Grid-2 ben és emiatt tűnhet annak.
Én úgy szoktam hogy Demolutionban kiélem néha piszkos fantáziámat
, aztán a többi játékmódban nem bosszankodok az ilyenek miatt ha kilöknek. 
-
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Bizonyos dolgokat átélve (time attackban az egyenesben előzöm a gyereket és felken a falra
) nem tűnik olyan hihetetlennek. 
-
HartgeH3-2.8
addikt
Te jó ég

Most komolyan a Grid közösség érdeklődési körét 10-12 éves (nem mondom ki) milyen gyerekek teszik ki?

Na ne már
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Legfeljebb roncstelepre éjjeliőrnek lennék jó.

Engem még a roncsderbyn is apróra aprítanának.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Én még nem láttam, h kinek milyen a csatlakozási sebessége!
(#3191) Csapoati válasza HartgeH3-2.8 (#3190):
1 CHANCE jó Hawer még az 1-ből. Ja, német! tőle kérdeztem, h miért ilyen gyökerek itt a németek, mint anno az 1-ben voltak az oroszok?
Azért, mert 90%-a 8-12 éves! Azért!Hagyd bekapcsolva a hangot és a saját füleddel is hallhatod!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nalam a legtobb gyoker nemet volt. Pedig ott van kultura elvileg.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Az ilyen fejlődő országból csatlakozó kedves felhasználókat azonnal dobnám kifele..
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szent ég
Mi ez a termérdek lagg tenger és miért rángatózik az elején az egyik autó? 
Az ilyen laggereket rakjátok ki a francba. Ha jól tudom a lobby-nál jelzi kinek milyen a csatlakozási minősége. Jól tudom?
Utálom az ilyen törés zúzás laggereket. Mert neki nagyon fontos futtatni a torrentet játék alatt.
Idióták.
Dzsaver neked nem a Roncsderby szakágban kéne próbálkozni?

Egyik autód se marad gyártói állapotba
Szerk: ------> Persze nem is mindig rajtunk múlik az autó épsége. Igazán ki lehetne találni erre valami komolyabb büntetési rendszert játékon belül automatizálva.. Nálunk a WTCC-ben ilyenekért fejek hullanak.
-
dzsavermadar
senior tag
-
kpal
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ott vagyok rajta pal8800ultra
de sajnos G2 kimaradt egyéb okokból .. majd talán a kövi játékban leszek . -
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Dzsaver-blog

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szép összeállítás! Örülök, hogy nem szerepelek ebben sem, pedig játszottunk együtt.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Nem feltétlen virágbolt, létezik Car Unlock dlc is. Ha ezt megveszed, megkapod az összes, alapjátékban elérhető kocsit, viszont tuningolni nem tudod a megfelelő szintig. Pl. Bugattit csak 30-ason vagy 29-esen lehet, ha jól emlékszem.
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Hardcore módban elég 1 sima falnak menés és off a kocsi. Csak ott az a baj, kivan véve egy csomó játékmód...nincs togue...faceoff... csak sima verseny meg checkpoint ha jól tudom...nem értem miért. Ezért szeretek ugyan úgy everything-en menni mert változatosabb a játékmódja.
A kocsik sok volt kezdés dlc-ben is, nekem is van egy 722GT mercim ami nektek csak alap 722. De valaki Mclaren-t kapott így stb... akinél meg furit látsz az azért van mert ha jól tudom simán betud jönni játszani törttel is.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
De nem látszik egyáltalán!
Ezerrel beledöngetnek a falba többször is, és vígan száguldoznak tovább, gyorsabban, mint előtte.
Akkor ez nincs jól megcsinálva.
Hogyan van 10-es szint alattiaknak nagyon komoly autója, amit csak x-edik szint után lehet elérni?

Vagy DLC esetleg? -
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
nem nem kapsz szinte 0 lóvét a rendeshez képest...pont azért hogy ne legyen az egymásnak szerzik az emberek a lóvét...
-
Redneck
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nekem van Win7 64 bit alatt is működő. Plusz ott van még x360ce és Pinnaclegamerprofile. Bár ezekből csak az első kettő van meg, mindkettő tökéletesen működik. Jól jöhet régi játékoknál amiknél nincs kontroller támogatás.
Tegnap Carmageddon 1-et nyomtam controllerrel
Van törés a Grid 2-ben csak komolytalan sokszor.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Dzsav drága barátom!
Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
Ezek benne vannak!

-
HartgeH3-2.8
addikt
Valaki nézte az elejétől? Grid 2 kapta?
-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én nem veszem fel az aprítós, agresszív stílust, tehát én kapom. Ennyi!

Akinek meg abból áll a verseny, hogy kézzel, lábbal, ököllel, az ellen úgysem lehet tenni.
Hihetetlen, ép ésszel felfoghatatlan dolgok tucatjait látni. Csak a gáz és a szemellenző a partnerük. Lebeg az "aranyborjú" a szemük előtt? ...vagy mi?
Tankozni kellene az ilyeneknek, ott kiélhetik magukat.
Soha nem értettem, hogyan lehet örülni olyan helyezésnek, amit nem azért értem el, mert megérdemeltem, hanem mert mások kárán kierőszakoltam, vagy szabálytalanságok árán jutottam hozzá.
Azért a készítők beletehettek volna törést, defektet is a játékba, persze úgy, hogy főleg az autó eleje játszon bele inkább a törésbe. Tehát ha én ütközöm bele valamibe, vagy másik kocsiba, akkor jobban inkább én sérüljek. Persze ez hasson ki az autó további teljesítményére.
Egy idő után kevesebb kamikaze lenne, hisz azzal vége is lenne a versenyzésének hamar. Úgy meg nem lehet nyerni.
Ezért kell majd egy népes tábort toborozni, hogy privátban is rendszeresen tudjunk gurulni minél többen.
Ha csak 10-15-en vagyunk, abból még 3-4 főt is nehéz összehozni, hogy ugyanakkor ráérjen.Itt van egy kép, amin csak azok vannak fenn, akikkel gurultam a GRID (1)-ben!!!!!!!!!!!

-
gerolka
tag
Tudnátok abban segíteni, hogy miként tudom rávenni, hogy tudjunk ketten, osztott képernyőn játszani PC-n?
Amikor belépek az osztott képernyős módba azt kéri, hogy a 2. játékos nyomjon startot vagy entert, ezt hogy kellene értelmezni? Hiába nyomok entert a klaviatúrán nem történik semmi! Egyébként két gamepaddal játszanánk, de azokon is hiába nyomok bármit.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ezért mondtam, h privát
ások kellenének, ahol kellene legyünk 6-8-an (esetleg 12-n)
és akkor a lökdösődések (nagy része kipipálva) megszűnnének + a lóvé is ugyanannyi! Szerintem! 
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Aprítottak téged is rendesen
Red Bull Ringen a start kemény volt
Elmegyek szépen jobbra melletted és durva volt látni a te képedből, hogy átpakolnak előtted balra
De megtudtam fogni...viszont hihetetlen mennyire nem tudják az emberek elképzelni hol a másik kocsija és hol fog fordulni... mi mért tudtunk tök jót menni az első pályán 2en? Pedig egymás mellett mentünk marha sokszor csak ahogy jött a kanyar már néztem te hol fogsz fordulni meg valszeg...ha minden kiadja én hova kerülök a kanyarból ki....persze apró koccok voltak meg lesznek is mert van csomó kocsi aminél kérdés mit reagál 
-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Hát nem mondom, hogy én érdekelt lennék valami fejlesztésben vagy ilyenek csak ezeket az eseményeket...E3..bemutatók ( sony-microsoft) mindig szerencsém volt látni. Azért ami a youtube-ra kikerül általában vágott szokott lenni. De hát most nem lesz más választásom

-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Video Game Awards..minden évben van csak most átnevezték. Én meg éjszakás vagyok ma
azt a rohadt k**** életbe
Gépről hogy a rákva vegyek fel ilyet? Tudom, sehogy 
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Azért sok helyen van amikor közvetlen a pálya szélén húz el az ember vagy csúsztatja be, és közben integetnek meg vakuznak meg bekiabálnak az emberek. A játékon belül a közönséget tedd nagyobb értékre és változik majd. Talán crowd néven van ha jól tévedek.
Én sem vagyok egyébként a toljunk agyig mindent maxed out híve, de egy két dolgot tényleg érdemes megemelni. Ha vissza van kicsit butítva akkor persze, hogy nincs meg az alap élmény.
Ez sajnos ilyen.
-
cyberkind
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Nem úgy, hanem a versenyben részt vehet konzolra kiadott termék is?

-
cyberkind
félisten
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Ebben konzol is van?
-
HartgeH3-2.8
addikt
A Grid 2-őt jelölték a Best Driving Game kategóriára! Remélem megnyeri

-
HartgeH3-2.8
addikt
Grid 2 //75% OFF// steam rendszerében ha minden igaz.
Szerk: Plussz a DLC-k most nem 40% hanem 50 % OFF.
Na lassan alakul

-
dzsavermadar
senior tag
Pár gondolat:
Mint láthatjátok a Krónikából is, meg tapasztalhatjátok is, igazából kevés "versenyzés" folyik a pályákon.
Illetve, aki versenyezne, az elég sűrűn nehézségekbe ütközik.
Mindezért, én egy érdekes mókának veszem leginkább. =)))
De végig kell járni ezt a tövises utat, hiszen kell a lóvé a verdákra, fejlesztésekre, továbbá a szintek teljesítése is szükséges.
Az lehetne a cél, hogy minél hamarabb összegyűjteni egy magyar kolóniát, mint annak idején a Gridben is csináltuk, és közös versenyeket szervezni.
Ez persze nem lesz máról holnapra, de az alapjait most kell lerakni.
Mindenkinek, akivel gurultok és magyar, ajánljátok ezt a topikot.
A többit majd itt meg lehet beszélni.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jaja bizony! =))), és néha a jó felvétel kedvéért még akár a helyezésről is lemondok.

Csak még vezetni is meg kell tanulnom, hogy biztosabb kézzel foghassam a kamerát.
Még csak az előre-hátra felvétel megy, de hamarosan jön a jobbra-balra nézegetés is.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
-
HartgeH3-2.8
addikt
Yuhéééé péntek, lehet megint Gridezni rogyásig

Karácsonyi akcióba biztos megint olcsó lesz a Grid meg a kiegészítők

-
HartgeH3-2.8
addikt
Ez csak egy tipp ne vedd teljesen számításba , de létezik a windows-nak egy öntesztje (olyan mint az elmény index) aminek a pontos angol neve nem jut eszembe, de lehetséges ez indult be pont játék alatt, és terhelte plusszban a gépet vagy ha használsz valami gadget vagy kiegészítő (hőmérséklet mérő, szabályzó) programot ők is csinálhatnak ilyen öntesztet. Én is láttam már ilyet.
Az ha picit magas a CPU/CORE kihasználtság nem feltétlenül jelent gondot hisz dolgoznak a magok ergo szépen hajtják a VGA-d és van megfelelő FPS.
Mindenki boldog.
Egy erős processzornak 50-70% meg sem kottyan, sőt akkor érzi jól magát. Még egy i7 is ilyen tartományban mozog ha erős VGA mellé van társítva hidd el
Ha 100%-on kiakad akkor elfogyott a cpu és laggol, de nálad ilyen nincs. Ha nem dolgozik akkor az sem jó mert miért nem dolgozik? Nincs mellé olyan masszív dedikált VGA társítva és/vagy az alkalmazás nem olyan részletességre van beállítva ami ezt igényelné azért nem. Ez ilyen egyszerű.
Valami külön szerintem megterhelte a gépet aminek nem lett volna szabad.
Nézz utána mi lehetett ez. Tű a szénában mert bármi. -
piko88
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Addig engem se érdekelt amíg nem szaggatott.
Akkor ránéztem és érdekes volt, hogy 90% körül volt a proci használat illetve a CPU 65 fokos a CPU borítás pedig 70 fokos volt.
Windows restart után már semmi gond. Nem tom mi hozhatta elő. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Kb. 15-20* néztem rá a proci kihasználtságra játék közben!
12% és 57% között mozgott!

-
Q
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Akkor nem csoda, hogy ismerősek voltak a nevek.

-
Syrius XIX
addikt
Soha nem figyeltem, mert igazából nem is érdekelt!
A lényeg az volt, h a game fusson akadásmentesen, aztán hogy ?%-ot használ a prociból, kit érdekel? 90%? Ok, csak ne akadjon a game és akkor mi van!? 
Ma elindítom az AIDA-t és figyelni fogom időnként, mennyire használja, aztán majd referálok (ha már 1* ez olyan lényeges)!

-
piko88
tag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Asztali, szerencsére csak egy nap volt gáz. Azóta max 50%-on van.
-
GuruZone
őstag
GRID 2 a Steamen
10 euro, azaz kevesebb, mint 3000 Ft !!!!
Akció vége: 2013.12.02 hétfő este 7 óra
-
HartgeH3-2.8
addikt
Notebook vagy asztali?
Előbbi esetében nem ritka az ilyen jelenség. Asztali esetében olyan 50% környéke a gyakori, de nem szoktam figyelgetni a használatot. Még a 70 is azért határon belül mozog szerintem. Ha nem melegszik túlságosan akkor az 50-70 közötti tartomány még rendben van.
-
piko88
tag
Nálatok mennyire megy fel a processzorhasználat játék közben?
Nálam volt, hogy 70%-on volt -
Rendo84
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Köszönöm a segítséged!
Remélem valaki érdemben is hozzá tud szólni a témához, előre is köszi!
-
Rendo84
senior tag
Nektek nem szokott kifagyni időnként a Demolution Derby játék kellős közepén, vagy esetleg tapasztaltátok már ezt a jelenséget?
Megakad a kép és a hang, aztán csak úgy szűnik meg, ha bezárom a feladatkezelőből a játékot.
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
nagy megy ez megy ez...egyszer csak itthion leszek mikor te is gurulsz

am ha bemész a beállításokba a hanghoz...a végén rakd igenre a push to talk-ot, akkor nemjelez egyfolytában a hang ikon + másnak sem zavar be a játékod ha pl hangfalon játszol...
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen abszolút igazad van
báááár.. pont a francia pálya volt szűkebb kanyarok a kigyorsítások azért a 4 kerék (gondolom igen) az 4 kerék meg hát Subaru
Persze ott lehet hagyni, de hát kit nem ? 
Én azt mondom összességében azért ne bánjad. Főleg ha akciósan sikerült. Van pár egyedi autód a garázsban amivel teljesebb a játék. Pont!
Ezen nincs is mit vétózni 
Ez a DLC meg Free to Play mézes madzag divat tényleg szomorú, de hát ez van.
-------> Van ennek és ezeknek is oka! -
Csapoati
nagyúr
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
A Subarut úgy ott lehet hagyni Ariel Atommal vagy Caterhammel, mint a szél.
Ráadásul tuning sem játszik náluk. Én megvettem két autó csomagot fél áron, de már megbántam. Ha most kap Spa vagy Bathurst -75%-ot, akkor megveszem, de többért nem.600 ft önmagában nem sok, de a játék árához képest az. Szomorú ez a trend.
-
HartgeH3-2.8
addikt
Cáfolok

DLC: Na igen mocskos dolog, de hát ilyen világban élünk sajnos lehúznak egyszer a játékra és még egyszer a kiegészítőkre. Hol vannak már a régi szép idők amikor vettél egy teljes játékot és volt egy teljes játékod. Pont

Legutóbb amikor játszottam az egyik francia pályán úgy tepert mellettem a DLC Subaru mint a huzat, tehát igenis használják ők ezeket
Most, hogy akciós lett szerintem egyre többen. Szvsz pont ezért is akcióznak. Sőt lesz ez még nagyobb leértékelésben is , nincs kizárva. Akkor meg 1-2 eurokért lesznek dobálva tényleg.
Az a jó ebben a DLC mókában, hogy mindenki azt veszi meg amelyik tetszik neki. Én a BMW-t nagyon szeretem ezért 600 forintot megért. Igen hát kinyit 1-2 autót és ennyi, de ez erről szól sajnos.Konzol: Azért egy prémium kategóriás előfizetést ne keverjünk ide szerintem

Számomra az volt meglepő pl, hogy az "ajándékba" kapott Honda 5zigen Civic nem használható SINGLE playberben
Tehát meg kell vegyem azt a csomagot ha esetleg akarnám használni. Nekem ez volt érdekes. Super Mod kategória még érdekel a többi nem nagyon. (Egyenlőre)Jók ezek a DLC kocsik, tetszik hogy egyediek. Mindenkinek mások az igényei. Nekem most pl későbbi szinten engedné tuningolni az egyik autómat amit most kész perfomance állapotban DLC formájában már használhatok is bármikor. Haveri körben úgy is bekapcsolom a DLC lehetőséget

Igen hát adhatna többet is a tartalom, de hát ez van
Párszáz forintot azért megér szvsz. Két milka csoki.
Igazából nem is védeni akarom a DLC tartalmakat meg nem is lobbyzni értük, de akinek kell 1-2 uniqe autó mert pölö egy márkáért oda van úgy más a szemszög megint
Szerk:
Csapoati A car unlock csomagot most tényleg kevés pénzért vette ha vette mert 2 euro azaz kb 600 magyar forint. Két boci csoki vagy három citromos borsodi ahogy tetszik
-
Brian_GT
őstag
háát ez pedig a szokásos grid eset, hogy az 1 sem volt védelemmel ellátva és törten is tudott jönni online...itt szint úgy....aki ilyen mint 7esen bugatti az tört...ugyanis a tört változat auto unlockolja az összes kocsit...
vannak kocsik amik kezdéskor mikor megjelent jártak a játék mellé és olyat láthasz aki kilóg hogy néde már mclaren stb...de ő kapta ajándékba mint én a 722GT mercit....szóval eképp

amúgy én joy-al tolom de nem ps3 bár ott van a tv alatt a konzol

maga a gamepad irányítás sztem marha jó -
piko88
tag
Valaki tolja PS3-as joy-al?
-
Brian_GT
őstag
hát ez az amit mindenki panaszolt többek között csapoati aki több dlc-t is megvett....mert a többieknek nincs meg...ezért a hivatalos szerver be sem rakja kb...akkor tudod használni ha olyan szerót keresesl..custom-t amin engedélyezve vannak...
ami meg megint marha kevés mert alig veszik meg emberek...szóval kifizeted és mész tesztelni egymagad...erre jó...idiótaság a köbön...
csak pont most jött ki ingyenesen ps3-ra és ott van 8fontért vip pass...ami ha jól tudom ingyen adja onnantól a dlcket...pcre ez merre is??vagy van??
-
piko88
tag
Srácok a DLC-ben vásárolt kocsi miért nem aktív az Online részben?
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Látom-látom
Csak tudod az az érdekes, hogy bár nem néztem át pontosan csak belekukkantottam amit írtál...dettó ugyan ezt a beállítást mondtam neked vissza élőben...ergó nem értem akkor
De majd megnézem ha ráérek.Lehet, hogy még csak Hondát enged ott...csináld úgy mint a király kiscsávók...7es szinten meg 5ösön Bugattival. Mert ő a király

-
Brian_GT
őstag
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Az a baj sehol nem tudod rendesen használni őket...multiban is ahol engedélyezve van annyira kevés embernek van meg.
Ami kemény...ma érkezett ps3 plusra a Grid 2.... szóval ingyen van egyrészt + konzolon legalábbis ps3on miért van 6 fontért VIP Pass?? Talán megveszem azt és az összes DLC onnantól ingyé van. PC-n ez hol van? Mert én nem láttam ilyet.dzsaver: Jó kis vid...mikor toltátok? Ma? Tegnap? Mondjuk nem mintha itthon lettem volna, de kövire esetleg kapok invet majd vagy infót? Előre is thx!!! + miért kedveled ennyire azt a Honda-t
Vmi szörnyű autó szerintem 
-
HartgeH3-2.8
addikt
Lehet, hogy volt már de az sem baj

Akciósak steam-en a DLC-k 40% OFF
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Lechero1st
üzenetére
Aláírásomban ott van, de: Syrius XIX.

-
Lechero1st
tag
Syr, mond meg a felh. neved és akkor felveszlek én...

-
Lechero1st
tag
Többiek megtaláltak Syr

Ha Dr.Gonzo az ismid akkor ő általa megtaláltok... -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ne a közösségben keresd, játékos hozzáadása (vagy vmi ilyesmi, nekem nem magyar a Steam), és oda bekopizod a nevét.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vírusirtó topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Trollok komolyan
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- Dell Latitude 7490 14" FHD IPS, i5 - i7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Kitudja lehet csapatunk még 1 pályán ,sőt biztos
ami késik nemmulik 
, aztán a többi játékmódban nem bosszankodok az ilyenek miatt ha kilöknek. 

ások kellenének, ahol kellene legyünk 6-8-an (esetleg 12-n)