Hirdetés
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Honor Magic V2 - origami
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
beefjeez
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
1-2-3 nagyon jó, mindet élveztem, mondjak dubai már unalmas volt.
Nekem az jött be ebben a játékban, hogy golf-r, meg társaival 200 alatt is élvezetes volt, megvolt a sebesség érzet. Most a faceoffok 3,5-4 perc, és akkor ebből három, ezekkel a tier 4 autókkal.
-
beefjeez
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nekem már a challengen nem tetszett, mint a tier 4 autók, ezeket mindet utálom

-
beefjeez
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Mindig a vehicle challange-el kezdtem, de attól még nem egy autó van alapból, ráadásul a 370z-t utólag adja meg, ha jól emlékszem egy vagy kettő verseny után.
-
dragonfx
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
na ne már én meg már késbe dőltem ha 2nd lett egyik végeredményem
...mindig nyomtam a restartokat mindegyik verseny 1st legyen....

most valami 11 millionál vagyok asszem....a wsr.t most cisnálom...áhhh jo eza viper...
a timeattackosba az mikor jjobb balra ut volt..irto élvezetes.....jo kocsi aza viper rá csak rá kell érezni....
azt nem értema caterhammal hogy megy olyna jola gép nekem meg sem nyitotta még...

-
Bjørgersson
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Akkor jöhet utána a Dirt 3 is.

-
Brian_GT
őstag
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
sokan vagyunk akik billel-el tolják, meg van aki kormányra esküszik, valaki a gamepadra. Kinek mi fekszik. Nekem kényelmesebb a gamepad, mert legalább 1 játék legyen amivel nem kell a bill fölé görnyednem.
Amúgy jó kis lapid van, olyat akartam venni anno páromnak, aztán mire sorra került volna már bejött az y590 ami ugye az y500 lett végül névben. Aztán mire ezt is megakartam volna venni szétmentünk
Összegzésben pénzt spóroltam 
-
L-e-f-i-e
senior tag
Sziasztok, Pc-re (igazából laptopra de ez részletkérdés) tervezem venni a játékot, csak azt szeretném megtudni mennyire élvezetes billentyűzettel tolni, vagy érdemesebb venni hozzá egy xbox360 kontrollert esetleg?
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Az mennyire számit ha pl ideáig amik megvanak versenyek azokon 1 vagyok de van 2db második helyezésem?
BMW E30 nál járok... -
dragonfx
veterán
azért az milyen igazságtalan hogy te utcai autoval mész dodge viper gts-r....a gép meg pályaautoval ariel atom 3...???
kissé igazságtalan nem....

-
pockhome
senior tag
srácok!
kormányt rádugom a gépre, beállításokban belövöm, de ferdén mutatja a kocsit...
nem pont hátulról, hanem kicsit eltolva jobbra. ha nézetet váltok, visszaugrik, aztán újra ferdén mutatja
valaki valami ötlet? -
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Dejó lenen visszamenni akkoriba

-
Csapoati
nagyúr
Tier 4-ben eleg jo a headstartos SLR Merci GT3, en kordaban tudom tartani az erejet. Vannak nala sokkal gyorsabbak persze, de eleg nehezen fordulnak. Mondjuk majd lvl 21 utan lehet gondolkodni ezen.

-
dragonfx
veterán
válasz
scampolo84
üzenetére
a one77.re gondolsz??az egy vicc.

csőgázt nem is mertem neki adni csak egyenesbe mert egyből bicskázik kifele....10ből talán 3-4driftet sikerült megfogni kontolálni....
azt hittem az s2000 és az nsx-r jo lesz de nem ugyanaz mint a 370Z ha tul meginditod nem tudod visszaszedni és ha ellenkormányzod nagyon akkor meg másik irányba belecsapodsz a falba.
a viper vezethető de csak szélesebb pályán...a gázrol le kell szállni mikor megindul....sőt a kormányzás is csak pumpálva.....
a gép a corvettet preferálja....amugy hogy lehet az éne gy kanyarban driftel jobb sebességgel jövök ki és utána egyenes szakaszon a gép utolér miközben ugyanolyna verdával vagyunk és nekem volt a kezdősebbességem több??

meg mér vana gép mindig kilök és rajta egy karcolás nem lesz...ha csutkára beleszálllok 250nel és pörgök ki ő ugyanugy megy mintha egy láthatatlan odabetonozott sínen menne...ezt igazán javíthatnák mega kontroltt..ha már a gép mindig kilökhet akkor tudjad őt is kilökni nekem össz vissza max 3-4x sikerült a falra felkennem drift végén....
....a kontrol meg tök egyszerű lenne átirnák a játékba hogy 2x ekkora kanyarban induljanak csak mega verdák....ha kis kanyarban ia driftelni akarsz akkor kézifékezned kelljen... -
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
2 külön beállítás persze, ez csak arra van szellemautóként legyetek egymáshoz képest. Valszeg ez az impact rating később fog értelmet nyerni...lehet lesz majd olyan, hogy pl csak zöldekkel menjél stb beállításban, csak mint írtam most ez annyira gyorsan változik, hogy lehet egy koccanás miatt kövi versenyre már nem jöhet a barát mert átment sárgába.
Mindez feltevés, de eddig sok értelme nincs, azon kívül látom jajj de szép színe van

-
Enton
addikt
válasz
scampolo84
üzenetére
Hát nem is rögtön Noclip cheat a coll off. Csak a verdák nem ütköznek egymással.

-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Ez az impact ratings dolog nagyon gyerekcipős még ne is foglalkozz vele. Egyenlőre semmi értelme.
Kb verseny közben is változik a színem nekem is, sárgából zöldbe majd vissza, kérdezd csak meg Csapoatit vagy Intert..megyünk egymás mögött és látjuk változik.Elvileg valóban úgy kéne lennie, hogy nyilván ha vigyázol zöld leszel mindig, de ez főleg coll off-ban semmit nem ér.
Ami meg érdekes és még nem jöttem rá, hogy megyekm ultiban és a verseny után kapok impact rating bonust, coll off-nál
Kemény 
Aztán utánajártam és elvileg ha s szerver készítő bejelöli, hogy impact rating on, akkor van ez, de mondom én ő miből számolja ki nekem a pontot ha egyszer coll off van és nincs is ütközés?!
Én azt sejtem a falnak csapódásokat is lesi és az alapján is számolja. -
feka007
veterán
Én Golf R-rel tolom 10es szinten még mindig.
De lehet tovább kéne lépni, mielőtt megunom. Milyen gépet vegyek, ami nem farol ki álandóan magától? Vmi Bímert? -
smisa
őstag
Hát srácok a Tier 3 mergát sikerült vlakinek ki lockolni? 3:55 alatt kell beérni de nekem 3:57 nél jobb nem jön össze

-
r0
csendes tag
-
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Olyankor nem, meg kell várnod a következő szériát. Független de az egyben is így volt. Meg kb minden cm játlkban. dirt 3ban is így van, ha közben lépek be az alapot kapom.
-
scampolo84
aktív tag
Srácok, valaki help me please!
Ha online úgy csatlakozom be egy teszem azt 5 fordulós versenybe, hogy mondjuk 3/5-nél szállok be, akkor nem tudok kocsit választani az adott tier-ből, vagy mi a ****?! Felhúztam a a kis Golfom tier2-be, erre rajtnál odaba** nekem random valamit a tier2-ből.

-
zolisx4
őstag
Esetleg valaki játszani nem akarna???
-
x63
aktív tag
Ha nem akartok driftelve kanyarodni, próbáljátok ki : Vsync : off, és olyan grafikai beállítás, hogy a benchmarkban az átlag minimum 90 fps legyen, asszem érzékenyebben reagál a kormányra.....
Rolly, nincs olyan érzésed a féktávon, hogy "intelligens" a fék, ráfordul a kanyarra fékezéskor egy kicsit, kormánymozdulat nélkül ?

-
dragonfx
veterán
1.01 letöltőhető valahonnan?
amugy ugy érzem nekem itt van vége a játéknak.ezek a szük hegyes pályák össze viossza emelkedik lejt a pálya.ha driftelsz első pillanatba pörög ki a faxba idegesitő...felbaxxa az ember.mér nem cisnálják már meg az update.t a kontrollhoz?

viper corvette áhh........ nem lehet uton tartani ilyne autokat pláne szük aszfalton ahol visszarug driftelés közbe.nem is kell kézifék a drifthez cska megzhuzod a kormány és már csuszik össze vissza eza xar.most nagyon felbaxott.-

-
boogie84
veterán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Volt frissítés?
-
intercooler
őstag
Lesz valami
? -
Csapoati
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Na hazaértem, megnéztem a videót, és ilyenkor örülök annak, hogy a 2. részben már nem lehet pályát levágni, meg hogy hosszabbak lettek a féktávok valamivel (ezt részben ellensúlyozza a drift). Ettől függetlenül Spa nagyon hiányzik.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Oket akkor konnyebb megelozni.
Kiveve ha az elso kanyarban kinyirnak teged... -
- = Zk = -
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
mert nem engedi váltani. vsync nincs rá kapcsolva. ha rá van sem engedi... szal marad az xml piszkálás...
bár lecarom, az az igazság. nem játszom már a G2-vel.. szinglit kipörgettem a multiban meg sok a balfék, akik nem tudnak vezetni.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hogy hogy nem tudod? Csak simán balra vagy jobbra nyíllal átteszed. Ahogy váltogatod 23, stb stb és a legutolsó 59. Nem tudom, hogy bárki átállíthatja e, nekem LG monitor/TV-m van.
Nekem volt egyszer egy ilyen gondom már a Grid1-ben a Win7 alatt, de akkor nem volt köze az irányításhoz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
nekem nem engedi átírni.. játékon belül...
-
LW
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Igazából az történt, hogy megnőtt az inputlag.

-
Rolly Dy07
senior tag
Nem. Az irányítást ugyanúgy beállítottam, mint az egyben. A grafika full-ra volt állítva mindig, de amikor elindítottam a játékot, nem az asztal monitor beállításait használta és nem volt olyan postprocces féle effekt. Ezért a játékban átállítottam 59-re a frame-t. Nem tudom hogy ennek köszönhető e, de most már nem reagál idegesen az autó a kormányra. Szépen tudom terelgetni, ha kell megcsapatom. De azt vettem észre nem minden kanyart kell picit driftelve venni. Én szépen róvom a köröket.

-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
És annyi volt a trükk, hogy a megjelenítési minőségen feljebb állítottál?
-
Sonja
nagyúr
Ultra Low és 720p-ben pont játszható Intel HD4000-en.
Egyébként ilyenkor se engedi bekapcsolni a két Intel-es opciót, valóban csak Haswell alatt lehet használni (de minek). 
-
dragonfx
veterán
huhh ez a BAC mono.s verseny vérizzadós.

-
Csapoati
nagyúr
Na a 2-ben nincs vagas - vajon akkor ezert is szar? Ha mar a napi "szar az iranyitas" is megvolt.

-
Rolly Dy07
senior tag
Jelentem ma újjá született nálam a játék irányítása. Pontosan úgy tudok vele menni, mint az egyben. Nekem mindig rossz minőségben indult a játék és csak annyit tettem, hogy a játékban a Frame Rate-t 59-re tettem. Ez most vagy hatott az irányíthatóságra vagy egy frissítést csináltak hozzá az éjjel.
De most boldog vok vele. Most élvezem. 
-
Viper26
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ilyen szinten levagdosni a pályát eléggé gázos azért.

-
drr
őstag
Új konfig berendelve!
AMD Athlon II X4 750K
AsRock FM2A75 Pro4-M
2x4Gb Kingston Hyper X Black DDR3 1600MHz, CL9
Palit GTX 650 Ti OC
OCZ Vertex 3 SSD 60GbHa ezen a vason is szaggatni fog a multi, akkor felgyújtom!!!
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
..amikor még a kis piros pötty jelezte, hogy ideje lenne fékezni lassan

..amikor még lecsalhattad a pályát...

.. amikor még volt értelmes WTCC....

... és irányítás
... amikor EBAY-ről vásárolgattunk, csakmert pár verda gyorsabb az alap, null kilóméteresnél. de lehetett "tanítani" is őket

-
LW
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Lorant nagyon csúnyán rádzárt sokszor, sztem FIA már büntetné.

-
Rolly Dy07
senior tag
És még egy nagyon érdekes küzdelem még anno Rototti Lorant én Én köztem. Csak egy kis emlék, de aztán tényleg ennyi az előző részből, aztán jöjjön az új hasonló küzdelmi videók.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 860 PRO 2,5" SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Fifine A6T mikrofon kit
- darkFlash GR12 Darkstorm Blue/Green
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

meg amúgy sem, egyéb dolgokat nézve. Főleg, hogy egy ilyen gamer laptop nem 100nál indult 
...mindig nyomtam a restartokat mindegyik verseny 1st legyen....

.de a viperrel mikor 280at mentme ott is lemarad mind.