Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
az előbb írtad hogy van ps3asod, nem a karra értetted?
a progi biztosan jó, én is ezzel játszok, de lehet hogy csak gyári ps3as karral megy,mással nem. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Vagy mini usbvel kötöd gépre vagy BT-n vezeték nélkül, de ehhez előbb vezetéken párosítani kell.
Lehet használni vezetékkel is,csak bt gondoltam kényelmesebb.
A progiban a BluetoothPair fülön látnia kell a ps3 kart és a BT eszközt.
Milyen sajátjához? -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor nem is értem miért ezzel szórakozol

Így kell kinéznie, drivert feltelepíted, majd enable.
Ezzel a programmal párosítható egy pár száz Ftos usb-s BT vevőhöz, így pcn is mehet vezeték nélkül. -
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hát nem tudom, próbáld meg hátha felismeri.
Esetleg a jobboldali analóg karra teheted a gázt és a féket,akkor tudod szabályozni, ps1-2vel én úgy turismoztam. -
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
"vagy vettél egy ugyan olyan usb-s kábelt hozzá, mint ami a ps3as joyokhoz is van"

egy mini usb azért mindig akad otthon, elég sok dologhoz jó, ellenben az ms zsinórral.(#589) - = Zk = -
hogy néz ki a gamepadod?nem sokáig volt boxom,de elképzelésem sincs ez miféle kábel.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Brian_GT
üzenetére
fura, mert van vezték nélüli ilyen PS3/2-es joy-om. tényleg ott a pillangó kar... (L2/R2)
de gondolom nem oylan elven működik, mint a boxos pillangó (fék/gáz)
ha igen, már teszem is fel alá
szerk.
nem miniUSB....de ez lenne az. gondolom én

(#587) Ghard
efféle nekem is volt. X360 emulátor...vagy mi
de a két pillangókart ne mtudom emulálni vele...avagy de?!... -
ZozzHUN
addikt
Kipróbáltam én is ezt a Grid 2-t, lenyomtam pár versenyt, Xbox 360 kontrollerrel tolom, azt hittem a normális versenyzés a cél, de hamar kiderült, hogy a játék eleje a kanyarban driftelésről szól. Grid 1 onnantól kezdve nem tetszett, hogy 350-el kellett mennem szűk kanyarokban, kicsi hiba és falon vagyok, persze realisztikus, de ha nem muszáj akkor 8-900 lóerőt nem viszek london belvárosába, értitek

-
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ps3as karhoz pcn van program (MotioninJoy), amivel xbox360 kart emulál. Így sokkal könnyebb mert az összes játék támogatja.
(#583) boogie84
A gyorsabb verdák tényleg mennek mint az állat, már ilyen burnout 2-3 érzésem van
Ja, meg csal a gép de nagyon, pedig csak hardon játszok. Az elején úgy el tud húzni 2-3 autó, mintha nem is egy kategória lenne, csak féktávon lehet elkapni.(#585) Brian_GT
egy mini usbvel pcre lehet kötni az xbox joyt? Kétlem. -
Brian_GT
őstag
Igen az xbox joy is töltés ügyileg mindig 2 megoldás volt. Vagy magát az elemet vetted ki és raktad töltőre vagy vettél egy ugyan olyan usb-s kábelt hozzá, mint ami a ps3as joyokhoz is van és akkor nem kell kivenni az elemet hozzá.
Ugyan így ezzel a kábellel megy rá a pcre is, akinek meg alapból vezetékes a joystick sima ügy.
Szerintem ha veszed boltban talán még nem is különböztetik meg a csomagolást, hogy most xbox vagy pc. Microsoft azt kész
ZK: Szerkezetileg annyira nem, tudásban igen.3-nál hátsó két pillangó kapcsoló alul ravasz lett, mind a 2nél sima gomb volt még csak. PS3-nál benne van ez a hát én giroszkópnak hívom, szóval a dőlést is érzékeli, finomabb a dual shock technológia stb. Nah meg nem volt belőle wireless kivitel így nem volt usb-s. Ami így akár ahogy más is írta szoftver által pc-re is használható, mint a box joy.
-
boogie84
veterán
Gondoltam kipróbálok egy vagányabb járgányt. Mclaren MP4-12C GT3. Rájöttem h easy-n sem bírom megverni őket, nemhogy mediumon. A kezdős Ford Mustanghoz képest ez vezethetetlen. Néztem is egy nagyot, mikor elindult, sztem irányíthatatlan.
-
Ghard
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
ps3-as gamepad is jó, ha esetleg azt könnyebben szerzel.
(#580) athomi
hát igen, M$
külön kell venni hozzá ilyen szappan
-
athomi
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
a box kontrollert hogy kötöd rá a PC-re?
-
- = Zk = -
félisten
én nem vagyok oda az online játékmegőrzésekért
no de mindegy...
nem azért írtam, hogy ORigin. csak nekem elég lenne 1 is-- nem kell 2...
.. no mindegy 
irányítás:
sztem kiköpött Grid 1... billel nem néztem de az USB-s Gamepadommal elég érdekes. szokatlan... padlógáz, full fék... szal... nagyon adagolgatni sem tudok így... persze az xBox-os más lenne... de arra nincs módom sajnos. egyelőre... -
albert8
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Épp ez a lényeg, hogy steames legyen, pont az origin szokott sz@r lenni.

kovy: Én nekem tetszik

Valaki az irányitásról tudna irni? mihez hasonló? dirt showdown? előző grid? vagy dirt széria?
-
- = Zk = -
félisten
nem tudom sajnos.. erre perpill nem tudok válaszolni sajnos...
(még a végén lehet nem is steam-es?!...
akkor viszont bocsánatot kell majd kérnem bakker)(#572) Z()L3
nálam előbb szingli, aztán a multi. meg kell tanulnom az irányítást. főleg, ha lecserélem box kontrollerre
nomeg előbb elő kell kerítenem régi GRID1-es gurulótársaimat. számomra nélkülük nem buli a multi
-
Z()L3
tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha már te is, akkor én is

Nem bírtam ki hogy ne derítsem ki hogyan fut...
Előrendelve van már, szóval péntek gyereee, multizni akarok 
Segédletek ha jól tudom külön nincsenek, valami TrueFeel vezetési rendszer vagy mi a fene van és arról szóltak a hírek h. nem lehet majd segédleteket kapcsolgatni.
-
zolisx4
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Csákány .
Akkor ezzel majd nem is tudunk játszani mint ahogy játszottunk az első részével? -
- = Zk = -
félisten
noh.. hát én sem bírtam ki.. csak én bevallom

gyors, 150km utáni véleményem:
- grafika 10/10. nekem hibátlan
- irányítás ?/10. nekem fura gamepaddal.... igaz, az elődjét billel toltam
oké, hogy kell hozzá box-kontroller de egyelőre nincs 
nem lehet kikapcsolni "segédleteket"?.. ABS, ESR stb.. amik az elődben is voltak...én ezért fizettem, ezt vártam el. azt kapom, amit szerettem volna (Y)
sajnálom viszont hoyg steam-es... elég az Origin, nem még egy "ilyen"... na mindegy. -
-
zolisx4
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én igy vagyok vele,megnéztem egy csomó videót valahogy nem olyan,a képek alapján szép ,.
-
Ghard
őstag
Se nem sárga,se nem mosottas. Jobban néz ki sokkal, mint az első rész.
(jobb klikk, kép megjelenítése)

-
athomi
veterán
Sztem elég zavaró a sok Intel reklám a játékban...
-
A virágbolti verzió kitárgyalását ne erőltessük ha lehet!
-
Varázslóó
őstag
Szerintem jó lett itt egy több monitoros videó : [link]
-
Csapoati
nagyúr
Nem tudom, hogy ti egészen konkrétan milyen sárga szűrőről és magas gépigényről beszéltek. 1280x1024-ben minden maxon (kivéve shadows, az high) nyoma nincs semmilyen sárgaságnak, és a benchmark is 3x fps-t hozott, 29-es minimummal, pedig a gépem nem egy erőmű, főleg a vga nem. Nem tudom FHD-ban mi a helyzet, de ez egyáltalán nem sok, a Shift 2 se futott sokkal jobban két évvel ezelőtt. A grafika meg nagyon messze van az első részétől, pozitív értelemben.
-
Éljen az intel: [link]
"Eredetileg úgy tudtuk, hogy az effekt bármilyen DirectX 11-es hardveren aktiválható, csak éppen a PixelSync kiterjesztést támogató IGP-ken gyorsabban működik, hiszen hatékonyabban dolgozik a hardver. A végleges program esetében ez olyannyira megváltozott, hogy az új effekt a kézikönyv leírása szerint csak az Iris Pro Graphics 5200 jelzésű IGP-ken fog működni. Ez abból a szempontból kellemetlen, hogy az asztali piacon például nem is lesz olyan LGA1150-es tokozású processzor, melynek IGP-je megfelel a fenti elvárásnak. " -
polonic
félisten
Nem bírok várni péntekig a rohadt életbe.

-
-
Ghard
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Csak mert nem várok péntekig, hogy elküldjék a steam kódot (ami kemény $25.85 volt), talán nem borul fel a világ

#541 zolisx4
Majdnem 3 éves kártya. Élsimítást a legszebb 8x-ra tettem, ha leveszem sima 4x-esre a látvány lehet hogy nem is csökken és biztos megdobja az fpst, de így is játszható. Vsync is be van kapcsolva meg az összes hülyeség maxon, szerintem ez nem nagy gépigény.
A hitman sokkal rosszabb volt, ronda is meg 30-40nél nem ment jobban. -
zolisx4
őstag
Sziasztok
Ahogy olvasgatom a hozzászólásokat,nézem a teszteket elég erős vga kell hozzá ,ez elég kellemetlen .Ghard
A 6950 nem egy gyenge kártya és húzva 40 fps? -
válasz
Brian_GT
üzenetére
Én is gyűjtök bf4-re esetleg ami még érdekel a mortal kombat ha már így kiadják pc-re. Ez a grid 2 viszont csúnya lehúzás, meglesz nekem is de csak az összes dlc-s kiadás majd 1 év múlva. Nem fogok hetente pénzt fizetni dlc-re. Elő volt rendelve de visszamondtam mert így baromság. Még azt is elfogadnám hogy lenne a sima alapjáték meg hozzá az összes dlc-re jogosítás plusz pénzért. Azt nem magyar csórónak találták ki hogy hetente lessem a steam-et és vegyem 10 euróért a dlc-t...
-
Sziasztok!
Most akkor az alapjáték konkrétan mi? Vagy ha DLC-t nem veszek, akkor meg se vegyem? Elég drágára sikerült belőni szvsz..

-
Sonja
nagyúr
-
minimumgame
tag
PC játékmenet, akit érdekel.
-
kpal
nagyúr
Bízok benne , anno mikor játszottam voltak alkalmak mikor már tudtam hogy kb. milyen időpontban vannak a legtöbb agyament és azt kihagytam . Persze mikor becsöppentem egyedüliként akár Oroszok v. Japánok közzé hamar lapátra tettek
ja és normálisan játszottam csak nekik nem voltam szimpi .#523) polonic : +1
-
polonic
félisten
Ti egyből nekiestek a multinak?
Mert én szerintem csak a single végigjátszása után. Bár azért néha majd tolok pár versenyt. De a priorítás most a single lesz.
-
Z()L3
tag
Nem tudok sajnos szerkeszteni, de találtam egy érdekes dolgot :
'In addition, the way we match-make players in their lobbies online takes this into account their general “Impact Rating” and the degree to which players are in contact with others and generally breaking the rules whilst racing.
'If you’re serious about playing GRID and racing fairly, then you should be getting match-made with like-minded players.'Szóval lesz egy Impact Rating, tehát ha valaki tisztán játszik, tud olyanokkal játszani akik szintén. Nem tűnik rossznak, majd kiderül

Brian_GT : lenne pár amiből tudnál válogatni azért nem ?

-
Z()L3
tag
Néztem Steam-et, már lehet venni DLC-t is. Öröm és bódottá

GTR pakk : 4 ójró
Headstart pakk: 4 ójró
McLaren pakk : 6 ójró
IndyCar pakk : 6 ójró -
nemeth989
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Ez is igaz, én se várok ősznél előbb nagyobb akciókra. Mondjuk én kitudom várni, hogy azon a pár pályán nem megyek fél évig, van még azon kívül egy raklap pálya, elleszek én azokkal is szerintem. Biztos vagyok benne, hogy ezeken kívül még lesz jó néhány dlc, azt se tudom kizárni, hogy lesz valami összegyűjtő pack, amivel majd egyben megtudod venni, mint pl. a BF3 nél a premium edition.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Így van...én már ma játszanék vele, mert betegszabin vagyok és most ráérek

Lehet kellene írnom a Codemastersnek, mint szoktak, hogy ilyen bajom van, olyan bajom van azt szánjanak meg engem is és küldjék el a játékot
Vagy ha ez túl nagy kérés akkor addig jó lesz Jessica Biel is

Most mondjátok meg, sokat kérek én??

-
nemeth989
senior tag
Én annak a híve vagyok, hogy mivel steam rendszert használ a játék elvileg, így szerintem nincs sok értelme az elején megvenni a dlc-ket. Meg kell várni egy nagyobb ünneppet, mikor leakciózzák a játékot valamint a dlc-ket, és akkor kell megvenni, ilyenkor jellemzően fél-1 eurókét fogják a dlc-ket adni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felvenné a Noctua kesztyűjét az ASUS
- Tőzsde és gazdaság
- Ubiquiti hálózati eszközök
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- GTA VI
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
...

... sztem semmiben 
akkor viszont bocsánatot kell majd kérnem bakker)

csak lássam végre a monitoron és hangulata sodorjon !
ja és normálisan játszottam csak nekik nem voltam szimpi .
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)