- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventrue
csendes tag
Hát, kormánnyal egy fokkal jobb a helyzet. Nekem speciel nincsen bajom az irányítással, a kocsiknak érezhető súlya van, és természetesen kormánnyal precízebben lehet vezetni. Viszont a játék legnagyobb hibája, hogy nem bünteti a játékost, ha kicsúszik az autó feneke. Éles kanyarokat inkább driftelve érdemes bevenni köszönhetően a rövidebb féktávoknak, és annak, hogy gyakorlatilag gyorsabban kijövök a kanyarból, mintha íven mennék. Továbbá tele van a játék olyan hibákkal, amit nem értek 2013-ban. Chat ablak hiánya, time trial hiánya a pályák gyakorlásához, illetve nem lehet választani autót multi eventben, ha nem az első versenytől kapcsolódsz be a játékba, csak hogy párat említsek. Persze ezek nem érdekelnének, ha a játék fizikája nem lenne gyökerestül el****va. Azt hittem, hogy csak billentyűzet miatt tapasztaltam eddig ezt, de sajnos nem.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Yettel topik
- PH! Darts
- Vegyes fogadtatás, erős rajt: 2 millió példánynál a Crimson Desert
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- iPhone X 64Gb akku 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 7700K / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Lenovo T14s G2 Core i5-1145G7 Touch 16Gb Ram Intel Iris Boltból számlával Garanciával
- AMD GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 6900 XT / 32GB 3600MHz/ 1TB NVMe / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest