- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
oriic válaszárára közvetlen válaszolva, de egyébként mindenkinek szólva én is szeretnék megnyilvánulni. Egyrészt ahogy a kolléga mondta, soha, senki nem mondta közülünk, hogy nem engedjük, tiltjuk a külön topik nyitását. Egyrészt ilyen nem áll módunkban, nincsen hozzá jogkörünk, másrészt - személy szerint, de szerintem oriic nevében is mondhatom - ha lenne se tennénk ezt. Topikgazdaként nekünk az a víziónk, hogy egy közösséget alkossunk és a közösségért tegyünk, de ez nyilván nem azt jelenti, hogy akkor mindenki azt csinál amit akar, vannak írott, és íratlan szabályok.
Az álláspont az volt amikor felmerült a külön topik nyitása, hogy egyelőre felesleges külön topikot nyitni, ezzel megosztva a közösség azon tagjait, akik mind a Modern Warfare, mind a Warzone után érdeklődnek. Minekután a Warzone tematikája mindig az aktuális fő Call of Duty játékhoz kapcsolódik szorosan, ebből azt gondoltuk, hogy ha már így van, bölcsebb lenne egy topikban tartani a közösséget. Akkor még nem láttuk, hogy mi a Warzone jövője, és a mai napig nem egyértelmű az, hogy ha megjelenik az idei rész, akkor mi történik majd.
Személy szerint továbbra is azt gondolom, hogy a legideálisabb egy topikban, pontosabban az éppen soros AAA CoD játék topikjában letudni egyben a Warzone témát is. De. Engem egyáltalán nem zavar, ha valaki úgy érzi, hogy nyitnia kell egy külön Warzone topikot (ahogy azt az illető meg is tette), nincs sem személyes, sem egyéb okom arra, hogy ezért keresztes hadjáratot indítsak. Ha a közösség úgy érzi, hogy átláthatóbb diskurzusban vehet részt egy külön topikban, ám legyen. Amennyiben elég forgalmas is az a topik, legyen egy a témában jól informált topikgazda is ott (nem én), akár a közösség választása alapján, nem sértődök meg, ha valaki nem szimpatizál a személyemmel. Rivalizálásra sincs okom, kedvem, energiám.
Azonban akkor is lesznek szabályok, még ha a betartásukért nem én vagyok az (egyik) felelős, az ÁSZF akkor is ÁSZF marad, a moderátor pedig akkor is elvégzi a munkáját, ha szükséges. Ellenben mint jelenlegi topikgazdái az aktuális CoD játékok topikjainak, szerintem oriic nevében is mondhatom, hogy a külön Warzone topiktól függetlenül a battle royale játékról való témázást továbbra is üdvözölni fogjuk az aktuális -és jövőbeni CoD topikokban. Mert akik itt szeretnének róla témázni, azok továbbra is megtehetik, külön thread ide vagy oda.
-
Laraxior
titán
Hehh? Nehogymár 4 napig húzzák ezt az egész vackot. A tegnapi kb semmi volt...
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogyha most ledózeroltuk Verdanskot, akkor hogy a francba fogunk kikötni a 80-as években.... Kicsit fluxuskondenzátor szagot érzek
Sokkal jobb megoldás lett volna egy félig felépített területről egy folyamatosan épülőbe cseppenni... -
-
Tomi0703
addikt
Igazad volt, elég.
Viszont frissítéssel, telepítéssel végeztem. Kivettem a lemezt, nyomtam egy Warzone meccset. Visszaraktam a lemezt, MW-vel játszanék. Megint kéri, hogy vegyem meg. Bezártam a játékot, újra elindítottam, akkor is... Box újraindítása segített. Érdekes.
Jó méretes játék amúgy. 150 giga csak a játék + data és mp valamint textúra pakk(ok).Ha már itt vagy, szabad a boxba állítva lemezt rakni?
-
Dictator^
veterán
Mióta kihozzuk többször a Juggert, azóta pont az ellenkezőjét érzem. Vagy baszott sok a hacker (ami lehetséges, mert a cheater trackeres overlay megy és jelzi néha, hogy ilyen 80% headshottal rendelkező profil ölt meg) vagy valami fordítva működik.
Kihozom és mindenki úgy gondolja, hogy akkor most ő szétlő, hiába hal(na) meg kb egy mp-es sorozatlövésemtől. Tökmindegy, hogy az ellen nessziről, közelről, fullhp-n, lóf@sz hp-n, de szétlőnek.
Az előző kommentet azt hittem ebbe a kommentbe írtam, sorry -
csibe1
addikt
Meh, már ezer éve megy ez a hasalós trükk, szerintem CoD2 óta. Aztán vagy bejön vagy nem.
Ha annyira le akarod lőni akkor fekve is lelövöd.Más: Egy hete vagy mikor volt a frissítés, azóta kevesebb lett az fps-em, talán kétharmada, mint volt. A ráadás, hogy azóta vesznek el lövések valahol.
Tegnapi vagy hétvégi frissítés: random nincs célkereszt a távcsőben. Amikor olyanja van akkor tök üres, 2-3-szor belenézek akkor meg jó.
Más is tapasztalta ezeket az anomáliákat? -
Dave567
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Ott mi halál futamozni szoktunk... Én vezetek haver ül a quad platóján és kergetjük a népet a hangárokban.
És igen ezt teljesen más kategóriának látom mint a dropshotot mert ez nem játékmechanika kihasználása hanem egyszerűen fullba nyomjuk a kretént.Ezt megnézem majd köszi! Care Packaget még sose tettem be azt hittem useless cuccokat ad meg se néztem még a tartalmát.
-
Nem tudom mi okozza ezeket. Van olyan játékostársam aki pl nem tud alt tabolni ki a játékból mert akkor kifagy neki. Én simán böngészek úgy hogy tálcán van a játék miközben tölti be a lobbyt meg a pályát. Találkoztam olyannal is akinek minden komponensben véletlenül ugyanaz a gépe van mint nekem mégis küszködött több különböző problémával. Valszeg nála a gépen lévő szoftverekkel lehetett valami hiba.
-
Igazság szerint semmilyen gondom nincs a játékkal ezen kívül. Még akkor sem szokott amikor season patch jön. Sok embernél látom fb milyen gondokkal küzdenek a játékkal kapcsolatban nekem ez az egy bőven belefér. Viszont köszi az infót mert ettől függetlenül nem tudtam miért produkálja ezt.
-
Velem többször volt olyan, hogy elkezdtem a játékot, pár percig csináltam amit akartam, de utána jött egy telefon, akármi, és 5-10 percre ott kellett hagyjam a plundert, volt hogy ugyanúgy a házban álltam, ahol hagytam magam, se afk se kick, semmi nem volt. Jóval korábban (még április körül?) meg sniperezni próbáltam, és egy adótorony tetejéről dobott ki a játék mert hogy nem mozgok eleget
Két véglet
-
csibe1
addikt
Igen, találok is általában.
A sajáttal meg nem működik, pedig ugyanúgy Legendary.
Nem tudom miért nem mindegy.
Szopjanak szöget, most ez ugrott be erről.Micsurin
Tudom, majd minden ládában van, főleg nagyobb épületekben.Tsebacsi
Tegnap nekem is kifagyott egyszer, lehet azért, mert nem vártam meg a shaderpack betöltését, és mászkáltam a menüben. Utána nem volt gond.Azt tudja valaki, hogy miért töltögeti a shadereket minden indulásnál?
-
-
-
-
-
csibe1
addikt
A Damnél lent volt a különálló házban amiről linkeltem a videót, ott nem vándorolt különösebben a láda. Persze ki kellet várni, hogy ne legyen tömegnyomor, máshol legyen a pénz.
#22620 meke
Párszor kergettem előtte a vonatot, de mire meglett mindig kifosztották. Most meg véletlenül arra jött, és nem volt kifosztva. -
Micsurin
nagyúr
Én csak szellem metróval.
Én Prisonban tojom néha össze magam vagy Dam-nál a random átlebegő kék szellemektől, de elnézve a playereket nem csak én egyszer úgy böktem ki az elvtársat ma, hogy rálőtt a szellemre mert azt hihette player.
GhostPetya a zombi mód nekem is hatalmas csalódás..., annyira végtelenül gyenge a zombi, hogy értelmetlen. Zombiként esélytelen 1v1-ben érvényesülni de még tömegesen is necces. Humanként meg tartok magamnál egy lmg-t így 3-4 Zé se tud igazán meglepni... EMP - Gáz egész poén de gyengék.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vízpart, vakáció és hardverek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Asztalos klub
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- E-roller topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Xbox Series S 512gb 2 kontroller
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged