Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Mobil flották
- Yettel topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneeeeee
aktív tag
Ha esetleg valaki attól tartott, hogy ez a játék nem fog jól kinézni gépen: [link]
video preview is van hozzá nem tudom volt-e már?
-
Brian_GT
őstag
Nem is igazán játékmód ez. Maga a technika amit használni fog, hogy ne legyen tanulható a pálya és egy idő után monoton és unalmas. Szóval ezt szinte mindegyik mód használni fogja. Amúgy szerintem is zseniális húzás bárki bármit is mind.
Ez valahol a next-gen módja a régi bevált oda-vissza módnak, tudjátok pálya normál vonalvezetéssel és visszafelé. Ez a 2013as módja
Én is most fogom előrendelni majd amúgy, félek azért kicsit hogy elfusson szépen a vasamon. Azért nem lowon akarok játszani, egy erős közepes azért kellene.... mert különben fejem fogom verni, hogy ps3on szebb lett volna. De a nagyobb multis bázis miatt szeretném pcre.
-
ETOM
addikt
-
nemeth989
senior tag
De várom már, előrendeltem már kb. 1 hónapja, ha megjelenik veszek még egy xbox controllert és mehet a móka

-
Ventur@
senior tag

...és akkor egy kis törésteszt GRiD 2 módra
[Nézzed meg, hamar hamar
] -
Sonja
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
Élek a gyanuval, hogy ma már ezt hívják demo-nak
. Sajnos
!Más:
Szerintem várható, hogy kapunk demo-t. GRiD 1, DiRT 1-2-3, F1 2010-2012 és az a rajzflmszerü F1-es CM játékből is volt demo. Showdown-ra nem emlékszem, de jó lenne ha nem törnék meg a "szériát" és megjelenés előtt 1-2 héttel kiadnának egy demo-t. Nem kell, hogy legyen benne multi, mint az 1-ben, csak mégis megnézhessük, milyen az egész.
-
Brian_GT
őstag
Hát az a baj, hogy szívem szerint azért nem alacsony grafikán szeretném futtatni, mert akkor ott a ps3. Látatlanban nem tudom eldönteni hogy hol lesz az a pont a játék grafikájában ahol már nem bírja majd el a gépem, de lehet ott még ps3on szebb lenne. Ezért igen egy demó jól jött volna,
-
Brian_GT
őstag
Nagyon gyanús, hogy nem lesz demó. Kiment már sajnos a divatból, hogy demót készítsenek hozzá...én is megnézném hogyan futna a a pc-n, mert döntő lenne ez ügyben, hogy PC vagy PS3 verzió. De az már túl luxus a játékkészítőknek, hogy megnézhessük vásárlás előtt amiért pénzt adunk. Csodálkozunk ennyi a warez.... ki az aki a nehezen összegyűjtött pénzét lutrizza....
-
kpal
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
http://store.steampowered.com/app/44350?snr=1_41_4__42
Steam kció.. lehet, hogy alapból is volt már aki látta.. -
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem tudom
akk mindenki mindenkivel 
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nemtom. Steam oldalán van fenn.
-
polonic
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
Minimum
Processor: Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+
Memory: 2 GB RAM
Hard Disk Space: 15 GB HD space
Video Card: Intel HD Graphics 3000 / AMD HD2600 / NVIDIA Geforce 8600
DirectX®: 11
Sound: Direct X compatible soundcard
Additional: Broadband Internet connection
Additional Supported Graphics Cards: Intel HD Graphics 3000, Intel HD Graphics 4000, Intel Graphics 5200. AMD Radeon HD2600 or higher, HD3650 or higher, HD4550 or higher, HD5000 Series, HD6000 Series, HD7000 Series. NVIDIA GeForce 8600 or higher, 9500 or higher, GTX220 or higher, GTX400 Series, GTX500 Series, GTX600 Series: AMD Fusion A8 or higher.Recommended
OS: Windows Vista 64 Bit, Windows 7 64 Bit, Windows 8 64 bit
Processor: Intel Core i7/AMD Bulldozer
Memory: 4 GB RAM
Hard Disk Space: 15 GB HD space
Video Card: Intel Graphics 5200 / AMD HD6000 Series / Nvidia GTX500 Series minimum 1GB RAM
DirectX®: 11
Sound: Direct X compatible soundcard
Additional: Broadband Internet connection -
Brian_GT
őstag
Sziasztok!
Tudja valaki a gépigénye mi lesz? Szeretném előrendelni de csak akkor ha van értelme...gondolkoztam azon is, hogy ps3ra rendelem elő, de ott meg félek, hogy már csúnyácska lesz a korosodó hardver miatt. Viszont ha meg pc-n sem tudok szebbet kihozni sőt lehet rosszabbat akkor meg mindegy.
Mit gondoltok róla??
-
Bjørgersson
félisten
50 percnyi testre szabhatóság, te jó isten.

