Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Netfone
- Prohardver app (nem hivatalos)
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Gonzο
senior tag
Nem baj srácok! Sokunknak meg élvezetes a játék, minden nyűgével együtt. Persze, ha nekem sem menne a játék, én is a játékot szidnám...
-
scampolo84
aktív tag
Egy a baj. Nem élvezetes vezetni az autókat. Sajnos ez így van, bárki bármit mondd. A non-stop kilinccsel előre nekem még arcade játékban sem nyerő. A tavalyi NFS Most Wanted is elég nagy hulladék bizonyos szempontból, de abban esküszöm élvezetes veretni és iszonyat jók a hangok. Esti agypihentetésnek állatkodni vagy csak úgy rodeózni a városban nekem még singleben is élvezetesebb, mint ez.
-
válasz
Rendo84
üzenetére
Ha 1-2€-ért vettem volna, akkor nem bánnám, de közel 3000 Ft volt ez a teljesnek csúfolt játék, amiben több hiba van, mint egy béta verziós játékban...
Csak sorolom a hibákat, hiányosságokat:
több időt töltesz a menük nézegetésével (mire a verseny végén a számlálók lepörögnek, addigra megőszülsz), mint vezetéssel, nincs chat, a playlistes szobák nagyon primitívek, teli szobából nem lehet kirúgni, játék közben nem lehet senkit némítani, kapcsolat problémák (lost connection, ping, lag, stb.), kameramozgás egyáltalán nem testreszabható, esti pályákon alapértelmezésben semmit nem lehet látni, vagy ha feltolod a gammát a játékban, akkor a nappali pályák túl világosak (1.2 körül azért valamennyire használható), különböző játékmódokban különböző fizika, Agera R nem való a Tier4-be, 30-as szint fölött tulajdonképpen vége a fejlődésnek és még sorolhatnám.Nagyon ritka, hogy élvezem a versenyt, mert általában vagy kipördítenek a legelején, vagy "Lost connection" üzenettel kidob a szobából.
-
Rendo84
senior tag
Ha valaki igényt tart rá, vagy ismerősének megvenné, most akciós a Grid 2: [link]
-
Ti be tudtok az online részre jelentkezni? Én rányomtam, de csak tölt és tölt már percek óta.
Steam újraindítás megoldotta... -
drr
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Aludni se hagyott ez a dög, 5-től ébren vagyok pedig alig 3 órája feküdtem le, ...

Mindegy mit csinálok, nem jegyzi meg a beállításokat. A Formula Force EX-szel mindegy volt mire nyomok, hogy a billen nyomtam entert, vagy a kormányon nyomtam először amikor a játékba léptem, nem számított. Én kiválasztottam a kormányt vezérlőeszköznek először és ezt meg is jegyezte az összes egyedi beállítással együtt. Ez meg nem akarja...
Elindítom a játékot, kiválasztom a MOMO-t, mert ugye hivatalosan támogatott, és a CM által előre beállított elrendezéssel nem megy a kocsi!!! Állandóan fékez, a gázra nem reagál. Vagyis az eredeti beállítások sem jók!!!
Mi a francot tegyek, hogy minden a régi legyen
Segítsetek!!! 
Kb 10 perce tettem le a kormányt, gondoltam újrapróbálom. Előtte kiválasztottam a MOMO-t, testreszabtam, gurultam és úgy mentettem el. Most beléptem a játékba, direkt a kormányon nyomtam először gombot játékba lépéskor, és amikor a beállításokba mentem, ez a kép fogadott:
A bill lett az alapértelmezett...
Há nooooooomális, Mooooogit!!!???

-
drr
őstag
Aki MOMO-val tolja, örülnék, ha megosztaná a beállításait, a profiler-est is. Ma este jön meg, nagyon várom

Formula Force EX-ről váltok... -
drr
őstag
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Az mitől lehet,hogy ütközéskor ilyen torz hiba csíkok jelennek meg a kijelzőn, majd utána eltűnnek? Legális játék, steamről, tehát friss. A vga egy 6770 legfrissebb driverrel.

-
Rossi
addikt
Touge, kanyarban éppen hogy nekem koccan hátulról a másik versenyző, erre engem disqualifikál a játék...
Komolyan mondom ahányszor belépek, annyival szarabb a játék...
-
A hirdetéses és az ahhoz kapcsolódó hozzászólásokat töröltem.
Hirdetni továbbra is csak a Hardveraprón valamint a Lokálban lehet. -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Syr barátom! Az FPS-nek ilyen módon semmi köze a kártyához.
Kérlek próbáld ki a játékot 30 FPS mellett és utána 70 FPS mellett! 70 FPS mellett eredményesebb lehetsz látványosan.
Szimulátoroknál sem véletlen, hogy az ajánlott FPS a minimum 60.
Béke!! -
Revenge
tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ő... full hdban merev 60fps gtx 560 és 4x4GHz-es 965. Bocs. Ja 3D mark meg lemérte a gépem, és egy gamer laptopot sem közelít meg. (asszem' 3500pont körül volt az enyém, a gamer laptop meg olyan 5800 szóval ilyesmi mérték)
Szerk.: Nem rongyrázás akart lenni, ezt a laptopos hasonlatomban levezettem. : )
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nem kötözködöm előre szólok
... de ahogy Ati is írja ehhez a kártyáknak semmi köze. Olyan a szeme kb, mint nekem, hogy azt is megmondja ha változik 10fps-t a játék. Ez szerintem egy jó dolog amúgy, de ezzel semmivel sem akartalak degradálni, ne érts félre. Csak ő észreveszi azt a tényt, hogy a játékok 60fps-en mozognak úgymond smooth effektben magyarul folynak vagy siklanak, nem tudom magyarra fordítani. Szóval ez az a szint ahol semmilyen hardveres akadás vagy kép anomália nem ront a játék szép menetén. Ezért is készítik ha tehetik konzolra is 60fps-re a játékokat főleg most a next genre.+ dehogynem ér fel a vga-ja tudása a tieddel... ne egy olyan programmal akarjátok összemérni a szintet ami totál úgymond garázsprogram.
Nézzétek meg egy 3d mark-al... mert ott indítás előtt is már eldől a kérdés, ugyanis az ő gépén elindul a program a tieden meg ha jól tudom az új 3d mark követelményeit, ha el is indul nem minden egységet engedi.
Ismétlem ez sem degradálás volt, nekem alapból már több éves gépem van én nem vitázom ezen...mindenkinek pénz kérdése... + olyan lassan 10 éve nincs, hogy intel-nvidia meg ati-amd páros stb meg keverve melyik tud többet...megszünt... alapból ati nincs lassan 10 éve...amd márkacsalád van.... + a technológiák is összeforrtak...lásd régen nem lehetett intel alaplapon crossfire, mint ahogy amd alaplapon sem sli támogatás. Manapság semmi köze már a teljesítménynek a párosításokhoz.Én csak ennyit akartam, meg szerintem ezen kár vitázni, mindig lesz akinek jobb gépe lesz

-
privacy99
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az fps minden kártyán ugyan azt jelenti
Nincs nvidia meg amd fps.. az egy adott szám.Hidd el, bőven képes leadni 5ször azt a minőséget és teljesítményt, de Neked hiába magyaráznám, hidd azt, hogy a Te kártyád lemos egy jelenlegi csúcs VGA-t, ami ráadásul az egyik legajánlottabb darab.
Egyébként most kipróbáltam, belőttem a fraps-et, hogy 50 fps-el vegyen. Így stabil 50-el vett 1920x1200-as felbontás mellett max grafikával. És mindezt úgy, hogy az én kártyám kicsit szimplább, mint a 280x.
A 60 fps verseny, szimulátor, lövöldözős játékoknál alap.. RTS-nél belefér a 30, de minimum 30.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
30 fps-nél ha nem is akad, de az irányításon érezni, hogy nem kóser a dolog (irányítási lag lép fel). Én olyan 40-re szoktam belőni a minimumot autósjátéknál. Az eltérő kártyáknak ehhez semmi köze. Az meg, hogy a Fraps szarul van megírva, nem az AMD hibája.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
30-nál még simán fut a game videózással együtt! Azért ezt írtam minimumnak! 25-re ha leesik (mert azért az is előfordul, nem túl sűrűn, de +esik), ott már játszhatatlanul akad!
Nekem ezért ez a minimum! gondolom az eltérő kártyákból is adódik a különbség! Ezek szerint neked 60 FPS az a minimum, ami nekem 30! Ezalatt gondolom neked akad! Nekem 25 alatt akad, ezért húztam vonalat 30-nál! Ezt is az eltérő kártyák számlájára írom!
Az én kártyám lassan 4 éves lesz, semmi problémám vele, jól teljesít és Ennyi!Más: a nyers videód minősége (ami gondolom felvétel után azért ott van valahol a gépeden) nálad milyen?

Arra gondolok, ha ott jó, akkor csak a feltöltés és kezelés során történhet vele valami negatívum! Arról + a gépe(-in)k egyáltalán nem tehetnek!
(#4055) privacy99: "Az a Matrix R9 280x egy vadiúj, közel csúcs kártya,"
Ezt én is tudom! Arról + nem tehetek róla, h egy közel 110. 000-es csúcskártya (nem tudom nem néztem utána, csak úgy írtam, majd biztos kiigazítod!)
nem képes minőségben olyan teljesítményt mégsem leadni, mint az én szar, öreg, közel 4 éves VGA-m, amit 57. 000-ért vettem! 

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Felesleges ezen vitázni. Írod, hogy nem esik 30 alá az FPS és átlag 60 szokott lenni.
Nálam nem eshet 60 alá az FPS, mert az már túl alacsonynak számít nekem, pláne egy autós játéknál, ahol nagy szerepe van a reakcióidőnek. Igyekszem minimum 70 FPS-en tartani a játékot még videofelvétel közben is. Nálam ez Fraps-al nem ment. Lehet gyengébbek a videóim, de ez nem gép függő. A program nincs kimaxolva ilyen téren, de ki fogom azt is próbálni és teszek fel róla videót. -
Syrius XIX
addikt
válasz
privacy99
üzenetére
Ok, akkor mégis mitől okoz neki problémát a Game+Fraps 1*-re?

"Ő gépe 6szor lenyeli keresztbe a Tiéd."
Az lehet, de má' bocs ez a végeredményen "NAGYON" nem látszik!
Nagyon okos vagy, akkor mondd meg te!
Nézd + a videóját és nézd meg az enyémet, utána mondd amit akarsz!

u.i.: Az alkatrészekkel tisztában vagyok, esetleg még a táp jutott eszembe, mert az az 500W elég kevésnek tünik (legalábbis nekem) ahhoz a kártyához!

-
privacy99
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
"Ja, most olvasom a "cuccaidat": AMD+ ATi páros!
Így már értem (mi lehet a probléma)!
"Netán arra gondolsz, hogy a Fraps nem szereti az AMD-t? Mert ha nem, jobb ha tőlem tudod, hogy az Ő gépe 6szor lenyeli keresztbe a Tiéd. Az a Matrix R9 280x egy vadiúj, közel csúcs kártya, a processzornak pedig 5 grid2 se jelentene túl nagy dolgot párhuzamosan futtatva..(én már csak tudom
)Ezért is elég fura, hogy ezt az erőművet megfogja a fraps, ott valami más lesz a szűk keresztmetszet.
Ui.: Az a gép már közel 300k-ba kerül.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
Szerintem "egy Crysis 3 vagy Assasin Creed 4" sem fektetné + a gépet! Játék közben sem esik az FPS 30 alá, átlagban 60 szokott lenni, csak ehhez jól kell beállítani a Fraps-ot!

De több van benne, mint 200k, bár ez az adatlapomból is kiderül, ha valaki veszi a fáradtságot és +nézi!

"a fraps alapból xar tömörítéssel kódol, óriási nagyságú file-t generál..."
Fraps beállítása:Mitől ne lenne nagy a file, amit csinál? FullHD és .avi file-t készít!
"Nekem elég jó gépem van, de fraps alatt annyira leesett az FPS, hogy a játékot nem tudtam normálisan használni."
Nem vitatkozni akarok, de akkor ott a VGA, vagy memória környékén kellene keresgélni 1 kicsit (esetleg CPU?), h miért nem jó! Igazából nem tudom mi számít "egész jó"-nak!
Ja, most olvasom a "cuccaidat": AMD+ ATi páros!
Így már értem (mi lehet a probléma)! 

-
Brian_GT
őstag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
persze a fraps alapból xar tömörítéssel kódol, óriási nagyságú file-t generál...alapból ez a folyamat eszi a gépet...+ olyan 5-10%-ot már megesz az, hogy fut... és akkor a felvétel... ezért mondják aki sokat vesz fel avermedia és kész...totál leveszi a terhet a gépről és rögtön tömörít is... fraps szerintem arra jó amire 90% használja...új játéknál segít belőni a grafikát >>> fps kiiratás ... + benchmark ennyi.
-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az a baj a Fraps addig jó amíg olyan játék alatt veszed fel ami a géped erejének nem 100%-a magyarán marad tartalék a frapshez. De egy Crysis 3 vagy Assasin Creed 4 alatt már diavetítés lenne. Meg k minden 2013 2. felében kiadott játékra igaz ez már kb... kivéve ha nincs több, mint 200k csak a gépedben.
-
Meneküljetek, ha ezt a nevet látjátok: ZAPPING 'ENZO
-
Brian_GT
őstag
Nah majd én igazságot teszek...egyik eszi a gépet használat alatt mint a szél, a másiknak meg rosszabb a minősége. Nyert az Avermedia. Ennyi.

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szerintem sem, ezért használom a Bandi-t. Sem minőségben, sem használhatóságban.
-
-
Dr. Gonzο
senior tag
Egy kis élményautózás BMW E30-al. Nem hibátlan, de jó kis menet volt.
-
Revenge
tag
Én is postolok egy kis filmet, tanuljatok, főleg akinek gondjai vannak a drifttel, itt nagyon sokat tanulhat...

-

Time attack, visszaszámol, 16, 15, 14, 13, bumm bele a falba, visszatolat, balra előre, neki a falnak, tolat, balra előre, neki a falnak, disqualified, moderálva, fénykép, hozzászólás írás, lost connection, moderálva.
-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Már éppen ideje!!!

-
dzsavermadar
senior tag
Sziasztok!
Lassan visszatérek én is gurulni.
(Az utóbbi időben nagyon lekötött egy másik játék, de már kb. elértem azt a szintet, amit megcéloztam)
Ha hétvégén még nem is, de hét elejétől már leszek rendszeresen!
-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Nem, nem vagyok, olyankor nem írok ide (se)!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
guten morgen ppl
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ezt kínszenvedés volt végigolvasni
Mondd, hogy ilyenkor ittas vagy
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
a szervernek bírnia kell..és az csak egy eladás oldal..ez meg még alapból chatet üzemeltet..hangcsevegést...felhőszolgáltatást stb stb stb.
OK! ezt én mind +értem, de....!
Most azt fogod mondani, h "Már +int kötözködök"! Pedig nem!
Reálisan végig gondolva: Neked is van nem kevés GRID 1-S tapasztalatod, így van? Ez nem kérdés volt (hiába van a mondat végén a ?-jel), mert így van!

Az 1 multija amíg működött messze nem mutatott ennyi hibát a game alatt, akár több órá(-ka)t lehetett gond nélkül multizni! A steam-nek sok szolgáltatása van, ez vitat6atlan!De! Ezek NgM mind nem érdekelnek, amíg ezeknek a szolgáltatásoknak az a végeredménye, h összeomlik a Steam és nem tudok játszani! Nem hiszem L, h nem lehet +oldani, h:
1.: Legyen a Steam (mert ugye azt mondjátok, h jó és én LhiszM), egye fene és
2.: Legyen a game (akár Steam-mel, de valahogy -mitudoménnemértekhozzá-) külön felületen a szolgáltatásos szarságtól LkülönítettN, és ne befolyásolja a szolgáltatásos rész összeomlása a játék menetét! remélem ez így érthető, mi is a valódi problémám ezzel az egésszel! A Steam-et hajlandó vagyok elfogadni, mint (szükséges?) rosszat, de ne legyen hatással a game-re!Tegnap 2* próbáltam menni Agera-val. Mind a kétszer akkor hivatkozott csatlakozási problémára, amikor 2., vagy 3. voltam mind a 2 mNetbN! ez azért kiverte a biztosítékot és amikor nem is tudtam én se visszacsatlakozni (mint te sem Rossi!), otthagytam és átmNtM az 1-be és ott semmi gond nem volt!
Az sem lenne utolsó, ezt már 1* leírtam: tessék a Steam szeróit mindenre (!) szó szerint mindenre felkészíteni, ha már favorizálják, mint überfrankó szolgáltatást!!!

Ennyi! & sry!

-
Brian_GT
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
jóó de gondolj bele mi megy ha akció van..50%-75% kedvezmény...és a steam nemzetközi...nézd meg egy humble bundle alatt a számláló mennyit ugrik 1 sec alatt... és mind mind tranzakció amit a szervernek bírnia kell..és az csak egy eladás oldal..ez meg még alapból chatet üzemeltet..hangcsevegést...felhőszolgáltatást stb stb stb.
-
Brian_GT
őstag
Komolyan srácok most nem akarok kötözködni, de én ma pl steamen 2 játékot is vettem paypal-al ismerősömnek ahol aktiválnom kellett...külön böngészős steambe is belépnem az azonosítás miatt... le is töltöttem neki megnézzem jó lett e... 10M-al szedtem le a cuccot és 1x álltam meg mikor frissített... nem mondom nincs karbantartási idősáv vagy hiba.... deee azon kívül a semmi baja nincs ennek a programnak.
-
Rossi
addikt
Hú de rezeg az uninstall...
Kidobott, és most nem tudom csatlakozni a Steamhez...

-
FoxiestFox
félisten
Ez most tényleg a Steam hibája volt...
Mindazonáltal a Steam a játék által rendszeresen mutatott stabilitási-hálózatkezelési gondok tizedét sem produkálja..
-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A gond nem az, hogy alatta van, hanem hogy fos!!! Ma különösen...
-
Syrius XIX
addikt
Eddig se dícsértem a Steam-et, folyamatosan nem értem minek ez a rakás fos a game alá!

A mai nap a csúcs! Eddig se volt überfrankó (csak a probléma van vele), de a mai nap 1 rakás kaki volt!

Máglyán égetném el azt az idióta barmot, aki kitalálta, h ez a rakás szerencsétlenség kell a game alá! MINEK emberek MINEK???
: F 
Az 1 is +volt nélküle, és ezt is le lehet ugyanúgy törten szedni, mint anno azt!
-
Syrius XIX
addikt
Szerintem (!) ha már ugyanannyit toltad kontival, mint bill.-lel és akkor sem megy, akkor kijelentheted, h jobb bill.-lel! ?)
A GRID 1-et 16 hónapig toltam bill-lel, utána (azóta) kontival és sokáig nem tudtam azokat az időket hozni, amiről tudtam, h bill.-lel simán tudom!

Ezt nem is próbáltam bill.-lel, de "sokan" vannak bill.-lel, akik simán otthagynak mind a mai napig, itt is-ott is!

A kezem viszont nem fárad el több óra tolatástól sem!

Igazság szerint 1 idő után a bill.-t is átállítottam így, mert kényelmesebb volt hosszútávon is:
Előre: F,
Hátra: V,
Balra: Balra níl,
Jobbra: Jobbra nyíl,
Kézifék: Fel nyíl,
Hátranéz: D,
Balra néz: A,
Jobbra néz: Space.
-
Jofi81
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Akkor lehet, hogy próbálkozom még, csak frusztrál, hogy szenvedek, mikor tudom, billentyűzettel meg menne. Hátha tényleg jobb lesz egyszer.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
-
Revenge
tag
Én meg a játék miatt vettem a joyt.
kinek a pap, kinek a papLAN -
Brian_GT
őstag
Nézd még Colin McRare 2 idején én is mindent bill-el játszottam, mert szinte nem is létezett analóg joy...ps1en is csak sima d-pad volt.
Mindenki mással tud és szeret játszani, nálam benne van nyilván a kényelem is, hogy gamepad, bár gép előtt ülök ugyan úgy...billel is tudok játszani, de nyilván a nagyon gyors kocsiknál idő lenne átszoknom, hogy ugyan olyan időt tudjak menni.
Ezt te döntsd el, most ha neked jó így billel és jó időket mész akkor minek a gamepad? Kétségkívül az az egyik legjobb joy pc-hez.... szóval itt ne másra hagyatkozz.
Ha tudod irányítani az összes kocsit rendesen, akkor hagyjad. Ez olyan neked elsőkerekes kocsid van és 300al tudod vezetni...erre jön vki aki közli, hogy de mennyivel jobb a hátsókerekes... lehet az jó ha neked nem jön be de ugyan úgy megtudod verni az elsővel. Szóval ha egyszer ugyan olyan szintet tudsz és jól érzed magad billen hagy azon. Ha átakarsz tanulni tanulj át...
-
Jofi81
őstag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
XBox 360. Megéri az az 1-2 nap szenvedés? Tényleg jobb lesz utána?
-
Jofi81
őstag
Velem van a baj, ha a játékot jobban tudom billentyűzettel irányítani, mint kontrollerrel? Ez lenne az első autós játék, amihez kontrollert használok, eddig mindent billentyűzettel játszottam. Már benne van több, mint egy órám, de egyszerűen nem érzek rá, örülök, ha sikerül pályán tartani az autót. Billenytűzettel elsőre 10 másodperccel jobb időt mentem, pedig még ki is csúsztam és meg is forogtam. Mennyit kéne gyakorolnom, hogy legalább úgy menjen, mint billentyűzettel? Próbálkozom, mert mindenhol azt hallani, mennyivel jobb a kontroller, de eddig számomra csak szenvedés...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84
üzenetére
En a versenysorozat 3. versenyenel disconnect problemara gondoltam.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Segítsetek!!!

) és nem bug, hanem direkt ilyen.

... de ahogy Ati is írja ehhez a kártyáknak semmi köze. Olyan a szeme kb, mint nekem, hogy azt is megmondja ha változik 10fps-t a játék. Ez szerintem egy jó dolog amúgy, de ezzel semmivel sem akartalak degradálni, ne érts félre. Csak ő észreveszi azt a tényt, hogy a játékok 60fps-en mozognak úgymond smooth effektben magyarul folynak vagy siklanak, nem tudom magyarra fordítani. Szóval ez az a szint ahol semmilyen hardveres akadás vagy kép anomália nem ront a játék szép menetén. Ezért is készítik ha tehetik konzolra is 60fps-re a játékokat főleg most a next genre.

Imádom én is, nagyon jó ilyen mókázásra, kedvencem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)