- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iOS alkalmazások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Megéri lecserélni a Nothing Phone (1) és (2) készülékeket
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BITBOYS
addikt
[link] Ékes édes apanyelvünk
-
Sontir Fel
őstag
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sontir Fel #26095 üzenetére
Ahogy a kolléga mondja felettem. Az RT elég teljesítményigényes feature, még akkor is ha DLSS mellett használod. Sokat lefog, arra a teljesítményre pedig szükséged lenne a sok plusz fps formájában, különösen ha ki tudod használni egy magasabb frissítési frakvenciájú monitorral.
Emellett értelmetlen a mérleget a látvány irányába billenteni a teljesítménnyel szemben már csak azért is, mert multiplayerben ez nem igazán prioritás. Az események gyorsan történnek, a játékosok az ellenfélre és környezetre figyelnek, a látvány nem tud kamatozni. Single player módban persze már mehet az RT, ott annyira nem lényeg a teljesítmény egy bizonyos határig.
-
hcol7
senior tag
válasz
Sontir Fel #26095 üzenetére
kompetitiv jatek(mod)okban sokszor erdemes a teljesitmeny oltaran felaldozni a latvanyt.
-
válasz
szinesz.bob #26091 üzenetére
Ray tracing on, szóval minden maxon
-
válasz
szinesz.bob #26089 üzenetére
Köszi! Barátom itt volt nálam, O azt mondta nála ilyen jelenség nincs meg mások is akiknek küldtem nem találkoztak ennyire durván ezzel a jelenséggel, de megnyugtat hogy akkor ez nem egyedi.
-
válasz
szinesz.bob #26087 üzenetére
Igen ha kiakapcsolom akkor elmúlik, csak nem tetszik a játék. Bár ha kikapcsolom vehetek olcsóbb konfigot is lehet a downgrade lesz a megoldás. Ezek szerint nálad is ilyen ha bekapcsolod?
-
válasz
CptAdamica #26085 üzenetére
-
válasz
gjung44 #26080 üzenetére
Értem én, hogy szoftveres a gond, de akkor másnál is ilyen lenne.. Rengeteg bug van és xar, de az a hiba jelenség ami nálam van úgy hogy más vgaval is kipróbáltuk kiábrándító. Ha ez a jelenség gyakori lenne belenyugodnék, de mivel nem az így mérges vagyok.. valószínűleg lecserélem a procit lapot intelre. Írok ha ez megtörtént és lett változás.
-
válasz
Viiktor1989 #26078 üzenetére
100 on van. A filmic csak ront a helyzeten.. minnel nagyobb az antialising beállítás annak rosszabb.. és nem ritka jelenségről van szó.. ez minden játék indításnál azonos hibajelenseg, nem csak néha előjön. Hanem mindig ugyan azok a hibák. A repülős pályán és a tv tornyos palyan a legrosszabb .
-
CptAdamica
veterán
válasz
Fail3D! #26074 üzenetére
Szerintem nem a konfigod tehet róla, ritka igénytelen tényleg technikailag a játék.
- sokszor a warzone pálya betöltése sem megy rendesen, konkrét pályarészek hiányoznak, csak kékség van a helyükön
- múltkor még a tenger helyett is csak egy babakék placc jelent meg
- volt olyan is, hogy az égben különféle formájú alakzatok voltak, amiben láttam a saját gameplay-emet
- sokszor nincs fegyverem, csak célkeresztem
- a modellek elképesztően lassan töltenek be a menüben, sokszor kb fél percet kell várni a legtöbb esetben
- ládából kiveszel egy fegyver, gyakran teljesen mást látsz először, mint amit dobott
- a render resolutiont sosem tudja megjegyezni, ahogy a window mode-ot sem
- a shadereket állandóan tölteni akarja le
- lépéshangok néha kimaradnak
- régebben még akkor is beakadt a kép, amikor loadout-ból vettem ki a fegyverstb.
