Hirdetés
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Magisk
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv mindenkinek !

Régi GRiD-esként megvettem én is a második részt ( az első részével nagyon sokat mentem ) !

saját véleményem ! de sztem jó lett ez a rész is !
A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
Viszont hiányolom belőle az első részben nagyon jól megcsinált törési modelt
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
belső kamera hiányát is sajnálom
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Mert a Steam mappán belül tárolódnak a játékok fájljai. Amúgy nem értem én ezt a steam-ellenességet, nem is látni játék közben, csak az induláskor (kivéve az achievementeket). A gépen amúgy semmit sem fog.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Brian_GT
üzenetére
ma hétfőn végre ismét rákattinthatok steamen az indítására.
Király!
Még 1* sem nyomtam a "Steam"-en belül az indításra,
+
A Steam nincs is beállítva automata indulásra (mert minek is)!
GRID 2 ikon és úgyis elindítja a Steam-et előbb utána csak a game-t! Minek foglaljon bármit is tök feleslegesen, amíg nem kell?

Karrier módhoz úgysem kell, de ez amilyen erőszakos (mert ugye ha akarod, ha nem előbb indul mint a game) így is, úgy is megy, ha kell, ha nem!

Apropó! Próbáltam megkeresni a GRID 2 mappáját a gépen, de abszolút 0, semmi nincs a gépen GRID2 néven! Ellenben a Steam mappája 10, 1 GB!

-
Brian_GT
őstag
Ma már kezd emberi formám lenni ( lekopogjam... ) így lehet hogy péntek óta amikor is megvettem a játékot és mentem másfél órát vele, ma hétfőn végre ismét rákattinthatok steamen az indítására. Juhéé

aki elküldte nekem a steames nevét, az már elvileg a csoportban van így mindenki lát mindenkit, ha utolsó 2 felvett tag is visszaigazolja akkor már 10főt számlál a csoport. remélem holnap-holnap utánra totál helyrejövök és akkor mehet a gurulás. persze ha a gárda úgy dönt akar menni akkor beírjátok és kihírezem hogy lássa mindenki... de ha megvagytok még nélküle akkor szerintem 1-2 nap és én is szalonképes leszek
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Ez a normális, ha kanyarodsz, vagy gázt adsz, de nem a kettőt egyszerre!
Így van, de nem ebben, hanem 1 szimulátorban igen! másik! A valóságban kanyarodás közben nem tudsz gázt adni???
Na 11111111! Ez így se nem reális közeli, se nem, áhh 11111111, hagyjuk! 
Ezért nem játszok szimulátoros játékokkal!
De ezek után, ha már 1* "ez a normális", úgy látom olyan 11111111 lenne, azokat is tolni! 
(#1093) Rolly Dy07 válasza Syrius XIX (#1090):
Nem is tudom, tegnap talán az #1004. HSZ volt az utolsó, amit olvastam? Most értem haza, most olvastam el az 1 napi termést! Nem tudok mást kitalálni! nem érek rá, de mivel szeretnék játszani vele, érdekel, ki mit ír róla!
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Te aztán ráérsz irkálni!

-
Ez a simplycdkeys.com oldal megőrjít. Tegnap du. 6-kor vettem egy steames gridet az oldalon. Gmail-es címen, visszaigazoló link is megjött, de még mindig in progress és in despatch a státusz. A despatch státuszt nem értem, nem tudom mit akarnak kipostázni egy kódon. Levelekre sem válaszolnak, csak abban bízok, hogy itt többek is megkapták rendesen. Állapota a kódoknak is stock szóval van...
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Innen üzenem a "légpárnás" kollégának, h: tudod mit inkább légpárnás legyen, mint csúszkálós! Így 1 kicsit sok a drift!!!
Totál autófüggő, az Audi RS5-öt vagy a Nissan Skyline R-t még direkt is alig tudom driftre bírni. De ha megcsúsztatom, kis ellenkormányzás és simán megy előre. Az rFactoros példánál maradva: ez a normális, ha kanyarodsz vagy gázt adsz, de nem a kettőt egyszerre, mert abból pörgés lesz legtöbbször. Viszont tényleg autófüggő, majd nézd meg a Honda S2000-et.

-
Syrius XIX
addikt
Köszi mindenkinek, igen az volt, csak nem gondoltam volna!

Amikor a 3 Sponsor-t beraktam ás "A"-t nyomtam a konton, h betegye, úgy gondoltam az egyenértékü a "Done"-ra nyomással! Ezek szerint nem! Ez eszembe se jutott volna!
Am. ami utána jön Nissan-os verseny, az már sima ügy a Mustang-os irányításhoz képest! Eddig az volt a lehangoló, ha minden verda ilyen "jól" irányítható, mint a Mustang, akkor felejtős, de nem, szerencsére!

(#1008) --Lorant-- válasza dzsavermadar (#994) üzenetére:
Ajjaj!
Pffffffffffffffffff!
Nem vagyok templombajárós hívő, de azt kell mondjam sajnos: Úristen, eddig nem tudtam mi hiányzik a boldogsághoz!
Az 1-et is szét cheat-elted állítólag "billentyűzettel", remélem itt nem fog menni, mert utálom a Steam-et, de bízok bennük, csalás szempontjából (hátha) tudnak valamit villantani! 
BSTeam-et azóta sem tudom feledni!

(#1009) Viper26:
Eredeti a game? Nekem elmenti!!!
(#1014) Rototti válasza athomi (#1010) üzenetére:
Engem az autók kanyarbeli viselkedése az rFactor-ra emlékeztet, mert ott ugyanez volt, mint itt: Kanyarodáskor vagy kanyarodtál, cvagy gázt adtál, mert a 2 1*-re 1szerűen képtelenség volt! Itt most annyi a különbség, h azt nem értem miért csinálja: Kiválasztok 1 ívet, nem mozditom a kormányzást semerre és kb. 2-3 mp. után befordul, mint mint az állat és onnantól képtelenség +fogni!
Ezt azért valahogy viccesnek találom, h vagy kanyarodok, vagy gázt adok! Nonszensz! Min. 10 évet mentek visszafelé!!!(#1016) athomi válasza Rototti (#1014) üzenetére:
Itt írta valaki, h: "nem tetszik (az 1-ben), h az autók úgy mennek, mintha légpárnásak lennének!"
Te most azt írod: Most ilyen csúszkálósak lettek a kocsik ez van...
Innen üzenem a "légpárnás" kollégának, h: tudod mit inkább légpárnás legyen, mint csúszkálós!
Így 1 kicsit sok a drift!!! 
(#1019) athomi válasza marinea2 (#1018) üzenetére:
Az a szerencsém, h itt olvastam a jelenségről és így +vagyok nyugodva, h nem a kártyám szar! Én arra gondoltam, azért van, mert nem DX11-es a VGA-m! Annál is jelentkezik ez, akinek már 11-es?
GRID 1-ben nálam soha nem jelentkezett!(#1036) jozsi252 válasza fogirobi (#1034) üzenetére:
Nem tudom (még) ezért csak kérdezem: Miért itt nincs lehetőség "Privát szeró"-ra úgy mint az 1-ben?
Az online menűjébe még bele sem néztem, mert =re örülök, ha a pályán végig tudok menni, nemhogy másokat bosszantsak! 
(#1039) fanfany65 válasza fogirobi (#1034) üzenetére:
Na majd jól +nézem ma az online lehetőségeket és +látjuk, h mi a stájsz!
Jelszavasat ha lehet csinálni, akkor ide ugyanúgy ki fogom írni, mint ahogy az 1-ben is +szoktátok!
Szerintem vagyunk 1 páran a régi csapatból (is), akik nem igénylik az Online idióták baromságait (Ranked ide, vagy oda)!
(#1051) Barthezz2:
Automatikus frissítés, Skype, torrent, X-Fire, stb., stb.... még sorol6nám, ilyesmik game közbe be vannak kapcsolva? Én ezeket le szoktam előtte nyomni és így nem is tud (még ha akar) bezavarni semmi!

Nesze nektek 1-be válasz, csak azért, h ne sírjatok!

-
boogie84
veterán
Ezzel a Nismo GT-R-el többet vagyok két keréken mint négyen.
Érdekes h hogy képes egy csúsztatás közben két kerékre állni. 
-
Lacccca87
addikt
Van valahol képes összehasonlítás az élsímítási módokról?
Keresgéltem de nem nagyon találtam. -
Redneck
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Bár nekem egyszer több napos szívás volt vele azzal semmi gond nincsen, csak hogy tudd... Akkor is az volt a baj hogy hónapokat hagytam ki, és kimaradt egy nyelvi csomag amit nem másoltam be. Angolosítani kb 3 percet vesz el az életedből, de ha már csináltad, 1-et.
Ez rohadtul nem ugyanaz. A Steam egy stabil rendszer, ellenőrzi a fájlokat, így törekszik egyenlőbb feltételekre multiban. Egy ilyen nem hivatalos módosítás, jó eséllyel nem tetszik a rendszernek
Ha már hivatalos, a fejlesztők által a cégnek jelentett módról van szó akkor valószínű engedélyezik. Feltéve hogy előnyöd nem származik belőle. -
Ventur@
senior tag
Üdv gridderek
!Megkérhetnék valakit, hogy a multiról dobjon már fel valahova egy videót
?
Teljesen az elejétől kérnék egyet, tehát onnan, hogy belép a játékba és stb stb stb. Mindegy milyen mód meg ilyenek, csak szeretném látni, hogy milyen a multi része
.Tudom vannak fent multis videók, de mindegyik onnantól, hogy már bent van az adott versenyben a játékos. Na nekem pont nem ez kell, hanem az elejétől érdekelne
.Demo híjján - és pénz hiányában - lehet ráfanyalodok próbaképpen "arra" a változatra, mert az ősgridderek véleményét olvasva a játékról, kicsit lelombozott a dolog és csak úgy meg nem akarok kidobni x 1000 forintot, hogy nem láttam a játékot
(DiRT 3-al is megjártam. Kiadtam érte majd 9.000 Ft-ot, de kicsit megbántam, mert unalmas volt számomra). -
Redneck
nagyúr
A semminél ez azért nem jobb. Totál elkúrja a kontraszt és színegyensúlyt ez a világosítás, arról nem is beszélve hogy ennél a BMW-s cockpitnél az NFS 4 is bőven jobban nézett ki tizenéve. Inkább várok hátha a fejlesztők tesznek valamit. Ha nem akkor ez van. Thats sucks!
-
Enton
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Csak!
Eddig két verda van megcsinálva mindegyikkel pöcsölni kell olyan 15-20 percet, hogy belődd jó helyre a kamerát. Mihelyst megvan minden verda, meg megcsináltam hozzá a módosításokat úgyis megosztom mindenkivel.
De ha valakinek kell küldjön privátot és átküldöm neki mail-ben(audi tt, bmw e30 van eddig).
Meg csak a kabrióknál mutat ilyen "szépen".
Kabinos verdáknál nagyon elsötétedik a kép, akkor kell a világosítani a játékon 1.2-1.6 brightness-re.
Nameg csak a gagyi felbontású/texturájú belső nézet van csak, sajnos a másolgatós módi nem működik mint a dirt showdown-ban, pedig az lenne az igazi.
De a semminél sokkal jobb ez is.Itt a bmw-s:
Igen az ott egy Evo X a Dirt 3-ból.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Lacccca87
addikt
Sziasztok!
Valaki említette korábban a tunningot, ezt hol találom a játékba ha egyátalán van benne?
Üdv
-
polonic
félisten
Mediumon szinten a WSR 4 szezonban egy Merci SL 65 autó challange van. Azt ti meg tudjátok csinálni?
Egyszerűen nem megy, mindig lemaradok, de csak éppen hogy. -
Bjørgersson
félisten
A custom liveryket ki tudom valahogy törölni?
-
Sonja
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
hmmm.... hát érdekes. mindenesetre támogatom őt ez ügyben ....

de jó látni, hogy másnak sem jött át ez a driftelős megoldása a CM-nek

-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
"I would like to start a mod to improve this game, grid1 quality and had a very interesting style, but this second installment is out of place, completely artificially, arcade rail drift ..
I would like to start a project to create something like a simulator, or semi-sim, the egoengine has great potential if you play the right keys actually ..."
-
- = Zk = -
félisten
válasz
scampolo84
üzenetére
nocsak, nocsak....
szerk
vmi xml fájl módosítás, lefogadom. a G1-gyel is effélék kezdődtek anno. motorhangtól kezdve minden
-
scampolo84
aktív tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Ha jól értelmezem modder barátunk törekvése a kanyarokban fellépő "driftelve kanyarodás" csökkentése volna/lesz.
-
Csapoati
nagyúr
Most értem Dubai-ba... na hát ettől a naplementés belvárostól letettem a sapkámat, szerintem semelyik autós játékban nem láttam még ilyen szépet. Minden elismerésem a fejlesztőké, hogy ezt hozták ki belőle. Csak azt sajnálom, hogy a Dubai Autodrome épített pálya nincs benne (a Real Racing 3-ba most tették bele egy update-tel).
-
scampolo84
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
Nálam valami rendszer csúszott a hibába

