Hirdetés
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Dreame X40 Ultra - épp csak kávét nem főz
- Google Pixel topik
- Szép órával jubilál a Huawei Watch
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Egyébként az újd dlc milyen? Azon kívül, hogy piszok drága...
-
-feco api-
csendes tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Itt meg egy Pick up

-
Brian_GT
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
írta, hogy LG DM2352D.... Cinema 3D Personal TV
-
Kroni1
veterán
Üdv!
kipróbáltam volna a játékban lévő natív 3D módot, de amint bekapcsolom a játék menüjében a stereoscopic renderinget elmegy a kép a monitoromon "érvénytelen formátum" üzenettel. (Win8, HD7850, LG DM2352D)
Nem találtam jobb topicot, gondoltam megkérdem itt. Van valakinek ötlete, illetve tapasztalata? Működik rendesen a Win8 alatt ebben a játékban a 3D mód?
-
Bishoop
tag
Meg tudná valaki mondani, hogy miért van az, hogy ha beállítom a kontrollert(strike2 típusú), játszom vele, majd a következő alkalommal amikor újra szeretnék játszani, újra kell kalibrálni, mert visszaállítja alapbeállításokra
ezen kívül néha játék közben automatikusan csinál egy visszatekerést. Tudtok valami megoldást ezekre a problémákra?
Ja és GRID 1 alatt soha nem volt vele probléma ! -
Brian_GT
őstag
válasz
Csapoati
üzenetére
Koccanás: Előre eltervezett vezetési menetrendtől való hirtelen eltérés következtében bekövetkező fizikai kontaktus 2 tárgy között, mely jellemzően egyik vagy másik, akár mindkét tárgy fizikai állapotában történő negatív behatással járó eredményhez vezethet. Fő jellemzői az anyagi kár, a felek etnikumi hovatartozása alapján figyelembe vett kisebb-nagyobb esetleg idősebb hovatartozóinak már-már isteni módon való ábrázolása a nyelvtannak megfelelő helyességi kötőszavakkal.
-
marec1122
senior tag
valaki találkozott olyan esettel hogy a keresztbe fénycsíkok érdekes színekben pixelenként jelennek meg? nem is igazán tudom körbeírni de úgy vettem észre hogy baleseteknél/koccanásoknál jön elő leginkább.
-
Csapoati
nagyúr
Te jó isten, 8 euro a DLC, ráadásul egy pálya + 2 új autó az egész. Gondolom Bathurst is ennyi lesz, nem semmi lehúzás...
-
-feco api-
csendes tag
Ez a vége,gyorsanmennt ,szerintem

-
Csapoati
nagyúr
Az új achievementekből látszik, hogy Spa és Bathurst pályák tuti jönnek dlc-ként, míg autóból a Pagani Zonda Revolucion és a Koenigsegg CCGT biztos.
-
Shefbachee
újonc
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Igen, tört verzió, gondoltam először kipróbálom mielőtt megveszem.
Én is erre gyanakodtam. Ha minden jól megy a hétvégén lesz egy win reinstall (az már eredeti
) és megpróbálom úgy.Azért köszönöm

-
Syrius XIX
addikt
válasz
intercooler
üzenetére
Pedig induláskor még az volt szegény!

Ráadásul nem önszántamból és nem én törtem össze! 5 perces kitartásból 4 : 30-at így kellett menjek vele
(#2960) Shefbachee: Igaza van Csapóatinak, ha a "Black Box"-os azt jelenti, h tört verzió!?

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Shefbachee
üzenetére
1. Warez, amivel itt nem foglalkozunk.
2. Lehet keves neki a vga. -
Shefbachee
újonc
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy feltettem a GRID2-t és miután elindítom megjelenik a grid logó, majd sötét képernyő (először gondoltam tölt) aztán visszadob win-be.
A Black.Box-os verziót telepítettem fel, már kb fél éve leszedtem, most szántam el rá magam, hogy feltelepítsem. Crack nincs az img-ben.Gépem:
ASUS-K52JR-SX101D feltolva 8 giga ramra, i3mas 4magossal.
ati HD 5470es 1GB-os vidkarival,Rendszer:
win 7 64 bit -
intercooler
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
mi a ..... ez?
mindennek kinéz csak bugattinak nem. -
drr
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére

-
--Lorant--
aktív tag
Hát most mit merjek mondani
Nekem nagyon
én is megvettem az összes részt,de 2010 király volt,2011 jól ment, 2012 próbálgattam assistok nélkül ,estem keltem ....assistokkal sem éreztem tökéletesen egyszóval nem tetszett. A mostanit ahogy van assistok nélkül vettem a kezembe és láss csodát jól megy ,na annyira még nem,de mondjuk a TT-időim ott vannak a legjobb 20. Akkor még online versenyen is tudtam 2. lenni
Ha írom ,ha nem ez a rész egyenlőre nekem fexik és tetszik nagyon! -
scampolo84
aktív tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Játszottam minden résszel, és azt mondom, hogy a tökéletestől messze van, de közelít, és sokkal jobb, mint eddig bármelyik. Persze ez szubjektív, egyéni vélemény.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szintén.

GRID 2
R.I.P.

-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
S az F1 2013 jobb, mint a 2012? Nekem nem tűnt úgy. Egy erős patch, pár plusz régi autóval (amivel multizni meg time trialozni lehet csak) és pályával.
Nem is vettem még meg, majd karácsonykor leárazva. 
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Sikerült megoldanom a problémámat
meg vettem a f1 2013-at és valahogy azóta nem tudok Lekattanni róla
Szegény Grid itt porosodik,pedig mennyire vártam a folytatást.... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
=))) -
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
1-et értek maximálisan, nekem csak ezzel van bajom: "Mindenki azt használ, amit akar.", mert itt pont arról van szó, h ha akarod, ha nem, akkor is használnod KELL!!!
Ja és itt nem a Steam-ről van szó, hanem úgy általában! 
"Viszont ha van Steamed, PH-ra se kell menni, hogy van szerver."
Szerintem azért kell, mert pl. én csak akkor indítom el a Steam-et, amikor elkezdek játszani! Az már más kérdés, h utána általában LfelejtM kikapcsolni!
Így aki hasonlóképpen van, az is tudja, h van szeró!
"Amúgy 150 mega memóriát eszik a program, ez a 8-16 gigás korszakban nehogy már gondot jelentsen. Én túlélem ezt a "kényszerítést", mert semmi rosszat nem kapok emiatt...."
Egyáltalán nem jelent gondot, mert nekem is 16 GB (4*4) RAM van a gépben
. Persze, h túlélem én is, csak nem szeretem, ha valamire kényszerítenek!
Annak olyan "muszály" szaga van, és ugye amit az ember muszályból tesz, vagy csinál, az messze nem olyan, mint amit szabad akaratából tesz! 
Természetesen nem szeretem, de használom, mert muszály!!!
Na ezt is +, vagy kitárgyaltuk! 

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Mindenki azt használ, amit akar. Egyébként régebben meg a Gamespy volt kötelező a multikhoz, pl a Race Driver 3-nál is.
Viszont ha van Steamed, PH-ra se kell menni, hogy van szerver. Amúgy 150 mega memóriát eszik a program, ez a 8-16 gigás korszakban nehogy már gondot jelentsen.
Én túlélem ezt a "kényszerítést", mert semmi rosszat nem kapok emiatt és lassacskán amúgy a játékok 90%-a steames lesz, a maradék meg Origin vagy Uplay.. De még egyszer mondom, kinek mi, szeretni nem kell. 
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Csapoati
üzenetére
Elhiszem! Nagyon-nagyon sok játék ment enélkül az erőforrászabáló felesleges szarság nélkül is!

A beszélgetés is ment nélküle, a fapados chat + arra azé jó volt, ha valamit beírtam, mindenki látta! Itt + semmi (!!!) sincs! Tényleg jó, hurrá!

Nézd aGRID-et "baromi könnyen lehet játékba is lépni haverokkal." szempontból: Készítettem szerót és kiírtam PH-ra, h szeró van! És jöttek, ennyi, nem kell ezt bonyolítani?

"Ezen kívül ott vannak az achievementek, a screenshotok, egyszerűen ez egy modern és nagyon népszerű rendszer. Ja és baromi jól rendezhetőek a játékaid benne (még azok is, amiket nem ott vettél és nem steames)."
Achievementek nem érdekelnek, screenshot-ot eddig is tudtam készíteni nélküle! Népszerű: persze, mert 1szerűen hozzá van kötve a game, mert el sem indul nélküle! Ez olyan, mint a bankszámla: Akarod, vagy sem, lennie kell, mert köteleznek rá és nem azért van, mert akarod!
A játékaim rendbe vannak így is! 
"Valójában ha nem akarod használni, szinte fel sem tűnik, hiszen nem kell a Windows-zal együtt beöltenie, csak akkor lép működésbe ha Gridezel. Utána meg kilövöd és kész."
Nekem nem is indul el a rendszerrel! Akkor induljon, amikor én akarom, ne akkor amikor "Ő" akarja!

Ez a "Valójában, ha nem akarod használni...." része tényleg érdekelne, h: Miért is nem csinálták + úgy, h:
1. Akinek tetszik és akarja használni, az használja, de
2. Akinek nem tetszik és nem akarja használni az nem használja és pont!Érted már, hova akarok kilyukadni?
Kényszerítenek rá, h használd, mert anélkül nem megy a game!
Hidd el, ha választható lenne, a mai napig nem használnám, mert nekem (kihangsúlyozom, mielőtt akárki beleköt, h NEKEM!!!) abszolút semmi szükségem nincs rá és nem is használnám, ha nem lenne muszály!
"Nem kell szeretni, de hidd el, sok hasznos dolog van benne sokaknak."
Nem is szeretem hidd el (még ez az 1 nagy szerencsém van, h nem köteleznek rá, h: De igenis szeresd!)
Biztos vagyok benne, h sok hasznos dolog van benne, sajnos én 1-et sem találtam!
Ez van!
Mielőtt bárki is belekötne: Csak reagáltam a HSZ-edre, nem vitaképpen, hanem azért, h mindenki lássa, van 1 másik nézőpont is és úgy éreztem, ezt le kell írnom! Remélem te is úgy vetted, h csak beszélgetünk valamiről és kinek-kinek mi a véleménye 1 adott dologról

Köszönöm!

-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
Hát akkor lehet hogy mégis átállít valamit a Steam, ha másik letöltési szervert választasz, pedig alapvetően sok köze nem lenne a dologhoz. Nekem végig Magyarországon volt és mindig találtam szervert, azért sem értem, hogy neked miért nem talál.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
youtubon kaptam ezt a választ:
try in option to change region download
put to germany..i found meany servers
Akkor most hogy is van ez? -
--Lorant--
aktív tag
2hónapig nem játszottam vele,erre mikor lehetett volna rá lehetőségem ,nem megy......... na mind1 majd pár 7után megint megpróbálom . Most már van internet
csak a gépem nincs még itt.
[link] -
Csapoati
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A Racenet egy közösségi integráció, nincsenek szerverei. Azt nem tudom, hogy a Steam vagy a Codemasters biztosítja ezeket, de valamelyik a kettő közül. A Steam meg egy keretrendszer, sokkal könnyebb beszélgetni az emberekkel alatta, nem kell a játékok általában fapados chatjét használni. Ráadásul baromi könnyen lehet játékba is lépni haverokkal. Ezen kívül ott vannak az achievementek, a screenshotok, egyszerűen ez egy modern és nagyon népszerű rendszer. Ja és baromi jól rendezhetőek a játékaid benne (még azok is, amiket nem ott vettél és nem steames). Valójában ha nem akarod használni, szinte fel sem tűnik, hiszen nem kell a Windows-zal együtt beöltenie, csak akkor lép működésbe ha Gridezel. Utána meg kilövöd és kész. Nem kell szeretni, de hidd el, sok hasznos dolog van benne sokaknak.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Nekem is ment ma is! Am. nem szoktam egyénit nyomni, hanem csak simán online mérkőzést!
Steam + nem tudom minek alá, amikor maga a game a RaceNet szeróin fut! Onnantól, h elindult a game semmi köze a Steam-nek hozzá, max. csak annyi, h azon keresztül tudod tartani a kapcsolatot a többiekkel, más egyéb semmi!

A Game a Steam nélkül is futna, ha nem lenne a Steam-hez kötve, abszolút semmi köze hozzá, de a game is csak a Steam után indul el!
Nem értem, de ez van! 
Gondolom hülye kérdés, de: RaceNet-re be vagy jelentkezve?

-
Brian_GT
őstag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Én passzolom, nekem most is megy. Illetve 1 órája ment.
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Akkor meg már semmit sem értek mert az még talán oké,hogy a múltkor nem talált szervert. No de,hogy ma sem
[link] ez már mindennek a teteje! Arról nem is számítva ,ha a karriert csinálom ott sem tünteti fel a nevem.....,úgy emlékszem minden futam után a Barátlistás időket láttam magam előtt és én is ott voltam,de most ott sem vagyok ott
Valakinek van e ötlete erre a problémára? -
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ennek semmi koze a Grid 2-hoz, csak a Steam letoltoszerveret hatarozza meg. Szerintem Europa egy szerveren van.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
Régiót váltottál? Azt hogy/hol?
-
--Lorant--
aktív tag
Én meg régiót váltottam,de semmi változás.....noha igaz 2x-ri vagy talán 3x-ri próbálkozás után feladtam. Kösz mindenkinek a választ! Legközelebb majd nem adom fel ilyen hamar.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
--Lorant--
üzenetére
Ez elő szokott fordulni. Volt olyan, h 6-8*-i próbálkozásra talált szobát ugyanabban a játéktipusban! Több* kell +próbálni és biztos talál!
Amikor +unom a hülyeségét, akkor szoktam adni neki valami egyéni igényt és akkor viszont elsőre kilistázza az adott feltételek mellett elérhető szobákat!
-
Csapoati
nagyúr
válasz
--Lorant--
üzenetére
Dehogy, majd mindjárt jönnek megmondani, hogy senki nem játszik vele, azért.
Amúgy egyszeri hiba lehet, néha nekem is van így. Inkább az online rész csatlakozási hibája lehet. -
--Lorant--
aktív tag
Sziasztok! Ennyire sztár játék lett ez a Grid2 vagy nálam van valami gond,hogy nem tudok csatlakozni online? Nincs elérhető szoba! Ez mi ez?

-
Dr. Gonzο
senior tag
Magyarítás itt érhető el.
-
raggg
senior tag
válasz
Devil Smile
üzenetére
hopp.
-
Csapoati
nagyúr
válasz
Devil Smile
üzenetére
A Nissan GT-R-t csak custom eventben vagy multiban valaszthatod.
-
Devil Smile
őstag
Udv all az lenne a kerdesem h megvettem a gtr packot de sehol nem talalom a kocsit a my cars ba.. (single game) amugy a greenmangaming oldalon akcios minden dlc es az alapjatek is..

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Fix 60 ugyanúgy mint az 1-ben.

Gainward GeForce® GTX 460 2GB "GS" GDDR5 RAM
Most nézem, h DirectX11.1.

-
Redneck
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Felraktam a Grid 1et, abban tényleg nincs ez az effect. Dirt2től viszont 100% hogy van. GTX 4xx-es kártyák Dx11esek.
Grid2ben nem lehet sok fpsed azzal a beállítással. Én 60 alatt nem játszom. Ultrán semmivel sem szebb cserébe fele fps.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Redneck
üzenetére
Akkor lehet nekem különleges GTX460-asom van, mert:
1. GRID 1-ben nem láttam ilyet (mégcsak hasonlót sem),
2. Én úgy tudom a 460-as nem DX11 kompatibilis, de ha igen, akkor örülök neki, mert előnyömre tévedtem!

Mind a két játék max. élsimitással: 16XQCSAA és ultra-ra (amit lehet), vagy High-ra van beállítva!

-
B-L-A-C-K
titán
Amúgy én max beállításokkal játszottam, lehet ez is befolyásolja, lehet aki nem max beállításokon játszik neki nincs is ez az effekt. Azaz most nem tudom megnézni mert nem arról a gépről írok de lehet ez a szar adott beállítási résznél csak "ultra"-n jön elő, "High"-on meg már nem. Vagyis erre tudok gondolni ha valakinek nincs ilyen.
-
Ghard
őstag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Hirtelen 3an válaszoltuk meg előtted, gtx460, hd6950, hd7850, mind DX11es...

(spoiler: előjön) -
Redneck
nagyúr
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Ha most a "kamera-hiba" effektről beszéltek akkor az minden kártyán jelentkezik. Grid 1-ben és Dirt 2-ben is volt ez az effekt, a Dirt 1-re pedig nem emlékszem de ott nem hiszem
Ez olyan mint a közvetítési hiba a TV-ben 
-
Syrius XIX
addikt
válasz
Devil Smile
üzenetére
Csak 1 kérdés: Ennek az effektnek a +jelenése nincs véletlenül összefüggésben azzal, h amelyik kártya nem DX11 kompatibilis, annál jön elő?
Esetleg akinek DX11-es kártyája van, + tudná válaszolni?!

-
Brian_GT
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Amit Ghard kommentjében linkelt kép van az nálam is van...nem szar nálam semmi.
Én arra mondtam amit még te linkeltél, ahol fentről mutatja a kocsit vagy hogy.... mert az is egy érdekes kamerakép volt.
Ez tudom, hogy egy effekt rendesen nekem is benne van, de ez direkt ilyen, hogy úgymond ,,filmszakadás" ha összetöröd totálra.Ghard: ,,Ez a jó a PH! fórumban, vannak akik a fehéret mindig feketének látják "
Remélem ezt nem rám értetted....mert ha 1. nem: akkor igen vannak akik próbálnak mindig hülyeségeket írni.... 2. ha igen: marhára nem szokásom hülyeséget írni, már csak azért sem mert amihez nem értek nem szólok bele/hozzá + hátrébb az agarakkal.
Ha nem nekem szólt ne vedd magadra, csak 1 kommenttel letudtam mindkét verziót

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Brian_GT
üzenetére
Azóta jobban utánajártam és ez tényleg effekt nem pedig hiba. Ezzel a kamera hibát a rázkódást miatt próbálják imitálni "elvileg".
Szóval akkor most jön az hogy a te géped sz@r mert ennek benne kellene lennie...
Amúgy így utólag jobban utána járva tényleg effekt, mivel más szituációba nem jön elő, illetve más játékoknál sem. Viszont én is egyből erre gyanakodtam, főleg azért mert rég játszottam már, és nem tudtam ilyen újítások is vannak, illetve egy illetőnek most pakoltam össze egy zsír új rendszert és azt tesztelem, ezért egyből arra gyanakodtam a vga hibás...
-
Brian_GT
őstag
válasz
Devil Smile
üzenetére
Ebből is látszik látjátok, hogy még azonos kártyák sem azonos kártyák.
Bár nem 8800GTX-em volt hanem 8800GT, de kb ugyan az a széria...most meg GTX460...és egyiknél sem volt se az első, se a 2. részben ilyen hibám.Szóval itt jön ki az ha valaki azt mondja, jah nekem is ugyan az van....már maga a kártya sem ugyan az, kis nüasznyi különbség is lehet benne + más-más hardver környezetben van használva.
Jó jelenleg kb az összes kártya kap valamilyen kárt szoftveresen a drága ati és nvidia driverek miatt.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Sony TA-F830ES erősítő + Sony ST-S730ES rádió tuner
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

bár akkor kissi zavaró olyan mintha a monitor vagy a vga hibázna

Ha írom ,ha nem ez a rész egyenlőre nekem fexik és tetszik nagyon!

Szegény Grid itt porosodik,pedig mennyire vártam a folytatást.... ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Valakinek van e ötlete erre a problémára?