Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Erősebb lapkakészlettel frissült az Ulefone Armor 34 széria
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Láthatóan még itt a fórumon is vegyes a játék fogadtatása, és bár lehet valóban nem ér fel az első részhez szerintem nem is a 10 EUR kategória, no persze nem is első napos 10/10-es cím. Hibái vannak, ellenben hatalmas élmény (nekem) a játék, főleg multiban, pláne ha az ember nem fog ki egy agyatlan bandát. Tegnap én is játszottam a fiúkkal pár kört, de sajnos ki kellett lépnem mert a VGA venti szabályzásom kézin maradt, aztán 70 fokon fortyogott szegény kártya. Ezután felmentem még multiba idegen arcok közé, lenyomtunk két darab 5 versenyes menetet és hatalmas volt.... Nyilván vannak kompromisszumok, de ez van, ilyen az élet. És szerintem ide már a kormány alap. Hiába "árkádfos", egyszerűen így van meg a feeling, bill meg joy szerintem felejtős, de DFGT-vel álom veretni kilinccsel előre

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Razer Blade 15 Base (2021)
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3904
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest