- Android szakmai topik
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- A Vivo X300 FE is megérkezett
- Yettel topik
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2013-11-18 17:52 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
-
kpal
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
-
leikomessi
aktív tag
-
kpal
nagyúr
Tudom fontosabb ezért játszottam a Grid-del ,igaz mostanság csak gép ellen nyomon mióta lekapcsolták a szervereket . NFS-t kb. a Pro Street óta nem játszok már nem olyan hangulata mint anno.
#195) Ventur@ Azzal egyikkel se játszottam , Dirt 2 volt az utolsó .
Mostanság Euro Truck Simulator 3 tolom amíg Grid 2 meg nem jelenik . -
Ventur@
senior tag
kpal: Ha a DiRT 3 és a Showdown-t esetleg próbáltad (demo) és ment, akkor a GRiD 2 is menni fog, ez szinte 100 %
. Ahogy néztem, ugyanaz a motor van alatta, mint a DiRT3, csak kevesebb a csicsa
. -
leikomessi
aktív tag
-
kpal
nagyúr
dx9-10-zel is lehet szépet alkotni ,és autos jaténal nem figyelek minden kis részletet a verseny hevében

-
- = Zk = -
félisten
-
kpal
nagyúr
-
albert8
veterán
-
kpal
nagyúr
igen az, csak attol tartok hogy dx9 vagy 10 nem lesz választhato akkor halasztanom kell

-
- = Zk = -
félisten
-
kpal
nagyúr
picike GTX285 MATRIX
látom neked friss van 
-
- = Zk = -
félisten
-
kpal
nagyúr
pfuu. deméghogy
csak a vga kari legyen elég 
-
- = Zk = -
félisten
-
- = Zk = -
félisten
nagyon jó lesz ez.. .a gameplay videó nagyon "adja"

-
leikomessi
aktív tag
Jól néz ki a videó alapján, az E30 M3-as BMW nagy öröm számomra
Kíváncsi leszek a játékra. -
albert8
veterán
-
Ventur@
senior tag
A kezem között megfordult összes CM játékot billenytűvel toltam végig. Én már csak ilyen perverz vagyok
.DiRT és GRiD alá valahogy nem tudtam jól beállítani a Logitech kormányt, így maradt a billentyűzet. Van egy Dual Action gamepadom is, de azzal még rosszabb volt, mint kormánnyal
.Azt nem tudni, hogy mivel irányították. Lehet, hogy leírták, csak nem vettem észre.
Néha lehetett látni egy game pause részt és ott A és B gomb (Xbox kontroller) szimbólumok voltak, szóval nem kizárt, hogy gamepaddal tolták.
-
Enton
addikt
-
polonic
félisten
-
Ventur@
senior tag
Ha tényleg pc-n ment a játék, akkor a drift része még cikibb jelen állás szerint. Az 1-ben ennél fényévekkel jobban lehetet terelni a gépet billentyűvel. Remélem azért ezen még csiszolnak
.Látvány szerintem rendben volt, hiszen jó ez az Ego motor. Viszont a hangok: a drifter autó (Nissan Silvia volt talán?) hangja is odab*szott, de az utána lévő Scirocco az...kész volt
.Bár ez a: minden váltásnál (fel/le) és gázelvételnél lángoló kipuffogó...érdekes, de ez most csak szőrszálhasogatás részemről
. -
polonic
félisten
-
albert8
veterán
Hát volt, de vagy xboxon ilyen szarul lehet irányitani, tiszta árkád volt kb nfs szint. vagy tényleg ennyire rossz.

-
intercooler
őstag
Jól láttam hogy van bent drift?

-
polonic
félisten
Hát ez kurva jól néz ki.
-
Sonja
nagyúr
Már miért késnének?!
16:30 GMT az nálunk 17:30. -
intercooler
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
Jim74
nagyúr
-
Ventur@
senior tag
A GRiD Facebook oldaláról:
Join us for a GRID 2 Live Stream, where we'll be showing off never before seen content.
The stream kicks off Thursday, 21st March at 4:30pm GMT | 12:30pm EDT | 9:30am PDT
Kár, hogy dolgozom mikor lesz, pedig szivesen megnézném. Akinek lesz rá lehetősége sasolja meg és valami infót dobjon, hogy mi volt
. -
Ventur@
senior tag
Ez így DiRT 3 / Showdown látványra, csak azt a sok csicsát levették róla. Nem baj...sőt!!! Remélem az a sárgaság sem lesz benne, mint ami az 1-ben volt.
An American Dream a videó címe és ezért nem értem mit keress benne a bömbölő
. Bár sebaj, lényeg hogy az az autó alap legyen a végső játékban, ne pedig DLC-vel kerüljön bele. -
kpal
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
Hivatalosan nem lehet, mivel a szerverek leálltak.
Igen tudom, ott van pl. a Gameranger...
-
Bjørgersson
félisten
-
- = Zk = -
félisten
-
kpal
nagyúr
-
ledgeri
nagyúr
-
Bjørgersson
félisten
-
kpal
nagyúr
-
djculture
félisten
"A gyenge konzolok miatt nem lehet belső nézet a GRID 2-ben, de ha nem vágták volna ki, csúnyább lenne a játék -- mondta a Codemasters."
Kicsit unalmas már az hogy először hazudnak valamit utána meg beismerik..... -
Jim74
nagyúr
-
albert8
veterán
-
Jim74
nagyúr
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy várható-e demó a játékból, és ha igen, akkor mikor?
-
Ventur@
senior tag
Meg a nagy francokat. Kapnak egy vázát oszt cső. A többi meg kell a GRiD 2-re
. -
Bjørgersson
félisten
-
Ventur@
senior tag
-
albert8
veterán
-
gaben82
tag
-
Ventur@
senior tag
Részemről nem teljesen vicc, mert az 1 alá sem tudtam jól belőni a Logitech kormányomat
. Valamennyire be tudtam állítani, de nagyon fura volt. Valószínűleg azért, mert az rFactor-hoz viszonyítottam és ahhoz vagyok szokva
.De én egyébként is jobban szeretem a CM autós játékait bill.-el tolni (F1-eket nem nagyon néztem, de az összes CM autós cuccot bill.-el toltam: CMRae Rally 1-2-3, DiRT 1-2-3, Showdown)
.Egyébként nem állítottam hogy jobb. Nekem jobban fekszik azzal, ennyi
. -
gaben82
tag
-
Bjørgersson
félisten
-
Ventur@
senior tag
Nagyon remélem, hogy kapunk PC demo-t, mint a GRiD 1-ből online multival.
Nálam megvevős a cucc, mert eleve nem voltak nagy elvárásaim
. Tudtam mit hozhat ki a CM ebből
. Kormány félretesz és toljuk bill-el
. -
polonic
félisten
Remélhetőleg lesz demo. Mivel az utóbbi időben megjelent CM gémekből volt.
Milyen ingyenes változat? Mert nincs ingyenes változat, csak. . .
-
Bjørgersson
félisten
-
ledgeri
nagyúr
-
albert8
veterán
Egyre inkább úgy vagyok, hogy nem éri a teljes árat.
Úgy néz ki tényleg nem lesz belső nézet egyáltalán, szóval az előrendelés bukott. -
Bjørgersson
félisten
Újabb gameplay videó.
-
intercooler
őstag
-
Bjørgersson
félisten
Most látom Gamepodon, hogy kaptuk még egy gameplay videót.
(#138) intercooler: Nofene, veled meg mi történt? Legutóbb még Yoda voltál.

-
albert8
veterán
-
Enton
addikt
Én voltam eddig vigyelmetlen vagy tényleg nem esett még szó arról hogy van vagy nincs drift mód?
a livestreamet még nem néztem végig. -
ricsi8800gt
addikt
Lassan de biztossan megfertőzött téged is a várakozás szelleme
. -
Bjørgersson
félisten
Nézegetem Facebookon ezeket az új képeket, aztán már én is kezdem várni.

-
albert8
veterán
-
Ventur@
senior tag
Gépigény GRiD 2-nél, szerintem a DiRT 3, DiRT Showdown környékére várható. Néztem a tegnapi live stream-et és így elsőre blikkre (720p-ben néztem) Showdown volt grafikailag, viszont kevesebb volt a csicsa. Bár azt hozzáteszem, hogy esti pályán mentek vele, ameddig néztem.
Ja és persze még alpha code felirattal
. -
ricsi8800gt
addikt
Hát én nagyon is várom.Szerintem ez év két legjobb játéka a Grid 2 és a Crysis 3 lesz.Griddel kapcoslatba egy gépigényre kiwi lennék.a Crysist néztem de az huzos lesz
-
Bjørgersson
félisten
-
albert8
veterán
-
Bjørgersson
félisten
Először én is úgy toltam végig a GRID-et, aztán a DiRT 2-3-at már belsőből toltam végig, plusz közben a GRID-et is végigvittem belsőből. Már nagyon megszoktam, főleg kontrollerrel, szar lesz külsőből vezetni.
-
ricsi8800gt
addikt
Mindig is külső nézetbe játszok minden autos gamessal.Dirt 2 F1 széria Grid stb
-
albert8
veterán
Én is nagyon szerettem a régit és nagyon várom az újat, de ezen áll vagy bukik, hogy előrendelem vagy sem. LEGYEN BELSŐ NÉZET!!!
-
Sonja
nagyúr
Nekem ez pl. nem baj, de abszolút megértem, hogy ezt sokan hiányolják. Szvsz teljesen jogos a felháborodás.
-
Bjørgersson
félisten
Aztán azt hallottad-e, hogy nem kapunk belsőnézetet?

-
ricsi8800gt
addikt
A Grid elsőrésze vitt mindent nálam ami a grafikát illeti és az autó pontos irányittását.Mikor meg hallotam hogy jön a Grid 2 egyböl VÉGRE VÉGRE.De addig is 2013.02.22 CRYSIS 3
. -
Bjørgersson
félisten
-
Sonja
nagyúr
F.szbúkkal nem foglalkozom, szóval nekem új volt, az biztos.

-
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
Február 14-én kapunk valamit.
-
Bjørgersson
félisten
-
albert8
veterán
-
ledgeri
nagyúr
Ezzel kedveskedve kérdem Van hír arról, hogy milyen nem-körversenyek lesznek?
-
ledgeri
nagyúr
-
albert8
veterán
Csináltam 2 képet a topikhoz, amit jobb felülre raknak be mostanság, ha tetszik nektek be lehet rakni.

12

-
ledgeri
nagyúr
Bocsi összekevertelek alber8-cal (frontális arckép, név után szám...)

Ő előrendel.. -
Bjørgersson
félisten
-
ETOM
addikt
Váróós a game gta 5 ugrott az idén, de ez már nincs annyira messze kíváncsi vagyok mit alkotnak a srácok.

-
ledgeri
nagyúr
Valószínűleg ebből is Complete Pack lesz nekem, mint Dirt 3-ból is.
De az később jött ki nem?
-
Bjørgersson
félisten
-
polonic
félisten
-
albert8
veterán
A négy közül egyik se kiemelkedő valahogy.
Talán a mclaren pakkok.Polo: remélem visszatérsz!

-
polonic
félisten
Ez a 4 féle preorder pack azt sejteti, hogy majd dlc áradatra számíthatunk. Aztán csak úgy lehet megszerezni az összes autót és pályát a játékhoz.
-
Ventur@
senior tag
Facebook hír:
GRID 2 Coming to stores 31st May (UK) 28th May (US)Sonja: Elmész a fenébe. Megelőztél
.Juppéééé....Rendelés ON
!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban tiltott a warez minden formája.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett kofferben, szűrőkkel
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- 27% - Asus külső Optikai megható!
- Honor Magic7 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új Samsung Galaxy A17 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i5-13420H 4.6Ghz 16GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX 3050 6GB Win11 Garancia
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 5700X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mostanság Euro Truck Simulator 3 tolom amíg Grid 2 meg nem jelenik .

de ez ink egy szomorú történet -.- és drága 
csak a vga kari legyen elég ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

.

16:30 GMT az nálunk 17:30.
Eddig semmi, késnek 
1