-
intercooler
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
nekem azonnal jött a kulcs
-
válasz
Redneck
üzenetére
Játék előtt frissítettem 13.6-ra. Most várom a simplycdkey-es változatot, lehet a virágbolti verzió ilyen... Remélem.... tetszik, szóval meg is vettem, csak remélem ez a hiba elmúlik, de sajna a cd kulcsot még nem kaptam meg, majdnem egy órája fizettem ki, gmail, remélem még ma megkapom.
-
Az mitől lehet, hogy menet közben random módon fogja magát, és átvált ablakos módba? Alt+Enter kombóra visszaáll, de azért hogy futam közben csak pikk kilép teljes képernyős módból(és ez ugye nem egy pillanat alatt megy végbe), az elég zavaró..
Még csak 1 órát toltam, de nekem eddig bejön(az előző bibit leszámítva). DFGT-vel tolom, elég jól lehet vele terelgetni a kocsikat. A menü egy kicsit viszont kusza. Az egyben sokkal jobban átlátható volt, itt meg be kell lépnem mindenhova, ha látni akarom megvan-e már a futam, stb..
-
MoRT2195
tag
Valaki nem tudja, hogy multiban azok a színes felkiáltójelek mit jelentenek?
-
mcs
veterán
Mivel én arcade fan vagyok, így a játék nagyon bejön. Dinamikus, pörgős, és hangulatosabb számomra az első részhez képest. Bár jóval gépigényesebb az első részhez és a Dirtökhöz képest, így is be tudtam állítani tökéletesen a konfigomra (AMD Athlon II X3 450, GeForce 9600GT). 1366x768ban csak az advenced fogot kellett kikapcsolnom, és pár dolgot mediumra visszaállítanom, hogy meglegyen az átlag 45 fps, és ne is essen le 30 alá, pluszba ráeresztettem a 4x élsímítás és 16x anizo kombót.

-
Sziasztok!
Eddig bejön a játék, nagyon szép stb, hangok is tetszenek, az irányítás nem zavar, bár még g27-en nem próbáltam ki, igaz sok reményt nem fűzök hozzá.
A problémám az lenne, hogy a lenti konfiggal nagyon durván be-be szaggat. A beépített teszt szerint minimum 80 FPS max 160 full Hd-ban maxon, de játék közben olyan, mintha energiatakarékosba váltana időnként. Leeseik nagyon az FPS aztán minden rendben, majd megint és a pálya részletességétől függetlenül. A menüben a szponzorok kiválasztásakor is ugyanez, illetve több helyen a menüben.
Nem tudom mi lehet ez, a gépem sem gyenge, de ez azért nem normális szerintem.
Előre is köszi.
Egy kép a gép kihasználtságáról.
-
MoRT2195
tag
Akinek eredeti az vegyen fel barátnak steamen: Ricsi2195 a felhasználónevem, a profilnevem pedig [HuN].MoRT. (csak eredeti játékkal rendelkezőket igazolok vissza)
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Az előbb volt, te.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Egyre jobban bejön a gém 3. szezonba vagyok hong kong, dubai pályák nagyon adják.

-
fanfany65
tag
-
raggg
senior tag
válasz
feka007
üzenetére
Én is meglepődtem, hogy még a ventik se pörögnek fel a VGA-mon
(7870) - egyébként nincs egy crysis-verő grafikája, de ettől függetlenül szép nagyon - engem a matricák felbontása zavar egy picit, de ennyi baj legyen.Amúgy nekem első blikkre tetszik nagyon, az emlékeimben az első is ilyesminek tűnt - azt viszont nem értem, hogy ezt a menüt/ UI-t hogy lehetett ennyire elb*szni (főleg az autóválasztásnál ahol -2 centiről nézed az autó orrát alapjáraton). Ja és végre néhány igazán szép autó! (E30, Mercedes 190 <3)
-
- = Zk = -
félisten
válasz
jozsi252
üzenetére
van ilyen. szerver függő.
de picit zavaró... főleg annak, aki e nélkül játszik.
megszokod, hogy az autót kerünli kell.. aztán cask kapkodsz, mert mégsem
qrva McLaren GTR... majdnem odabaactam a billnek, hoyg szétnyílt a friss varrat a kezemen...

cserébe falhozbactam a kontrollert...tudtam, hogy a Paganit kellett vna választani
-
fogirobi
senior tag
Mennyi sok büdös tróger van multiban... Sokan azt hiszik, hogy ez roncsderbi....
-
boogie84
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
2 jó kérés!
-
- = Zk = -
félisten
1. esős pálya van?!...
2. mikortól lesz LeMans? -
Redneck
nagyúr
Már Dirt 2-ben is volt ilyen, de szerintem a Gridben is bár ott lehet csak a flashback hatására replayben. Kamera képhiba az ütközés hatására

-
polonic
félisten
Legelőször a dirt 3-ban is azt hittem, amikor láttam, hogy vga halál közeledik.
Na de ugyanígy volt a batman aa-ban is egy ilyen jelenet. Na ott mégjobban betojtam.
-
feka007
veterán
Tegnap beszerváltam a játékot eBayen keresztül (olcsóbb is volt vmivel, mint itthon dobozosba, meg nem kellett mennem sehova legalább a házból
), szerintem elég jó lett. Kicsit túl árkádos mondjuk, de majd megszokom. Az meg végül is nem baj, hogy Steames, valahogy meg kellett oldaniuk, hogy ne tolja mindenki törttel (bár első résznél az azért nem volt szép lépés, hogy lekapcsolták a multit mindenkinek). Max grafikán tükörsimán fut nálam, pedig nincs egy Paks-ölő gépem 
-
JJános
addikt
Régi ismerősök, smisa, ZK, Syrius....és a többiek. Én is jövök!
-
athomi
veterán
válasz
Rototti
üzenetére
Nekem is jobban tetszett az első rész. Mocskos jól eltalált volt szerintem, mert nem egy kifejezetten arcade játék volt, de mégsem akart szimulátorrá változni, ami számomra unalmas. Most ilyen csúszkálósak lettek a kocsik ez van...
(#1015) marinea2: Az nem hiba, hanem egy ficsőr.
-
marinea2
addikt
Sziasztok!
Másnál is jelentkezett az a hiba amikor neki ütközik akárminek hogy vizszintes lila szaggatott csíkok mennek a képernyőn? Nem vészes, viszont kicsit zavaró.
-
Rototti
senior tag
Az 1 sem volt az, mégis normálisan lehetett vezetni. Az F1-ek sem voltak azok, mégsem driftelve kellett tolni.
Nem arról van szó, hogy könnyű, vagy nem, mert az sem mindegy, hogy hogyan dobod be a verdát a kanyarba, azt is pontosan kell megtenni, ha gyors akarsz lenni, a gond az, hogy én nem így szeretnék vezetni. Féktáv, kanyar, kigyorsítás, ennyi. Az a baj, hogy ez sokaknak uncsi és ezért változtatott szerintem a CM, csak azt nem értem, miért kellett ezt a kanyarmódot gyorsabbá tenni.
-
fanfany65
tag
válasz
Viper26
üzenetére
Nálam ez segitett.Controls-choose preset-direct input device-confirm.
Mezei gamepadom van beállitottam ahogy nekem kézre esett és nem felejtette el azota is müködik!smisa: Engem simán engedett tovább pedig ha jól emlékszem kevesebb fanom is volt mint neked,de ebben nem vagyok 100% biztos!!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Miert nem probalod akkor billentyuzettel? Nekem azzal tokeletesen iranyithato.
-
- = Zk = -
félisten
válasz
Viper26
üzenetére
az a baj, ha nem az offical gamepadokat/kormányokat használod akkor ő azt érzékeli, hogy billel ljátszol, cask épp azt te gamepaddal irányítod. parsztosan így tudnám megfogalmazni....
én gamepaddal irányítom. halál. nekem legalábbis.
sajnos itt is erőltetik a driftelgetést. nagyon nem ezt vártam a CM-től...
-
Viper26
nagyúr
Kontroller beállításokat nem jegyzi meg nálam, minden indítás után újra kell konfigolni.

Kormánnyal inkább nem is próbálkozom ilyen beállítási "lehetőségek" mellett.Egyébként miért kell minden autóval 160-170-es tempóban körbecsúszkálni a pályán??Egyszerűen rá van kényszerítve az ember, és ez nagyon nincs így jól szerintem.Értem én, hogy a 10 év körüli korosztály a célközönség, de ez akkor is túlzás.

-
--Lorant--
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Sziasztok!
Idővel ,ha minden jól megy jövök én is! De még előtte be kell szereznem a próba verziót
Olvastam itt jót is rosszat is a játékról,de mielőtt mélyen a zsebembe nyúlnék ki kell próbálni ,de gondolom megveszem ,ha minden klappol (nálam ami a fő tényező az a verdák hangja
,a többit meg csak remélni tudom,hogy nem rontották el
. (( 3 év F1 kicsit sok volt)) VÉGRE ITT A GRID2 
-
smisa
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Szerintem ugyan ott vagyunk elakadva

-
N_A_S
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Nyomj egy lefele nyilat ("DONE"), majd Enter

-
athomi
veterán
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ha elfogadja, akkor miért nem jutsz tovább? Csinálj már egy screenshotot, mert ezt nem hiszem el!
Tuti hogy nem a DONE-ra nyomsz, azért kerülsz vissza a sok kiválasztható szponzor közé.. -
Syrius XIX
addikt
Fussunk neki még 1*, mert szerintem valahol elcsúsztunk!
Az első verseny ez, amiről beszélek, amit felajánl az LCD képernyőről!
Lenyomtam, első lettem. 2 autó közül kellett választani, megvolt!
Utána jött a sponzoros képernyő, 3-at tudok (tudtam betenni), de ha csak 1-et tettem be, akkor is ugyanaz volt a helyzet, mint amit majd lejjebb írok, ez is +volt.Na és onnantól nem hajlandó menni semerre. törölni, vagy random telerakni tudom a Sponzor-os részt és annyi! Nincs se tovább gomb, se vissza, semmi, semmi, semmi!
Ezt végigpróbáltam kb. 3-4*, utána +untam aztán off, kiléptem! Mégis meddig nézegessem a képernyőt???

Ezért kérdeztem, h na ilyenkor mi van, hogyan tovább???
Amúgy fogalmam sincs milyen "Versenyeknél tudsz jobbra menni mindegyikbe van vagy 3 verseny."-ről beszélsz, semmi ilyesmit nem láttam, vagy találtam sehol!

(#1000) athomi válasza Syrius XIX (#998) üzenetére: Azt ugyanúgy elfogadja, mintha a kontrolleren "A"-t nyomok! De azé thx!

Na 11111111, mára úgyis elegem van (lett) ebből a fos-ból, megyek inkább versenyezni 1 kicsit!

-
smisa
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Szponzorok mindenütt pipa de a fanokat nem tudom növelni mert már sehol se add
illetve azt hol kell megnézni mennyi kell ? -
- = Zk = -
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Viszlát!

(#1001) smisa
nézd meg, mennyi FAN kell a továbblépéshez. vagy nyomj a CAREER menüben F1-et, hogy a szponzorkötelességridnek is eleget tégy... -
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Okos Otthon / Smart Home
- Vírusirtó topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óra topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

A Grafika a hangok a pályák nagyon jók ! 1-2 pálya például Japán és Hong-Kong kifejezetten tetszenek !
kellő kihívást jelent a gép még közepes nehézségi szinten is ! és sok kis grafikai részlet van ami tetszik a játékban !
itt úgy veszem észre hogy kevésbe érzékenyek az autók az erősebb ütközésekre ( jó-jó tudom hogy darabokra hullik ) de nincs olyan mint az első részében hogy sérül külön az összes kerék például és STB ...
összességében saját véleményem de egy kellemes árkád autóverseny és igen szórakoztató és ráadásul még szép is ! megérte az árát ! Online versenyre még nem merek menni !

Érdekes h hogy képes egy csúsztatás közben két kerékre állni.
?
(DiRT 3-al is megjártam. Kiadtam érte majd 9.000 Ft-ot, de kicsit megbántam, mert unalmas volt számomra).
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)