Hirdetés
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Hát nem tudom,de ebből a videóból is az jön le,hogy billes a játék már,ha az autó első kerekeit figyelem. Az előző verziót én is kipróbáltam kormánnyal,de nálam mint egy hajó úgy viselkedett az autó ,fel akart borulni azt az érzést nyújtotta. Igaz akkor még ratyi egy kormányom volt,de viszont f1 re megfelelt. viszont amit már akkor is ecseteltem még nagyba ment a G1 ,hogy nekem nem akármilyen billem volt,árba ratyi,de X7-es mint ami egerek nemrég jöttek fel BF3-ba hogy makró meg mit tudom én. Meg hogy az csalás.... na most ezt az X7-es billt is tekinthetnénk annak ,volt rajta 2 gomb azt hiszem amivel a bill lenyomásának gyorsaságát tudtam meghatározni. Nem tudom most mi meddig meg hogyan,de ha netalán billre kerülne a sor akkor nagy bajba leszek mert az már nincs meg

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest