Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Yettel topik
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
FoxiestFox
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
300 valahány órával, mi?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nekem CS:Source-ban van annyi, és két éve játszadozom vele kb
-
FoxiestFox
félisten
Köszik.
Ti mivel játszotok amúgy? Bill, kontroller, kormány?
Nekem egy szétesőfélben lévő Logi Dual Actionom van, pár napja tanulom vele a kontrolleres irányítást, autós játékkal eddig nem játszottam sem sokat, sem mások ellen, úgyhogy időim is így tekintsétek majd
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Grat és hogy?

Privibe ha leírnád a lépéseket, azért a very big THX!

-
Syrius XIX
addikt
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Üdv GRID 2 Topic lakó!

Az én idő(-i)m ahhoz nem elég jó(-k), h mérce legyen, de ha gondolod a Steam nevem ott van az aláírásomban!

Szép napot!

-
FoxiestFox
félisten
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Köszönöm, ez vagyok én.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
FoxiestFox
üzenetére
Szerintem bárkit felvehetsz barátnak (engem is, szívesen látlak
),
de a Steam neved is mondd el, főleg, ha nem ugyanaz, mint itt.
( az enyém ugyanaz)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Kérem segítsen valaki!

Nem tudom értelmezni ezt a feladatot:
"Keep Your Friends Close...
… and your enemies even closer. You beat a Rival on track". -
Revenge
tag
Részemről Steamen: Revenge®
-
FoxiestFox
félisten
Üdv,
Ma megvettem én is a játékot, s felvennék pár embert Steamen, akiknek szintén megvan, hogy legyen élő emberhez mérhető időm is..
Privátban jelezze, aki úgy gondolja, kösz.
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az még odébb van, majd dolgozom az ügyön.

-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Jó lenne már privát szeróra járni. Elegem van már, hogy olyan autókat ad, hogy kész vagyok. Drift van, nem adja a mclaren mercit, de versenybe adja, pedig csak driftelni lehet vele. Ma végre egyszer a sok német között 12-ből a 6. lettem. Csak néztem. Van pár autó amivel már tudok menni. A löködést megszoktam.
Szóval privát szeró napi szinten? -
G4M3roG1rL
újonc
Itt a legujabb kis kedvencem, Mini Wantednek szoktam szolitani, mert kis noies
[Mini Wanted]
-
Syrius XIX
addikt
Akkor bocs, tényleg a videóra értelmeztem (talán ha kicsit jobban kibontod, akkor nem értettem volna félre)!

Általában pedig igyXM nem neki menni a másiknak, remélem az azért látszik is (kivétel, aki +érdemli)!

Ezért szokott lenni az, h tolom, tolom, aztán ha +untam a "gyökereket", akkor készítek privát szobát, ahol azért általában már nyugisabban lehet menni!

A HardCore az általad Mlített (Azért kell a full törés és a 0 flashback, hogy leszokjanak az emberek arról, hogy majd a falról visszapattannak a kanyarban.) előnyök reményében jött létre, de nem jött össze, a "gyökerek ugyanúgy jelen vannak és ugyanolyan "gyökerek"!

Privát szerón + azt lehet beállítani, amit akar a többség (kivéve a Coll: OFF, mert arra + én vagyok nagyon nehezen rávehető, vagy esetleg csak kivételes esetben 1-1 menetre)!

-
x63
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Már megint nem értelmezted az általad olvasottakat...

Nem azt mondtam, hogy a videó lóf@sz, hanem a verseny.
Azért kell a full törés és a 0 flashback, hogy leszokjanak az emberek arról, hogy majd a falról visszapattannak a kanyarban.
Ha ez nem lesz ez a játék Grid 1 lesz.
-
Revenge
tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Az 1 mostani kiadásban? Hmm nem lenne miről beszélni. Nem létezne ez a fórum sem kb.

De jó ez így is. Most voltam olyan szerveren ahol akkora káosz volt, mindenki válogatott gyökér volt, ami nekem azért volt jó, mert 1. 2. helyen végeztem, pedig csak vezettem és kész
De már nem bírtam idegileg az idióták kerülgetését... Később este lehet hogy leszek, addig is jó gurulgatást : ) -
Syrius XIX
addikt
válasz
Revenge
üzenetére
... azt most meg lehet nézni, milyen sokan rá vannak kattanva.
Persze mert (ebből a nem ragozom, úgyis tudja mindenki mit gondolok erről a....., na 11111111) nézd + most az 1-et, mennyien vannak. Ennek szebb a grafikája, aláírom, de lehet, hogy ez újabb 5 évvel, talán azért?! Kíváncsi lennék, milyen lenne az 1, ha újraírnák és +kapná ugyanezt a kidolgozást, grafikus motort, stb..., mint a 2, akkor mi szólna a 2 mellett?!
Többen lennének, akkor ott is többen lennénk (gondolom én)!

-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én GRID-ben ATiNemRadeon néven néha találkoztam veletek, de régen volt már. Ja, megvettem eredetiben és nem működött, Razor féle viszont simán ment multiban (GRID1-ről beszélek) : ) Imádtam a GRIDet jajj és ez a 2. rész is nagyon pipec. Hogy szidta pedig mindenki hogy fujj de arcade--os... azt most meg lehet nézni, milyen sokan rá vannak kattanva. Nekem is ha időm engedi, fenn vagyok : )
-
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok!!
Megvettem a Steam-en most akcióban a játékot, annak idején rengeteget toltam online az első részt, amíg volt hivatalos szerver. Még PH-s bajnokságban is voltam, FP-TEAM, azok voltak a szép idők. Látom vannak még itt ismerős nevek, habár lehet rám már nem emlékeztek
.Ha lehet jelöljetek be barátnak, a játékban nemethiHUN vagyok, a steamem meg nemeth989

-
x63
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ha full törés és semmi flashback, akkor igen.

# Ceru nem tudom mit írtál ide, de írd meg privátban...

-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
cyberkind
félisten
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ismét azt látom hogy sok értelme van a multinak.

-
x63
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ez nem autóverseny, ez egy nagy lóf@asz....

-
Rick92
csendes tag
válasz
intercooler
üzenetére
Szép volt, ha jól látom lehagytál

-
intercooler
őstag

Tőlem pedig egy: Hol Kong? Power lap

-
Rick92
csendes tag
Ma mentem pár kört a Global Challange-ben, íme egy videó az overtakeről Indianapolisból. Nem figyeltem és csak 480p-ben rögzített, a következő már jobb lesz!
-
Zorc
tag
I have sent a friend request for Dzsavermadár.
Ezt írja nekem. -
Zorc
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Elvileg felvettelek barátnak.
-
Revenge
tag
Nagyon jól fog futni, sok dolgot le kell venni low-ra vagy mediumra, post process ugye ami a procit terheli az is állítható külön, meg a skidmarks asszem részecskéket jelent, meg az árnyékolásokat lehet kapcsolni 3 fázisban, nekem is sok minden le van véve a merev 60fps érdekében, mint pl az advanced lightning meg ilyen amúgy felesleges funkciók.... amiket nem feltétlen látsz, de teljesítményben sokat levesz.
-
Zorc
tag
Ok szóval T3-ra Caterhamat. Hanyas szinttől érhető el?
-
Zorc
tag
Sziasztok,
LVL6, megvettem a golfot elég stabil 4 kerekes.
Király az online, viszont ami nem tetszik, hogy van sok olyan ember akik direkt azért játszanak, hogy kiüssenek. Nemrég írtam, hogy mindíg utolsó vagyok. Mostmár kezdem érezni a kocsikat és így már egy 12 fős mezőnyből a 9-10. helyen végzek. tudom nem nagy szám de lesz ez jobb is. Mondom ami zavar, hogy sokszor egy ilyen mezőnyben 7-8. helyen vagyok aztán belémrepül valaki és az utolsó helyen végzek.
T3 kategoriában milyen kocsit érdemes majd venni, ez a honda csuszkál mint állat.Üdv.
-
Revenge
tag
válasz
intercooler
üzenetére
köszönöm szépen a skyline beállításokat!!

Próba holnap. 
-
dzsavermadar
senior tag
Már két napja nem vettem kezembe a Gridet!

Ma már nem is fogom, mert elég fáradt vagyok, legfeljebb a Karrierben csinálok néhány felvételt.
Így viszont ne várjatok Krónikát, erről a két napról.

Holnap viszont újult erővel nekirugaszkodom!

-
intercooler
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ezt én is nézegettem már, 1 nagy ? az egész

-
dzsavermadar
senior tag
Ebben segítsen valaki! Már annyi mindent próbáltam, de nem megy.

Nem tudok Steamra videót feltenni!

Végigcsinálom a forgatókönyv szerint, ez a kép ki is jön, de a videolistámon egy sem látszik (üres marad)
A képen olvasható problémajavítást is nem egyszer megcsináltam.
Csak YouTube-os feltöltési lehetőséget ad, de azzal a leírtakat teszi.

Van esetleg más mód is a video feltöltésre?
-
Brian_GT
őstag
válasz
zolee5016
üzenetére
szerintem az a rezgés... azt kapcsold ki... pc-n nekem is az agyamra ment mire rájöttem dirt 3 alatt mi ez a szar...azt kiderül rendes ffb-vel tudok menni csak a gamepadok rezgése miatt olyan is van külön...és ezt auto a kormányra is kapcsolja...mint a reumás emberek olyan voltam tőle én is...kikapcsoltam és maradt a rendes ffb... szerintem nálad is ez van bekapcsolva felejtve..lesd meg
-
zolee5016
őstag
na valamit sikerült babrálni a kormival...vagy 10.-re nyertem valami 3 fordulós face-off-ot.....
viszont az ffb marha gáz...egyenesbe rángat mint az állat.....ha kikapcsolom,akkor meg nincs súlya sem a korminak......... -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Aki pancser és hülye, vagy gyökér, az minden kameranézetből az.

-
JJános
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Jujj ilyet én is gyártok!

-
JJános
addikt
Ma nagyon fos a netem. Ráérek egész nap. Vendég sincs. Felmegyek, erre épp véget ér. Jajj de jó. Erre kilép.

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Tetszik az ilyen jellegű videó.
-
zolee5016
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
és puttonyos

Megnézem így a beállításokat.....(g25-re kell)
Ez a kormány téma meg ...azért nekem valahogy csak az a természetes,ha egy autós játékkal,kormánnyal haladok egy pályán....marhára nem izgat ki nyer..az 1-be sem vagyok élmenő,(ott amire ráéreztem,talán a 878b,és az F3 )sőt..elég ha végigmegyek a pályán úgy,hogy nem játszom magam ellen demolition derby-t,és szépen lassan felérek a középmezőnybe.
Most talán az a bajom,kevés az időm,meg az AC,meg a Project,demo-n sokat játszottam,és ahhoz szoktam...
Ami még nagyon megy az az ETS2..de az külön világ,főleg,hogy szépen napról napra készül fejlődik a magyar map is...
Az 1-be is jól éreztem magam online..igaz mikor én mentem már nem sokan voltak a nagy öregek,de akik voltak rendesek,türelmesek voltak....ezért erőltetem most is,hogy mehessek......de ezzel a játékkal amit most produkálok....
Lehet nagyon rágörcsölök nem tudom....Most más időbeosztásom lesz ...több szabadidővel......rágyúrunk..... -
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Semmit nem állítok rajta... amit ő auto talál és beállít azt használom. Ezekkel nem jó babrálni, mert hiába élünk Magyarországon, külföldön kb nem is vagyunk a térképen. Ezt értsd úgy, hogy téged sem oda sorol hanem csatol valami másik régióba... oda állítja be a beállításokat és tökéletesen működik.
Reseteld le az egész beálíltásod.Syrius: Nem kötekedni akarok, de hatalmas epic fail amit írtál. Miért ne lehetne rendesen motorházról vagy lökhárítóról rendesen játszani? Érdekes én is és szerintem nem vagyok egyedül vele még faceoff-ban is ahol egymás ellen megyünk tudunk kocc nélkül menni fej-fej mellett. Olyan jó csaták szoktak lenni. Nem nézek se balra-se jobbra..max hátra..és érdekes nem gázolok át senkin. Hallom a kocsiját, meg sejtem ő hol lehet...most megint jövök a menőzéssel...rutin.... Az hogy ki megy neki kinek az nem nézethez kötött...
-
Syrius XIX
addikt
Naná, h jobb! Semmit nem látsz a környezetedből nyom6od, mint az ökör, átgázol6sz mindenkin és utána jöhet a "jaj bocsi, de nem is láttalak, h ott vagy.....", + hasonlók!

Amennyiben csak menni akarsz és semmi sem érdekel, akkor tökéletes! Baráti
ásra viszont (szerintem!!!) alkalmatlan!!! 
(#3393) puttonyos válasza Zorc (#3391) üzenetére: Ez viszont 1 very big redpoint for U! Díjazom a beismerést, szerintem ez nem kis dolog!

(#3393) puttonyos válasza Zorc (#3391) üzenetére: Min. 4-n ha vagyunk, már lehet privát szerót készíteni (szerintem)!

-
scampolo84
aktív tag
Megint nem látok egy árva szobát se, és a playlist se megy! Net driver újratéve gép 2* indítva újra és semmi.

-
intercooler
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Sajna grid2-ben elég gyenge alapból ezért húztam feljebb... Így érezni mi a helyzet 
Dirt2-be brutális mindent csontra húzva. Az nekem is kitépte a kezemből
Én nem állítgattam semmit steamben, magyar a régió és ennyi.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
intercooler
üzenetére
WOW!
Hát nekem ez a FFB beállítás a DFGT-vel tőből szabná le a karom!

Még valami!
Változtattatok a Steam automatikus letöltési régióján? Nekem van hogy Magyarországra állítva nem talál semmi szervert, ellenben Németország, vagy UK beállítása esetén azonnal látok egy csomó szobát.
Valamint a Steamen belűl a maximális pinggel érdemes variálni, vagy jó úgy ahogy van? -
intercooler
őstag
Üdvözlöm az újakat én is

Milyen kormánnyal játszotok? Én így használom G27-hez

A másik meg, akkor most melyik steam csoport is van? kettőről tudok
Jó lenne 1 helyen összegyűjteni ezt a közel 60 embert 
És a skyline tuning valaki kérdezte......
(L:/dl/upc/2013-12/28/275185_t673c5ebndrycsav_2013-12-28_00001.jpg)
(/L) -
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Megértelek persze...csak ez akkor sem egy Gran Turismo...szóval úgymond ami neked van vezetési tudásod, azt a játék sohasem fogja kérni tőled és vissza sem tudja neked adni reagálásban, innen a nehézkes tanulás neked is.
Én GT-ben letolom neked 1000LE-s RW kocsival a Nordschleife-t nagyobb nehézség nélkül, de egy Grid 2 kormánnyal velem is kifog, mert hiába a tudás ha nincs meg mögötte a játéktól a támogatás. csak egy totál egyszerű példa...900 fokos kormányzás...már egy olyan dolog amit nem tudok megszokni GT után.Predator: Üdv itt, persze gyere játszani velünk nyugodtan, viszont arra kérlek, hogy olvass vissza egy jó pár oldalt a topicban...túl fáradt vok most sokat írni és pont egy 4-5-6 oldallal ezelőtt kezdtük el ismét felvirágoztatni a közös gurulásokat...találsz friss tagokat is akiknek szintén írtunk vissza, onnan megtudod a menetet. Köszi és bocs, de tényleg most nem volt erőm kivesézni.
-
Predator2
addikt
Helló
Van Grid2 magyar csoport akik szoktak játszani? Mert ha lenne ilyen csatlakoznék.
xbox360 paddal vezérlem a kocsikat.Steamen: blaskogabor néven találtok meg

Üdv
-
-
Brian_GT
őstag
Inter is kormánnyal játszik, neki pl marha jól megy, nekem is van kormány de én azzal nem érzem úgy, mint gamepaddal.
Ez megint embere válogatja kinek mivel megy... én még mindig osztom azt, hogy ezt a gammát vagy billel vagy gamepaddal játszátok, de ha már lehet, gamepad, az adagolás miatti lehetőség végett.Kár szerintem erőltetni a kormányt, ha te is úgy érzed nem megy vele... nem leszel tőle kevesebb, csak magadat húzod fel vele és nem lesz sikerélményed... fogadd el ezt a játékot nem kormányra találták ki...van akinek fekszik az ok...de ne kínozd magadat fölöslegesen. Ezért meg letörölni és eldobni, mert kormánnyal nem megy... megy mással.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Billel arkade játék sokkal jobban irányítható szerintem is, könnyebb az ellenkormányzás.
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
zolee5016
üzenetére
Ne má !!!

Billel tök élvezetes, és elég könnyű is.

Mondjuk a pörgősebb verdáknál oda kell figyelni rendesen, de még az is belefér egy kis gyakorlással.
Több kocsit is próbálj meg, ne csak egyet!
Vannak amiket szinte elég csak nézni, és működik.
Billel épp csak noszogatni kell.
-
zolee5016
őstag
Van valakinek valami jó kormánybeállítása?...1 órát próbáltam billel...szánalom...ahogy megy ....1 órát állogattam a kormányt...még rosszabb....vagy nem fordul..vagy hirtelen de túlpörög...és még eddig a ferlédivel kisérleteztem csak......még van 2 napja aztán ha nem megy megint dobom a lecsóba....
-
Rick92
csendes tag
Sziasztok!
Néhány napja én is csatlakoztam a társasághoz, és most eljött az ideje, hogy mindenki gurulhasson velem.
R!ck [HUN] néven szoktam futni mostanág, Steam-en pedig a nightmarerick néven találtok meg.
Leginkább este 8 után találhattok meg, de lesz majd, amikor délután is tudok menni.
Balesetmentes versenyzést kívánok! A németekkel vigyázzatok

-
Zorc
tag
Sorry, akkor ezt lesz:
Flash78 -
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
+1. Én sem kaptam találatot rá.
-
dzsavermadar
senior tag
2013.12.25. Grat! =)))

(#3407) Zorc
A Golf mindenre jó, amolyan univerzális autó.
Nagyon stabil, jól gyorsul, jó a végsebessége is. Szinte minden versenyben használható.
A tuningnál figyelj, hogy csak addig tuningold, hogy ne lépjen szintet.
De lehet azt is bármelyiknél, és néha meg is éri, de ez csak néhány kocsinál érvényes, és egyéni megítélésű.
Nekem pl.egy sincs, de volt, amikor még nem volt lehetőségem nagyobb kategóriás autót venni, akkor feltuningoltam egy szintet, hogy ne vonjanak "bérleti díjat" a kölcsön autóért.
Ilyenkor persze a kisebb kategóriában nem tudod használni, mert onnan eltűnik.
De majd később rájössz, meg látod másoknál, hogy mit érdemes.
Ha nézed a Krónikát, meg a PH-ra felrakott képeket, láthatod, hogy rengeteg a Golf. Nem véletlen! -
Zorc
tag
T1-ben és T2-ben is van golf?
Nevem : Flash780427Golf mire jó drift vagy inkább grip?
Mit érdemes először upgradelnem ha nem tudom jól irányítani a kocsit?
(gondolom a handling-et) -
dzsavermadar
senior tag
-
Zorc
tag
Hopp, LVL 4!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- HDMI topic
- Sweet.tv - internetes TV
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Anime filmek és sorozatok
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Lehet nagyon rágörcsölök nem tudom....Most más időbeosztásom lesz ...több szabadidővel......rágyúrunk.....![[link] [link]](http://prohardver.hu/dl/upc/2013-12/28/275185_wjya8zy6n5kzayro_20131228_112845_masolata.jpg)