Hirdetés
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Honor 200 Pro - mobilportré
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szóval eddig 6 DLC darabja 10 euró. Köszi szépen VISZLÁT!!!!!44!4!négy!4!4

-
Bjørgersson
félisten
An Open Letter to the Community: Our GRID 2 DLC Plans
Remélem nem okoz gondot senkinek az angol.

-
Sonja
nagyúr
Itt arról megy a diskurzus, hogy nem lesz demó! Legalábbis a játék előtt biztos, hogy nem lesz.
-
Ventur@
senior tag
10 nap még a startig és demo még sehol
. Nem biztos, hogy jól emlékszem, de az 1 megjelenése előtt 2 héttel adták ki a demot-, ami ugye tartalmazott multit is (legnagyobb volt
).
Most meg még semmi. Jönnek a videók meg minden, de őszinte leszek, hogy én lutrira nem fogok 7-8-9000 Ft-ot kifizetni, ezért jöhetne már valami "kézzel fogható cucc".Valaki, aki bennfentesebb nem tud róla, lesz-e egyáltalán demo
(PC demo-ra gondolok természetesen
) ?! -
válasz
Csapoati
üzenetére
Ja belekókányolnak ezt azt mert az intel támogatja, de az intel az életben nem tudott még egyszer se támogatni normálisan egy saját grafikai terméket és nem most fog ezen változtatni arra a nyakam rátenném. Meglepődnék ha nem lenne mindenféle anomália grafika terén mikor megjelenik a játék.
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ok
Webshop változat alatt általában a torrentet szokták emlegetni. Meg nem esett le, hogy dirt 3 a téma. -
Csapoati
nagyúr
válasz
djculture
üzenetére
A grafika azért nem ugyanaz, Abu is írt róla, meg szerintem látszik is - többek között nincs már meg szerencsére a sárgás szűrő. A dlc-k más más lapra tartoznak, nekem sem tetszik ez a pénzlehúzósdi. Viszont remélem ha a Steamen elérik a +2 dlc pakkot az előrendelők, akkor mi, gmg-sek is megkapjuk, mint a Grid 1-et is.

-
Sok jót nem várok tőle grafika ugyanaz, belső nézet kivágva, a játék agyonvagdalva ezer dlc-re. Elég vicces az is hogy amit néztem mindenhol más dlc-t adnak ajándékba az előrendelőknek.
-
polonic
félisten
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem nem kell reklámozni a játék lophatóságát.
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
2011 július volt a vásárlásom dátuma...
____________________________________________ -
Z()L3
tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Az annyira nem vészes akkor...

Nekem egyedül a Nissan GT-R fog hiányozni, kedvenc autóm
Annyi nekem meg elég, hogy a "retro" BMW meg Merci bent lesz, a mindíg is driftre favorizált Silvia + RX7 is, meg az örök kedvenc McLaren F1 is. Ennyi elég is hogy megvegyem, többi nem érdekel már
Ezeket az előrendelői dolgokat gyökérségnek tartom ... oké, kapjon extrát aki előrendeli, azzal nincs is semmi problémám. Azzal viszont már van, hogy ez az extra régiónként eltér, valahol meg nem is érhető el egyik sem...
-
Csapoati
nagyúr
800 MS pont, alias ~2500-3000 Ft. Sajnos csak a Marketplace-en lehetett megvenni MS pontokért (gyökér GfWL, már elnézést...).
Amúgy nekem tetszik a GTR pack, már csak a nappali Yas Marina miatt is. A McLaren is jó, Brands Hatch meg pláne. De ahol én rendeltem elő, ott csak a headstart pack jár. -
Z()L3
tag
Közben gyorsan ránéztem a játékra steamen, ott pont 3 van
Ha úgy vesszük 4...
1. : HeadStart pack : Mercedes-Benz SLR McLaren 722 GT + 15 % engedmény a RaceNeten az autók és fejlesztések árából (a játékbeli zsetonból enged el 15%-ot)
2.: MCLAREN RACING Pack : McLaren MP4-12C GT3 + 2 Brands Hatch GP útvonal
3.: IndyCar Pack : 2 Indianapolis Motor Speedway útvonal + Chevrolet Camaro SS és Corvette Z06 Centennial Edition + 2 festés
4. : GTR Racing Pack : Nissan GT-R SpecV + 5 Yas Marina útvonal
Hát igazából ezekből csak a Nissan GT-R ami hiányzik...IndyCar nem, Mclaren-t nem szeretem, Mercedes-t sem, az a 10% meg pffff

Meglátom...az első GRID-el még mai napig is szívesen nyomom, nagyon tetszett. Remélem itt is lesz demo

DIRT3-hoz meg F1 2012-höz adtak ki indulás után DLC-ket ? Mert ha nem, akkor remélem ehhez se nagyon fognak. Ezek meg head start DLC-k, ha jól rémlik DIRT3-hoz is voltak ilyenek.
-
Z()L3
tag
Sziasztok !
Tudni valamit arról hogy mennyire tervezik dlczni a játékot ? Meg mi az a day one akármicsoda amit előrendelők kapnak ?
Mondjuk láttam egy autólistát, ott valami GTR Racing Pack-ban volt benne pl. a Nissan R35 GT-R Spec V ... kezdek betelni ezekkel a dlc-s gyökérségekkel...
-
Ventur@
senior tag
Ma - ha jól tudom - 19:00-tól ismét [GRiD TV]
.Adás már megy, csak még nincs semmi. Egy S2000 van folyamatosan, de elvileg lesz adás
. -
Ventur@
senior tag
válasz
nemeth989
üzenetére
GRiD 1, DiRT 1-2-3-Showdown, F1 2010-2012 és az F1 All Stars (vagy mi a nyavaja volt annak a címe)= mindegyikből volt demo! Én speciel ebből gondolom, hogy ebből is lesz
. Ha nem lesz, akkor marad "az" a változat próbának, mert én lutrira nem csengetek ki x 1000 Ft-ot, az hétszentség.Egyébként is unalmas már, ami évek óta megy. Nulla demo, 200 ingame videó, 500 trailer, meg 4000 kutyafül, aztán kijön a játék, megveszi az ember és veri a fejét a falba, hogy ezért kiadott egy garast is. Igen, tudom hogy szinte mindegyik játékból van "az" a változat, de sok olyan játék van, amire azt mondja az ember, hogy ez azonnal kell, nem várok "arra" a változatra. Na a GRiD 2 is ilyen nálam. De ha nem lesz demo, akkor...

-
nemeth989
senior tag
Honnan gondoljátok, hogy lesz demo? Én nem találtam erre vonatkozó információt sehol sem. Nekem eléggé gyanús, nem nagyon szoktak mostanában már demokat kiadni. Amit meg is értek, mivel az utolsó demók is már 3-4gb között mozogtak, meg mindig a demok alapján törték fel a játékokat. Annak idején olvastam, hogy ez a kiadónak is plusz költség, hogy ezeket a demókat elkészítse. Ehelyett ráálltak már erre a mindent bemutatunk a játékról megjelenés előtti videókra.
-
Ventur@
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Egyet nem értek: Miért szikrázik az autó, mikor elkeni a száját egy-egy kanyarban. Egy ilyen verda, azért nem olyan mélyépítésű, hogy ennyire szikrázzon
.Már a mindíg lángoló kipuffogót megszoktam, de ez a "veretem a kanyarban és szikrázik az autó" ez kezd érdekes lenni.
Na mindegy. Jöjjön a demo, aztán majd meglátjuk mennyire lesz sürgősen megvevős
. -
kpal
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Én is bizakodok hogy a régi irányítása megmarad ,a grafika meg nem annyira izgat ,hangulata legyen

-
Csapoati
nagyúr
Kövezzetek meg, de nekem ez tetszik (mondjuk alapból nem a drift a kedvenc játékmódom). Az meg, hogy hány pontot látunk felvillanni, nem mindegy? Ahhoz igazítja a többiekét is.

