Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
boogie84
veterán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Igazi versenypályán sztem simán be lehet kapcsolni az ütközést! Ott azért van olyan széles a pálya, és ha csak mi vagyunk akk nem olyan nagy gond az, mert így csak az idővel versenyzel...
Am ez a játék inkább káosz, mintsem verseny. Persze mennek, körözgetnek az autók, de h egymás mellett elmenjen valaki utcai pályán az kizárt. Inkább roncsderbi mint versenyzés...1-et nem próbáltam online, az milyen volt?
-
Rototti
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ettől tartottam:
"Amit leszűrtünk, hogy itt nincs helyezkedés és rákészülés egy kanyarra, mert itt a csúsztatáson van 100%-ban a hangsúly...így kiszámíthatatlan kinek mi lesz a következő mozdulata..ergó lehetetlen kocc nélkül előzni stb. El kell fogadni, hogy Grid 2 Collission Off-al játszandó."Így még leakciózva sem fog kelleni.

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- LIAN LI Hydroshift II LCD-C 360CL - használt, garancia: iPon 2027.10.29-ig
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

alapon lomha sz@r.