-
kpal
nagyúr
Kívánatos [link] , remélem azért pár év utan is lehet játszani online !
-
ledgeri
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
-
kpal
nagyúr
-
albert8
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Elég az, gondolom nem a legmagasabb szinten ennyi, hanem mediumon. Akinek pedig bejön az nem csak single-t fog tolni.
-
ledgeri
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
Eddig hozza a kötelezőt.
Bár ami nem tetszik:
- minden fel/leváltásnál lángoló kipuffogó. Pár éve még ez fasza volt, de számomra most már zavaró. Rally 2000-ben volt ez jól megoldva, hogy teljesen randon módon lőtt egyet a kipuffogó. Na az tetszet
.
- kerékmozgás a Cruze-nál eléggé "érdekes". TOCA 3-ban mozgott így a kerék.Ami tetszet:
- bömbölő

- Cruze és hogy lesz Portimao (bár rFactor-ban utálom azt a pályát, de hátha itt megszeretem
)
.Tudom, hogy ez csak szőrszálhasogatás, de hát na. Csak jó lenne, ha überelné az elődjét
. -
ledgeri
nagyúr
-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
-
ETOM
addikt
válasz
leikomessi
üzenetére
Ugyanez NFS The Runt én is végig szenvedtem az tényleg borzadály. MW meg fent volt gépen 2 napig. (graf jó más semmi). Blurhoz nem volt szerencsém. Hát elég nagy a pangás csak ezt ne csesszék el nagyon. Valami tuti el lesz szarva bent mert olyan még nem volt h nem.

Múltkor már a GTA 4-t vettem elő, hogy valamibe vezetgessek.

-
ETOM
addikt
Jó lenne már tolni. Autós gém hiányom van.

-
ledgeri
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
válasz
leikomessi
üzenetére
A külsőnézet nekem megadja azt, amit belsőből talán egy trackIR-rel látnék magam előtt és oldalra...

-
albert8
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Lehet igy van, mert én sem vezetek még legálisan, de én egy ideje csak igy játszok, főleg dirt 2-t, de már előtte is.
Dirt3-baa pedig csak belsőből, HUD off-al. Nekem nagyon bejön, főleg a gymkhanát szeretem igy, az igazi kihivás. -
válasz
leikomessi
üzenetére
Én a motorháztető nézetre esküszöm, vagy F1-ben a TV.
-
kpal
nagyúr
válasz
leikomessi
üzenetére
+1

-
leikomessi
aktív tag
Én azt nehezményezem, hogy nem látom be annyira a pályát, az utat belső nézetből, mint a valóságban. Annyira nem tudja számomra visszaadni, ezért maradok a külső nézetnél. Hiába a jól kidolgozott belső, a reális hangok például a Dirt 2-ben, engem jobban megfog az, ha többet látok a pályából vagy az autóból.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
leikomessi
üzenetére
hmm... talán én is így vagyok vele! (még nem vezetek élőben, de játékban hasonlóképp!)
-
leikomessi
aktív tag
-
-
albert8
veterán
válasz
leikomessi
üzenetére
Tuti, hogy nem fogja sajnos, mivel nincs belső nézet. Anélkül pedig már -1-el indul nálam....
-
ledgeri
nagyúr
válasz
leikomessi
üzenetére
+ egy kis GT-86, meg AE-86...
-
kpal
nagyúr
válasz
leikomessi
üzenetére
Lesz Drift! Csak az irányítása is legyen olyan kellemes mert hamar ráéreztem anno. Viszont kiváncsi leszek benen lesz-e a BMW M4, E92 M3... Csak ne DLC legyen az egész játék ahogy szokás mostanság .
-
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja onnan van nekem is
bar ritkán vagyok Facen . -
kpal
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azért írtam oda, hogy: (ami persze ki tudja, hogy igaz-e)
.Kizártnak tartom, hogy a WinXP támogatott OS legyen az új GRiD-ben. Valahogy már nem íllik a képbe
. DiRT3/Showdown/F1 2012 gépigénnyel meg is lennék elégedve
. Bár ha Medium-on elmegy nekem, már az örömbódóttá lesz
. -
Bjørgersson
félisten
Jól néz ki egyébként nagyon az új videó, de valahogy még mindig nem sikerült lázba hoznia.
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Teljesen a showdown követelménye lesz szerintem is.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen házat vegyek?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Utánajártunk, hogy melyik memória mennyire drágulhat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Gyönyörű iPhone 14 128GB Kék - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 480GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

. Sajnos
!

!

.