Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Színes AirPods prototípusok bukkantak fel
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
GRID 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
PiE137
senior tag
Én is hasonlóképpen vagyok vele: ahhoz képest, hogy nem erre számítottam, kb 500 km játék után már tetszetős! (sok időm nincs, a nagyon ráérősök már 30-as lvl körül járnak, én 8-nál....
)
Sok a béna, aki nem törődik a fékezéssel, és jókat lehet röhögni, mikor a falba kacsáznak, én meg elsuhanok mellettük.
Csak az a kellemetlen, mikor magaddal rántanak, vagy rajtad fékezik le magukat, és mind a 2en esünk...
No de idővel úgyis fejlődik a multis mezőny, meg lekopnak a lúzerek! 
Jóval kevesebbszer nyerek, mint az első részben, de ebbe gondolom az is benne van, hogy rosszabb kocsival megyek az elején, meg azért a pályákat is tanulni kell, de jó lesz, én azt mondom...
Lenne egy kérdésem is:
Arról olvasott vki, hogy mit jelent a felkiáltó jel a név mellett? Illetve mi a jelentősége, hogy milyen színű? Ez vmi erőszakossági mérő
Erre tudok gondolni, mert sok embernél citrom- vagy narancssárga, nálam zöld!
-
Csapoati
nagyúr
Na, orulok, hogy nem vagyok egyedul a velemenyemmel.
Gyertek minel tobben online, ertelmes emberekkel jobb a verseny is. Steamen ugyanez a nevem, nyugodtan invelhettek jatekon belul is, ha online vagyok. -
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
Respect Syrius(Zyl)

Igazán elpirultam, ahogy a soraidat olvastam. Igazából csak egy voltam a gyorsak közül
. Egyszerűen szerettem a Grid1-et. 
Most is lehet,lesz hasonló sok gurulás, de még most kevés az időm. Sokat dolgozom, de ha másik munkám lesz több lesz az időm rátok is.

Egy nagyon jó kis összefoglaló, amit már sokan láttatok, de régen. És ez csak egy nap volt a millió közül:
-
válasz
Brian_GT
üzenetére
Teljesen egyetértek, azzal a különbséggel, hogy én kezdetben sem hasonlítottam az első részhez. Már megjelenés előtt tudni lehetett, hogy sok különbség lesz, így nem ért meglepetés. A játék teljesen használható, élvezhető, igaz még sok időm nem volt vele játszani, de az eddigiek teljesen meggyőztek, hogy nem csináltam vele rossz ételt.
Vannak olyan játékok amik ezt nem mondhatják el. Megvettem kezdetkor a GTA IV.-et. Az erőmű gépigény egyből elvette a a kedvemet. A jelenlegi konfigon már jól fut, de semmi extra, jó játék de csalódást okozott a sok kezdeti baj. Autósnál maradva. TDU 2 ami nagy csalódás volt, szintén kezdetekkor megvettem aztán a rengeteg szerver nyűg leállások, stb, Eladtam majd 2k -ért megvettem valami online boltban, rossz bolt az egész játék, azóta sem tudom, hogy mi van vele.
Aki szimulátort akar, az játsszon a Netkar-pro-val, egy gond van vele, nincs semmilyen rásegítés, ha kormánnyal nyomod és bizony az kihívás, de át kell állnia az agynak, hogy ez nem eszetlen full gázas, full fékes játék. Aki nem tudja ezt befogadni annak nagyon nem fog bejönni a "valódi" szimulátorozás. Nagyon kemény, de amikor rájössz, hogy mik a határok akkor élvezetes. Grafikailag, az új GTR és amit a receroom legújabb részével szimuláció terén letettek várós, persze a c.a.r.s is jónak néz ki, de csúszik, kár, hogy nem vettem meg amikor lehetett, mert kinézetben nagyon odaba.....
-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hehe én meg anno az nfsu.t...
-
Brian_GT
őstag
Ha már autós topic, egy szomorú hír:
Életét vesztette a Kanadai Nagydíjon...
Durva milyen piti dolgokból jön a nagy baleset, röhej

-
Brian_GT
őstag
válasz
intercooler
üzenetére
Így van. Ha a topic ellensége is leszek én Csapoati-Cooler és Beef csapatát erősítem. Szerintem hosszabb negatív leírást nem adott a játékról itt a topicban senki, mint én.
Totál a név alapján vettem meg, mert az első résszel éltem kb, állandóan toltam este a többiekkel a netes mókát és nekem a név elég volt a vásárlásra.Kijött a játék, totál 1hez képest kezdtem neki és jöttek a pofonok. Ez sem olyan, az sem olyan, amaz sem olyan.
Beleöltem több, mint 1000km-t a netes részébe és láss csodát, tetszik, sőt nagyon jól érzem magam.Miért? Mert akkor is jól ellehet szórakozni vele és most ha csúsztatva kell vezetni, akkor úgy kell. Ez olyan mint kijön egy új CoD vagy Battlefield rész és azt mondják mától a jobb egérrel kell lőni és ez van ezt kell szeretni. 300 oldalnyi fikázás után mindenki menne és megtanulna jobb gombbal lőni. Ennyi. Meg kell tanulni.
Most ne jöjjünk azzal, hogy így a valósághűség, meg úgy a valósághűség. Egyik játék sem az, nagy gratula annak aki írta ( bocsi nem látom a neved most ) hogy ez mind játék, vagyis valóság nuku.
Nekem lassan 10 éve van jogsim és vezetek, nekem senki ne mutassa meg milyen egy kocsit vezetni, azt meg senki ne írja be de olyan kocsit nem vezettem, mint ami a játékban van, mert ha valakinek van egy Nissan Skyline R34-e vagy egy M3as coupeja stb. az szóljon és megyek vele egy kört
Én totál a szabad vélemény nyilvánítás híve vagyok, de ahogy páran is írták, nem arról olvasok a topicban, hogy verseny így úgy hanem, hogy így xar úgy xar. KIcsit uncsi már. MIndenki leírta 1x ( 1x??? 300x ) a véleményét...nem mondom én is, de a sok negatív vélemény már uncsi. Ez nem a ,,szidjuk halálig" a Grid2 topic. Olyat akarnék olvasni, hogy ez így az úgy, de feljövök és 39 üzenetből 35 az, hogy ez egy xar.
Nemááá emberek.Akinek nem tetszik, elfogadjuk nem húzzuk oda a kezét fizesse ki a játékot, de a többieket akinek tetszik tisztelje már meg annyival, nem veszi el a kedvét tőle. Leírta, értettük, de most miért kell egy olyannak akinek tetszik naponta 100x elolvasnia mennyire xar??? PLS!!!

-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
sok.van régóta már.azóta vezetek is.
én nekem ha régebbi nfs.hez hasonlit akkor tökéletes.végre egy game ahol lehet menni örömautozni.
tényleg nem lehet utontartrani az autokat ilyen one77 és társai....
a G1 neked a valóság hogy 10 milliot összedriftelsz egy driftre és pusztán arra kel figyelned a bojátol 1 vagy 2 cm.re suhanj el??eza valóság?10percet driftelsz folyamatosan?
A grafiak látvábny tényleg szép emgy rendesen a gépen.
engem sokkal ikább idegesit a gép szándékosan kibaxik veed mindig berak eléd valakit, ha az ellenfél ütközik ő nem veszti el az 1000es overtake.t meg ha neked jön te esel ki.... direkt berak ivre mindenkit ne tudjál haladni ha meg szélvbe mész szándékosna belefékez.....ezek irto idegesitő dolgok szét tudnám vernia bill.t mega gépet amikor egymás után 5x ugyanugy ugyanazt megcisnálja veled.mert más választásod nincs max az hogy lemaradsz....

-
válasz
beefjeez
üzenetére
Valóban, de azért az mégiscsak nonszensz, hogy driftelve gyorsabban lehet teljesíteni egy pályát, mint normális vezetéssel
(lásd Rototti összehasonlító videóját...)(#1571) Csapoati: nem arról van szó, hogy fikázni könnyebb, hanem arról, hogy a CM nem volt hajlandó kiadni egy demót, hogy meg lehessen legálisan nézni, hogy miért ad(na) ki az ember több ezer Ft-ot. Véleményem szerint sokan ezt a játékot csak a neve miatt vették meg...
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Dallarával megnézném azt a kilinccsel előrét...

-
Csapoati
nagyúr
válasz
beefjeez
üzenetére
Nem lehet, fikázni könnyebb.
Először nekem is furcsának tűnt az egész, de vettem a fáradságot és megtanultam kezelni ahelyett, hogy egész nap a fórumon sírjak. S mit ad isten, multiban is inkább az elejében vagyok, semmi másról nem szól az egész, mint gyakorlásról. Ekkor már következetes lesz az autók viselkedése, csak ki kell ismerni őket. Nem valósághű, és valóban driftelős, de ezt is lehet ügyesen csinálni.
Őszintén szólva rettenetesen unom, hogy minden nap ugyanazok a körök vannak a topikban (természetesen mindenkinek lehet véleménye, ezt egy percig sem vitatom): a steam szar, a grafika sárgás meg szar, az autók szarok, a pályák szarok, az irányítás szar, a fizika szar. Oké, az ember megérti elsőre is. Ráadásul ez mind vélemény, lehet, hogy másnak épp frankó az, ami nektek szar. Ja, a "nem kötelező olvasni a topikot" c. frázist ismerem, előre szólok.
Lényeg ami lényeg, páran szerencsére leszünk online, ahol igenis lehet élvezetes versenyeket futni. -
LW
őstag
Wáháhá, rég vártam, hogy kitörjön az ellenforradalom ... és milyen igazuk van.

-
polonic
félisten
Legmagasabb osztályú autókat képtelenség irányítani. Hogy lehet így elbaszni ezt a játékot, hogy állandóan farolgatva kell menni a 800 lóerős szörnyetegekkel.
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Kicsit nekem is
, de ehhez képest sincs jobb autós game PC-n ez ami nyugtat . -
beefjeez
senior tag
Érdekes, a pozitívumokról senki nem mond egy szót sem?
A jó optimalizáltságtól, a részletes autókról, a szép grafikárál, meg a sokrétű autó csomagról?
Ha ennyire szimulátort akartok, menjetek lfs-ezni vagy rfactorozni... -
x63
aktív tag
Multiztam egy órát, szélesebbek a pályák ?

Ez a multi ezeken a pályákon halálra van ítélve....., semmi értelme. -
- = Zk = -
félisten
válasz
dragonfx
üzenetére
figyi, menyni idős vagy? van jogsid?... bár sztem láttál már autót az életben, talán még vezettél is... ne mond nekem, hoyg a valóságban is driftelve veszel be kanyart a BAH csomópontnál....

miért baj?... mert sztem ez nem tükrözi a valóságot. mondom másképp. a Grid2 ne legyen NFS HP2010
ezért szerettem a G1-et... a G2-t meg pont ezért nem...

megértem a Te nézpontodat is, mert megértem...
csak én nem azt akarnám a pénzemért. = lemondtam az előrendelést ebből kifolyólag!
-
Brian_GT
őstag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Az a baj, ha kihagyod ahol nem kell driftelni akkor csak a menüben tudsz játszani
Sajna a játék lényege, hogy megérezd mikor kell indítani a kocsi seggét a kanyarra és bezony kilinccsel előre befordulni. Ez van 
Látom Rototti már beelőzött ezzel a válasszal, egyre gondoltunk

-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
és ez mér baj?

-
dragonfx
veterán
válasz
- = Zk = -
üzenetére
hát mert ott olyna könnyü volt mint a mese itt meg azért közelit a valosághoz nem olyna könnyű az ha szépen látávnyosna akarod...
látom a multi rész eléggé káoszos....
most mentema subaru brz.vel nem is tudtam van ilyen verda tök király nekem sokkal jobban bejön mint a wrx sti.
a driftelős részek a legjobbak totál valosáogsak.ilyne erős verdák tényleg így csusznak...szerintme az e92 m3 egy álom...
a tier2 promoba a time challange.t ahol a za kék kapu van...ki birta megcisnálta aranyra?

hardon 6200m.t megy a gép...én tökéletes legszebb iveken driftelek és 5750
.... -
Dyingsoul
veterán
Újra hoztam nektek egy videót, de ez sokkal-sokkal jobb, mint az előző (szintén saját kreálmány). A végébe két poént is beletettem, nem tudom mennyire jön át nektek, majd írjátok meg.

-
Syrius XIX
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Én még MléXM azokra az időkre, amikor veled
tunk 1 pályán! Csak azért nem azt írom, h együtt, mert az messze-messze nem lenne igaz, ha nem vársz + folyamatosan!
A mai napig téged hozlak fel példának, mint olyan kormányost, aki nem feltétlenül és mindenkin keresztül nyerni jön, hanem azért, h együtt versenyezzünk és kerülgessük 1mást akár 5 körön keresztül! A videók még mindig +vannak!
Mindezt annak ellenére írom, h mind a 2-n tudtuk (és rajtunk kívül is mindenki ebben biztos vagyok), sokkal gyorsabb vagy az átlagnál, még a kormányosok között is!
És mégis!!! Azon (sajnos) kevés kivételek közé tartoztál, akivel lehetett jókat
ni együtt! És itt az "együtt" szócskán van a hangsúly!
Ezt kellene sokak fejében +értetni valahogy, h: "A versenyzés nem "csak" a győzelemről szól!" 
-
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Pont azok az Emberek, akikkel nem keveset gurultam az 1. részben, Ők mondják a leglesújtóbb véleményt a játékról. Ez nagyon elszomorító...

Pedig, hogy vártuk és reménykedtünk, hogy lesz boxkiállás, időjárás szimuláció. Amikor bejelentették, hogy nem lesz belső nézet, akkor az már egy intő jel volt, de álmomban nem gondoltam volna, hogy ennyire ebbe az irányba fog elmenni a játék...
50 EUR????
Még 5 is sok lenne érte ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rototti
senior tag
Sajnálom azokat, akik látatlanba megvették.
F1 2010-el kicsit megviccelt a CM, azóta óvatos vagyok. Valamilyen úton mindenképpen ki kell próbálni, ha CM játékot (vagy akár mást) vesz az ember. -
drr
őstag
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Nem tudom mi a pöcsömet állítgattam de most meg jó a kép. Bosszantó.
-
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem elég volt, amit itt olvasok róla. Ki sem próbáltam... Még a sávszélességet is sajnálom rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Nekem is.

-
x63
aktív tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
A "Postprocess" beálítást állítgasd, ha Low akkor éles a kép.
Végig csináltam a karriert, ez egy hulladék, ha valami világmegváltó patchet nem csinálnak hozzá, akkor szerintem ez felejtős lesz.
Nevezhetnék pl. Need For Speed Gridnek.....
A Star Wars játékok hasonlítottak arra, mint amikor Bugattival mész a városban, semmi értelme
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Akkor minden versenyt át kellene ugranod.
Nem nézted a vidim? Driftelve gyorsabb vagy, és úgy tudod megverni az AI-t.
Online se lesz jobb... Vagy driftelve közlekedsz, vagy magadban kullogsz hátul.
-
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
A 2. versenyen (N Silviával) nem tudtam menni csak Medium szinten, mert az egyik kanyarban az AI úgy elfordult irreálisan, hogy onnantól vége volt a dalnak. kb.20-szor próbáltam.
Viszont Indianapolisban az első kerekes Alfával jó volt menni.
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Pont olyan effektet látok, mint amikor windows alatt nem jól állítom be a fullHd felbontást: 1080p helyett 1080i-t választok. Ha előhívom a stemet, a fehér betűk csak úgy világítanak.
-
Rolly Dy07
senior tag
Nekem még a grafikával nem stimmel valami. Teljes képernyőn nézve nem olyan szép mosottak az élek, hanem olyan túl kontrasztos. Ablakban futtatva olyan amilyennek lennie kellene. Nem tudom mit nem állítottam be jól?

Eddig az első pár versenyt nyomattam le, de annyira nem tetszik ez a csapatósdi. Utálok driftelni és nem is vok jó benne.
-
x63
aktív tag
5. seasson közepén járok, ez egy idegesítő sz@r, már csak very easy a nehézség de még autó mellettem úgy nem ment el, hogy ne lökne meg, vagy ne forgatna ki......
Ha ezek a csúcsverdák tényleg ilyen sz@rok lennének szerintem a kutyának se kellenének.
Első két seasson autói még valahogy elmennek de utána nagy nulla az irányíthatóság.Ha valaki meg akarja venni előbb virágboltit próbálja ki, mert "sírás lesz a vége".
-
Csapoati
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Attól, hogy gyorsabb a driftelve közlekedés, még élvezetes maga az irányítás/versenyzés - szigorúan szerintem.

-
Chrys_
addikt
Én DLC nélkül kezdtem neki. Így kb. 2 óra után azt hiszem nem költök rá többet, annyit nem ér.
-
Rototti
senior tag
Kíváncsi voltam, hogy mekkora különbség van a sima versenyzős és a driftelést erőltető versenyzésmód között, így csináltam egy kis összehasonlítást. Ezzel nem akarok semmit sem bizonyítani (főként nem vitát indítani!), egyszerűen csak érdekelt; és a még vásárlás előtt állóknak is hasznos lehet.

Direkt 4WD kocsit választottam, mert egy driftes autónál gondolom még nagyobb lenne a különbség. Így sem lett mondjuk kicsi... egy ilyen rövid pályán.A videó: Drifter vs Racer
A vidik külön-külön is fent vannak, a leírásban megtalálhatóak a linkek.

-
Csabee.
nagyúr
válasz
intercooler
üzenetére
Egész jó. Habár nekem ez a nézet nem tetszik annyira.

-
intercooler
őstag
-
Ghard
őstag
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Ja, nehéz padlógázzal elindulni

-
Csapoati
nagyúr
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Multiban is sokan nyomjak vele, eleg jo hatekonysaggal.
-
Bjørgersson
félisten
Harmadik szezon pipa, a vége fele már kezdett kicsit unalmas lenni.
Az R34 meg nagyon op. 
-
kpal
nagyúr
válasz
- = Zk = -
üzenetére

-
Csabee.
nagyúr
Üdv!
Most kezdtem el offline a Grid 2-t. Gyakorlok még és szokom az irányítást, majd későbbiekben valószínűleg jövök Online!
Tetszik a grafika, és a színvilág is jobb lett az előző részhez képest.
-
Doomgiver
aktív tag
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Good old times

-
kpal
nagyúr
válasz
dzsavermadar
üzenetére
Én is hiányzom róla!!
De ez volt jó látni lehetett mindenikek az országát . -
PiE137
senior tag
-
boogie84
veterán
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Ez lehetne definíció. Jól megfogalmaztad.

-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
Syrius XIX
üzenetére
A gyengék csalnak és ezzel akarják tudásuk hiányát pótolni, majd az így elért eredményről elhiszik, hogy az az ő érdemük!!!
Igénytelen és örök vesztesek pont.

-
Syrius XIX
addikt
Ezt is olvastad?:
Steam: Még mindig nem értem mi a szarnak kell a game alá ez a buziság???
Az 1 köszöni szépen jól +volt nélküle!
Azért, h ne lehessen csalni?
Már most vannak ilyen-olyan moddok a 2-höz, amit simán beteszel a mappájába és fut a game!
Akkor miről is beszélünk tulajdonképpen?
Aki csalni akar, az így is, úgy is +találja a módját!Na innentől nem igazán van értelme, csak bonyolultabb lett!

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban tiltott a warez minden formája.
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OnePlus 15 - van plusz energia
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Samsung kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Jogász topik
- További aktív témák...
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- SzoftverPremium.hu
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation VR2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
Csak az a kellemetlen, mikor magaddal rántanak, vagy rajtad fékezik le magukat, és mind a 2en esünk...
No de idővel úgyis fejlődik a multis mezőny, meg lekopnak a lúzerek! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(lásd Rototti összehasonlító videóját...)