-
ETOM
addikt
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A kamera része nagyon fos ez már látszott a korábbi videóknál is (driftes)

-
intercooler
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Szerintem be van kapcsolva minden létező segítség azért ennyire "gagyi"
Bár annyi biztos hogy az 1et meg nem közelíti semmikép. -
Bjørgersson
félisten
Na meg emlékeim szerint az első rész nem is fosta így a pontokat.

-
ledgeri
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem:
Meg ezen a vidin végre külsőből mennek, ahol feltűnt, hogy ez a kameramozdás sem a régi, ez túl rögzített, és a "beremegett a kép, és stabilizáljuk" hatást kelti, amit az a mostanában adott babás egészségműsor a reklámblokkokban az rtl-en.. -
albert8
veterán
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Áhh sajna nem.
egyből visszaáll az acura amikor vége a kanyarnak, szóval kaptunk egy szép konzolos irányitást, mint a most wantedben
Valahogy éreztem, hogy ez lesz. Mostmár csak a demo-n múlik, hogy mi lesz az én rendelésemmel...Ha viszont ez konzolos gameplay akkor még van remény.
Van am egy jó hsz a videónál: NO COCKPIT - NO MONEY

-
Bjørgersson
félisten
GRID 2 Uncovered - Okutama Drift
Ugye nem csak szerintem néz ki nagyon gagyinak?

-
Brian_GT
őstag
Ne fesd az ördögöt a falra... mert egyrészt jönnek a területisek és megbüntetnek
másrészt neked corei7 mozgatja a 7850et nekem egy core2quad a gtx460-at. Ha te azt mondod jujj menni fog-e. De itt 1-2 ember leírt jó dolgokat gépigény ügyben....olvass vissza, sztem nem lesz gond. Remélem 
-
albert8
veterán
-
ledgeri
nagyúr
All in one GRID 2 az eddigi yutube cuccok
-
ledgeri
nagyúr
Akkor már, ha ennyire a GPU-kat vesézzük: mikor jönnek a 8000-es AMD-k PC-be?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Ha a Grid 2 érdekel, akkor arra a Kepler elég gyenge. A 660 Ti nagyjából a gtx 580 szinten van, de jóval drágábban. A HD 7850 teljesítményét egy GTX 670 hozza ebben a játékban.
Ha Full HD-ben maxra akarsz pakolni mindent, de az AA esetében beéred 2x-szel, akkor a HD 7850 vagy a GTX 670 tudja megoldani a feladatot. Tudom ezek nincsenek egy árban, de a Grid 2 olyan rendert használ, ami nem igazán fekszik a tradicionális felépítésű GPU-knak. Gyakorlatilag GCN-es Radeonokra van rászabva.(#332) Jim74: Fullon 20 körül alatt leszel, valamit majd mindenképp állítani kell.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
580-at már ne vegyél. Sokat fogyaszt és ehhez képest már lassúnak is számít. 50 körül megy ez a kártya apróban, de ennyi pénzért újonnan kapsz gyorsabb (az új játékokban ráadásul jóval jobb támogatású) 2 GB-os HD 7850-et.
Ha speciel a Grid 2 érdekel, akkor a HD 7850 jó 10-15 fps-sel gyorsabb, mint a GTX 580. -
Abu85
HÁZIGAZDA
[link] - nagyjából ezek az effektek lesznek benne, csak más köntösben.
Az Advanced Lighting erősen észrevehető. Jóval szebbek a fényhatások. A HDAO is észrevehető, de talán annyira nem. A bilaterális szűrő, ami soft AO néven lesz benne igazából nem hiszem, hogy reálisan látható változást okoz, mármint a vezetés hevében ugye. A GI az bizonyos helyeken tényleg látványos, hiszen lokális illuminációval nincs fényvisszaverődés. A magas minőségű árnyékok erősen látszanak, de ezek annyira nem számításigényesek. -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem. Ez forward render motor. Itt az MSAA alig számít a sebességben. 2xMSAA jobb minőségben, mint az FXAA és 2-3 fps-be ha kerül.
Az FXAA/MLAA akkor éri meg, ha deferred render a motor és jóval több erőforrást emészt fel a deferred MSAA aktiválása. -
Rexcor
őstag
Sziasztok!
GTX 680-al nagyon játszhatatlan lenne majd a játék max-on?
-
Csapoati
nagyúr
26 percnyi Single Player Gameplay a Gamespoton. A versenyző csávó szegény nagyon bátortalan, de sok hasznosat mondanak közben, meg jó nézni, na.

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Brian_GT
üzenetére
Van bétaverziója a játéknak ... és arról vannak eredmények.
Az effektek zöme az, ami a DiRT Showdownban volt. [link] A soft AO az gyakorlatilag a Bioshock Infiniteben látható bilaterális szűrő játékbeli elnevezése. Jobb minőségű HDAO és ennyi.
A füsteffekt az automatikusan aktív, ha a particles maxon van.A négymagos procikon már jól megy.
-
Brian_GT
őstag
Huh ez nagyon jó hír..köszönöm szépen. Nem tudom honnan az infóid ilyen részletesen de nem is érdekel
Bár elárulhatod 
Szeretnék egy jó 40fps-t stabilan azért, de mivel azt írtad maxon full hd-ben futna...nekem viszont a monitorom csak 1280x1024et bír a 19"od mivolta miatt...így szerintem számíthatok akkor fullon a 40-50re kb. És talán még azt a 2-3 effektet amit írtál is betudom majd kapcsolni. Amúgy a 2-3. mi?? Első vágom de a GI és AO? Soft Ao lenne ez a javított füsteffekt amit reklámoztak...élethűbb stb.??Annyit még...amit írtál erőt gtx460ra...hogy ennyit tud majd vele a játék...ez szerinted valós lesz az én cpummal?? ár nem izgat, mert han em full az sem érdekel..erős középpel már megbékélek...az meg akkor tuti meglesz. Juhéé

-
ETOM
addikt
Processzor igénye milyen?
Nem mintha félnék FX-n jól futnak a codis játékok azért. (FX8120 4ghz) -
ETOM
addikt
És jobban megy windows 8-n beépítettek valamit ami csak ott érhető el és hoz valamit FPS-ben?
-
Brian_GT
őstag
válasz
daneeeeee
üzenetére
Én találtam egy ilyet...lehet meglesem!!!
<<< Grid 2 Live Stream>>>
Megnéznéd a játékot? Akkor magyar idő szerint ma este 19:00 kor GRID 2 élő közvetítés az alábbi csatornán: WWW.TWITCH.TV/GRIDGAME
Érdemes megnéznetek!
Május végén érkezik az idei év legizgalmasabbnak ígérkező autóversenyzős játéka, a GRID 2. A Codemasters veterán fejlesztői több évtizede csak és kizárólag az autós játékok fejlesztésével foglalkoznak, így igen komoly tapasztalattal álltak nekik az Xbox 360 és a PlayStation 3 képességeit maximálisan kiaknázó játék elkészítésének.Daneee: Én nem félek tőle, hogy rossz lesz a grafja...én attól félek az én gépemen mit fog menni... erős közepessel kibékülök már.... szerintetek??
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Viszont ennek a nem lesz demo hírnek nem örülök
. Akkor várok pár hónapot, addigra úgy is lesz majd itt jó pár hsz 31-e után, hogy milyen lett a játék.
. Nem biztos, hogy jól emlékszem, de az 1 megjelenése előtt 2 héttel adták ki a demot-, ami ugye tartalmazott multit is (legnagyobb volt
) de nem voltam biztos benne
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

egyből visszaáll az acura amikor vége a kanyarnak, szóval kaptunk egy szép konzolos irányitást, mint a most wantedben