Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Gratula! Ja es mar fennt a gepen a Grid

-
Rolly Dy07
senior tag
Igen a nyar ilyen. Sokan össze-vissza ernek ra, ha epp otthon vannak.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Te mikor jössz gurulni öreg harcos!!!

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én is küldök nektek 3 videót, amit szintén 07.27-én készítettem. Akinek kedve tartja nézze meg, hogy én hogy terelem a kocsikat kormánnyal és manuális váltással. Persze vannak benne hibák, de ez hozzá tartozik.
Jó szórakozást hozzá:
Tier 1 Chamaro
Tier 2 AMG C63
Tier 4 KönigseggLehet a minőségen még dolgozik a YouTube.
Tier 3-ast még nem csináltam, majd pótolom.
Üdv Rolly Dy

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Igen ezek a laggtól vannak. Sajna ilyen az online élet. Lagg nélkül nem játék a játék.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Örülök és csak így tovább!!!

-
Rolly Dy07
senior tag
Syrius mivel tudnék felvenni játék közben videót? Fraps nem jó itt, mert eltorzítja a képet. Vmi más kell.

-
Rolly Dy07
senior tag
Köszönöm a gurit fiúk.

-
Rolly Dy07
senior tag
Syrius: Tegnap történelmi pillanat volt számomra, hogy oly sok idővel az első rész után ismét 1 pályán gurultunk.
-
Rolly Dy07
senior tag
Köszönöm a ma delutani gurit. Lehet hogy megse vok eselytelen kormannyal?

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ezért is várom már a ProjectCars-t. Végre valami fény az alagút végén. Szívesen játszottam volna a GT sorozattal, mert nagyon megtetszett, de azért nem akartam konzolt venni.
Én is már 28-as szintnél járok, amiből holnap már 30 lesz, és aztán jöhetek Syriussal magán gurulásra is. Legalább minden kategóriából van,lesz vmi értelmes autóm.
Én örülni fogok, ha nyersz ellenem, mert akkor tudom, hogy van még hova fejleszteni magam.
De nem adom fel. 
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Amúgy próbáltál manuállal menni és összehasonlítani? Én nem. Az az igazság hogy soha nem fogok automatán menni, még ha állítólag lassabb is lennék így, ahogy állítod, de maximum addig tart ez az átmeneti állapot, amíg az általam használt autót ki nem ismerem teljességgel és ezt a pályához nem igazítottam sok gyakorlással. Egyébként nekem egyáltalán nem jelent gondot a váltogatás. Ennél jobbat el sem lehet képzelni. Persze van akinek ez lehet, hogy teher, mert mindig figyelni kell a váltások ritmusára, de nekem is az volt kb. 6-7 éve. Aztán kezdtem természetesnek venni és az is maradt. Már reflexből jön a fékezésnél való vissza váltás. Felfele nem nagy kunszt.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Ja igen az erős kocsiknál a daráló erőssége hatványozottan emelkedik. Úgy bevágják egyesek a kocsit a kanyarba, hogy az az életben nem fog az úton maradni, csak pattan egyet a korlátról és mint a billiárd golyó kiüt. DE egy fél másodpercre igaz megelőzött.
Tudod nálam még az is hozzá tartozik, hogy természetesen manuális váltót használok. Ezt és a gáz-fék együtt lenyomását nem tudják egyes kanyarokban alkalmazni, csak behimbálják a farát, és onnan nincs vissza út ha nem jól lett elindítva.
Syrius: Alig várom már, hogy veled és a többiekkel guruljak. Nem igazán a bizonyítás miatt, hanem az érzés miatt, ami az 1-nél kialakult. Elsőre amúgy is hozzá szokni más stílusához, hogy lehessen jó csatákat vívni. Addig még sok karambol lesz, de ez nem az a karambol, mint a playlistes.

-
Rolly Dy07
senior tag
Lassan én is elérem a 30-as szintet, de egy két dolog nagyon világos lett számomra. Mostanság csak playlistre szoktam menni és ami ott folyik, hú. Az biztos, hogy a nem kormányosokat(és főleg az idiótákat) elég nehéz vagy képtelenség megelőzni az ide-oda rángatózásuk miatt. Mert egyfolytában bűvészkedniük kell a kanyarban, látom a kerekükön, hogy vért izzadnak. Aztán egyetlen apró hiba és jön is a daráló. Ha meg szépen sikerül eljönni tőlük, akkor meg fényévekre le vannak maradva. Ha nem alszok be(volt rá példa), akkor esélyük sincs.
Nem leszólás képen, de ezt a játékot is csak kormánnyal lehet jól irányítani. Van aki szépen tud menni más inputtal is, de a csatához már nagyon alázatosnak kell(kellene) lenniük. Amíg én hátulról követem "könnyebben" őket és vigyázok rájuk és várom a megfelelő pillanatot, fordítva ez eldurvulva képtelen vagyok veszteni módon, roncsdarálóba megy át, mert egyszerűen akarva akaratlanul nem bírják íven tartani azt a millió lovat. Kérem szépen. Én is szoktam hibázni, de 90%-ban a mások lökése által már én se tudom megfogni.
Sok türelem kell ehhez a játékhoz és akkor finoman fogalmaztam.
Remélem azért sokatokkal fogok majd itt együtt gurulni.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Délelőtt nem biztos, hogy sokan fenn vannak, főleg, ha reggelig tolták
. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
leikomessi
üzenetére
Nekem a játék indításánál a Codi logónál recseg a hang. De mit jelent a hivatalos driver?
Nekem az eredeti van fenn. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Pöpecül néz ki!!!

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Köszönöm fiúk, de a tisztelet mindig kölcsönös is

Szerintem az igazi autóversenyzők is tisztelik nagyrészt egymást. Csak úgy tudnak jól versenyezni, ha néha engednek. Néha nem úgy jönnek össze a dolgok a pályán, ezt tudom és ez néha picit belül rosszul is eshet, hogy mindig az xy nyer, de soha nem szabad feladni.
Köszönet nektek eddig is mindenért!!!

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Syrius tudod, hogy nem a szint számít. Amikor belépek egy szobába nem esek hanyatt egy 30-astól, meg nem nézek le egy 1-est. Nem sorolom be előre magam, hogy hú itt gyenge leszek. A jó versenyzés szaga legyen a levegőbe! Én szívesen gurulok majd veled és nem zavarsz soha. Ha neked megyek bocs, ha nekem jössz nem érdekes.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Üdv öreg harcos!

Szerintem a Grid 1-ben is sokszor adtunk kaptunk és csak félre fordított kormánnyal az egyenesbe tudtam bedöcögni a célba, de soha de soha nem haragudtam senkire. Nem érdekelt hányadik helyezés az enyém, jobban mondva nem az volt az elsődleges cél. Fontos volt valamilyen szinten, de a jó kis kergetőzés. Az igen.
A másik, ha meg véletlenül úgy alakul, hogy kipörgök, esek a versenyből, akkor versenyzek az óra ellen, hogy minél gyorsabb legyek és gyakorlok.Ha meg menni akarok online játszani, kivárom amíg a szerver beenged. Nem nagy ügy, várok és közben böngészek vmit a neten. Mondjuk egy új Videókártyát.
Mindegy... Szórakozzunk csak.Béke és jó gurulást mindenkinek

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Egyszrűen 300 fok , center spring 80%.
A játékban ugyanaz ,mint az 1-ben.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Pü ment.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A játék újra telepítése nem oldotta meg a problémám.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
polonic
üzenetére
Ha most bekapcsolom a szinkront és elindítom a játékot, akkor egyből működik és megjegyzi az eredményeimet? Tehát nyomhatom a reinstallt.
Vagy előbb nyomjak le egy két versenyt?Úgy érzem egyébként, hogy a Peccs valami fájlomat megbolondított. Olyan gond nélkül futott a multi is, ahogy az elvárható egy bulldozertől.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Nem nekem nem volt virágos. De gőzöm nincs mi lehet.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Amint lesz kis időm küldöm. Bocs, de most ez az Drasztikus FPS esés akaszt ki. Fele harmada van meg az FPS-nek ami volt. Most kb. stabil 35-38 van meg a majdnem 100-ból.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nekem továbbra sem jó az FPS. Irtóra be van lassúlva a játék a Patch óta és nem tudom mi a baj eddig.

Vagyis sejtem, de nem tudok mit tenni. Meg van a régi hardware config másolata és abban egy pár dolog még másként szerepelt. De hiába íratom felül a játék mindig kijavítja rosszra. Tehetek e egyáltalán vmit?

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Tegnap a 10-es szinten feltuningolt AMG-vel ket 5 futamos versenyt nyomtam le T2-ben hibätlanra. 10 gyözelem neha 20 mp elönnyel. Soha nem mondok le a kormänyrol.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Foxmulder89
üzenetére
Akkor én ezt nem értem.

-
Rolly Dy07
senior tag
Nektek változott valamit a játék a patch miatt? Nekem lassab lett a multi.Nincs annyi FPS.

-
Rolly Dy07
senior tag
Valahogy ráéreztem erre a játékra (a driften kívűl, az nem is megy, meg utálom is). Kicsit olyan Colin McRae rally érzésem van mikor versenyzek és azt nagyon imádtam.
Szoktam online lenni és gyűjtögetem a kocsikat. Nagyon élvezetes nekem, de csak coll off-ban szoktam menni, mert rögtön lezúznak.
Valaki felvenne engem barátnak stemen, hogy tudjak hozzátok csatlakozni, ha van időm?
Nevem : RollyDy -
Rolly Dy07
senior tag
Srácok olyan nincs Online, hogy mindenkinek egyforma autóval kell versenyezni? Mint anno az első részben.

Mert így az online-ról Schumacher jut eszembe "..előbb jó vesztesnek kell lenned, hogy jó győztes légy..."De így is csurran egy kis szerencse.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szia! Nekem ugyanaz, mint az egyben. Ha nincs meg küldöm.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hogy hogy nem tudod? Csak simán balra vagy jobbra nyíllal átteszed. Ahogy váltogatod 23, stb stb és a legutolsó 59. Nem tudom, hogy bárki átállíthatja e, nekem LG monitor/TV-m van.
Nekem volt egyszer egy ilyen gondom már a Grid1-ben a Win7 alatt, de akkor nem volt köze az irányításhoz.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nem. Az irányítást ugyanúgy beállítottam, mint az egyben. A grafika full-ra volt állítva mindig, de amikor elindítottam a játékot, nem az asztal monitor beállításait használta és nem volt olyan postprocces féle effekt. Ezért a játékban átállítottam 59-re a frame-t. Nem tudom hogy ennek köszönhető e, de most már nem reagál idegesen az autó a kormányra. Szépen tudom terelgetni, ha kell megcsapatom. De azt vettem észre nem minden kanyart kell picit driftelve venni. Én szépen róvom a köröket.

-
Rolly Dy07
senior tag
Jelentem ma újjá született nálam a játék irányítása. Pontosan úgy tudok vele menni, mint az egyben. Nekem mindig rossz minőségben indult a játék és csak annyit tettem, hogy a játékban a Frame Rate-t 59-re tettem. Ez most vagy hatott az irányíthatóságra vagy egy frissítést csináltak hozzá az éjjel.
De most boldog vok vele. Most élvezem. 
-
Rolly Dy07
senior tag
És még egy nagyon érdekes küzdelem még anno Rototti Lorant én Én köztem. Csak egy kis emlék, de aztán tényleg ennyi az előző részből, aztán jöjjön az új hasonló küzdelmi videók.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Respect Syrius(Zyl)

Igazán elpirultam, ahogy a soraidat olvastam. Igazából csak egy voltam a gyorsak közül
. Egyszerűen szerettem a Grid1-et. 
Most is lehet,lesz hasonló sok gurulás, de még most kevés az időm. Sokat dolgozom, de ha másik munkám lesz több lesz az időm rátok is.

Egy nagyon jó kis összefoglaló, amit már sokan láttatok, de régen. És ez csak egy nap volt a millió közül:
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem tudom mi a pöcsömet állítgattam de most meg jó a kép. Bosszantó.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem is.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A 2. versenyen (N Silviával) nem tudtam menni csak Medium szinten, mert az egyik kanyarban az AI úgy elfordult irreálisan, hogy onnantól vége volt a dalnak. kb.20-szor próbáltam.
Viszont Indianapolisban az első kerekes Alfával jó volt menni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Pont olyan effektet látok, mint amikor windows alatt nem jól állítom be a fullHd felbontást: 1080p helyett 1080i-t választok. Ha előhívom a stemet, a fehér betűk csak úgy világítanak.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nekem még a grafikával nem stimmel valami. Teljes képernyőn nézve nem olyan szép mosottak az élek, hanem olyan túl kontrasztos. Ablakban futtatva olyan amilyennek lennie kellene. Nem tudom mit nem állítottam be jól?

Eddig az első pár versenyt nyomattam le, de annyira nem tetszik ez a csapatósdi. Utálok driftelni és nem is vok jó benne.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A gyengék csalnak és ezzel akarják tudásuk hiányát pótolni, majd az így elért eredményről elhiszik, hogy az az ő érdemük!!!
Igénytelen és örök vesztesek pont.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Rolly Dy07
senior tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Most már nekem is minden megoldódott, hála nektek is.

Egy kis ajándék tőlem nektek. Nem minden nap csodálhat meg az ember egy ilyen járművet testközelből, de itt a környéken sok különleges jármű megfordul, hála a jó gazdasági helyzetnek
: gondolom sokaknak ismerős a játékból ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Azt mondta a tulaj ez csak amolyan szórakozás neki. Hát de irigy lettem. Gratuláltam neki.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Respect!!! Ma kicsit probälgattam a gemet, de addig nem tudok sok mindent meselni,amig az izomgepet kell a szerpentinen terelgetni. Multihoz csak tura es gt. Igazi adrenalint addig is f1-böl meritek.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
De jo a lap nyugi. A memo szivatott meg nagyon. Majd egy evig hasznältam kiväloan,de rosszul beällitva. Aztän jött a Grid2....
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
gaben82
üzenetére
Igen fut a Grid2. Csinältam egy bios frissitest a gyari programjäval az internetröl. Ez az uj bios vissza tette a memot 1333 Mhz-re az 1600-osokat. A hiba reszben a memo beällitäsäban volt,mert a regebbi biosban a kezileg 1600-ra ällitott memok müködtek ugyan, de vsznü nem helyesen. Egyenlöre igy hagyom. Köszi mindenkinek!
-
Rolly Dy07
senior tag
Valami a grafikával lehet, mert felpörög a videó kártya aztán jön a reset.
-
Rolly Dy07
senior tag
Fiúk! Segítség! Ha hall valaki valami megoldást, kérem szóljon. A játék indításakor a GRID2 felirat után egyszerűen kék halál és resetel egyet a gép. Minden driver friss, minden más játék rendben fut. Nincs ötletem.

-
Rolly Dy07
senior tag
Most lenne egy olyan gondom, hogy minden driverem friss, de nem indul a játék.
Pontosabban elindítom és a képernyő közepén látom a Grid 2 feliratot fél percig, aztán sötét képernyő és újraindul a gép.Valaki tudna segíteni?

Még annyit megpróbálok, hogy újra telepítem.
-
Rolly Dy07
senior tag
Eddig akárhányszor indítom, frissíti a Directx-et, .NET keretet aztán kék halál.
Ötlet?
- Legújabb ATI deriver kell?
- Windows frissítések ki voltak kapcsolva.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Egyszerűen szerettem a Grid1-et. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)