Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két kinyithatós Oppo is érkezhet idén
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
privacy99
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
Köszi

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Neked hát! =)))

Nem tudom mikortól leszek,
még főzök,
meg a tegnapi videóanyagot is meg kell vágni, konvertálni, összerakni, ellenőrizni, feltölteni, stb.
Ezt meg kell mindenképpen, és a felesleget törölni, hogy legyen hely a mai felvételeknek.
(Sajnos kicsi a tárhelyem)
..és még pár apróság, amit nem is említek.
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Mi az h nem jössz?

4kor jövök és mehet 9ig...addig Chris Redfield-el és Sheva Alomar-raé írtom kicsit az afrikai kultúrát

Privacy: Persze gyere-gyere... majd én is felveszlek csak most azért nem indítom el!!!
-
privacy99
senior tag
Sziasztok!
Pár fórumtárssal találkoztunk pár napja a játékban, ajánlották a topikot, úgyhogy mostantól én is figyelem miújság erre

A játékban és Steam-en knorbi5 néven futok.
-
Brian_GT
őstag
Hölgyeim ... ma összeülünk vmi kis csapatásra??? Én vagyok 4-9ig, mert utána Halálos Fegyverben leszek harmadszor is! Ha meg nem jön senki Trinity és Bambino mellé csapódok a vadányugatra 16:30tól

Aki jön írja már meg pls, azt akkor indulás előtt steamen összeinveljük a bandát, hátha sokan leszünk azt mehet kis privát.
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Há vazee majd nekiállok vagdosni mi
Alig láttam már 
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Jól néz ki!
Gyere csak vele minél többet. 
Néztem ezt is, de azt hiszem, hogy csak az oldalán lehet a magyar zászlót megjeleníteni.
Inkább azt választottam, ami elöl, hátul, tetőn, oldalán mutatja a színeinket.Használt valamit, amit írtam neked?

-
zolisx4
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Jó volt az esti gurulás ,azt a kis hibát hogy elment az internet ,és most jött vissza ,és sokan voltunk.
-
Brian_GT
őstag
Története amit kimondottan ilyet még nem csinált a játék, de hasonlót igen.
Checkpoint vagy időmérő... felvezetés...számláló visszafelé...kanyar...ugye ai vezet helyettem.... kanyar bevesz, Audi megcsúszik...2 ms-nél neki a falnak...szólok gép vezet nem én még...neki a falnak kocsi megpörög...számláló start... disqualify mert szembe mentem

+ állok és várom vége legyen a versenynek...mozdulni nem tudok...esc semmi nem működik...csak hallom a körülöttem elmenő kocsikat...és egyszer csak elkezd fel-le menni a km/h
dee rendesen kigyorsít 160ra majd elkezd lassulni majd fel stb... nah ezt látni a képen...nah ez a hardcore szint..álló helyzetben R-ben 369 
Bocs a dupla képért, de nekem osztva van a tv így látjátok a hátterem is..kell kis zoom!!!
-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Brian_GT
őstag
Köszöntem a mai gurulást...a végén jó volt kicsit privátban..ennek a rendszere meg jó így, hogy van közös csevegő és betudjuk írni ki mit akar.
Majd kiforrja magát. -
zolisx4
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Jé tényleg én vagyok a záró kép a Krónikában ,
Az nem is meglepő hogy mindenkivel szembe ,azt hiszem nekem is jöttél 
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Mire megírtam a szerkesztést, lejárt az időlimit! Kezdhettem előről.

(#3262) scampolo84
Én billel tolom, tehát csak billes tanácsot tudok adni: ( használj kontrollert/gamepadot)
4 ujjamat használom vezetés közben a 2 mutató és 2 gyűrűst. (többit nem is tudom sajnos. ugyanez oknál a kontroller/gamepad is kizárva)gáz: "B" (bal mutató)
balra irány: "F" (bal gyűrűs)
jobbra irány: Balra nyíl (jobb mutató)
kézifék: fel nyíl / fék: le nyíl (jobb gyűrűs)Látom, hogy sokan "rángatják" az autót. Biztosan idegesek!

Egyszerűen padkától padkáig mennek még egyenesben is indokolatlanul.Krónikákban láthatod, hogy lehetőleg a legcélszerűbb és legegyenesebb vonalvezetést használom.
Apró mozdulatokkal váltom az irányt, és nem "átugrok" a másik sávba, hanem hosszan átsorolok, ha a következő kanyar úgy kívánja. Ha nem, akkor megyek tovább sávváltás nélkül nyugodtan, egyenesen.
Ez egyáltalán nem nehéz.
Kanyarodáskor már jobban kell figyelni, és rövidebb - hosszabb gombnyomásokkal kell navigálni, de ennek adagolása látható az autó viselkedéséből. A lényeg a lehető legnyugodtabb billentyűkezelés, semmi kapkodás.
Van mikor gyorsan kell cselekedni, de akkor sem kapkodva.A gázadás is hasonló.
Egyenesben nem téma, tőgáz és kész!
Csak kanyarodáskor még jobban kell figyelni, minél nagyobb teljesítményű az autó, annál finomabban kell "morzézni" a gombbal, akár nem is nyomni, csak a lendületet használni. Ez főleg kanyar bemenetkor és kanyar közben van.
Kigyorsítás a kényesebb szitu, mert ott autó kezelhetőség, + teljesítmény függvényében kell szintén + "morzézni", amig nem áll irányba autó, vagy nem érzed, hogy a tőgáz jó irányba fogja vinni.
Krónikákban szintén meg tudod nézni, illetve hallgatni, hogy használom kanyarokban a gázfröccsözést, vagy a gáznélküliséget, főleg nagyobb teljesítményű kocsiknál.Nem vagyok nagy ász, csak olyan középmezőnybe való pilóta, de remélem segíthet valamit neked, amit itt leírtam. A segítő szándék vezérelt.

Ha van kérdésed, tedd fel és szívesen válaszolok. -
Csapoati
nagyúr
Holnaptól én is megyek gurulni.

-
dzsavermadar
senior tag
válasz
intercooler
üzenetére
"Szerkesztő úr igen kussba van"
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Nincs mellérendelve felvételhez az én mikrofonom (nem direkt, eszembe sem jutott), így csak a "bejövő" hangokat veszi.

(...legalább nem hallatszik az anyázásom)![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ha nem tudná valaki, egy festést el lehet menteni tárolás/visszahívás (nekem magyarul van) menüpont alatt. Csak adni kell neki egy elnevezést, és utána bármikor elő lehet hívni és rátenni bármelyik kocsira néhány bill gombnyomásra. Szerintem 15 mp/autó belefér.

Viszont a festést ne felejtsétek el megvenni, mert csak akkor marad meg az autón.
-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Az utolsó mondatomban lévővel szeretnél te is menni 1 kört vagy a kocsival?
Vagy kapcsoljuk össze a 2-t úgy az igazi
Revenge te meg addig menj be a nyugati vagy vmi, egész évben tied a kocsi ma hagyjad mi játszunk vele
... jah és nem fogadunk el kifogást...ha megígérted akkor megígérted...ne légy szenyó 
Nekem T3 végére elfogyott a pénzem...az mentett meg az idegösszeomlástól

-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Hát bas***tok meg
Tudjátok mi idő és energia ennyi kocsira felrakni a festést? Szemem előtt már nincs más csak... store/recall...recall...csapat festés... apply this vehicle... apply yes or no...yes...purchase... purchase? anyád..... nah ezt vagy 40x.... 
Revenge: Vettél egy Skyline-t..hmm ha pesti vagy gyere a Nyugati-Teréz körútra...ott tali akkor 9 körül
Inter gyere már ha ráérsz...vannak itt akik élőben nyomják a Gridet... van money
Aztán legyél olyan, mint a 2pasi meg egy kicsiben... és hívjál ám meg minket luxusk...
jajj..melléírtam....
nah akarom mondani valami kajára-innire. -
Revenge
tag
válasz
intercooler
üzenetére
Később, 21 óra környékén fent lesztek még várhatóan? : ) Vettem tegnap skyline-tot

kikő próbálni. -
intercooler
őstag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Az egyenesben mikor neked ment, tudod köztünk akartál eljönni ő meg rádhúzta...te képedből simán látszik mellettem is szépen eltudtál férni ő meg rád húzza a fenébe....pedig az szép húzás volt tőled
Utána meg látni hogy adtam neki egyet a nevetekben

5 körül kezdünk brian-nal, gyertek!!

-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Vazzeg k**va nagy volt

Hallod Dzsav, marha kemény volt látni a te képedből mikor féktávon megérkezem....tudod megelőztél a hosszú célegyenesben az oválnál tudod....utána ott elmérted a féktávot és kisodródtál a fű szélére...én meg bevágodom de még pont szépen elférve....emlékszel mondtam is, hogy kerestelek vajon merre leszel
De marha jó volt.Inter...hát igen mert elindultunk így 3an és a többiek meg megálltak kb

De vágjátok hallgassátok vissza azt az indulást ott, mikor mondom miért állnak meg.... jön a kanyar én: jajj, jajj jajajj...elhallgatok 2 mp-re rá Inter....jajaj..ajajajj...
Lehet tudni megy a túlélés

Tényleg lehetne ma is vmi vagyok 9ig!!!! Marha jó volt a party....
Videót meg köszi Dzsaver nagyon jó lett!!!!
Az is nagy lett mikor összecsókolunk
( nah semmi személyes
) csak kipörgettek és eléd forogtam 
Az egyenesben mikor neked ment, tudod köztünk akartál eljönni ő meg rádhúzta...te képedből simán látszik mellettem is szépen eltudtál férni ő meg rád húzza a fenébe....pedig az szép húzás volt tőled

-
intercooler
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szerkesztő úr igen kussba van
Brian beszolása k.nagy nem is emlékeztem rá: "Most mér állnak meg előttünk?"

Ma lesz valami?
Semmi gond Revenge én is neked mentem párszor..
-
Revenge
tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Na ezt a festést én is rá fogom tenni, de a C63 mercimet meghagyom olyannak amilyenre csináltam, Mély barna gyöngyház, világos citrom a gyöngyház másik fele.... Nagyon komoly amikor megcsillan. : ) irányítással kapcsolatban annyit mondok, hogy megvettem a játékot előrendelői dlc-vel, poszterrel, és majd fél évig hozzá sem nyúltam, mert nem volt megfelelő irányításom, még momo kormánnyal sem, kormánnyal amikor 300zal mész és kapkodni kell, az nagyon kormány gyilkos, annál jobban vigyázok rá. Idáig vártam, amígnem tudtam venni egy xbox 360 joyt, még így is vannak nehézségeim... De azzal a leg komolyabb, full analóg a gáz is, fék is, kormány is... Még találkozunk a servereken, OvErLoCk tőled pedig elnézést kell kérnem, vagy 2x is szerencsétlenül koccantam neked, egyszer neked toltak, 1x meg a féktávot néztem be.
Amúgy talán az angolok meg a törökök a leg elvetemültebbek... Szorítsuk ki őket a serverekről

-
dzsavermadar
senior tag
Újra ideteszem a "PH csapatfestést", mert láttam, hogy többeknek nincs is festése, és arra gondoltam, hogy miért ne tehetné fel ezt. Még mindig jobb, mint a semmi.
Továbbra is mondom, hogy csak akinek tetszik, és akarja!!!Közben arra is rájöttem, hogy jobban tudunk egymásra figyelni, vigyázni, ha a festésről felismerjük egymást.
Közös festés berögzül, de a sok különbözőt nehéz megjegyezni. -
Brian_GT
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Irányításban én mindenképp a joy-t ajánlom ott is nyilván analóg irányítást. Ez a köztes megoldás... bill nem tudsz sebességet adagolni, kormány meg sok tanulást követel.
Én joy-al játszom pl. Inter kormánnyal, Csapoati billel.
Nem tudom végül te melyiket preferálod inkább, bill is jó de ott ha nincs nagyon megszokott kézhelyed ajánlok 1et..ne wasd vagy kurzok nyilak mindenre...rakd ketté a kezed...mit tudom én most mondok vmit nekem ez ha nincs joy és billre vagyok kényszerülve, hogy néz ki...én alapból kurzoron tolok fps-t is stb szóval azért az az oldal a kiindulásom.
Jobbra-balra : balra kurzor - jobbra kurzor
gáz : num 0
fék : num del
kézifék: num enterÍgy kicsit jobban lehet érezni a kocsit is, meg rendesen tudok fékezni és kanyarodni nem gabalyodnak össze az ujjaim...én világ életemben amióta az eszemet tudom így játszottam ha bill kellett.
Most ha te ellentétes kezű vagy lehet úgy is, hogy w a gáz és s a fék és a kurzor balra-jobbra és space kézifék stb.
Deee akkor is szétválasztva ajánlom.Ha meg van joy akkor egyértelműen az és csak analóggal. Ha gombokat nyomogatsz semmi értelme ugyan az mint billel...nem tudsz gáz-féket adagolni + a kanyarodást is én tudom íven tartani hisz ott tartom az analógot.
Maga a játékban meg a vezetésre kell ráérezned, erre nem tudok mit mondani, kell egy olyan autós tapasztalat akár élő- akár játékból, hogy tudd mikor csúszik meg az autó és mennyit kell ellenkormányozni + tudnod kell melyik autó mire hajlamos és hogyan...mind megcsúszni, mind kanyarba befordulni.
Ez nem csak hátsó kerekesekre igaz, front is ilyen. Lásd az Alfa Guiletta nagyon jól kanyarodik, viszont lassabb az egyenesekben, mint a Golf...viszont a Golf a kanyarban nem tud annyira aláfordulni és sodródik ha nem fékezel rá. Máris 2 vezetési eltérés, mert amíg egy visszafordítót egy alfa 0 szögből is bevesz akár, mert annyira alá lehet tekerni, addig egy Golfot ki kell engedni lásd jobbos visszafordító....bal oldalról srégen ráfordulni... majd kiengedni a falra és ott kigyorsítani... ez nyilván az ideális íve az alfának is, csak az kezes és nem kell centizni...viszont a golfba lehet bele kell fékezned +1et és akkor már akár több kocsi is elmegy melletted.
Ezek ilyen apró dolgok, de nagyon sok múlik rajtuk.
Én Gran Turismo-n ,,tanultam" úgymond + nyilván élőben ezért kicsit a szimulációt jobban ismerem és könnyebben butulok le a Grid 2re...ergó nekem könnyebb egy ilyen játék, mint egy GT....Nem tudom milyen autós tapasztalataid vannak ilyen téren, deee maga az irányítás a legfontosabb...azt találd meg addig kár a kocsikkal foglalkoznod... azt találd meg mi a kényelmes számodra és szerinted hatékony... ne legyen szünet az irányításban..ne kelljen mp ahhoz hogy fékezz ha kell hogy kézifékezz ,gyorsíts stb..olyan irányítást találj ami azonnal ott van ha kell.
Utána meg kezd el úgy játszani a játékot, hogy ha pl online playlisten tolod...és ott ajánlom mert ott van kihívás és változatos pálya minden...hogy 1 adott tierben 1 kocsival mész...és tanuld..szokd.
Legyen Tier 1ben egy Alfa Guiletta...tier 2ben egy Nissan Skyline vagy egy AMG merci...tier 3ban egy ariel atom...tier 4ben meg egy caterham pl. És ezekkel menj...és csak akkor térj át más kocsira ha már úgy érzed minden porcikáját érzed és jól megy vele. Persze most nekünk is vannak mumus kocsik, amik nem mennek jól. Pl nekem nem megy mindig jól a mercivel, mert sok valamikor meg nagyon adja. Kell kialakítanod egy olyan dolgot, hogy legyenek kedvenc kocsijaid, amikkel ha tudod nyerni akarsz tökéletes recept és legyenek olyanok amikkel azért mész mert szereted...de tudod nincs esélyed max középmezőnyben végezni. Azt ne játszd mindig később csak a győzelemre mész és 1 kocsival, mert megunod. Mi is már váltogatjuk mindig, legalábbis én...mert az az élvezetes.Szívesen segítek ha tudok csak az a baj látnom kéne a kocsidat, hogy hogyan mész ezt meg nem tudom hogyan lehetne megoldani.
-
scampolo84
aktív tag
válasz
Csapoati
üzenetére
Nos igen, mondhatom, legalábbis kísérlet volt. Pár TIER 3 -4 -es gépet egy-egy nagyobb féktávon is eldobok, mert olyan szinten lesz instabil fékezés közben, hogy beszitál... na de valahogy be kéne vennem a kanyart, nem? Aztán azzal is próbálkoztam, hogy folyamatos gázzal megyek végig az adott pályán, és gázelvétel nélkül, azzal párhuzamosan fékezek, elvileg így megmarad az autó egyensúlya, de lassú is vagyok, ergo nem érek vele semmit. Tegnap már komolyan úgy voltam vele, hogy ebből nincs is kiút. Vagyis de. Alt+F4.

-
zolisx4
őstag
válasz
scampolo84
üzenetére
Én csak 1 tanácsot tudok mondani ,vannak akik borzasztóan jól nyomják és vannak akik nagyon bénák ,én már az 1 részben is játszottam a fórumtársakkal,nagyon sokat ,én mindig utolsó voltam , ezt a hagyományt most is őrzöm
még ennyi idő után is béna vagyok, de utolsónak is kell lenni valakinek,engem mondjuk nem zavart soha.
Szerintem sokat gyakorolj és menni fog biztos vagyok benne. -
Csapoati
nagyúr
válasz
scampolo84
üzenetére
Lehet hülyén hangzik, de a vezetési stílusodat próbáltad mindenképp működésre bírni, vagy próbáltál adaptálódni is? RWD-vel nagyon finoman kell kigyorsítani és erős kézzel ellenkormányozni, na meg persze szépen úsztatni a kanyarokban. Nekem is beletelt anno órákba, mire át tudtam állni erre a grid 2-s sílusra.
-
scampolo84
aktív tag
Én két hónap után tegnap este vettem elő újra a cumót és sajnos hamar rájöttem anno miért hagytam abba. Egyszerűen retek béna vagyok.
Van rengeteg frankó gép, amikből nagyjából a frontos/grip-es besorolásúakat tudom hatékonyan vezetni. RWD vagy drift szinte esélytelen, a kanyarokban csúsztatok, de a korrekció után csak kaszálok jobbra balra, mint a részeg napszámos
. Próbálkoztam billel, joy-jal, DFGT-vel, az eredmény elég lohasztó.Kérnék egy szakit adjon már tippeket, mert felforr az agyvizem, valamit én csinálok rosszul, de nem jövök rá, hogy hol a hiba.

-
drr
őstag
válasz
intercooler
üzenetére

-
Brian_GT
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Szééép mondhatom..látod Dzsaver kiderül te rontod el a játékot
Te pörgetted ki

-
zolee5016
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Cat Woman...haha az Grid 1 egyik legaljasabb cheat-ere.....most legalább kapott a pofikájára.....
-
Revenge
tag
válasz
Brian_GT
üzenetére
Részemről is csatlakoztam a prohardver csoporthoz.. Este jövök még... Addig ha valakinek van kedve, leírhatná hogy érdemes Tier 1-ben megpiszkálni a Golfot, persze hogy maradjon is 1-ben ne tier 2-be menjen... Mert a Giuliettával gyári állapotban 4. vagy 5. helyezésen felül még nem sikerült végeznem.
-
Brian_GT
őstag
Köszi a mai gurulást fiúk-lányok...nah ma végre azt lehetett látni szép számmal voltunk...sőt még 2 ember jött mikor én elmentem szóval hajrá!!!
-
zolisx4
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Az a gond hogy minden jó ,ha videót veszek fel vagy kifényképezek valamit az is jó ,de a monitoron nem azt látom amit a felvétel mutat ,és körbe van egy fekete keret aminek nem kéne ott lennie .
A játékban el kezdem állítgatni akkor be lehet állítani le is menti és jó is de csak addig még ki nem lépek a játékból ,ha belépek újra akkor megint rossz . -
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
És mi van, ha VGA kábelen van kötve a monitor a kártyához? Lehet az a gond... DVI vagy HDMI kábellel ez nem fordulna elő, szerintem...
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
A fényképről nem hitelesen jön le, hogy mit is látsz, de a lényeg, hogy sokkal rosszabb minőségben, mint kellene, ill. elvárható lenne. Gondolom.

De!!!... a róla mentett képet pedig tökéletesnek látod ugyanezen a monitoron.
Próbálj egy rövid videót is felvenni, azt hogyan tudod visszanézni, milyen minőséget ad.Ha az is jó, akkor olyan, hogy remek minden a gépben, de "kifelé" a szemnek mégsem jó semmi.
Nem értek ezekhez a dolgokhoz, csak dumálok, hátha gondolat ébresztőnek elmegy.
Pedig jó lenne ha tudnál jönni, mert az idejét sem tudom, mikor gurultunk együtt utoljára.

-
zolisx4
őstag
Gyakorlatilag nekem csak a monitor van a gépre kötve semmi más.
igy néz ki a játék ezt látom a monitoron,rettentően rossz minőségben de ha csinálok egy mentést Prt-Scr el akkor nem ezt a képet menti le hanem egy teljes képernyős jó beállítást ami tökéletes ,hiába állítom mindig így indul el. -
dzsavermadar
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Elrontottam!

Elfértünk volna, mert egy név kétszer szerepel.
Bocsánat! 
Azért így is nagyon szép!!!

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Erre emlékszem.
Ott álltál velem szemben árván...
-
Q
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Wrong way
-
Q
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Nekem akkor volt ilyen gondom egy másik játéknál, amikor a gépre a tévém is rá volt kötve hdmi-vel. Ilyenkor nekem a tévét veszi elsődleges kijelzőnek és hiába cserélem meg a beállításokban, a következő újraindításnál mindig visszaáll. Úgyhogy most alaphelyzetben a tévére nincs rákötve a pc. Azóta nem volt megjelenítési problémám.
-
Revenge
tag
Sziasztok! Régebben pár hónappal ezelőtt létrehoztam egy gepigeny.hu csoportot steamen, főleg a grid 2 miatt, a fent leírtak miatt fail lett, (nem gurultunk együtt mi sem hehe) meg sokan úgy jöttek hogy nem is volt grid 2-jük.
Nos, lehet csatlakozni, csak jóvá kell hagynom, illetve adminnak teszek kb bárkit benne ha érdekel, verseny kiírásokat is lehetne csinálni, én nem nagyon foglalkozom vele, mert sokat dolgozom és a gép is alig megy.
Ha haza megyek munkából, lehet hogy publikká teszem, itt tiltott az oldal melóban. Ja, lehet hogy már nyitott is, már a franc tudja
Racenetre meg érdemes lenne felvennünk egymást, lehetne kihívásokat csinálgatni, szerintem nagyon jó dolog, jelenleg én 2 ismerőssel rendelkezem sajnos csak... -
zolisx4
őstag
-
Rendo84
senior tag
válasz
zolisx4
üzenetére
Nekem is volt ilyen hibám, de nem emlékszem hogyan oldottam már meg.

Sajna ez bug, néha előfordul mikor kilépsz játékból. (Emiatt sem szabad lehetőleg kilépni semmilyen fútó alkalmazásból, a windows bill. gombbal vagy az alt+ entert nyomkodni.)
Próbáld meg a játékot újratelepíteni vagy a vga drivert, esetleg játékon belül a beállításokkal, felbontással próbálj variálni.
Valamelyik megoldás segített de már nem emlékszem melyik... -
Q
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
zolisx4
őstag
Jönnék én is gurulni ,meg is van a játék az elsők között vettem meg csak ugye ,ez a gond azóta fenn áll Úgyhogy mivel erre nincs megoldás igy hanyagolom a játékot.

-
-feco api-
csendes tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Ez ,Bitang király madár Papi

-
drr
őstag
válasz
dzsavermadar
üzenetére

-
Dr. Gonzο
senior tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Tetszik és jó ötletnek tartom a nagyjából azonos mintát.
Engedelmeddel részben használni fogom.
Remélem többen is átveszik az ötleted. -
Q
senior tag
Sziasztok!
Felvehetlek Steam-en barátnak benneteket? Csak könnyebb lenne megtalálni a magyarokat online versenyekben.
Üdv
Q -
dzsavermadar
senior tag
válasz
scampolo84
üzenetére
Szia fórumlátogató!
Figyeld a fórumot, és nem maradsz le semmiről!

Vagy, keress meg minket a Steam-en bátran.

-
scampolo84
aktív tag
Üdv fórumlakók

Nálam már hónapok óta pihenőpályán van a gamma, de ha verbuválódik valami kis közösség itt, gondoljatok rám, Steam-en megtaláltok!

-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Már nyomom a demót. De még rá kell állnom. Nagyon nehéz. De tetszik.
-
JJános
addikt
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Grat! Zyllion ez is tetszett!
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Kipróbáltam a Globalt.
Tök jó, versenyezhetünk egymással, egymás zavarása nélkül is.
Motivációt megadja, és annyiszor próbálod, ahányszor csak akarod =)))Mondjuk a számomra nem bejövős (pl. éjjeli kanyon) pályákon el sem indulok, de np.
A Drifnél pedig csak ami az élvezeti szintem, tehát egyenesben nem "billegtetek", hogy több pontom legyen.Viszont remekül ki lehet próbálni a különböző autókat, hogy adott versenyre, melyik a legalkalmasabb a kategóriából.

JJ

-
JJános
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Tetszik Dzsaver! Üdvözlök minden GRID2 felhasználót. hamarosan remélem én is jövök.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Arra tökéletesek a privát
ások is és a Global Challenges is! 
-
dzsavermadar
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Én készen állok!

Lényegesebb autóim megvannak (kivéve DLC)
A pénz és szint innentől nem sürgős, nem érdekes.
A pályák, autók megtanulása, begyarkorlása van hátra, az pedig mindegy hol történik.
-
Syrius XIX
addikt
válasz
HartgeH3-2.8
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- World of Tanks - MMO
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Peugeot, Citroën topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- TERVEZŐGÉP HP FireFly 16 G9 / i7-1265u /16gb ddr5 / 512gb SSD / Nvidia 4gb dedikált / Világitó Bill
- új Lenovo Legion 5 (15IRX10) - 15.1" 2560x1600 OLED 165Hz kijelző, RTX 5070, 32GB DDR5 RAM
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- IPhone 16 Pro max Pitaka Magez és gyári Apple tok
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen (457)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

még főzök,

Bocs nem tudtam kihagyni 

Van rengeteg frankó gép, amikből nagyjából a frontos/grip-es besorolásúakat tudom hatékonyan vezetni. RWD vagy drift szinte esélytelen, a kanyarokban csúsztatok, de a korrekció után csak kaszálok jobbra balra, mint a részeg napszámos