Hirdetés
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
Hát nem tudom,de ebből a videóból is az jön le,hogy billes a játék már,ha az autó első kerekeit figyelem. Az előző verziót én is kipróbáltam kormánnyal,de nálam mint egy hajó úgy viselkedett az autó ,fel akart borulni azt az érzést nyújtotta. Igaz akkor még ratyi egy kormányom volt,de viszont f1 re megfelelt. viszont amit már akkor is ecseteltem még nagyba ment a G1 ,hogy nekem nem akármilyen billem volt,árba ratyi,de X7-es mint ami egerek nemrég jöttek fel BF3-ba hogy makró meg mit tudom én. Meg hogy az csalás.... na most ezt az X7-es billt is tekinthetnénk annak ,volt rajta 2 gomb azt hiszem amivel a bill lenyomásának gyorsaságát tudtam meghatározni. Nem tudom most mi meddig meg hogyan,de ha netalán billre kerülne a sor akkor nagy bajba leszek mert az már nincs meg

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest