Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
polonicnek, Overlock-nak és BrianGT-nek küldtem racenetes Rival meghívást, légyszi fogadjátok el, racenetes achit is ad, ha egy héten tele a rival lista.

-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
kapok invet a Grid2 Topic Party-ba ? Smisa ott is

közben akit találok jelölök

-
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Igen láttalak! Mi a gond

-
dragonfx
veterán
válasz
fanfany65
üzenetére
na ez hol melyik menübe?belemegyek event és ott aversenybe beleklikkelek előjön az autoim.ugye fehér négyzetbe amelyik éppen ki van választva ha f2öt nyomok csak megnézem.ha entert elindul a futam.de én másik autot akarnék ugymond "csaka futam" ra customizálni.
nem lehet single tuningolni?akkor mik ezek a kategóriák amiket fentebb irtatok?Syrius>>akkor ugymond 17 event tábla lesz?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
Csapoati
üzenetére
hát én akk is rövidebbnek érzem....

nekem pl kifejezetten hiányzik a LeMans.... és egyéb "kölcsönadósdi"...hát a mukltitól viszont beteg vagyok

még szerencse, hoyg csak "kölcsönbe" van.... (bár amilyen neve van benne spanomnak, agyrém
)
órákig várni versenyre, nem tudok régiót választani, csak ha full customba vagyok... hmm
-
Rototti
senior tag
"Fél kilométeres" kifékezés (hard ai is bénázik néha
): [link]drr: Köszi szépen, hogy megnézted. Akkor nálam lesz valami gond.

-
drr
őstag
Van e valaki, aki régi vason tolja a játékot? E5200, 4Gb DDR2, HD4830 512Mb
Mondjátok már meg, miért van az, hogy a single beáll HIGH-ra és f.szául is megy, nem akad, szép meg minden... De! A multi LOW-on is beszaggat!!! Mit állítsak, mit optimalizáljak? HW csere sajna kizárt... A rendszer friss... 13.1-es Catalyst van fent... -
Ghard
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Egyszerűbb a steamet leszarozni, mint gondolkodni

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Viszont itt jóval hosszabb egy szezon, a Grid 1-ben meg a végén már nagyon untam a kötelező Le Mans-t. Ettől függetlenül hiányzik itt, meg a pár hagyományos versenypálya is (Spa, Jarama, Nürburgring és főleg Isztambul).
-
Syrius XIX
addikt
válasz
- = Zk = -
üzenetére
17 szezon volt a legkevesebb, amit végig kellett tolnod ahhoz, h a karrier teljes legyen!

-
Syrius XIX
addikt
Elindult és megy!

végülis nem az a lényeg, h mi baja volt, hanem tudtam, h hová kell nyúlni és miért!!!

Most már nem is érdekes, a lényeg, h megy! túl vagyunk rajta!

-
Ghard
őstag
Ma egy speedhekkerrel összefutottam steam multiban

De visszadobja a szerencsétlent mintha laggolna, végig első, de a végén vagy fél perccel több az ideje. -
Bjørgersson
félisten
Harmadik szezon, de a fizikától és az irányítástól néha még mindig sírni tudnék, pedig kontrollerrel játszom.

-
drr
őstag
No, a dzsippes részig nyomtam most meló után megállás nélkül, és azt kell mondjam, teljesen más az élmény, mint a virágboltival

Látom, hogy a barátaim milyen időket futottak, aztán folyamatosan nyílnak ki az elért eredményekért a kis jelvények vagy mik
Az irányítás... Hát igen, én megpróbáltam a GRID-ből átmenteni a jól megszokott kormánybeállítást, ami persze nem műküdütt. Itt pedig gyakorlatilag alapon hagyva szuperül irányítható
Rototti: nálam minden ok a kormánnyal, nincs vele semmi gond, csak a szokásos van, ami ha jól tudom típushiba - bal kanyarban néha rángat...
-
raggg
senior tag
Singleplayernél lehet tuningolni? Eddig még nem találkoztam ilyen opcióval.
-
Csapoati
nagyúr
-
boogie84
veterán
Ha e két autó mindegyike a T3-ban van kategorizálva, akkor azonos feltételek mellett versenyeznek?

A Skyline alapból T2-es autó, de fel lehet húzni T3-ig.
Az NSX pedig alapból T3 kategória.
Feltételezem a Nismot nem lehet T3 csúcsáig felhúzni (mint jelenleg a T2 maximumon van), ergo a T3-ban a Nismo már lassabbnak számít.Kérdés h ez így van e?
(#1173) Chrys_: 4 dlc van hozzá
-
Chrys_
addikt
Megvettem az alap játékot, 20 fontot megérhet. Mindegyik kieget érdemes hozzá venni? Headstart, GTR, McLaren.
-
gaben82
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nálam még mindig fennál a hiba, updatelt is meg minden.
Verseny végén rányomok a spectate módra, akkor 10-ből 8x tuti kilép az asztalra. -
dragonfx
veterán
válasz
Csapoati
üzenetére
aha sejtettem és a kocsi meg a car unlock versenyeken kapom.de akkor mindenki ugyanazt kapja? nekem most a mustang, silvia és sx200 van.
az lehetséges hogy az auto színét csak akkor tudom változtatni ha kiválasztom de ha kiválasztom elindul a futam és utána?mert én mindegyiknek más sznt színezést szeretnék.a szezn ami ami egy event képernyőn belül van?
a leaderboard a verseny végén neke miért üres? -
dragonfx
veterán
a fans pontok mire jok?
sponsort hool lehet változtatni mitn az elsőbe?
nekem a profilos gépemen megy átlag 34fps 1920 csutka grafikán. -
- = Zk = -
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
én a gém mappájából szoktam ezt megoldani....
-
dzsavermadar
senior tag
-
drr
őstag
Lecsordogált a game!
RaceNet-es fiók elkészítve, belövöm a kormányt és valamikor estefelé teszt!

OvErLoCk - még 1x kösz szépen

-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
hát, ha arra építették a G2-t akkor nem szóltam.... akkor nekiesek

-
Z()L3
tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Van jópár helyszín, helyszínenként 1-2-3 "verseny" - ezeken kell a lehető legjobban teljesíteni (arany,ezüst,bronz - mindnek megvan a követelménye) és a RaceNet-en van egy hatalmas ranglista (nomeg a felvett barátok között is listáz)
Van Overtake, PowerLap, Drift, Checkpoint
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Fene tudja, lehet. Bár nem rossz a karrier, szerintem a játék alapvetően a multira van kihegyezve. "Verték" is a mellüket a kodisok, hogy micsoda forradami multit találtak ki (tier-ek, upgrade ésatöbbi).
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
jó, oké

de a G1-ben pöppet több volt, nem?! nekem az az érzésem legalábbis. megugye a LeMans, és még pár "csak beülünk és vezetünk, hoyg egy kis plusz pénzt szerezzünk" versenyek is voltak... -
Ventrue
csendes tag
Üdv!
Remélem a multi jól össze van rakva, mert a career a végére már kezd unalmas lenni.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Elvileg 5 éves. Nem? (öt évad) szízön

-
- = Zk = -
félisten
tényleg ilyen rövid a karrier módja?

ne baccunk már szekéren
.... se LeMans, se esős pálya.... 
hinnye backi.
(#1155) scampolo84
?
-
Ventur@
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Maximálos köszönetem
. Pont ilyenre gondoltam
. (De az Intel logo kimaradhatott volna
. Fúj fúj Intel. Muhahahaha
) -
Csapoati
nagyúr
Na akkor egy órányi random multizás után a véleményem: rengeteg az időben fékezni képtelen szerencsétlen, de ha az elejéből kezdhetsz, akkor semmi gond (ugye lvl szerint fordított a rajtfelállás, tehát kezdők előnyben). A rendszer amúgy jó, tényleg tükrözi a színes izé, hogy mennyire lökdösődsz, tehát tudod mire számíthatsz, és nekem úgy is tűnt, hogy tényleg igyekszik hasonlókkal összedobni, azaz lökdösődők hátrányban.

A Global Challenge hatalmas húzás, imádom.
-
törölt tag
válasz
intercooler
üzenetére
A lényeg, hogy mindig ess bele a kanyarokba, mint ha bedriftelnéd, és a kanyarokban már akkora előnyt építesz hogy ott hagyod a többieket, és igen az úton kell maradni

-
intercooler
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
röviden: gyorsan és óvatosan kell menni.
be kell tanulni a pályát hol milyen íven mennek a suv-ok mert ugye azok mindig ott mennek, aztán akkor már lehet taktikázni hogy kívül vagy belül menj a kanyarokban. -
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
előzz meg minél többet, és ne koccanj semminek, senkinek.
jó, ha megelőzöd az ellenfeledet is -
scampolo84
aktív tag
Valaki tud segíteni abban, hogy amikor azokat az istenverte SUV okat kell kerülgetni, arra mi a jó taktika?! Hiába megyek gyorsan, nem is nagyon koccanok, csinálok bármit az AI kb. dupla annyi pontot csinál, mint én mediumon is

-
albert8
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az is felesleges. Nem látjuk az ablakot igy sem. Lehet, hogy a háttérben dolgozik.
steam ablakban a játékon jobb gomb tulajdonságok és játékfájlok ellenőrzése vagy game file/cache verify nem tom pontosan az angol megfelelőtkpal: a steam elég sokszor frissiti önmagát is, dx-et meg hasonlókat.Csak tipp.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére

-
Rototti
senior tag
Áhhh, te vagy az én emberem, pont egy Force Ex-es kollégát keresek. Megadom az én beállításaimat, bár nem nagyon módosítottam a játék által ajánlottat és aztán kérek egy szívességet.

A logi profilerben marad minden alap: [link]
A játékban: [link]
Az FFB meg mindenhol 30%.A kérésem meg az lenne, hogy légyszi egy versenyen, vagy time attackben állj meg és tekergesd a kormányt balra-jobbra folyamatosan. Kéne érezned 3-4 mpként, hogy elmegy az FFB fél mp-re. Legalábbis én ezt érzem és nem tudom, hogy miért.
És nem csak az FFB megy el, hanem az egész kapcsolat a kormány és a gém között, de ez legjobban az FFB fél mp-re történő elmaradása jelzi.ZeroDK: A kérés akkor Neked is szól.

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Hm, erre kíváncsi vagyok. De neked akkor echte ps3 joy van? Mert az enyém ps3/pc kompatibilis, csak nem tudom akkor így jó lesz-e.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
És azt hogy?

-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
nekem PS3 joy van progival X360-asra "kalibrálva"...

megy szépen a menüs humbukolás
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Saitek ps1000 joy sem működik 100%-osan, pedig van rajta Start gomb, ami az F1 2012-ben működik, mikor kiírja az elején hogy press start or enter, itt meg nem jó. Persze bekalibrálni be lehet, meg meg is jegyzi, de nem az igazi mert a menüben nem lehet mozogni vele, az meg csak kényelmesebb

-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
érdekes.
nekem a mivan kormány, nem nagyon ismeri fel kormánynak a gém. így mikor bekalibrálom, kontrollert érzékel. lehet tudok vmit mókolni benne, hogy beadom neki, hogy X360 joy-jal tolom ,de kormányt használok
(#1122) intercooler
G27?.. ehh
-
gaben82
tag
Kezdődik!
Eddig minden jól ment. (Grid 2 multiplayer)
Ma elkezdett a game xarakodni, állandóan kilép az asztalra, legtöbbször hibaüzi nélkül.
Van hogy már akkor kilép mikor az elején kiválasztom hogy Grid online, de a legtöbbször a versenyek végén, mikor már célba értem és a többiekre várunk, gondol egyet és kivág az asztalra.Ha van hibaüzi:

cpu+gpu tuning nincs, más game-nél nincs hiba (f1 2012, crysis 3)
-
drr
őstag
Formula Force EX-szel tolja valaki? Egy beállításos szkrínsotot bedobhatna, aki igen... A GRID-es beállításaim nem érnek semmit a GRID 2-ben...

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szerintem is a képességeimmel van baj
Ami lehet 0-án van (deadzone), vagy 100-on (saturation), általában ez be szokott válni. 270 fokkal megyek ezt szoktam meg, de szerintem nem vagyok elég bevállalós még a játékhoz, messze vannak a határok.Bár ami érdekes, hogy egy Saitek joy-jal az első körömben 3 másodperccel voltam gyorsabb a Red Bull ringen.

-
intercooler
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
kösz

g27-el tolom, kezd alakulni
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
DFGT jó.. be kell lőni hozzá az érzékenységet és pöpec lesz (Y)

-
albert8
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ebből semmit sem lehet kideriteni, csinálj hosszabbat. pl a steam ablakot is látni kellene, meg a mellékes progikat leállitanám a helyedben.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
(#1106) intercooler
nice drive (Y)
miféle kezelőn tolod?!...No ez engem is érdekelne

Még nagyon a karrierem elején vagyok, és azt hittem egész jól megy, erre egyes pályákon kapok Tőled 7-8 másodpercet. Vagy a DFGT szar a játékhoz vagy én, bár utóbbira tippelek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
törölt tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az úgy finom

Felrakom az 1-et. Gamerangeren vagytok? -
Syrius XIX
addikt
Gondoltam, ha már ennyit beszéltünk róla, játszok 1 kicsit, de ennyi lett az egész:

Volt gép restart, + minden, akkor sem!

Asszem ennyi volt 9. 000-ért! Nesze neked Steam! És még csak ne is utáljam? 2 napig ment 9. 000-ért???

GameRanger-en készítek szerót, aztán mehet az 1 (az legalább megy, 4 év után is 8. 000-ért)!

Ja! Steam nélkül!

-
- = Zk = -
félisten
látom lassan itt a fél Grid 1 brigád, jólvan. faca
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#1106) intercooler
nice drive (Y)
miféle kezelőn tolod?!... -
kpal
nagyúr
válasz
Rolly Dy07
üzenetére

#1113) Rototti: 1-2 Patch aztán gatyába rázódik a gamma

-
Rototti
senior tag
CM fórumon találtam egy jó kis összefoglalást arról, hogy mi hiányzik a játékból: [link] Azért ezeket nézve elég félkésznek tűnik a dolog. A multiból jó pár dolgot kivettek, ami az 1-ben benne volt. Leggyorsabb kör; spectate, ha megy a verseny, amikor belépsz; chat... Nem értem, ilyen alap dolgok miért kerülnek ki.

Am, hogy valami pozitívat is írjak, jön az első patch, konzol megkapta, pc-re is majd érkezik valamikor. [link]

-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Aaaaa... nem volt jóó... 150m-es táblát vitted el...megmondtuk, hogy a 100ast kell
Gyakorold még 
Amúgy ez a hang dolog kitépi a hajamat, hogy nem értem, hogy belső beállítás nincs rá, és mindenki beszél jobbra balra, behalatszik mástól stb. ááá . Még magam esetében is érdekes, mert hiába állítom a steamben a hangot nyomógombosra, akkor is veszi a jelet
Szóval itt szerintem vmi nagyon összeturmixolt hangvételt használ a játék. -
smisa
őstag
Grid 2 + DLC - Headstart Pack (McLaren Mercedes SLR 722 GT3 osztályú kocsi, Olcsóbb multiplayeres fejlesztések a kocsidhoz , RaceNet bónusz) - 7,5k megér mivel add többet az ucsó kettő?
-
Hurrá
közel egy nap késéssel, levelekre nem válaszolva, de megérkezett a kód a Grid2-hőz a simplycdkeys.com-on. Köszönöm, hogy megosztottátok az oldalt, 2k-val olcsóbb mint akciósan a tescoban. -
intercooler
őstag
Multiplayer izé
[link] -
MoRT2195
tag
Valaki nem tudja, hogy a színes felkiáltójelek mit jelentenek? (Kaptam olyan választ, hogy a kocsifejlesztést, de annyit még én is tudok, hogy ez nem azt jelenti, az a + jel és a villáskulcs.) Engem a menüben illetve a játékosok autója felett lévő színes (fehér, citromsárga, narancssárga, piros, zöld) felkiáltójel (!) érdekelne, hogy az micsoda.
-
drr
őstag
Sziasztok!
Bejelentkezem én is! Hamarosan csatlakozom Hozzátok, hála OvErLoCknak!
Ugyanis ez a szerény, szűkszavú srác ez vett nekem ajándékba egy kulcsot!Szabikám, nagyon szépen köszönöm! A mai világban ez példaértékű!
Le a kalappal előtted!!!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- VR topik
- Automata kávégépek
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Keychron K4 vezeték nélküli mechanikus billentyűzet
- 2 DB HYPERX 16GB FURY DDR4 2666MHz CL16 HX426C16FB/16
- Alaplap ASUS ROG STRIX B850-I GAMING WIFI, Fractal Design ház, NOCTUA NH-D9L chromax black hűtő, Cor
- Új, bontatlan / felbontott / Kingston, Corsair, G. Skill, Crucial / DDR5 ramok / gari!
- NVIDIA RTX 3080 Ti Founders Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új AKRACING CORE EX gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
- Apple iPhone 13Pro 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)