Hirdetés
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Órával és fülhallgatóval is készül a Xiaomi karácsonyra
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabozsolt87
tag
Hali Srácok,
Szeretném megkérdezni, hogy osztott képernyőbe szeretnék játszani és megvettem steamen a Gridet. Működik is az osztott képernyő szépen, de a singleplayer módot nem szeretném végig játszani. 100 %-os mentést le lehet tölteni, de azt írja a játék, hogy corupt.
Szerintetek mi lehet a gond? -
Szabi_82
tag
Hi Mesterek!
Le akartam porolni a grid 2-őt,viszont a főmenü után kilép a játék. Ötlet valakinek? -
Üdv!
Valaki játszik még ezzel?
Tapasztaltatok olyat, hogy ütközéskor (bármivel) kisebb hibák látszódnak a képen? Kicsit zavaró, jó lenne tudni, hogy ez a játék vagy hardver hibája? -
Winne
nagyúr
Sziasztok!
Barátokkal megvettük a játékot Steamen. Van arra lehetőség, hogy valami mentést bemásoljon mindenki és így multiban minden autó kiválasztható legyen?
A DLC-k megvannak már mindenkinek.
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Gondolkodom a játék megvásárlásán. Az lenne a kérdésem, hogy van lehetőség hivatalosan osztott képernyős módban játszani 1 gépen 2 playernek egymás ellen?
Köszi!
-
bigyo108
aktív tag
Sziasztok,
Tapasztaltatok már olyat, hogy indításkor elkezd az egész képernyő zölden villogni.
Ha ki-kapcsolom a v sync et majd vissza akkor abbamarad a probléma, de minden egyes indításnál előjön.ui :
amúgy a dirt 3 complete edition is ezt csinálja.vélemény ?
Köszönöm.
-
Benir8
senior tag
Akinek nincs meg itt steamen ajánlom megvenni!

Én megvettem. -
válasz
Redneck
üzenetére
Oks, kössz, így már értem.
A Project Cars sajnos az én gépemen (AMD X4 880K, Radeon 7870) - a benchmarkok szerint - nem menne elég folyékonyan, csak közepes alatti grafikán.
De a shift 1,2 valószínűleg igen.
Szimulátor vonalon nálam a Live Fos Speed a nyerő. Megvettem az S3-at, és nagyon szeretem, de néha túl nyers, és jól esne kicsit lazább játékmenet - eddig ezt a GRID első része jelentette, de azt már oda-vissza meguntam.
-
Redneck
nagyúr
Hidd el hogy semmi köze az NFS-hez, csak annyi hogy az első résznél kiírták a prefixet, azért hogy több fogyjon. Más fejlesztőcsapat, "rendes" fizika, nem NFS-es ész nélkül csapatós, falon autózós.
Shift 2-ben ezek a dolgok fogtak meg: tuning, a változatos pályák és autók kombinációja, a zseniális hangok, és dögös megjelenítés.
Szerk:
Egyébként ha ilyen frankó kormányod van, mindenképp a Shift 2, majd a Project Cars vonalon indulnék el, majd mennnék a frankóbb szimulációk felé. A Grid2, Autosport ezekhez képest nagyon arcade. -
Kössz a választ mindkettőtöknek.
Én egy Logitech G27 kormánnyal autózom. Azt olvastam, hogy a Shift 2 jobb kormánnyal, mint a többi NFS.
Lehet, hogy akkor inkább arra ruházok be.
-
Redneck
nagyúr
A Shift 2-nek annyi köze van az NFS-hez hogy az első rész még viselte a nevet, illetve az engine, eredetileg a ProStreetből eredeztethető. Nagyon jó játék, kicsit furán nehéz irányítással. Én kontrollerrel toltam, miután jól beállítottam, sínautózás ment, még segítségek nélkül is.

Ha most választanom kéne, mindenképp a Shift 2-t venném meg, és csak utána az Autosportot, de tényleg max 5€-ért.
-
Csapoati
nagyúr
A Shift 2 teljesen más, mint a többi NFS (a Shift 1-et kivéve
), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Az Autosportot viszont szerintem érdemes behúzni, szürke oldalakon kb 5 euro. A dlc-k nélkül is el lehet lenni, nekem egyedül a Touring Legends jött csak be a 90-es évekbeli túraautók miatt.Redneck:

-
válasz
Redneck
üzenetére
Redneck, Csapoati: Köszi a véleményeket!
A shift 2-t én is néztem, de az NFS széria nálam eléggé leírta magát. Annak idején a 6-osig tetszett, de az Underground már nem az ízlésem. Azóta csak a shift 1, 2 keltette fel az érdeklödésem, de videók alapján nem voltam biztos benne, hogy tényleg jobb-e, mint a többi korabeli NFS.
Majd kipróbálom öket is valahogy. -
Redneck
nagyúr
válasz
Csapoati
üzenetére
Inkább kihagytam az előző hozzászólásból hogy "várd meg Csapoati véleményét", gondoltam nem illik ilyet írni.
. Valahogy én is így érzem....A Grid 2 egy keresztbe farolós, látványos, de néha kicsit bazári produktum lett.
Az Autosport némileg komolyabb, de kicsit valóban unalmas, lapos a karrier.Meg kell venni óccón és el lehet mindkettővel játszani, de valószínűleg egyiknél sem fogod azt érezni mint az első résznél. Annak is vannak hibái, de szerintem az egyik legjobb arcade-félszimulátor autóverseny PC-n.
Részemről két cím jött be annyira hogy sok órát képes voltam játszani, a Grid 1 és a Shift 2. Most kezdtem el Project Carsozni, egyelőre nem rossz...
-
Redneck
nagyúr
Ez a saját véleményem. El lehet vele játszogatni de 5€-nál többet nem ér, és lehet sokat mondok. Nem néz ki rosszul, de a fizika és a törésmodell nem valami nagy eresztés. A versenytípusok sem olyan változatosak mint az elsőben.
Az Autosportot is hamar leraktam, az első sikerült a legjobban.
-
Csapoati
nagyúr
Hivatalos boltok, illetve szürke források.
-
Sziasztok!
GRID 2-re fáj a fogam, és az a kérdésem, hogy egy ilyen teljes csomagot hol érdemes keresnem, ha olcsóbban akarom megúszni? humblebundle-ön kívül milyen oldalak vannak e célra?
Aprón csak sima grid 2-t láttam hírdetni, de ahhoz gondolom csak normál áron lehet a kiegészítőket megszerezni.
Mit javasoltok, hogy tudom legjobban megúszni? -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Még csak mától játszanék ezzel a játékkal. Belső nézetre nincs valami progi vagy hasonló esetleg? Látom a motorháztetős nézetet de hátha van valami csalás a belsőre is.
Válaszokat előre is köszönöm

Üdv Zola
-
iwu
addikt
huhh, ha már előjött a téma. bejelentkezve vagyok a racenetbe, töltés közben látom pl a steames haverok idejét, de az enyém nincs ott köztük.
vki tudja a megoldást? -
-
Csapoati
nagyúr
Ez már ki volt itt egyszer tálalva, mindenkinél előfordul. De szerintem tökmindegy, hogy töltés közben "szaggat" a futó szöveg a képen, mert menet közben nincs ilyesmi.
Az Autosportban több a pálya, az autó és a fizika is életszerűbb valamivel. A karrierje hosszabb, viszont szerintem unalmasabb is. Ja, a grafika is élesebb. -
Na kérem, eljutottam odáig, hogy megvettem a játékot. Másoknál is van a pálya betöltése előtt mikrolagg, mikor kiírja, hogy mekkora volt az eddig levezetett táv, leghosszabb drift, stb...??
Egyébként tetszik a játék.
CPU átlag 75%-át megeszi a játék. Legmagasabb GPU maghő 65°.
A Grid Autosport mennyivel tud többet? Miben más? -
ledgeri
nagyúr
Na a most futó Humble Bundle-lel megjöttem ide is

-
Kaci84
őstag
Sziasztok!
Tudtok segíteni? Orosz verzióm van és nem tudom a nyelvet átállítani. A steam_api átírás nem megy, akármivel nyitom meg csak mindenféle fura karakterek vannak, nem tudom ott állítani.
Előre is kösz! -
Monya78
veterán
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni nincs valakinek 30-50%-os mentése, igazából csak a teszt pályán szeretnék menni max. 3 szintű autókkal...
Neten van egy rakat 80-100%-os mentés, sajnos ott már nincs lehetőség a teszt pályán menni...
köszönöm!

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én játszom mind kettővel.
Grid Autosport fullra van húzva, Project Cars természetesen nincs fullon.
De így is megeszi látványban az autosportot! -
Syrius XIX
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
"Ha van lehetőséged, próbád ki a Project Cars-t, ha valóban szép játékot akarsz látni!"
Játszani nem játszottam vele (ez igaz), de +néztem 1 pár trailer-t ill., felvett videót.
Szerintem: Semmivel sem szebb, mint az Autosport!

Nem vitatkozni akarok, nem azért írtam (am. ha mindent feltolsz a játékokban Full-ra, + Extreme-re, vagyis max.-ra amennyire csak lehet, mindegyik szép)!
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!
Átestem az éppen aktuális (3-4 évente) gépfelújítási eseményen
!
Ilyen volt:
Ház: AeroCool ExtremEngine 3T,
Alaplap: Gigabyte GA-EP45T-UD3LR,
CPU: Intel LGA 775 QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 3200 MHz (8 x 400).
Ilyen lett:
Ház: AEROCOOL GT-R Black Edition,
Alaplap: GIGABYTE GA-Z97X-Gaming 3 (rev. 1.0) rev. 1.1,
CPU: INTEL Core i5-4690K 3.50GHz 1150 BOX.
Remélem 3-4 évig +int nem kell hozzányúlni!

Legyen szép a napotok!

-
Rendo84
senior tag
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
Grafikailag a Grid 2 is nagyon szép, én is egyetértek.
"Amúgy élvezhető játék (volt) a Grid2"- Most is az!
"a hibáival együtt is"- Olyan hiba nincs a játékban, ami élvezhetetlenné tenné. Egyébként aki keres, minden játékban talál hibát. Pl.: Ott a BF3-4 sok hiba miatt szidják, de még is az egyik legjobb és legnépszerűbb játék! -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
GamerToxic
üzenetére
"az ilyen szép játékot"
Ha van lehetőséged, próbád ki a Project Cars-t, ha valóban szép játékot akarsz látni!
Amúgy élvezhető játék (volt) a Grid2, a a hibáival együtt is. -
Csapoati
nagyúr
válasz
GamerToxic
üzenetére
Ja értem, úgy már mindjárt más.
A véleménnyel amúgy egyetértek, de én nagyon jól elszórakoztam vele kb. 150 órácska erejéig. -
Csapoati
nagyúr
válasz
GamerToxic
üzenetére
Azért volt bő 2 éved megalkotni ezt a véleményt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GamerToxic
csendes tag
Hangulatos, pörgős játékmenet, csodálatos grafika, picit fura irányítás...és, hogy az örömünk ne legyen teljes, az AI is csal rendesen.
Van ettől jobb játék is a piacon, kikapcsolódásnak azért elmegy.
Prezentációul készítettem egy videót, fogadjátok szeretettel: [link] -
kvio1
tag
Sziasztok!
Aki akar jönni játszani egy kicsit, az holnap 20:00-kor jöjjön fel. Felvehettek barátnak is ha akartok. Steam nevem: alonso12 -
Redneck
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Régebben sok magyar tolta, de azóta kijött egy rész és pár másik játék... Nekem is megvan de nem multiztam mert kilöktek hátulról ha elől mentem. A szellemautó pedig időmérőre való.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Akkor + lehet, h nem magyar zászlóval, mert szoktam lesni, hátha!
-
WhiteAngel89
aktív tag
így este felé azért vannak páran
-
Balage195
csendes tag
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Én! pont most kezdtem nemrég újra elég aktív vagyok benne

ha valakinek van kedve jönni majd vegyen fel Steamen: [link]
-
Syrius XIX
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
Nyomnám, dehát nagyon nem vagyunk ott!

-
iwu
addikt
válasz
WhiteAngel89
üzenetére
sajna időhiányom van

-
Rendo84
senior tag
A játékon belül beállításokat és esetlegesen a vga beállításait is reset-eld, a Grid-re vonatkozó részét. Ha ez nem működik:
A configot át kell szerkeszteni:
Documents\My Games\GRID2\hardwaresettings
Change below to "fullscreen = true"
<resolution width="1920" height="1080" aspect="normal" fullscreen="true"Ha még sem tudod működésre bírni, inkább töröld a játékot és telepítsd újra, a lényeg, hogy minden fájl törölve legyen előtte.
Nekem is megvan hozzá minden DLC, de sajnos ritkán lehet hasznosítani ill élvezni ennek előnyeit.

-
iwu
addikt
hali,
kéne neémi help, hátha találkoztatok már vele.
nem tudom full screenbe tenni a gamet, csak window módban fut.
(dirt 2 dettó). felbontást full hdba teszem, fullscreent bekapcsolom és semmi. alt-enter semmi, átvált egy pillanatra és vissza ugrik.
steames fórumon olvasott vajákolásokat már csináltam.
vas i5, gef 570. driver kipucolva, újrarakva a legfrissebbre (régebbivel is próbáltam)
Nem tom, az is ettől van-e, de a második verseny végén újraindul a game...
Steamos eredeti természetesen, ami nemrég akciós volt dlckkel.
Thx bmi helpért.
üdw,iwu -
stfx
aktív tag
Jol latom, hogy belso nezet meg mindig csak moddal van? Milyen hatrannyal jar ez? Meg mindig csak az a homalyos mod van, vagy van olyan is amilyennek lennie kellet volna?
-
xplood
csendes tag
Üdv!
Arra tud valaki megoldást, hogy ha a kormányt állítom be irányításra, akkor nem tudok kanyarodni, hiába tekerem balra jobbra, az autó masszívan balra kanyarodik, mintha bal végállásba lenne folyamatosan.
-
Syrius XIX
addikt
Sziasztok!

Nem GRID X, csak 1 kérdés, hátha valaki tudja a megoldást!?
- A gép indítását követően a bejelentkezési képernyőn megjelenik a fiók kép és név. Amíg nem nyomok rá, nem is megy tovább! Ez rendbe is lenne, ha a fiókhoz tartozna jelszó, de nincs beállítva! Miért csinálja ezt, eddig jelszó nélkül simán indult és nem kellett rányomni a fiókhoz tartozó képre?! Képernyőkímélő ablakában a "Bejelentkezési képernyő" ki van kapcsolva. -
Előre is thx!

-
dredbiro
senior tag
Csatlakozom én is a klubbhoz, már csak azt várom , hogy végezzen a steam és irány csapatni

-
Redneck
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
De ezek nem Dx 11 effektek hanem Dx 11.x(x=1-3). Azt hittem az nV csak az alap 11-et támogatja és hogy csak AMD kártyákon mennek ezek az effektek, vagy legalábbis a Global Illumination. Már utána olvastam, a Maxwell támogatja GI-t.
-
Redneck
nagyúr
Felraktam újra a GRID 2-őt. Highon nyomom és bekapcsoltam pluszba a Soft Ambient Occlusiont az Advanced Lightningot és a Global Illumination effekteket. Fut is rendesen 4xMSAA-val 1080p-ben. Azt hittem ezek Dx11.x effektek amik csak AMD kártyával mennek. Tudtok ezekről valamit?
-
Rendo84
senior tag
Akinek megvan a játék és játszani is szeret vele, de viszont lökdösődni nem (kivéve Demolution Derby-t
), az vegyen fel nyugodtan steamen. 
Valamint akciós a játék most itt.
GRID 2 All In DLC Pack-ot pedig hardveraprón egyik fórumtársnál, szuper akciósan be lehet szerezni korlátozott ideig! Kb 1400 Ft. -
Syrius XIX
addikt
válasz
Dr. Gonzο
üzenetére
31 felvett barát van!
A törlés 1* volt és az is csak azért, mert én +kértem mindenkit, h a heti Global Domination érdekében csak az alapot csinálja + mindenki, h az is +legyen (pedig így még pontot sem vesztett volna vele senki, ha csak pont aranyig csinálja + a Challenge-ket)!
Mindösszesen ennyit kértem, még erre sem voltak hajlandóak, és akkor töröltem a listát Pénteken 11 : 55-kor, így váltáskor +lett a Global Domination is!

Ennyi a történet!

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Vannak még felvett barátaid?
Mert ugye egy időben mindenkit töröltél.... -
Syrius XIX
addikt
Akinek van kedve (és ideje)
ni most, tőlem mehet a móka! 
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Régóta először: Üdv!
Ezért érdemes mindig, mindent venni! Ha helyszűkébe vagy, de a neted bírja akkor meg twitch.tv!
-
Rendo84
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Grat!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- EAFC 26
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintetek mi lehet a gond?
), jól is tették, hogy elhagyták a címből a legendás rövidítést. Na az a játék tele van tartalommal, csak az irányítása fura, megszokást igényel, még kormánnyal is.
Nem valami nagy szám. Ha az elsőt toltad, esélyes hogy csalódás lesz.
Most gyakorlatilag sehol sem olcsó, még a szürkeoldalakon sem.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)