Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferke9506
újonc
Sziasztok, olyan problémával küzdök továbbra is, hogy minden előjel vagy hiba üzenet nélkül kidob a warzone, de úgy hogy teljesen be is zárja magát a játék. Eddig gyanakodtam arra, hogy kevés neki a 8 gb ram, ezért vettem mellé még 8 at, de ez sem segített.
Amit közben feladatkezelőben nézek, az az hogy a processzorom 100 százalék, és környékén mozog, míg a videokártyám nem éri el a 10 százalékot, de a játék szépen fut, nem laggol meg semmi, hanem egyszer csak lefagy és 1 mp múlva bezárul.
Teljesen tanácstalan vagyok a dologgal kapcsolatban. CS:GO-val is játszok közben, és ott teljesen jól megy minden. Olyan 45 százalékon megy a videokártya, és 70 százalékon a processzor.Konfigom :
I5-4570 proci
16 gb hyperX ram 1866 mhz ddr3
Asus b85 pro gamer alaplap
Evga gtx 1070 8gb acx 3.0 ftw videokartya
120 gb hyper x fury ssd
1 tb hdd western digital(ezen van a játék)
Seasonic focus 650 w 80+gold táp.
(semmi sem melegszik túl, azt is néztem már) -
Acheron
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Kill Chain perk -el könnyebb lehet, ott nem csak a fegyveres killek adódnak össze, hanem a killstreak -ek ölései is. Egy Cruise Missile -t összeszedni viszonylag egyszerű (5 kill), azzal jó eséllyel egy delikkvenst még leszedsz. Onnan már csak plusz kettő kell pl a VTOL -ig (vagy csak egy a wheelson -ig, ki mit kedvel jobban), az pedig igen hamar össze tudja vadászni a hiányzó 2 - 3 killt.
De nekem nem adja úgy a Chopper Gunner mint pl az MW2 -ben (ott durván lehetett aprítani vele), itt mintha nem lehetne úgy kiszúrni a földön lévő ellenfeleket (Ghost perk?), volt már, hogy ellent sem láttam a földön, már leszedték a helit.
(#15296) dombi81: Ez azért sok mindentől függ, pl a játékstílus, de főleg, hogy az SBMM (be)nyaló vagy szopó végén vagy éppen... De alapvetően igen, ha épp nem büntető ágon van az ember, viszonylag gyakran összejön. -
stilo18
addikt
Ma többször összedobott FFA - ba egy magyar sráccal (talán 5x) a játék, aztán szó szerint anyázásba váltott mert, hogy bekérem a Choppat
Mondom wtf, még én érezzem magam szarul...Nem baj, 5.meccset lehoztam úgy, hogy nem kértem be, nem írt semmit.
Tipikus jó magyar mentalitás egyből ott volt 2 kör után
-
FaTHI
őstag
Srácok ez mit jelent pontosan? "10 kills without dying 5 times". Köszi
-
Laraxior
titán
Jott frissites? Mekkora?
-
Hege1234
addikt
válasz
Casanova*
üzenetére
kipróbálod hogy amerikai régióra váltassz
megvárod a köv update-et akár csak azt ami csak a .exe-t update-eli
a 3. megoldás hogy játék közben átírod ModernWarfare.exe-t
ModernWarfare1.exe -re (akkor amikor a warzone vagy a multi menüjébe vagy)
viszont ezzel server disconnected-et kapsz egy idő után
(változó hogy mikor akár órák múlva is) -
Hege1234
addikt
válasz
KaitouP
üzenetére
ha hihetünk hogy szűrik a csalókat
akkor ez egy elég jó megoldás sztem is
főleg hogy javában tuti tizenévesek akik cheatelnek
nekeik meg véges a keret vagy szülők mobiljáról aktiválnak..így kellett volna kezdeni csak akkor lehet nem jött volna össze a több millió játékos
kérdés hogy meglépik e hogy bevezetik a multira is a késöbbiekben mert
ott azért fizettek is érte nem keveset -
Casanova*
veterán
Szasztok! Pár perc után mindig ledob a game. Wint és a gamet újra raktam, és szintén ledobál.... Mi lehet a bibi,srácok?
-
Lassan 2 hónap után végre, járókerettel ugyan
, de sikerült egy szóló BR-t is behúzni, ráadásul úgy, hogy a meccs kétharmadánál olyan xarul álltam, hogy a földkerekség egyetlen fogadóirodája se adott volna meg semmilyen oddsot arra, hogy innen nyerhetek.
Már az elején, az ugrásnál elcsesztem, mert a börtön volt a pálya végén, és vagy 12-13-an oda ugrottunk, de én a kinézett bástya helyett, a tenger melletti falon kívül landoltam.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szóval, a végjáték előtt csupasz voltam mint a meztelen csiga, se páncélom, se gázálarcom, a zsebemben is csak apró pénz csörgött, fegyverből meg egy alap LMG-m volt 100 db lőszerrel, meg egy szintén mezei M4A1.
Az volt a mákom, hogy az egyik bokor alatt találtam egy hullát, aki tele volt minden földi jóval, két aranyfegyver, pajzsok, fullos gázálarc, még egy Heartbeat Sensor is volt, bár arról teljesen megfeledkeztem a végén, a nagy kapkodásban, hogy azt használni is kéne.

-
-
Dave567
veterán
Kar-al Ugrálva shipmenten, úgy hogy nem is rád néz a csávó, nincsenek cheaterek ebben a COD-ban, lehetetlen.....
-
Hege1234
addikt
aki használ discordot játék közben
le tudná írni mit változtatott az audio menüben?
mert sehogy nem sikerül beállítanom hogy csak a discordról halljuk egymást -
Most volt egy BR meccsünk ahol úgy lettünk másodiknak ,hogy az első srác 62-t ölt egyedül
Full aim-os volt only ax50-el ugrálva lőtt . -
agazsa
csendes tag
Köszi szépen a válaszokat! Bocsi a helyesírásért izgultam kicsit!

-
KaitouP
nagyúr
válasz
agazsa
üzenetére
Ez inkább monitor topik, illetőleg egy korrekt Prohardveres cikk, amit itt olvashatsz: Szükségünk van a 144 Hz-re vagy sem?
-
agazsa
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék váltani 60hz-es monitorról 144hz-sre(elérkezettnek látom az időt
) ezzel kapcsolatban lenne olyan kérdésem lenne, hogy jár-e fps vesztéssel a dolog?(bocsi ha hülye a kérdés
) Előre is köszi a válaszokat! -
KaitouP
nagyúr
Kíváncsi leszek egyébként, hogy ezt a free to play részt, melyet a továbbiakban is egy "összekötő kapocsnak" szeretnék betudni a különböző részek között, mennyire fogják bővíteni. Apex-ben már van két map jóideje, az alapmap is átesett egy nagyobb változáson, a ma kezdődő új szezonnal szintén változik, tehát van változatosság, ez elvárható lenne a Warzone-tól is.
-
hitchins
őstag
Battlepasban mennyi xp kell egy-egy szinthez? Eleg furcsa utemben lehet haladni.
-
DonDennis
senior tag
Most toltam egy olyan csaló ellen aki a falon átsebzett követtem utána spectbe és így csak a ház falát lőtte és ölte az embereket! Ez mi ilyen undormány is van már
?! -
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
redingitell
üzenetére
Elvileg nem új pálya lesz szerintem, csak ez fog megváltozni. Homokvihar+szinte biztosan lesz egy elárasztott terület is.
-
válasz
redingitell
üzenetére
Hurrá... wh-s paradicsom lesz
-
redingitell
senior tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Állítólag a szizön 4-ben jön...
[link] -
jegenye77
addikt
Eddig az AK ra esküdtem. Minden pályán azzal toltam.
Most kipróbáltam az MP7 et. Ez is nagyon adja
arra megyek vele, hogy minél könnyebb és gyorsabb legyen vele a célzás.
Csak az a ki...ott Rpg ne ne húzná a hátam
-
Warzone map van beígérve vagy ez az egy marad és örökre béta állapotban ?

-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben: [link] (Ma jön update ha minden igaz.)
-
gjung44
tag
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Nem plunder! sima solo! erös a gyanum hogy csalo volt de nem tudtam követni a játékát mert vége is volt a játéknak, már csak 3an voltunk. nekem 22 a rekorom de az nem solo volt. ott 16 ha jol emlékszem. 54 kill engem ledöbbentett sehol nem láttam ilyet pedig sok videot nézek
-
Tomko78
addikt
Most nekem tűnik úgy , hogy butítottak a grafikán most high meg minden maxon van és nézem a régi képeket most olyan mint a régi normál beállítás
lehet azért van az hogy most maxon is ilyen 7.1 gb vga ramot használ a régi 7.8-8 gb helyett -
nanorambo
őstag
Mostanában mintha nem töltené fel a csapatokat. Meccs kezdetekor 6v6 volt, második kör utan a csapatom fele kilépett és végig így mentünk. Másik játékban ugyan ez csak az ellenfél cspatával. Nem túl izgalamas, ha az egyik csapat fele hiányzik. És egyaltalán nem töltötte fel a hianyzó embereket.
-
s.bala31
őstag
válasz
prokxy
üzenetére
Én az AX-50-et szeretném aranyozni , még mounting killből kell pár meg a bizbasz nélküli killek kellenek. Az Euphrates bridgen voltak jó körök meg a Sawmillen ahol összejött vele néha egy-egy killstreak. GW-ben mindig kiszedtek pár lövés után ha snipereztem, persze biztos én választottam forgalmas vagy túl nyilvános helyeket

-
prokxy
veterán
Volt már ebben a GW módban valaha kiegyenlített kör?

Kb 10 meccset játszottam le, de mindegyikben alázás volt a másik fél felé.
Enemy apjafasza incoming, 5 kill 20+ halál, ebből talán 1x ölt meg kézi fegyver. Kezdem a HDR gold-ozását hanyagolni, mert repül vmi lassan. Kibebaszottul idegesítő ez az egész már.
Egyszerűen vmi Bridge mapon kívül esélytelen sniperezni. Azt úgy felejtsük el, hogy stodeh-ként vagy egy épp pubertáskorú tiniként toljam, akinek meccs előtt visszaírt tinderen egy 2 szemű csaj és 3 hétig pörög miatta...emiatt gondoltam a GW módra, ott lesz longshot, meg minden követelmény a goldhoz, de hát esélytelennek látom a dolgot.Szerk: shipmentem nagyon jól haladtam vele, de ez az új felosztás katasztrófa. Egyik körben 3+os KD, másikban 0.6. Mert folyamat úgy rak le, hogy meg sem tudok mozdulni. DC-n fent voltunk és a 9. spawnkillnél kiléptem, egyszerűen éreztem hogy a hajam pár szálából elszáll a szín és lelki szemeimmel láttam a G910-es billem darabokban a kukában.
-
Laraxior
titán
A rekord is akörül van... 50+ kill...

-
Laby
őstag
válasz
Lomha 8V
üzenetére
Mivel Solo-t írt ezért nem lehetett Plunder-ben. Ott azért jóval könnyebben lehet ölni megállás nélkül.
Battle Royale-ban az 54. kill azért már elég vaddisznónak számít szerintem.
Most ebben az új módban, amikor boldog-boldogtalan jön vissza halál után azért lehet gyűjteni a kill-ket.Én 24 öléses győzelmet hoztam tegnap, az még elég messze van az 54-től, de hogyha hozzá többször visszaszállt akit megölt, meg jobb játékos is azért, mint én akkor elképzelhetőnek tartom, de ahhoz nagyon össze kell jönnie mindennek.
-
gjung44
tag
az elöbb 54dik killje voltam valakinek soloban (warzone)
-
KaitouP
nagyúr
válasz
s.bala31
üzenetére
Igen, és pont ezért butább, gyengébb program. Persze van olyan helyzet ahova egy ilyen program is elég, de úgy gondolom, hogy egy kellően igényes fragmovie elkészítéséhez minimum az általam említett két program, hogy látványos összeállítást lehessen csinálni, és ne csak random snittek egymás után való illesztését nézzük. Na de elég volt az OFF, térjünk vissza a topik témájához.
-
Pro!Petya
addikt
Balance téren már sokadszorra tapasztalom ha erős a csapatom és durván nyerésre állunk és abból kilépnek 2-en akkor a rendszer meg sem próbálja kiegészíteni a miénket.
15 perces meccs ebből legalább az utolsó ~7 perc 2 emberes hátránnyal.
(Különben kb 8 perc alatt lezongoráztuk volna őket mivel foglalásuk sem volt addig.)
Ennyit is ér az egész "SBMM" ha alapból ilyen volumenu skill különbséggel kreál meccset.(jah és már 1,54 a win ratio
1300win/845 loss ) Baszott lassan nő
-
KaitouP
nagyúr
válasz
s.bala31
üzenetére
Sokkal inkább (Sony) Vegas, ami már nem a Sony-é hanem a MAGIX-é, vagy Adobe Premiere Pro. Mindkettő professzionális, főleg az utóbbi, tehát kell gyakorlat hozzá és türelem a megtanulásukhoz, de van egy rahedli tutorial YT-n, amivel lehet tanulni, és 1000x igényesebb videót csinálni. Minden más igazából nagyon basic, vagy használhatatlan vacak.
-
Dave567
veterán
Ez a játék, kész, játszhatatlan....
-
Laraxior
titán
válasz
pendre54
üzenetére
Nyertem én is úgy már, hogy csak egy helyben lapultam, épp mozdulni készültem, lőttek körülöttem, de nekem is haladnom kellett a gáz miatt.
Aztán egyszer csak jött a helikopter.
Pontosabban csak ez az egy győzelmem volt eddig
(Írtam ezt korábban is)
A többiek lelövöldözték egymást, vagy legalábbis annyira leamortizálták, hogy a gáz hamar kinyírta őket.
Előfordul az ilyen...
(#15222) Laby: Dehogy menő... anno egy csomót linkeltem a BF5 topikba, hogy 1-2 killel nyertem a Firestormot... lehurrogtak. Pedig az sem TDM, nem az nyer akinek a legtöbb killje van, hanem aki jól helyezkedik, jókor van jó helyen

Mondjuk nekem is jobban tetszik ez a stratégia

-
Nem épp élet-halál kérdés
, de egy tegnapi szóló warzone meccs kapcsán csak piszkálja a csőröm egy dolog. Ugye az ember nyugdíjasként, már ne ugrabugráljon össze-vissza, hanem szép komótosan, kerülve a konfliktusokat igyekezzen eljutni a végjátékba.
Ez nekem tegnap, ebben az ominózus játékban nem jött össze, mert csak 52-dik lettem :
Nem is ez a lényeg, hanem az, hogy megnéztem a kör győztesét, és ezt látom:
Na most, ezt egy szóló körben, hogy a rákban lehet abszolválni, hogy 0 killel nyer valaki?
Én is voltam már úgy párszor, hogy eljutottam az első 4-5-be, csatározás nélkül, de a végjátékban ez már kikerülhetetlen.
Kár, hogy nincs videó a meccsekről, mert nagyon megnézném a végét. -
WaterWave
veterán
Egy trio win... 11.
-
Laraxior
titán
Mivel csináltok videot a játék közben? Volt régebben videorögzítőm, de jó lenne modernizálódni. Mondjuk nekem elég a sima 1080p@60Hz-hez, szóval 60FPS-el elég ha fel tudok venni.

-
Cheesus
senior tag
válasz
BandiHUN
üzenetére
Pajzsra ha jól emlészem én ezeket használtam: E.O.D: gyorsabb mozgás miatt, Ghost, illetve Battle Hardened, ha ki akarnak flashelni.
Én most direkt a szar fegyókat goldoztam ki, így megvan az összes shoti, kés, pajzs, illetve most a raketták pörögnek az AR fegyók mellett. -
BandiHUN
veterán
válasz
nanorambo
üzenetére
Én is remekeltem,egymás után 87:37 és 2:22
Még egy aimbotost is beadott,német vinnyogó hülyegyerek(amúgyis sok vartyogás volt),záró moziban pisztollyal 9 kill,állva ide-oda ugró pisztollyal...de ez az egy volt szerencsére a hétvégén.6 gold,platina a shotikra és az smg-kre végre,így már ezek is kész az LMG-k és a raksik után,így már 4 osztály platina,AR-ből még 2 van,most jönnek a nemszeretem fegyók(1 lövetű felhúzós izékék,mint a Kar98,sniperek,bár a Dragunov már gold),de a végén elhiszem,hogy lesz damascus 
De amire pajzssal képes vagyok,az vicc.Más repül és gyors vele,még semtex-el se lehet ledobni.Mi a titka a pajzsnak?Double time+Death silence vagy milyen perkek a jók,stb? -
nanorambo
őstag
Megint remekelt a matchmaking... Fullos klan ellen bedobott. Olyan szinten szétgyaláztak minket, hogy sajnalom hogy nem vettem fel. Feldobtam volna yt-ra hogy mekkora röhej az egész rendszer.. Az eddigi legunbalancoltabb játék volt. Ennek konkrétan semmi értelme nincs így.
Bocs, kisírtam magam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Kuponkunyeráló
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Battlefield 6
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 8/256GB (MLY33MG/A) éjfekete - 141 Ciklus - 1+ év garancia - HUN
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Melyik játékmódot toljátok?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

arra megyek vele, hogy minél könnyebb és gyorsabb legyen vele a célzás.