Hirdetés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Yettel topik
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
athomi
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
nyomj egy le nyilat a billentyűzeteden, magyarul menj rá a DONE-ra.

-
Nescafé
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Versenyeknél tudsz jobbra menni mindegyikbe van vagy 3 verseny.
ez is megvolt? -
Syrius XIX
addikt
A Californiai hegyi versenyt (4,6KM) +nyertem. Válasszak 3 Sposor-t. +volt!
Onnantól viszont nem hajlandó tovább menni! Randomizálni, vagy eltávolítani tudom!
3-4*-i próbálkozás után +untam és kiléptem!
Ilyenkor mi van? Hogy megyek onnan tovább?
-
athomi
veterán
Hard szint:
Tulajdonképp a versenyeken akkor lehet nyerni, ha az elején gyorsan átvergődöl a mezőny nagyrészén. Ugyanis az első mindig nagyon meglóg... de nem akkor mikor hátrébb kullogsz, hanem amikor feljössz a 3-4. hely környékére. Ahhoz, hogy legyen időd beérni, viszonylag hamar át kell hámozni magad a mezőnyön. Ezt tetézi, hogy a 2-3. helyezett mindent megtesz a feltartásodért. Majd mikor lenyomtad ezeket is, hirtelen veled együtt feljönnek az 1. helyezettre és összébb rázódnak mögötted.
Engem ez marhára idegesít.
Szerencsére ha az első helyet átveszem, csúnyán otthagyom őket. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A többi nehézségi szinten is ugyanezek a tapasztalatok?
-
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok!

-
- = Zk = -
félisten
Chevi Cruze-t kicsit meghajtottam Dubai-ban

nem csodálom, hogy WTCC-ben elsők voltak... bitang jóra sikeredett. azt hiszem megvan mit fogok csinálni onlány mókákban
WTCC only... ott folytatom ahol a G1-et abbahagytam. fain
szerk
mielőtt el nem felejtem:
qrva CM kezdhetne vmit ezzel az irányítással... -.-
köszönöm
-
m3tr0
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Szerintem a terepjárós kerülgetésnek semmi értelme..se lassú se gyors autóval...
Azt egy az egyben kihagyhatták volna. K*rvára nem illik a játékba.
Mellesleg ha centizgetek és nem nyomom neki, akkor sose érem utol a következőt amivel ugye pontot vesztek...ha megnyomom valaminek neki megyek mert akkora óriási helyek vannak...akkor meg azért nem lesz pont..Szóval szar az az egész.

-
tomsics
senior tag
Ha választok a felajánlott kocsikból 1-et pl:bmw és merci,mercit választottam.Akkor a bmw-el tudok még menni valahol?Vagy az ment a levesbe?
-
Csapoati
nagyúr
-
x63
aktív tag
Milyen érdekes lesz kb. 2 év múlva olvasni ezeket az első értékeléseket.

Szerintem mire betanuljuk a pályákat addigra ráérzünk az autókra és jó lesz ez.
-
m3tr0
őstag
Mai adag is megvolt.
Jó ez..bár volt már verseny amit kb. 10 -szer kezdtem újra...
A terepjáró előzős verseny egy ordas nagy faszság...alád vágnak egy alap,lomha dögöt és előzzél..olyan úton ahol 2 autó alig fér el és a balfasz terepjárós is kóvályog a kibaszott úton...VICC.Van egy szűk francia szerpentines pálya...M1-es BMW-vel 15.ször indultam újra...vagy az AI lökött neki valaminek vagy szimplán ugyanabban a kanyarban törtem össze magam...megelégedtem a második hellyel.

Vannak érdekes dolgok, de végre volt zárt pályás rész is nem csak a szűk városi pályák.

-
tomsics
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Te és többiek már nyomjátok multiba?Van olyan jó mint az 1?
Egyenlőre törttel carrierezem,de fizukor megszeretném venni.Nekem eléggé tetszik,szerintem van olyan jó a carrier része mint az egynek.
Kontroller beállításra,úgy értem érzékenység stb van lehetőség?Vagy xbox kontira át állít és annyi? -
kpal
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Nálam a Virág is döglött , valami lerohasztotta és nem jó
ki se tudom próbálni 
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Pedig pont akartam kérdezni, hogy Uraságodnak mi a véleménye. Engem egyelőre nem győzött meg. Csak a driftelős kanyarbevétellel van problémám (pontosabban azzal, hogy a játék azt részesíti előnyben, aki így kanyarodik), egyébként már rohannék is megvenni.

-
zolisx4
őstag
Gyakorlatilag így néz ki amikor simán elindítom látni körbe a keretet.
mikor bal Alt+entert nyomok látni a tálcát
A játékban jól van beállítva minden ,minden más jól működik.
De viszont print screen-el csinálok képet akkor a kép szerint jó viszont a monitoron nem ezt látom hanem az előbb linket képet .
Elég rosszak a képek de kivehető a gond belőle -
jozsi252
veterán
Ma szinte egész nap játszottam a játékkal, és nekem beváltotta a hozzá fűzött reményeimet. Megérte azt a 7k-t. Irányítással igazából nincsen gondom, jó persze nem egy iRacing szint, de ez nem is teljesen szimulátor, mint az. G27-el játszok, teljesen jó.
Jó dolog hogy lehet Multiban tuningolni a kocsikat, viszont akarok 1 dolgot kérdezni. A játékban milyen szerepük van a szponzoroknak? Miért jó hogy van 3-4-500 000 fanom? Sry a láma kérdésért de a Grid eddig teljesen kimaradt nekem, így ezmiatt kérdezem.
Köszönöm

Ja meg ez a Hyundai Genesis Coupe egyszerűen vezethetetlen...
-
törölt tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én is nemsokára felrakom az 1-et, rég játszottam vele, aztán csapathatjuk

-
- = Zk = -
félisten
noh...
more észrevétel:
irányításon behalok. nem térek napirendre. ez van
a grafika pöpec. lávcsizom

össz állapotában 80-90%-ra saccolnám... mert vannak hiányosságok. pl a fékezést elősegítő kis piros lámpa a seb.mérő óránál. mint a Grid1-ben

szerk
CM-nél melyik pénisz volt aki azt mondta a fejlesztőknek, hoyg a NÉMET gyártmányú BMW M3 jobb kormányos?
....kedvenc verdám erre tessék... -
Varázslóó
őstag
Akkor sem bírom elviselni
hogy egy verseny játékban... egy S2000 annyit megy tuningolva mint egy lada..
Skyline GTR is síralmas... 2 kedvenc kocsim... persze hogy idegesítő
+ a tuning az néha semmit se add... hanem a kocsi ülését cseréled ki... 5x...Itt a játéba S200 jó ha van 300LE és Skyline ról nem is beszélve...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Multiban van csak.

-
Syrius XIX
addikt
Az előző HSZ-nek lejárt az időlimite, ezért vagyok kénytelen így folytatni (előre is elnézést kérek mindenkitől, akinek ez szúrja a szemét és nagyon szépen +kérem, ne is fárassza magát azzal, h elolvassa, simán ugorja át), de legalább több HSZ-re írtam 1-be!

(#920) zolisx4 válasza - = Zk = - (#918): Szerintem nagyon jól néz ki ,a neonok hiányoznak és NFS az egész, ami nem feltétlenül baj,de az első rész után fura.
Ugyanez az érzésem, No comment!
(#934) zolee5016: 4 alapjában véve mégis nekem kerek a játék,ez lehet az újdonság varázsa is ,de hozza azt amit vártam tőle se többet se kevesebbet......
Nekem csak ennyi volt a 2-vel szemben az elvárásom: Ha az 1-nél tudnak jobbat, akkor legyen. Ez viszont nagyon nem jött be semmilyen téren a 2-vel!
Ezt csak azért mondom, mert nem nagyon tudok olyan részt mondani, ami jobb lenne ebben, mint az 1-ben!!!
(ami viszont rosszabb, mint az 1-ben annak elég hosszú a listája! 
(#954) Barthezz2 válasza MaximumGame (#953) üzenetére:

(#958) LW válasza Rolly Dy07 (#955) üzenetére: Megvettem, valószínűleg szart vettem (mert nekem se nagyon van olyan pontja, ami tetszene, vagy legalábbis ráfoghatnám, h jobb mint az 1-ben), de mindezek ellenére akkor is ebből kell(ene) kihozni a lehető legjobbat, amit tudunk!

-
intercooler
őstag
van tuning
Hol? Merre? Miért? Mikor? Én nem halottam még róla 
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem, tévedsz! Nem ez az irány. Én nem akartam bántó lenni, csak megnyugtattam, hogy nem vette meg, ne aggódjon.
Nincs harag, felőlem fikázhatják is, végig olvastam a topicot én abból döntöm el, hogy kell vagy sem, nem pedig olcsót próbálok. Úgyhogy fontosak a tapasztalataitok nekem. -
Csapoati
nagyúr
Meg remélem az is megvan, hogy a "szar" is relatív fogalom. Nem biztos, hogy ami nektek nem tetszik, az másnak se és fordítva. Én elfogadom, ha valakinek nem tetszik a játék, mert mást/jobbat várt, de néha tényleg elég vicces indokokat látok itt, amikből kijelentések lesznek, hogy "az irányítás/grafika/tuning szar". Lehet, annak az embernek - de nem feltétlen mindenki másnak. Nektek is el kell fogadni, hogy valakinek bejön ez a játék.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ugyanígy érzékelem én is.

A Subaru-s, időmérős pályán, hogy a gyíkba lehet átjutni, teleportálással?

-
Syrius XIX
addikt
válasz
üzenetére
Zero! Hiába mondják, h ne sírjunk az irányít(h6atlan)ság miatt, ez is azért szar!

Ezért írtam, már, h Disallowed-et kedvelők és rFactor-osok előnyben, mert hasonló az autó viselkedése, mintha nem lennének segítségek!
XBOX 360-as kontroller: Én úgy vettem észre, h olyan mintha a gázadagolás kb. 50%-nál kezdődne és 80%-nál már a 100%-ot nyomja! Magyarul, mintha speciálisban így lenne beállítva: 50-80-ig. 30%-on működik az egész! Az alatt a 30% alatt éri el pl. a gáz 0%-ról a 100%-ot!
Nonszensz, h kanyarban, ha elkezdtél kanyarodni nem adhatsz gázt, mert vagy kipördül, vagy megy a falnak, + ha 1* már elindult nem nagyon lehet +fogni!?
Azt hiszem mára végeztem is vele! Feltelepítettem, beállítottam, 2 verseny +volt!
Nemsokára GameRanger-en készítek szerót!
Természetesen az 1-hez! ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
LW
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nagyon kezd abba az irányba menni a fórum, hogy ha nem vásároltad meg a hardvert/szoftvert, akkor ne is mondj rá semmit, vagy csak szépet.
Na akkor nézzük meg a másik szempontból is. Sokan vannak olyanok, akik ha vásárolnak valamit, képtelenek belátni, hogy szart vettek, nem érte meg az üzlet. A jelenlévők mindig kivételek.

A későbbi támadásokat megelőzöm: A "szar" jelen esetben nem azonsul a Grid2-vel. Nem, nem vásároltam meg a játékot, de úgy érzem, hogy van olyan múltam és ismereteim a játékok terén, hogy legyen róluk vállalható véleményem.
-
Syrius XIX
addikt
Steam: SyriusXIX

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Varázslóó
üzenetére
Az NFS: Most Wantedban (a 2005-ösben) meg pont az volt a röhej, ahogy a Porsche 911 Turbókat otthagytad a tuningolt Fiat Puntóddal... Nem véletlen húzzák meg a határt, hogy meddig lehet tuningolni a kocsikat. Ráadásul ha tiert vált egy gép, ki gondolná, hogy gyengébb, mint az alapból abba a tierbe tartozó autók? Itt az a lényeg, hogy az adott tieren belül kimaxold a géped, és ugye változtathatod, hogy az irányítása, vagy a gyorsulása legyen jobb, akár egy adott versenyre is.
Egyre röhejesebb indokokat hallok itt, de komolyan. Nem tetszik, oké, de ilyen sokadrangú kérdéseken fennakadni... hát, nem tudom. -
Varázslóó
őstag
Nem tudom ki hogy, van vele... de a játék tetszik.. de elég nagyot csalódtam... a tuningolásban...
hála az isten nem vettem meg... mert van mit javítani... NFS Shift ben ezerszer jobban megoldották a tuningot... és valóságos is lett... szóval... a Shift szériára... egy rossz szó se lehet...egy Nissan Skyline GTR Tier 2 be van... T3 feltuningolhatod... de akkor esélye nincs a jobb T3 kocsikkal szemben.... max 1-2 pályán ....
Ezzel szemben... Nissan Skyline GTR valóságban oroszországban... feltuningolva...
a Bugatti Vyron is otthagytja... a szarba... ami T4 es itt a játékba...egy S2000 kocsit lehagy egy sima Golf kocsi... vagy akár egy roszabb BMW.... még tuningal is...
kész vicc ez a kocsi tuning.... tök felesleges... akkora szar...A T3 mas Skyline -t amit alapbból megkapsz... tuningolni nem lehet.... NFS shift ben lehet
Most ezt komolyan gondolták? hogy mindenki ugyan azzal a 2 kocsival fog menni a játékba?
Mert a többi kocsi még tuningolva se ér sehova ahoz a 2 kocsihoz... ami T1-T2-T3 ban be van lőve...Egy Nissan Silvia szarabb tuningolva... mint egy C63 as Mercedes vagy akár egy RS5 ös Audi???
Ez mi a szarom? most komolyan????szerintem ez is felejthető lesz számomra... ha nem lesz hozzá valami pach...
vagy valami mod... amivel ki lesz javítva.... -
intercooler
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Na megvan előtte hibátlanul ment erre az egyre nem gondoltam!!
Felraktam legfrissebb beta drivert atira így elindult. -
intercooler
őstag
Remek nem indul a játék

Elindul aztán ki is dob, steam talál valami hibát letölt 13.3mb-ot telepít és ugyan ez

Nesze nekem eredeti játék, virágos persze gond nélkül megy
-
smisa
őstag
Segítsetek a Hondás promonál mit kell csinálni hiába megyek több mint 12km nem adja meg pedig első vagyok
-
Ice!?
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
& zolee5016
uuhf... elásom magam.. köszi szépen

-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ja még 3 de lesz ott kismillió tuti.
-
albert8
veterán
válasz
intercooler
üzenetére
Te jó ég, ez a csúszkálás már túl sok

kb mintha folyton driftelne... -
zolee5016
őstag
amúgy gyors kérdés mindenkihez: csak én nem találtam, hogy hogyan, vagy tényleg nem lehet "körbejárni" a kocsit testreszabásnál? (az f2 -es verzió nagyon gagyi..) elég szar így pl egyesével megnézni a színeket mikor matricát színez rajta az ember..

Simán körbenézheted.....
LINK -
Rolly Dy07
senior tag
Lehet hogy hülye kérdés, de hány DLC van hozzá?
Itt Németországban olyan 50- 60 Eur kb. És ha jól látom van benne 3 DLC csomag. Ennyi az összes?

-
intercooler
őstag
1 kis Gameplay tőlem.. billel
Kezd egyre jobban tetszeni az irányítás is
msi ab kicsit akadozva vette fel
majd próbálok mást is. -
Haart
addikt
Sima exe és az AVX.exe között mi a különbség?

-
athomi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Basszarinthatom mi tetszik, ha azzal nem megy...

-
zolee5016
őstag
Még 3 óra után én így látom:
1 .A játékot utolérte a csilli-villi grafika,ami 3 óra játék után,motorháztetőnézetből már kezdd zavaró lenni..kifolyik a szemem.Teljesen jó meg rendben van,de az G1 kicsit pasztellesebb szinvilága még 4-5óra multizás után is békénhagyta a szemem......
2 .sokan kiakadtak a fizikán,és minden 2.hsz mennyire árkádos...az is..szimulátorosok megnyugodhatnak,ez nem ellenfél,de az NFS árkádoknál sokkal jobb....(szeretem az NFS-eket is!)ugyanolyan átmeneti állapot mint az G1 volt......,de sokkal kormánybarátibb az 1 nél...
3 elvesztettük a "törés-hiba-monitort"ami az G1 ben hasznos ,és erős befolyással bírt a kocsinkra...ezért nagyon kár,nekem hiányzik.....
4 alapjában véve mégis nekem kerek a játék,ez lehet az újdonság varázsa is ,de hozza azt amit vártam tőle se többet se kevesebbet......Csapoati
Kiprobalnam en, de csak egy Driving Force EX-szem van.
Este azert megnezem azzal is.Kinevethetsz de a G1-et azzal játszottam sokat,és jobban is megy mint G25-el! komolyan

-
Ice!?
őstag
hi. nem tudom megoldódott-e, de start menübe beírod, hogy képernyő-billentyűzet, és azzal alt-enterezz, nekem is kellett már használnom, mert szintén ablakban indult, és nem működik az altom.

amúgy gyors kérdés mindenkihez: csak én nem találtam, hogy hogyan, vagy tényleg nem lehet "körbejárni" a kocsit testreszabásnál? (az f2 -es verzió nagyon gagyi..) elég szar így pl egyesével megnézni a színeket mikor matricát színez rajta az ember..

-
athomi
veterán
Még csak a event 2 felénél járok, de hogy mennyivel jobban megy az Alfaval, mint a Golffal... pedig az Alfa csúszkálósabb.
A Golffal csak szenvedtem, váltottam az Alfa-ra, 2 kör alatt megszoktam és most simán elpicsázom az ellenfeleket hard-on. ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rolly Dy07
senior tag
Sziasztok!
Olvasom, hogy elég tetszetős az új rész. Örülök, mert én is meg fogom venni.

Jövő héten ahogy lesz időm leakasztok egyet a polcról a boltban.
Aztán jöhet a túraautó meg a többi az F1 mellett.

-
zolee5016
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
irányíthatósággal már küszködöm elég keményen. bosszant, hogy nem lehet testreszabni, csak a kormányt, amit a játék támogat... -.-mindenhol olvasom,és a környezetemben lévőkkel egyetértve mondom..ez a játék kormányos lett az tuti....
Billel,kontival szinte kinlódás...Medium-nehézségen szenvedés billel,és nehéz kontival is -
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Úgy ph-s csoport, hogy az itteni topic tagjai vannak benne, mint anno a grid 1 esetében.
Szóval ph de ph név nélkül, azért mivel sok játékban létezik valós PH Team nem igazán lett volna szerencsés azt a nevet használni.
Felveszlek akkor téged is. -
boogie84
veterán
Ma végig játszottam a délelőttöt. Olyan fizikával ellentétes dolgot találtam, hogy a mókus belső íven megy, én meg külső íven húzok egy kéziféket, és külső íven elmegyek mellette.
Ezt a szart.... 
Azt vettem észre h ha Alfával kézifékkel veszem a kanyarokat, mintha gyorsabb lenne ,mintha nem csúszik az autó. -
- = Zk = -
félisten
xbow lett az xbox360 helyett. bocs, tegnap lenyestem egy darabot a kezemből vágógéppel és nehezen pötyögök... sry

lényegében nekem a graf bejön nagyon. első részhez nézem a játékot, nem nfshez, pgr-hez, vasedényhez stb. Grid 1-hez.... nekem ez a graf bejön 2013-ban (Y)
irányíthatósággal már küszködöm elég keményen. bosszant, hogy nem lehet testreszabni, csak a kormányt, amit a játék támogat... -.-
-
Brian_GT
őstag
A drift szerintem is marha neház és nem azért mert béna vagyok, csak fél órát nyomot kézifék után sem képes megcsúszni a kocsi segge, ha meg megcsúszik már nem bírom megfogni. Olyan a kézifék mintha nem is lenne. Furi nekem is.
Am a steames csoportunk gyarapodik szépen, szerintem ebből hét elejére összejön egy jó kis partyra való létszám már és akkor onnantól aktívan mehet a game.
A tagok felvétele folyamatos, amint kapok neveket veszem fel és küldöm a meghívókat, csak ha valakinek nem történik meg hamar, kis türelmet kérek. Amennyire ember beleeshetett ebbe a vírusos vacakba annyira sikerült nekem és eddig egyre rosszabb. -
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem nagyon jól néz ki ,a neonok hiányoznak és NFS az egész, ami nem feltétlenül baj,de az első rész után fura.
KTM . X-Bow hát képtelen vagyok vele menni ,olyan néha mintha nem lenne gravitáció, tud menni a falon a kocsi.
De viszont nem szaggat ,szépen megy, ez nagy előny. -
gaben82
tag
Megjött a kód, röpke 1 napot kellett rá várnom, de úgy néz ki nem ők a hibásak, hanem az a ... freemail szolgáltató, nem is értem miért pont azt az email címemet adtam meg, soha többé nem fogom használni...
-
törölt tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Felejtős, Xbox joyal is katasztrófa a drift, az 1-hez képest. Most nem azt akarom mondani, hogy én nem tudok driftelni, mert 1-ben is WR fenntartó vagyok, de ebben a Grid2-ben baromira elkurelták

-
- = Zk = -
félisten
most vagyok Ázsiában.. driftelni kéne... gamepaddal.. hát köszi....

kellene szerezni egy xbox360-as padot. kikéne próbálni azzal is.. hátha megszoknám a gáz/fék szabályzását ujjal.. hm
-
m3tr0
őstag
Szerintem közel sem annyira rossz a Grid 2 mint ahogy azt elmondod.
Játszottam az első résszel is nem keveset, Xbox-on és Pc-n is.Ezt a részt én mediumon játszom, teljes törés mellett és szerintem sokkal nehezebb mint az első rész volt.
Gondolok itt a mások által említett szűkebb pályákra, durva kanyarokra és a rohadtul agresszív AI-ra.
Többször megesett,hogy fékezés után vagy az autó hátuljával vagy oldalával fogtam falat és restart lett mert nem tudtam egyenesen menni a kocsival.
Háromszor törtem totálkárra az autómat, ebből kétszer az AI rám húzta a kormányt de úgy tényleg idegből és kiforgatott a hegyi szerpentinen.
A kis geci. 
Még mielőtt bárki kikezdene,hogy mediumon is ekkora kihívás nekem ez a játék...
Csak leírom,hogy játszom más autós játékkal is ami az LFS.(kb. 7 éve)
-
Steady74
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Zyl ezen feleslegen porognod... tudom szar ugy de ez van GFWL miatt nekem is kellett ujra vennem jatekot. raadasul a win bszta el a live-ot, es azon kivul h nem tudnak segiteni, nem mondtak semmit.
mindegyik keretrendszernek megvan az elonye, hatranya, ha nem tetszik, nem hasznalod. viszont igy a grid2t is bukod...
-
Imike20
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Hali! Ezt a tesztet merre találom a játékban? Előre is köszike!
-
Redneck
nagyúr
Hogy ne legyen félreértés:
Tetszik, jó kis közepes játék, kikapcsolódásnak tökéletes. A fórum pedig azért van hogy megvitassuk a véleményünket. Azt pedig még mindig tartom hogy a casual Xbox társadalom miatt butulnak a játékok. Ez a véleményem. Ha a következő generáció nagyot villant, még változhat."Ha ekkora májer vagy miért nem esik szó a multiról?"
Mert előbb végigjátszom és majd utána multizok, és persze ha időm engedi!

"Talán nem easy-n kellene játszani és akkor a kocsi "odacsapás" is hagyna nyomot."
Idézném magam:
"Törés és fizika jobb volt sokkal az egyben, ebben odakúrtam a kocsit többször rendesen és vígan nyertem Hardon. Az egyben Hardon váltóval azért nehezebb volt, és ha odacsaptad a kocsit, lehet hogy restart volt a vége egyből."Most csak a Single Player módról beszélek egyébként. Ebben jóval könnyebb.
Elnézést ha megbotránkoztató a stílusom de nehezen tudom elviselni hogy egyre gyermetegebb és könnyebb játékokat kapunk. Mint említettem az egy sem volt szimulátor de volt benne kihívás, ha benéztél egy kanyart jó eséllyel vége lett a bulinak. Ebben simán lehet NFS szinten falazni, ami elszomorító.Nem kell megsértődni, teljesen értelemes kommenteket írtam, nagy Grid rajongóként csalódás. Gondolj bele. Ha szépen mindig egyszerűsítenek a játékokon és mindig megveszik a népek, pár év múlva te is csalódott leszel hogy nincs egy értelmes program amivel szívesen játszanál. Dirt3 és ez se rossz, de visszalépés az elődökhöz képest. Egyébként tény, grafika élesebb lett, de 6 év alatt ez a minimum. A motor ugyanaz amivel mondjuk nincs bajom. Azért az erdős pályákon az ismétlődő textúrák kicsit cikisek. Call of Duty szindróma.
Olvass tovább vagy vissza, mások is osztják a véleményem. Aki akar, megelégedhet mindennel amit elé tesznek, valakinek másak az igényei, de ez még nem bűn. Xbox-os kollégám mondta múltkor egy játéknál:
"ááá téged az úgy sem érdekel, neked magasabb az ingerküszöböd"
Igen, vágyom az egyre komolyabb minőségibb játékokra, elegem van a rókabőrökből és a "PC-sek kalózkodnak" maszlagból.OFF:
Steam pedig nem szar, EA Origin rendszerét kenterbe veri 10x. Béták óta használom, na akkor még tényleg szar volt, utáltam
Ha valakinek ellopják az accountját, a Steam Support készségesen visszaadja a jogos tulajdonosnak. Látják ám hogy ki használta, milyen IP-ről, milyen alhálózatokon/maszkokon keresztül. Ha valaki ellopja az accod és cheatel vele szerintem visszaállítják. Kivétel ha profi hacker mert akkor szépen el tudja tüntetni a nyomokat... -
polonic
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem nem hallottam róla, mert már olyan idejétmúlt szórakozási forma amikor már szinte mindenhol van internet.
Azért a steamen nem éppen könnyű feltörni, főleg már a steamguard óta. Talán nem kell megadni a jelszavát egy hamis steam oldalon. Ez is benne lehet. Így viszont nagyon egyszerű feltörni.
Érdekes módon, hogy rengeteg embernek semmi baja vele. Te meg egy kiragadott példa alapján ítélsz.
-
gaben82
tag
Sziasztok
Valamin nem stimmt, megrendeltem arról a helyről a cd kulcsot a grid 2-höz (simplycdkeys)
ekkor (Order Date: Fri 31st May 2013 14:35) de még mindig nem kaptam kódot...Pénzt egyből levonták a bankkártyámról...
Order Status: Complete
elméletileg már elküldték...Írtam nekik tegnap 16h-körül, de még mindig semmi válasz...
ilyenkor mi van???
-
Syrius XIX
addikt
LAN party-ról hallottál már? 12 gép 1 teremben! Na pl. azért!
(#900) LW válasza Redneck (#888): Na meg mondjuk azért is!

Steam: A legszarabb a világon!
Gyerek tolta a COD: MW-t.
Feltörték a profilját, cheater-kedtek vele éjsazka, amikor ő békésen aludt!
Bannolták, de örökre!Kérdeztük, akkor most mi legyen, csináljon 1 másik profilt, ha már 1* a régit nem engedik neki használni még akkor sem, ha bebizonyította, h még a gépe sem volt bekapcsolva!?
Válasz: Csinálhat, de nem megy vele semmire, mert 1 lemez, 1 kód, 1 profil!
Király!
És akkor most mi a megoldás?
Válasz: Ballagjon el és vegye meg még 1*, ha játszani akar vele! úgy is lett, mert játszani akart vele szegénykém és tényleg nem ő volt a hibás, de mit lehet tenni, ez van!Ez nektek annyira jó?

Remélem így már érthető, miért mondom azt, h a STEAM SZAR!

Na nálam innen fúj a szél Steam-et illetően!
-
jozsi252
veterán
Megkérdem mégegyszer hátha valaki tudja.
Nektek nem hoz létre a játék az asztalon ilyen fileokat hogy
GameOverlayUI.exe
debug.txt
Steam mappa, benne games mappa, majd abba pár db .ico kis kép.Halvány lila foggalmam sincs hogy miért hozza ezeket létre a Grid 2

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Apple iPhone 14 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ASUS ROG Cetra True Wireless Gaming fülhallgató új, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Szerencsére ha az első helyet átveszem, csúnyán otthagyom őket. ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hol? Merre? Miért? Mikor? Én nem halottam még róla 

.