-
Tomko78
őstag
válasz
Sontir Fel #26067 üzenetére
MW addig volt szép míg össze nem boronálták a CW-el , pár napja jó pár hónap kihagyás után vissza néztem a mw multiba de a menü olyan szemcsés volt na mondom akkor ebből ennyi elég is volt , holott minden maxon volt
-
válasz
tupacamaru #26072 üzenetére
Direkt nem raktam fel, mert régebben ez a profi meg össze akadt majd játékkal, de felrakom és megnézem, hátha ez megoldja.
CptAdamica: lehet felesleges volt, de másnak még nem volt ilyen hibája és csöppet idegesítő, hogy egy nem olcsó konfiggal ilyen problémás a játék.
#26071: már mindent újra raktam, szóval nem hiszem, hogy újabb driver leszedes felrakas segítene.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Fail3D! #26070 üzenetére
Szia!
Meg is jött akkor az emberünk. Szétszedned a gépet, variálni a setupod igazából felesleges volt, ez színtiszta szoftver gond. Átböngésztem pár Reddit threadet, sokaknál előforduló probléma ez, megoldás igazából nem igazán rá. Nézd: [link]
Hány százalékon áll a Display Rendering Resolution?
Esetleg egy clean driver reinstall ezen a módon még megérne egy próbát, ha nem tetted még: [link] -
válasz
KaitouP #26068 üzenetére
Üdv! Nálam van ez a probléma. 2560 felbontás. Kipróbálva alap BIOS beállításokkal stb.. csak a COD játékban van ez.. az árnyékok és a tukrozodesek már közepes távolságban is vibralnak és pixelesek. Ha az antialisinget kikapcsolom ocsmány a játék de nincs ez a vibrálás. Win, játék ujratelepites megvolt. Alaplapbol kiszedtem majd újra vissza raktam a procit.. elképzelésem sincs mitől ilyen a játék. A képen látható pálya a legborzasztóbb a hiba szempontjából. VGA mind2 slotban kipróbáltam. Másik dp kábelt is kipróbáltam... Szóval az alaplap proci cserén kívül, nagyjából az összes szoftveres hardveres lehetőséget megpróbáltam cserélgetni, másikat kipróbálni, ami eszembe jutott.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Sontir Fel #26067 üzenetére
Az árnyékok "szemcsésessége" a probléma?
-
nyul105
senior tag
válasz
Sontir Fel #26064 üzenetére
Nem látszik semmi, de ha ennyire szar felbontást használ, akkot ne csodálkozzon. Vagy ez csak egy képrészlet? Ráadásul olyan, mintha agyon lenne tömörítve a kép.
Nekem a 2xes AA esetén az árnyékok sisteregnek, olyan mintha nem egybefüggő árnyék lenne, hanem hangyák.
Így csak 1xest használok, sehol se kaptam erre megoldást. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Sontir Fel #26064 üzenetére
Szia! Nincs nagyobb képed? Kicsit iciripiciri hogy látni lehessen, hogy mi a baj.
-
Sontir Fel
őstag
Tiszteletem!
Az egyik kedves ismerősöm egy ideje szenved, hogy ocsmányul néz ki nála a game. Volt már többször reinstall, új win, driver csere. Tegnap már VGA-t és memóriát is cseréltünk a gépben, de nincs változás. Giga 470es lap, 3600x, 2x8gb 3600as ram és 2080 gpu produkálja ezt (árnyékok vibrálása, foltokban stb):
Tapasztalt, ileltve oldott meg valaki hasonlót már?
-
sanyi0627
senior tag
válasz
towerpc #26049 üzenetére
Játszok egér, bill komboval és kontrolerrel is. Egérrel sokkal gyorsabban és pontosabban reagálom le a dolgokat. Ez már elég élőny a kontrolleresekkel szemben. Cronus-t és társait ne vedd ide mert ott elég sok mindent lehet állítani( no recoil, autofire, automata ugrás/gugolas stb). Cold war-ba viszont nagyon erősre sikerült az AIM assist.
-
towerpc
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már felmerült ez a téma;
Mivel Pc-n játszok, egér-bill kombóval sokan mások meg controllerrel a cross play miatt, és sokszor úgy érzem, hogy az előny a számukra. Gondolok itt a célzásrásegitésre.
Van valami infótok ezzel kapcsolatosan? -
egergo77
friss újonc
Szia! érdeklődnék, hogy sikerült-e megoldanod a problémát, nálam is ugyían ez van.
-
craftsman01
senior tag
válasz
lolka-bolka #26044 üzenetére
Nem sértés volt,én sem a 90s években születtem hanem jóval korábban,szal az X generáció tagja vagyok.
-
lolka-bolka
tag
válasz
lolka-bolka #26043 üzenetére
Nem mindenki 90-s években született akinek 10 évesen okos telefonja volt.
Azért annyira buta és maradi nem vagyok, hogy ne tudnám megoldani.
Azért köszönöm a segítségedet. -
lolka-bolka
tag
válasz
craftsman01 #26040 üzenetére
Miért a konzolvilág is árul játékokat aktiváló kóddal.
-
craftsman01
senior tag
válasz
lolka-bolka #26038 üzenetére
Azért ilyet olvasva kikerekedik az ember szeme
.Mintha nem is 2021 lenne hanem 1980.
-
sanyi0627
senior tag
Fasza lett a frissítés. 2 trió be mindkettőből kivágott. Plunder bol úgyszintén. Series x
-
válasz
lolka-bolka #26038 üzenetére
Félek egyre inkább az lesz a mérvadó/elterjedt, hogy neten veszed meg a játékokat. Javaslom állj át erre te is. Bankodtól könnyen és olcsón lehet kérni webkártyát amivel tudsz a neten vásárolni probléma és veszély nélkül (mindig annyit teszel rá amennyit elköltessz).
-
juve600
nagyúr
válasz
lolka-bolka #26035 üzenetére
battlenet például , [link]
nem kell hozzá dvd olvasó -
Laraxior
titán
válasz
lolka-bolka #26035 üzenetére
battle.net-en tudsz válogatni melyiket is szeretnéd. https://eu.shop.battle.net/en-gb [link]
-
lolka-bolka
tag
Sziasztok
Érdeklődnék mi módon tudom megvenni a játékot pc-re. Igazából a multi érdekelne, de gondolom ez nem kivitelezhető.
A válaszokat köszönöm.
Ui. Nincs DVD olvasóm. -
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007 #26031 üzenetére
Azt hiszem több multiplayer pack van, mindet le kell szedni.
-
Nem sikerült durván nerfelni a sykovot.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
nincsnév007 #26029 üzenetére
Nem kell.
-
nincsnév007
addikt
a sima multihoz a special ops packot is le kell tölteni?
-
Laraxior
titán
Megint mi a rossebet tölt ez a vacak?
-
Bohus84
tag
Nem vagyok otthon, lehet tudni meddig tart a dupla xp? Egy fegyvert még akarok húzni de csak 6 körül érek haza.
-
towerpc
csendes tag
Sziasztok!
Kérdésem, hogy a multiplayer modban: Realism ground war, blueprint gunfight, sts, gunfight, dropzone és firefight modok vannak.
Többi modbol lehet valahogy választani, vagy ez igy fix es időnként cserélődnek a modok?
Előre is köszi! -
gjung44
tag
jo ez a sykov nem?
lehetne kicsit kisebb a recoil de amugy rendben van
-
Dave567
addikt
válasz
craftsman01 #26008 üzenetére
Szerinted ugyan az a Kettő??? Csipa vs agyon buffolt sorozat lövő???
-
craftsman01
senior tag
válasz
CptAdamica #26004 üzenetére
Én meg a csipát utálom anno cod 4-ben is mindig olyan szerón toltam ahol nem volt.De ugyi most ez nem lehetséges de ezért nem hanyagolom a gamét.
-
csƵ
addikt
10-ből 9-en Sykovval mennek multiban is. Esélytelen még AR-rel is ellene. Az meg külön vicc, hogy killcamben már a falat lövi, befordul és persze ott vagyok...
-
Dave567
addikt
válasz
csibe1 #25972 üzenetére
A lényeg a lényeg, 2010 előtt minden jobb volt...
Ez az új dual automata kp is egy nagy cheater fegyver mint az AS val, képes átvinni méteres beton falakat, meg egy lövéssel 60-70 m-ről leszedni, persze rá segít az sbmm erre is, mint mindenre, de akkor is, be kempelem őket az jól van... -
Acheron
őstag
+ #26001nyul105
Félreértés ne essék, én a multiról beszéltem. Nem játszom Warzone -ban, nem köt le.
A multiban pedig bőven elfér egy ilyen, mint említettem, az MW2 -ben is volt ugyanilyen OP fegyver, mégis nagyon sokak máig kedvenc COD multija volt.
Ezzel együtt értem amit mondtok, sőt, egyetértek, hogy a WZ -ban okozhat turbulenciákat, és nem feltétlenül kellene a jelenlegi formájában használni. Nem is annyira a reakcióidők miatt (arra ugyanazt tudom mondani, mint fent, hogy ugyanezt kell használni és gyorsabbnak lenni), hanem a Xaels által említett respawn -beli különbség miatt. Addig, amíg a multiban csak bosszúság, ha ötször egymás után kiszednek ezzel, addig a BR -ban egy teljes estéjét hazavághatja valakinek - és ez nagyon nem jó, pont a szórakoztatási faktort rombolja.
Gondolom hamarosan nerfelik (lehet elég lenne, ha csak az akimbót tiltanák le a WZ -ban) - általában ez a sorsa a túl OP fegyóknak, remélem azért a multiban használható marad. -
vendingo
veterán
Asszem én nerfig jegelem a játékot. Sykov ellen nincs megoldás, pajzsal trollkodtam ellenük, de amúgy totál kuka az egész játék miatta. Közvetlen közelről lőttem shotival, és én halok meg. Sykov vs sykovnál meg az nyer, aki 0.000001 mp-el előbb reagál.
-
nyul105
senior tag
válasz
Acheron #25996 üzenetére
Nem gondolhatod komolyan, hogy az új pisztoly jó dolog a BRben.
Ahogy más is írta, teljesen tönkre tette a BRt eza fegyo, de kedden már nerfelik is elvileg szerencsére.A te gondolatmeneted folytatva az is tökéletes lenne, ha mindenkinek 1 hpja lenne. Az a baj, hogy egy multihoz képest itt házak és lépcsők vannak, amiknél bárhol lehet bent kemper, és nincs annyi stunod, hogy mindre dobj. De ugyanez igaz bármelyik sarokra, a sarokban kempelő mindig előbb fog lőni, és ha 3an mentek rá 1 sarokban levő el tud darálni 0.2 sec alatt egy teljes csapatot, mert előbb fog lőni. (Egy pontot tart, ő pontosan tudja te hol leszel, viszont ő egy 3 méteres helyen bárhol kempelhet, valamint van egy move2shoot idő, plusz ő guggolhat, hasalhat).
Nem a legjobban írtam le, de mindenesetre sose jó, ha van egy darab fegyver, ami 5x jobb, mint bárnelyik smg/shotgun, bármi hátrány nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer laptop eladó Acer Nitro V ANV15-51-79X2 Intel Core i7-13620H RTX 4060 165Hz
- Dell Latitude 5340 gyönyörű állapot, gyári magyar! Core i7 1365u - 16GB - 512GB - mint az új!
- Vivobook Pro K3500PC 15.6" FHD OLED i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó HP Pavilion Gaming PC RTX 3060, Ryzen 5, 16 GB RAM, 144 Hz monitorral
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest