Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F8 Ultra – forrónaci
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
Jajj de jó, egyből 4 preorder pack, amiből csak egyet lehet választani, később meg gondolom jó pénzért megvenni. Nagyszerű. Valószínűleg ebből is Complete Pack lesz nekem, mint Dirt 3-ból is.

(#99) Sonja: Azért egyből néggyel kezdeni szerintem kicsit erős. Még ha csak egyről lenne szó, azt már észre se venném.
-
Sonja
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindegy végülis, mert a lényeg most jön:
GRID 2 Coming to stores 31st May (UK) 28th May (US)

GRID 2 – Release Date, Pre-order Details And More!
(#100) kovy29: Ez azért várható volt, hogy minden szir szar (DLC) lesz hozzá.
(#101) Ventur@: Lassú vagy!

-
Sonja
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Facebook szerint holnap nagy nap lesz.

-
albert8
veterán
Itt lehet feltenni pár kérdést és ajándék is jár, ha nagyon jó a kérdés:[link]
Pl egy sisak

-
Bjørgersson
félisten
Még egy kép: [link].
-
Ventur@
senior tag
Király, még ha rövid gameplay is van benne, de látható a grafikai motor, ami tetszetős
. Remélem nem kell azért majd fejlesztenem, hogy a multival ne legyen gond
.Adja isten, hogy megjelenés előtt kiadjanak egy demo-t. De ne csak konzolra, hanem szépen pc-re is, mert szerintem rengetegen várják pc-re is a játékot.
Ui: Ja és Brands Hatch
! -
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
... ok.. de csak mostanában (mióta létezik a pl Veyron sok játékban csak fix hátsóval volt, mert nem volt rá erőforrás...)
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
És egy kis video is[link]

Elég szép lett a graf ahogy nézem, de jöhetne egy kis fizika is. -
Bjørgersson
félisten
-
ledgeri
nagyúr

Talán hamarosan lesz valami.. -
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére

-
Bjørgersson
félisten
Szerintem egy kis Ferrari is van benne. Valamelyik új, nem tudom melyik, Ferrari témában nem vagyok otthon. Egyébként remélem nem lesz benne, a mostani jobban tetszik.

-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Király, úgy néz ki sok kategória lesz megint.

-
Bjørgersson
félisten
Újabb kép.
-
Bjørgersson
félisten
Új kép, új autó.

-
ledgeri
nagyúr
Gamestar-ban cikk a Star game-ről
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Volt benne valami lényeges csak elfelejtettem...

-
ledgeri
nagyúr
Feltelepíted a játékot, feltelepíted a gr-t és beállítod( megkeresed) a játék.exe fájlját, ha single-znél akkor a játékot indítod, viszont ha multiznál, akkor a gr-ben hostolsz , vagy csatlakozol valakihez:
A host indítja a szobát, és a Gr-en keresztül a játékot, és amíg nem ér a lobbyba (pálya/autóválasztás utáni Next...) addig a Gr szobában várakoznak, majd ha rányomott a nextre a host, akkor a gr indítja a játékot.
Fontos, hogy az egész a játékon belül a Multi-LAN vonalon zajlik, ott kell indítani a hostnak, és oda csatlakozik a kiszolgált játékos is...
Gr-en belül (ha a host távozna) átadhatja másnak a szeró kezelését...összegezve a GR egy LAN-NET-LAN fordító a játékosok között...
-
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ott nem nagyon jártam mióta lekapcsolták. GameRanger-en lehet játszani külföldiekkel ? Azt szeretem ha jó sok külföldi van.

-
kpal
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
Még egy kép.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A lökhárítón lévő...

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Megnézted már a webcímet?
-
Bjørgersson
félisten
Kaptunk egy új képet.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Hát nekem a törés nemigazán (flat out... az egyik kedvencem..), viszont az élő pálya tetszik!
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ez a törés nekem is tetszik így első ránézésre
-
Bjørgersson
félisten
Eurogamer Expo 2012: GRID 2: Total Race Day Immersion
Tegnapi fejlesztői bemutató. Csak belenéztem, de itt valahogy máris jobban tetszik a játék.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Itt is szólok a te érdekedben, és egyszer.. SZERKESSZ!!!
Mert sokszor vagy benne még az 5 percben!
-
Syrius XIX
addikt
itt akart valami link lenni mögötte? Mert, hogy nincs semmi csak piros a szöveg, mint ha link lenne
Nem kötözködök, de EZ VAN MÖGÖTTE!
-
fess
őstag
újabb 4 perc gameplay
Bár már régen játszottam az első részével,sok különbséget eddig nem vettem észre -
Ventur@
senior tag
(#28) fess: Eddig tetszik
. Főleg az, hogy nem az a csicsás-fényes-robbanós DiRT 2-3-Showdown grafikája van. Eddig olyan mint az 1, csak nincs rajta az a sárgaság és a texturák jobbak
.(#37) ledgeri: Na igen, azért egy Trackmania-s replay editor de jó is lenne
.Lesznek ilyen érdekes lehetőségek vajon? <---- itt akart valami link lenni mögötte? Mert, hogy nincs semmi csak piros a szöveg, mint ha link lenne
. -
ledgeri
nagyúr
Lesznek ilyen érdekes lehetőségek vajon?
De amit nagyon szeretnék: tracmania szintű replay editor, Lfs szintű autómata váltó (bele is lehet nyúlni) [ valamelyik készítői oldalon található volt egy BMW M3 challange, abban ilyen volt, és mivel ugyanazok csinálják....
]link javítva
[ Módosította: lezso6 ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Tyű-te, meg is újítom a fiókom (ugye mindenki emlékszik: egy kör acc-pakk eltűnt már a steam-en...), bár én szeretem!
-
albert8
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Kell egy jó jelszó és be kell állitani a steam guardot. Ha ez megvan akkor nagyon kicsia valószinűsége annak, hogy ellopják.
-
Syrius XIX
addikt
Hy all!

Az, h Steam-es lesz, annyira nem tetszik! Sok vele a macera, de ha mégis az lesz, akkor remélem nem olyan rendszerű lesz, mint a Modern Warfare sorozat!!!

Ott a gyereknek feltörték a profilját és valaki éjszaka hack-elgetett vele, erre letiltották!
Felvettük velük a kapcsolatot, elmondtuk mi a helyzet és +kérdeztük, h ilyenkor mi a teendő?
Válasz: Így jártál!
- Ok, de hogy tudok megint játszani?
- Sehogy!
- Ok és akkor most mit csináljak?
- Ballagj el szépen az első boltba és vedd + a game-t még 1*, mert 1 lemez 1 kulcs!
Egyetlen baromi nagy szerencsém az volt, h ez még azelőtt történt, mielőtt én is kiadtam volna érte X Ft.-ot!

Ezt így +úsztam és döntöttem: Na tudod mit, ha ez így működik (feltörik a profilt, akkor te -mint ártatlan szereplő a történetben - menjél és vedd meg még 1*??? LoL!), akkor inkább nem is kell!

Röviden ennyi, ezt is csak azért írtam le, h értsétek, miért "nem örülök annyira annak, h Steam-es lesz"!

-
Bjørgersson
félisten
Hát. Nem rossz, bár ennél valamivel jobbra számítottam. Az autók tisztára mintha sínen mennének, plusz az egész olyan fakó nekem. Na meg a fickó is hiányzik az első részből, aki mindig magyarázott.

-
ledgeri
nagyúr
Joined to grup!
-
fess
őstag
-
kpal
nagyúr
Remélem pár után a szerveket nem lövik le mint az elsőbe. Kár pár dolgot nem tartanakmeg a régiböl.
-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
válasz
laceszgamer
üzenetére
Jó is lenne..

-
laceszgamer
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azt gondoltam már teljes lista lesz

-
Bjørgersson
félisten
Cars of GRID 2 (Fosbook)
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Tudom persze, sajnos nem hasonlit rá egyáltalán.

-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Pedig nagyon is hihető, ugyanis a dirt showdownban nincs

Ezt a játékot viszont anélkül nem tudom elképzelni -
Ventur@
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Azért én nagyon remélem, hogy 10 alatt lesz az ára idehaza
.Már a 9800 ft-os DiRT 3-nál is szívtam a fogam, nem nagyon szeretnék 10 fölött csengetni (najó BF3 is 9800 volt, na de az Limited Edition volt
).Abból mi igaz, hogy nem lesz belsőnézet a 2-ben? 1-es topikjában is írták, Facebook-on is ezt olvastam. Ez igaz, vagy kamu?
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem az 12k szokásosnak vehető.
Anyám, milyen járgányokat kapunk!

-
albert8
veterán
Itt az ára[link]
Ez dobozos, de még steamen nincs megadva.
-
po1son
addikt
Egyik kedvenc arcade játékom az első része... Remélem ez is jóra fog sikeredni...

-
Ventur@
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
, de messze van az még
. Sebaj csak az éven jöjjön demó, majd nyűzzük azt sokat. Jó lenne, ha úgy volna megcsinálva, mint az 1-nél volt, hogy multit is adtak a demóhoz. Az nagyon tetszett
. -
Bjørgersson
félisten
A tervek szerint jövő nyáron már a kezünkben lesz a doboz!

-
Ventur@
senior tag
'sszameg. Szememet nem szúrta ki a Steam logó
. Nem bánom, hogy Steam-es lesz, bár felőlem lehet akármi, nem ijedek meg egyiktől sem (GFWL, Origin, Steam stb).Mondjuk az jó, hogy Steam-es lesz, mert majd idővel biztos fillérekért meg lehet venni a játékot, de nálam első napos vétel lesz, de csak is dobozosan
. Remélem lesz olyan változat is. Kulcsosat nem akarok venni. Kell a doboz az 1 mellé és a többi Codemasters-es dobozom mellé
. -
FrozeN`
tag
Az első rész számomra hibátlan volt, nem egy Race07 vagy rFactor, de nem is NFS. Remélem ott folytatják, ahol abbahagyták... és jóóó sok amcsi gépet bele. Bár ahogy nézem abból nem lesz hiány...
Nagyon várós.

-
Ventur@
senior tag
Na bejelentkezem én is ide
.Játék nagyon várós, mert az 1-et is szerettem.
Kérdés:
Azt lehet tudni, hogy milyen "rendszeren' jön ki? GFWL vagy Steam vagy valami más? Jó tudom ott a RaceNet, de azt nem ismerem, viszont ahogy olvastam az inkább ilyen statisztikai oldal lesz
.Ára gondolom olyan 8000-től várható, gépigénye meg (videó alapján) valahol a DiRT 3 körül lesz, ami jó hír, mert remekül van az Ego Engine kódolva. Szóval várjuk nagy nagy szeretettel
.Ja és demót is akarok
(fene a telhetetlen pofámat
). -
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Francba, megelőztél

NAgyon várom már, hogy játszhassak vele, nálam valszeg azonnali vétel lesz.

-
Bjørgersson
félisten
Kiadó: Codemasters
Fejlesztő: Codemasters Racing Studios
Megjelenés: 2013
Platformok: PC, Xbox 360, PlayStation 3Információ:
Nem sok minden tudni még a játékról, ha lehet hinni az eddigi híreknek, a látványról az EGO Game Technology Platform, az autók fizikájáról pedig a TrueFeel Handling System motor fog gondoskodni, egyensúlyt teremtve az arcade és szimulátor vezetés között.
A kivitelezésért felelős producer, Clive Moody elmondása szerint ismét a karrieren lesz a hangsúly, egy olyan izgalmas film képei pörögnek majd a képernyőn, melynek mi leszünk a főszereplői. A fejlesztőktől négy évtized legnagyszerűbb autócsodáit kapjuk meg, melyekkel Amerika, Európa és Ázsia élethűen lemodellezett versenypályáin, városi utcáin, illetve hegyi útjain versenyezhetünk, egészen Abu-Dhabiig.
A karrier mód mellett ismét lesz multiplayer, mellyel osztott képernyős és online módban is összemérhetjük tudásunkat egymással. Akárcsak a DiRT: Showdown, a GRID 2 is megkapja a Codemasters RaceNet rendszerének támogatását, így nyomon követhetjük barátaink eredményeit, trófeáit, és persze ki is hívhatjuk őket, hogy eldöntsük, melyikünk a jobb pilóta.
(Forrás: PC Guru, GAMEPOD.hu)
Rendszerkövetelmények:
Egyelőre ismeretlenLinkek:
Hivatalos oldal
Facebook oldalHivatalos videók:
Teaser Trailer
Announcement Trailer
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- RTX 5090-es, 5080-as stb... GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha minden igaz, most 3-kor lesz valami.
Mert showdownhoz is volt és ez ugyan ott lesz.

ohh csak ezért legyártani.... 

pedig 3évig toltam.