Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

Megvolt tegnap az első éles gurulás a csapattal. Túl sok helyezkedés nem kellett, hogy beférjünk mert alig jött valaki. Aztán elég jó létszám jött később. Lehet az időpont is bekavart picit, de majd kiforrja magát.
    Sok tapasztalat jött össze beállítások és ilyesmi terén. Kellett nah 1 éles menet, hogy lássuk min kell változtatni majd.
    Amit leszűrtünk, hogy itt nincs helyezkedés és rákészülés egy kanyarra, mert itt a csúsztatáson van 100%-ban a hangsúly...így kiszámíthatatlan kinek mi lesz a következő mozdulata..ergó lehetetlen kocc nélkül előzni stb. El kell fogadni, hogy Grid 2 Collission Off-al játszandó. Ennyi. Még privát baráti társaság alatt sem tudsz rendesen előzni, mert nem tudod honnan fogja dobatni a kocsit a kövi kanyarra, kiszámíthatlan. Ez van, ezt kell szeretni, el kell fogadni.

Némi képanyag a napról, bocsi aki nincs rajta, vége felé inkább én is már csak gurulgattam, nem shotoltam.

1, Még csak bemelegítés, Over azért hozta a 2. helyet Verseny 1

2, Boogie és én alázunk :) Verseny 2

3, Verhetetlen a trió nah :) Verseny 3

4, Over odacsap Verseny 4

5, Orosz gyerek túl jó volt, de azért mi sem panaszkodtunk. Verseny 5

6, Boogie villant Verseny 6

7, Mondtuk, hogy nincs esélyük :) Verseny 7

Ma ismét gurulunk kicsit, akinek van kedve jöjjön. Belépés feltétele a csoport tagság, így aki még nem tag keressen fel privátban.
    Részletek a versenyről a szokásos helyén steam csoportban.

Új hozzászólás Aktív témák