Hirdetés
- Mobilhasználat külföldön
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Inkább kihagytam az előző hozzászólásból hogy "várd meg Csapoati véleményét", gondoltam nem illik ilyet írni.
. Valahogy én is így érzem....A Grid 2 egy keresztbe farolós, látványos, de néha kicsit bazári produktum lett.
Az Autosport némileg komolyabb, de kicsit valóban unalmas, lapos a karrier.Meg kell venni óccón és el lehet mindkettővel játszani, de valószínűleg egyiknél sem fogod azt érezni mint az első résznél. Annak is vannak hibái, de szerintem az egyik legjobb arcade-félszimulátor autóverseny PC-n.
Részemről két cím jött be annyira hogy sok órát képes voltam játszani, a Grid 1 és a Shift 2. Most kezdtem el Project Carsozni, egyelőre nem rossz...
-
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ebben a HSZ-edben: (#4341) Csapoati azt melegetted, h csalással vádoltam meg! Erre benyomsz 1 HSZ-emből 1 olyan részletet, vagy magát a HSZ-t (lényegtelen), amiben 1 árva szóval sem említem a csalást!

Akkor most hol is van az a HSZ tulajdonképpen, amiben csalással vádolom meg?

Te írtad le most is a csalást!

Ehhhh

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Mikor is vádoltam +?

Bocsánatot + nem kérek, mert nincs szükségem a bocsánatára és nincs is miért!!!

Soha nem is szóltam hozzá!

Azt azért elárulom, h volt itt nálam már olyan, aki otthonról baromi gyors volt, itt nálam + a közelébe sem ért az "otthoni" teljesítményének!

Ráadásul én szóltam előre, h nálam sima billentyűzet van + tiszta telepítés és semmi módosít(-gat)ás!
És ennyi!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
"Én se vennék fel akármelyik jöttmentnek videókat,"
A GRID 1-gyel 2009. Márciusában kezdtem, azóta folyamatosan vagyok, de ha ennek ellenére jött-mentnek számítok, akkor ennyi! Ehhez tényleg nincs hozzáfűzni valóm!

Azt se lehet mondani, h nem segítettem bárkinek (még akármilyen jött-mentnek is, időponttól és fáradtságtól eltekintve), ha tudtam és kérte!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
X-Fire, rémlik? Játék közbe kiírta ha a HaWer elkezdett játszani, ugyanúgy ráhuzható volt menet közbe a game-re mint a .....tödödödö, tödödö, soroljam?
Mond6nám kis túlzással azt is, h ez volt a Steam anyja, mert ugyanezeket tudta!
Akkor most miről is beszélünk tulajdonképpen? Ja! A játéktól teljesen független volt, attól még működött a game, akár elindítottad előtte, akár nem! 
Má bocs, de mé ne vágna ide?
Steam-hez van kötve a játék, vagy nincs a Steam-hez kötve?
Hozzá van kötve, akkor márpedig idevág! Nincs a játék Steam nélkül? Akkor idevág! 
Unalmas? Már írtam! ne olvasd el, ha a HSZ fejlécében látod, h én írtam!
Ennyi! 
Nem mondtam, h nem jó a Win8, csak azt, h nincs értelme! De akinek az kell, használja, egészségére! Írtam, vagy nem írtam?
Írtam! 
Steam is biztos jó! Nyitott vagyok, bármiről +lehet győzni! Csak legyen mivel!

De ahogy gondolod!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
"pár plusz funkcióval, amit pl. te is használtál már - közös chat, közvetlen meghívás a játékodba, stb.)"
Közös chat +volt a GRID 1-be is Steam nélkül!
Közvetlen mindenki tudta, aki tolta a GRID 1-et, mikor vagyok, mert ide (PH-ra)mindig kiírtam (még a jelszót is -az a mai napig ott van az aláírásomban, ha külön szobát csináltam, csináltunk-)! Semmi új funkció nincs benne, amit ne lehetett volna eddig is +oldani nélküle! SZERINTEM (!!!) teljesen felesleges, csak 1 nyűg, vagy mondhatnám úgy is: csak púp a hátunkon, ill. a játék hátán a semmiért!
"Mivel kötelezően steames a játék, így nyilván olyat ad, aki Steamen is fent van, nahát..."
Na itt van a kutya elásva és ez a lényeg! Kötelezően!!!
A Steam-mel tolták el az egészet! szinte (!) nincs nap, amikor ne lenne valami probléma (igen a Steam-mel)!
Több kárt csinál, mint amennyi haszon van belőle, már ha van egyáltalán (mármint nekünk felhasználóknak úgy értem)!
A 3 is Steam-es!
Csak gratulálni tudok hozzá a CM-nek, beavó!
1 rakás szerencsétlenség az egész kóceráj, semmi más! 
Nagyon arra felé haladnak, mint a Carbon után az EA a Need for Fos-okkal! Arra inspirálják az embert, h bármit csinál6sz, csak NE VEDD MEG jóbarát, mert mi már nem akarunk autós játékot gyártani tovább! (Carbon volt az utolsó rész, ami +volt eredetibe, mert ami utána jött 1szerűen kritikán aluli volt (lett)!)Nem tudok vele mit csinálni, ha az lesz alatta, akkor az lesz alatta! Gondolom azért, mert HŰ DE JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
"kijavíthatod azzal, hogy a játékot kezded el szidni ezért,"
Nem szidom, mert nem a játék, hanem a Steam hibája! Nem lenne alatta az a szar, akkor nem adna senkit se!
A mai napig nem jöttem rá, minek kell a Steam a játékhoz, abszolut 0 a funkciója és még mindig semmi értelmét nem látom! A CM-nél biztos tudják!
"vagy azzal hogy legalább egy hétig ne kelljen hallgatnunk/olvasnunk, hogy mekkora szar a Steam(ünk)."
akkor ne olvasd!
Senki nem mondta, h kötelező elolvasni amit írok!
Nálad 1 HSZ nem úgy kezdődik, h van 1 fejléc amiben látszik, h ki írta (nem tudom, csak kérdezem, mert nálam úgy van)? 
Na ez a része viszont már jobban tetszik:
"két dolog: 1. nem tudod leszedni sehogy sem ezt a funkciót"
Kár!
"2. miért zavar?"
1szerűen azért, mert nem kértem és helyettem ne döntsön önállóan semmiről (csak azért mert úgy gondolja)!THX a válasz (1 részé)-t!

-
Win-T
őstag
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ő most a 3 bemutatójával kapcsolatban írta és én arra írtam válaszként!
Távol álljon tőlem, h (pont én) korteskedjek a 2 mellett (!), de tény, h a 2-nek élesebb a grafikája (nem vagyok biztos benne, h jobb), szerintem sokkal valósághűbb az 1 nem annyira éles grafikája (tudom ez egyénileg változó, de az 1 nem annyira "éles" környezete közelebb áll a valósághoz -szigorúan SZERINTEM-)!
1 ponton viszont 1értelműen jobb grafikailag a 2 (legalábbis nekem nagyon +tetszett az első pillanattól kezdve) mégpedig: a porzás ill. a porfelhő(k)!

Ez viszont vitat6atlan!

Ettől az 1 dologtól függetlenül még mindig állítom, h szebb az 1, és nem volt még mindig az!

Más!
Am. ha tényleg 1-be gyúrták a 2 részt és mind2 részből kiszedték a jó dolgokat, akkor annyira nem lehet rossz (?). Remélem igazuk lesz, h a 3 "....a sorozat legjobb része lesz...."!?
Kiváncsian várom, vajon a hőn áhított (am. versenyzésre alkalmatlan -legalábbis ONLINE-) belső nézeten kívűl visszakapjuk-e a kontrolleres irányításhoz a Speciális beállítási lehetőség(-ek)et!?
Részemről nagyon várom a "....long night race...."-eket!
Végre (talán?) valami jó is fog történni!?
Ha (!!!) tényleg az előző 2 részből van a 3. rész, akkor 1értelmű és világos:
GRID 1 + GRID 2 = GRID 3.
Akkor még matematikailag is meg fogja áálni a helyét!

No 11111111, +látjuk, várjuk, aztán majd eldől, h milyen lett!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Nem egészen!

A pálya és a feladat ugyanaz, de a kategória más! T1, T2, T3, T4, mindegyikbe ki lehet próbálni.
Ezek közül (T4) sok olyan van, amivel biztos, hogy lehet menni jobb időket is, de nem is eggyel most mentem először és nem kísérleteztem, hanem elsőre ahogy sikerült!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Pedig annyi! Nézd + 24hrs-Le Mans-ban pl.! 1. 000%

Sry a link-ért, de:
Le Mans: Circuit De La Sarthe in 1hrs.!

-
Revenge
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az agera egy állat! Alá is van írva, hogy kategória: drift. Analóg gázadással lehet kanyarítani az íveken. Ez a kocsi már billentyűvel halál. Ja és kívülről kell tudni a pályát, (400km/h körül) és akkor lehet bizony kanyarokat kilinccsel előre venni. Sokáig a 722 GT SLR Merci volt a kedvencem fullra húzva. (ami fogja a bugattikat lazán jó kezekben)

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Arról szó sincs, hogy nekiállni, és felhozni valakit, vagy valakiket x szintről y szintre.
De úgy gondolom, hogy 1-2 óra gurulásból én szívesen feláldoznék néhány percet egy társamért, hogy kicsit hamarabb jusson előrébb. Vezetni úgyis meg kell tanulnia előbb utóbb.
Így is meg szoktam tenni néha, hogy magam elé engedem, vagy a végén már nem is próbálom megelőzni.
Nem vettem észre, hogy ezzel a gesztussal elvesztettem volna a versenyzés örömét.
Sőt, talán jobban is érzem magam kicsivel.Ott már inkább vesztem el, amikor komolyabb pilótáktól el nem várható dolgot látok a pályán.
Nem akartam ecsetelni, de elmondom, hogy az utóbbi időben mit tartok elsősorban javítandónak.
A "pályára való visszatérést".
Arra gondolok, hogy valaki benéz egy féktávot, kanyart, és kicsúszik, kisodródik annak kötelessége lenne körültekintően térni vissza, ha ott versenytársak haladnak.
Ehelyett azt tapasztalom, hogy azonnal, sokszor 90 fokban, az éppen ott haladókkal mit sem törődve történik ez meg. Természetesen a vétlen fél / felek húzzák a rövidebbet általában, vagy mindegyik.
Ez vonatkozik a balesetet szenvedett autóra is, ha nem használja a flashbacket.Na, nekem ez veszi el inkább a versenyzés örömét.
A Krónikák tele vannak ilyen esetekkel. Van kisebb is, és van nagyon durva is.Sok mindenre kell figyelni, ha becsületesen akarunk versenyezni, hogy az elért pozíciónkat ténylegesen megérdemeljük.

-
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Jogos és egyetértek... privát része nagyon jól alakul a közösségnek, csak ne essünk át a ló túloldalára.
Sok embernek kell a sok gyakorlás, írják is hogy xy kocsival nem megy nekik, ezt csak erős versenyszituációban tudják megtanulni, amikor igenis 110%-os odafigyelés és kontroll kell a kocsihoz, különben megelőzik őket. + aki már járatosabb a vezetésben annak is szinten kell tartani a tudását folyamat. -
dzsavermadar
senior tag
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Engem kicsit frusztrál, hogy pénzt kell gyűjtögetni, hogy normális autóval lehessen menni multiban.
Akármit is adott, egy pörgő-forgó kiegyensúlyozatlan f*s volt (Honda NSX, vagy ilyesmi), még a Golf volt eddig talán amivel menni is tudtam
Én elismerem hogy gyík vagyok még a játékhoz, de hát na... most látogassak fel random szerverekre, amiken többnyire Carmageddont játszanak, hogy gyűljön a pénz és az XP?
Ettől eltekintve jó kis cucc, de még van gyakorolni valóm vele...
-
HollyBoni
veterán
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
Viszont lehet drift nélkül is kanyarodni. Valamelyik, egyébként elég tetszetős NFS-ben (Hot Pursuit talán) CSAK driftelve lehet kanyarodni, ami kiakasztó... de ez a játék akármelyik árkád NFS-nél jobb, ami Most Wanted után jelent meg, szerintem.. csak karrierben ne lenne a sok idétlen pofázás, net celebrity, meg sportközvetítés és egyéb sallang.. őrjítő, hogy elnyomhatatlan..
(Mindenkitől kérdezem: nincs valami paraméter a játékhoz, amivel kikapcsolhatók?) -
flash-
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
szóval a grid nem annyira arcade mint az nfs

én nekem nfs shift volt ami nagyon megtetszett mert valósághű volt és elég reális az irányítása,utána próbáltam a Hot Pursuit ot de shifthez képest annyira gagyi arcade volt hogy kb 5 perc után töröltem a gépről azóta sajnos nincs olyan autós játék ami elérte volna nálam a shift szintjét..
de akkor ha az átlag nfs(nem shift) hez képest ez a grid jobb akkor gondolkodok a megvásárlásán
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Én kb. 19-től kezdek a terveim szerint.
( konvertálás, video összerakás, stb.-től függ)Most vágtam a tegnapi video anyagot.
Elképesztő mennyire vigyázott mindenki a másikra.
Remek!
Persze becsúszott néha egy kis baki is, de ez óhatatlanul becsúszik.
A játék kicsit "driftes" stílusának köszönhetően be kell vállalni mindenkinek, hogy több koccanás is előfordulhat. Bizony ezt le kell nyelni, hiszen "tojásokon" sem lehet versenyezni.
A másik, hogy nagyon pici lökéstől is oltári nagyot lehet bukni.
Tehát nem biztos, hogy "falhoz csaptak" bikából, csak ez lett a vége.Viszont egy privát szerón az minimum elvárható, Fair Play magatartás, hogy ha kitesszük bárhogy is a versenytársunkat, azt bizony illik megvárni.
Még akkor is, ha pozíciókat vesztünk vele. Gondoljunk csak bele, őneki mit okoztunk?
Itt persze nem csip-csup hozzáérésről beszélek, hanem ha komoly hátrányt okoztunk a másiknak.Ez az igazi bocsánatkérés, nem pedig a "bocs, véletlen volt" Hiszen ezt amúgy is tudjuk.
Tudjátok, a tett többet ér minden szónál.
...és nem veszítünk semmit! ...sőt, talán nyerünk is vele! -
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Persze hogy nem a Steamnak rovom fel, egyértelműnek tűnik, hogy a játékok kiadói a hunyók, hiszen így mentesülnek egy szerver biztosításától / fenntartásától. De gondolom egyik fél sem jár rosszul.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megérdemlik, mert a munkájukért jár nekik.Ha nincs mikrosütőm, természetesen feleslegesen vennék csak "mikróban" elkészíthető pattogatott kukoricát!
Viszont!!!
Tudok venni sütőben, vagy láng/hő felett elkészíthetőt, vagy akár eleve elkészítettet!
Van alternatívám, nem kell lemondanom arról, amit szeretek.
....és ez nem a "korral haladás" kérdése.Tudom, hogy nem fog befuccsolni a Steam, de az elképzelhető, hogy mondjuk egy hónap múlva én nem tudok előfizetni internetre. (....tudom, hogy ez meg az egyéni problémám.)
Hiába szeretnék játszani a megvásárolt játékommal.
Ugyanis én a játékot veszem meg, nem a szolgáltatást.
Végül egy kis bors a németek orra alá. Biztosan örülnének egy ilyen kép látványának:
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Csak 1 5let a méretezésre, mint folyamat , amihez természetesen van egy kb. 40M felhasználót 1*-re képes szerver parkom!
Mi lenne, ha:
1. valami műszer, vagy mittudoménmi figyelné az online felhasználók számát,
2. online felhasználók függvényében indítaná, vagy állítaná le a szükséges, vagy szükségtelen szervereket mondjuk 1 percen belül (ami szerintem nem lehetetlen, bár fogalmam sincs, h 1 szervernek mennyi idő beindulni, vagy leállni)!Ennyi!
2 lépés az egész és ez (szerintem) ma már egyáltalán nem lehetetlen, vagy túl bonyolult feladat!Ott van pl. a Tunngle Widget-je, ami állandó frissítés mellett képes mutatni a pillanatnyi felhasználók számát. Belépsz, növekszik, kilépsz, csökken!

Ma már szerintem ez nem akkora kaland, mint amennyire szeretik misztifikálni, h rájuk mekkora de baromira nagy szükség van!

Békés karácsonyt!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
A GRID 1 semmit nem használt! Nem volt hozzá külön kliens! A CM bérelte a szerókat és ennyi! Soha nem állt le, mindig elérhető volt (1-2 alkalmat kivéve, amikor frissítettek valamit).
Igen örömet okoz, h letérdelt (remélem minél sűrűbben lesz ilyen és leszoknak róla), mert ha nincs ekkora közösségre felkészítve, akkor gondolkodjanak olyan megoldáson ami elbírja!
Amennyiben nem tudnak ilyet, akkor + minek is erőltetik (erősen a NOKIA effektusra hasonlít ez az egész szarság)!
Remélem minél sűrűbben lesz olyan, amikor nem megy a Steam és ha más nem, akkor a játékos közösség felháborodásának nyomására tesznek valamit!

Legalábbis azok nyomására, akik pénzt is adtak ki az akármilyen (tök 11111111, milyen játékra, de a Steam-hez van kötve) játékért!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Azért + kell hagyni, még mindig állítom: Tényleg mennyire király, h ehhez a szarhoz kötötték a GRID 2-őt!

Ha valami miatt nem megy a Steam, akkor abban a pillanatban úgy tűnik, h nem 1 játékot vettem 9. 000-ért, hanem csak 1 rakás fost, mert ha nem megy a Steam, még karrierezni sem lehet ezzel a nyomorulttal!

Tényleg mekkora királyság!

Az 1-nek ilyen problémája nem volt és mégis jól elvoltunk vele!

-
scampolo84
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Nos igen, mondhatom, legalábbis kísérlet volt. Pár TIER 3 -4 -es gépet egy-egy nagyobb féktávon is eldobok, mert olyan szinten lesz instabil fékezés közben, hogy beszitál... na de valahogy be kéne vennem a kanyart, nem? Aztán azzal is próbálkoztam, hogy folyamatos gázzal megyek végig az adott pályán, és gázelvétel nélkül, azzal párhuzamosan fékezek, elvileg így megmarad az autó egyensúlya, de lassú is vagyok, ergo nem érek vele semmit. Tegnap már komolyan úgy voltam vele, hogy ebből nincs is kiút. Vagyis de. Alt+F4.

-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen teljesen egyértelmű igazad van. Egyenesben ráhúzni az nem is tudom milyen kultúrára vall. Én egyébként ha esetleg játszom akkor szépen kiveszem a collision-t aztán trollkodjon a hülyegyerek semmit nem ér vele. Aztán nézelődhet amikor jobb időt megyek szépen nyugiba figyelve az ívekre stb. A hülye troll meg nem bír a vérével és faltól falig megy.
Tisztelet a kivételnek mert találkoztam normális ellenfelekkel.
Sőt.. ez a német dolog is olyan hogy szintén versenyeztem már németek ellen akik nagyon normálisak voltak (más játékban is).
Talán itt maga a Grid közege is adja alájuk a lovat. Tehát az az árkádos "kicsit szimulátor beütéses" becsúsztatom, odateszem, berakom stílus (úgyis tovább tudok menni) feeling van itt.
Nyilván ezt egy komolyabb "szim" közegben nem tudná megtenni, vagy csak komoly sérülések árán.Semmi gond haverokkal kell játszani, publikra meg ott a roncs derby.
-
Rendo84
senior tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Valamilyen szinten ez egy autóverseny és ha valaki épp melletted van és keményen beteszed a kanyarba a kocsit, benne van a pakliba, hogy akaratlanul is egymásba ér a két autó.
Ha viszont nagyon óvatoskodsz nyilván nem fogsz nyerni, és csak bosszankodsz mellette, hogy mindig neked mennek, akkor az olyan ember miért nem megy single-be a pályán?
Egyébként nyilván egy ismerős, vagy baráti körben versenyezve, ellehet kerülni az ilyen pistikéket.
Az én tapasztalatom szerint viszont nem nemzetiségtől függ, hogy ki milyen lökdösődő és agresszív, inkább csak a németek vannak a legnagyobb létszámban a Grid-2 ben és emiatt tűnhet annak.
Én úgy szoktam hogy Demolutionban kiélem néha piszkos fantáziámat
, aztán a többi játékmódban nem bosszankodok az ilyenek miatt ha kilöknek. 
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Igen abszolút igazad van
báááár.. pont a francia pálya volt szűkebb kanyarok a kigyorsítások azért a 4 kerék (gondolom igen) az 4 kerék meg hát Subaru
Persze ott lehet hagyni, de hát kit nem ? 
Én azt mondom összességében azért ne bánjad. Főleg ha akciósan sikerült. Van pár egyedi autód a garázsban amivel teljesebb a játék. Pont!
Ezen nincs is mit vétózni 
Ez a DLC meg Free to Play mézes madzag divat tényleg szomorú, de hát ez van.
-------> Van ennek és ezeknek is oka! -
HartgeH3-2.8
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Köszönöm válaszod!
Én is ebben reménykedtem, de tényleg "nagyon" vakító szinte semmit nem látni és vezethetetlen az autó. Kénytelen vagyok kimenni első spoiler nézetbe és akkor láthatóan megszűnik a probléma. Emiatt versenyt is buktam el tehát ez így már nem csak egy zavaró tényező.. Ami furcsa, hogy egészen a WSR versenyekig semmi probléma nem volt aztán hirtelen jött elő. Sajnos ismert a jelenség több oldal is foglalkozik vele, de még keresem a megoldását.
Ami egy picit "érdekes", hogy a CM saját technikai támogatásos oldalán SEM volt rá teljes egyértelmű megoldás még:
Lighting Glitch on tracks: The Loop in Chicago, and Cote d'Azure (only in daylight) Igen, kapcsoljuk ki a CrossFire-t és megoldja, csak ha nincs akkor nehéz
Ettől független a játék nagyon szépen fut, jól optimalizált, abszolút élvezetes. Sajnos képet elfelejtettem fotózni, ha találok valami videót ami ezt jól láthatóan mutatja akkor belinkelem.
Használjátok a bizonyos cockpit modot? Létezik olyan változat ahol nem homályos a kormányos felület?
Én ezt a változatot töltöttem: [link]
Együtt lehet élni vele, csak láttam olyan videót ahol tök éles volt mindenhol
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kolink SFX 350W tápegység /BONTATLAN/Számlával/
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Aki nála gyorsabb az csal, a steam meg sz@r.

), az meg már fullra tuningolható 28-on is.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)