- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Láthatóan még itt a fórumon is vegyes a játék fogadtatása, és bár lehet valóban nem ér fel az első részhez szerintem nem is a 10 EUR kategória, no persze nem is első napos 10/10-es cím. Hibái vannak, ellenben hatalmas élmény (nekem) a játék, főleg multiban, pláne ha az ember nem fog ki egy agyatlan bandát. Tegnap én is játszottam a fiúkkal pár kört, de sajnos ki kellett lépnem mert a VGA venti szabályzásom kézin maradt, aztán 70 fokon fortyogott szegény kártya. Ezután felmentem még multiba idegen arcok közé, lenyomtunk két darab 5 versenyes menetet és hatalmas volt.... Nyilván vannak kompromisszumok, de ez van, ilyen az élet. És szerintem ide már a kormány alap. Hiába "árkádfos", egyszerűen így van meg a feeling, bill meg joy szerintem felejtős, de DFGT-vel álom veretni kilinccsel előre

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Gigabyte GA-E350N WIN8 (Rev. 1.0) használt alaplap integrált CPU-val
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Gamer PC I5 12400F, RTX3050 OC 8 GB, 16GB DDR4. 1 TB SSD
- LG 27MP60G 27" IPS FHD monitor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Wanbo X5 Pro (2025) projektor
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest