-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nitro16
senior tag
válasz
WaterWave #27318 üzenetére
Minden platformon jelen van a bug (pc,xbox,ps) szóval nem a ps5 miatt van, illetve még a digitálisan vásárolt verziónál is jelen van. Tehát az is mindegy, hogy digitális vagy lemezes.
Add el és kész, még olyan 8k körül el lehet adni. Lassan úgy is egyre kevesebb ember fog vele játszani.
-
csibe1
addikt
válasz
WaterWave #27273 üzenetére
Nem PS5-ön játszok, de kérdezd meg egy ismerősödet aki szintén PS5-ön játszik, hogy neki milyen könyvtárak vannak letöltve. Ha neki van valami multiplayer pack 1 nevű könyvtára feltölthetné valahová,letöltöd és bemásolod hátha működik a dolog.
Amúgy guggli a barátod: multiplayer pack 1 missing ps5
[link]
"Nos, ha megosztja a játékokat, jelentkezzen be az elsődleges fiókba. Lépjen be a modern hadviselésbe, és a menüben menjen jobbra az mw -hez, és azt kell mondania, hogy a letöltés felfüggesztve a kampányok és a multi számára. Kattintson bármelyikre felfüggesztett letöltésre, és megjelenik egy előugró menü. Nyomja meg a letöltés minden csomaghoz gombot, és lépjen ki a játékból, jelentkezzen be újra saját fiókjába, és hagyja letölteni. Miután mindezt letöltötte, saját fiókjával folytathatja a játékot. "Guggli fordítás amúgy, de hátha segít.
Érdemes körülnézni külföldi fórumokon, mert jó eséllyel előbb találsz megoldást. -
nitro16
senior tag
válasz
WaterWave #27247 üzenetére
Azért mert amit írsz az már 2-s pont nem az 1-s. Mivel már írja a installation suspended-t ezért az egészet újra kell már rakni. Töröld az egészet és szed le újra.
"Szerintem ha feltelepülne vagy látnám a pack1-et akkor működne... De egyszerűen nincs.. (nem látom a menüben, nem tudom letölteni sehonnan)"
Azért nem látod mert fel van rakva a gépre, csak egy bug miatt úgy érzékeli mintha hiányozna.
Tippre szerintem ez már nem lesz javítva mivel 1,5 éves hiba és tudnak róla.
-
nitro16
senior tag
válasz
WaterWave #27240 üzenetére
Már írtam róla többször a fórumon. Ez egy bug aminél beakad a data pack. Kétfajta képpen is elő tud jönni:
1: ha a játék menüjébe azt dobja fel, hogy hiányzó dlc akkor a játék ikonján options gomb majd tartalmak kezelése és ott a listázott packokat le kell szedni. (Van, hogy többször is egymás után újra és újra mert nem mindig lockolja ki)
2: Amikor belépsz a játékba és a menübe a multi résznél már azt írja installation suspended és ha rányomsz az x-re be se tudsz lépni. Na ekkor van a nagyobb szívás mert ebben az esetben az egészet törölni kell (warzone-t is) és újra rakni az egészet. (Van, hogy újra rakod és az installation suspended az megoldódik de lehet megint rossz lesz és dobja is a dlc hibát, és akkor ugyan azt megint eljátszani amit az elsőnél írtam.)
Baromi idegesítő bug, és nem tudsz mit csinálni vele. Többek között számomra azért ért véget a MW2019 multi mert nem volt benne már kihívás és többször elő jött ez a rohadt bug, és belefáradtam nagyon. Volt, hogy egymás után 2 nap is eljátszotta ezt.
sinick: 2 lépcsős hitelesítés, illetve már szoktak sok helyen kérni telefonszámot is mert sok a csaló és ezzel is probálják csökkenteni a próbálkozok számát. Nyugodtan add meg.
-
-
válasz
WaterWave #25337 üzenetére
Ennyi infót találtam róla az officiális callofduty.com-on :
"...
Underground Locations Closed for Decontamination
With missiles ready to launch and a new undead threat making landfall, Operators around Verdansk will find a few familiar underground locations are no longer accessible.
Namely, the Subway System is offline, the Stadium’s underground parking structure is closed, and any restricted areas that required special codes for access (save for Bunker 10, which is the Styor Spomenik Missile Silo) are completely shut down due to safety protocols.
..."
Kb. fertőtlenítés címszóval zárták ezeket. -
Xaels
félisten
-
gjung44
tag
válasz
WaterWave #19684 üzenetére
kösz. eröltetni akarják a kamikaze játékstilust az emberre. jön 3 juggernaut ruha és az egyész mapnak azonnal rá kell menni mert szinte biztos hogy az egyik fog nyerni a hárombol. második lettem az elöbb és ez nevetséges végjáték volt. az utolso 10 csak reménytelenül bujkált és várta a biztos halált
-
Trebron09
őstag
válasz
WaterWave #16821 üzenetére
Tegnap nekem olyan lag volt shipmenten, hogy respawn után minden megállt, mintha megállították volna a játékot mindenkit körbe tudtam szaladgálni, az egész pályát körbe szaladtam ás minden állt egy helyben még a füst sem mozgott, kaptak is páran fejest, aztán pár másodperc múlva már 2 halállal respawnoltam újra ping rendben volt és packet lost sem volt. Ilyet előtte még sehol nem láttam.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
WaterWave #16821 üzenetére
Felesleges kiakadnod ugyanis egy fejlesztő csapatnál a content gyártást teljesen másik team csinálja mint a hiba vadászatot, bug javítást. Ha ennyi problémád van velük jelezd folyamatosan hibákat a megfelelő helyen, vagy nézz másik játék után amíg nem csinálnak velük vmit. De nyilván nem fogsz, mert valahol kedveled mégis a játékot, mert ha nem így lenne akkor már rég otthagytad volna.
Pont emiatt felesleges kipecezni minket akik igenis várják az új szezonokat, mert mondjuK kedvenc karakteremmel vagy fegyveremmel szeretnek játszani.
Teszem hozza én csaloval nem találkoztam meg, engem az FPS csökkenés illetve FPS drop zavar nagyon meg az ha grafikát állítok crashel.
-
-
lowzor
veterán
-
Laby
őstag
válasz
WaterWave #14388 üzenetére
Furán nézne ki ha animáció nélkül egyszer csak az arcodon lenne. Én is haltam már meg nem egyszer miatta, de legalább reális, hogy felveszi.
Amit lehetne módosítani akár, hogy ne automatikusan vegye fel és le, hanem nekünk keljen gombbal, úgy ha közben csatázol akkor rajtad maradhatna addig. -
Xaels
félisten
válasz
WaterWave #11948 üzenetére
A videó elején szerencsétlenkedtem azért, de szerencsére a többiekre lehetett számítani és minden tőlük telhetőt megtettek. ~11percnél amikor a zöld házban voltunk ment a tanácskozás, hogy felmenjünk e a tetőre(akkor még a heartbeat sensor miatt azt hittük 1 ember van fent) miközben lentről is folyamatosan jöttek, de végül 3-ig számoltam és kiugrottunk rájuk mind3-an. Jó kis intenzív menet volt, egészen Lumber és Quarry között lévő kisebb "falutól" mentünk, a befagyott folyó felett ott van a híd.
-
LucentTwo
tag
válasz
WaterWave #11598 üzenetére
Ja ebben igazad van, nekünk is nem tudom hányszor volt ilyen, de sztem a két perccel még sokat is mondtál.
Mi pl azt szoktuk csinálni, ha rosszul állunk és pont akkor hívunk vkit vissza vagy jön vissza gulag-ból akkor egyből megy a dropra, vagy bejön vagy nem. Szóval a random dropok is jó ötlet, csak ezen is talán változtatni kellene (ahogy te is írtad), mondjuk csak az utolsó két körben kezd droppolni 1-1.
De véleményem szerint a random drop is azért van, hogy összehozza a játékosokat már a meccs elején. A boltok is nem véletlenül vannak viszonylag nyitott, de közben mégis campelhető helyen. Nekem/nekünk pont ezért tetszik, mert rá vagy kényszerítve, hogy harcolj. Ne az legyen 5 perc lootolás után, hogy beülsz egy házba és várod a végét. -
csƵ
addikt
válasz
WaterWave #11589 üzenetére
Akárhányszor játszok Xboxon egérrel, kontrolleres konzolosok ellen, mindig 3-4x több killem van, mint D-m. Nem előny a kontroller egy rutinos egeressel szemben. De nem ritka a 11x-es különbség sem, több ilyen előfordult már mikor split screen-ben játszunk barátnőmmel. Ő van először bejelentkezve kontrollerrel, én egérrel, és mindig kontrolleresek közé dob.
-
Laby
őstag
válasz
WaterWave #11589 üzenetére
Nagyjából Danillával egyezik a véleményem.
Ez a levegőben lelövés nem is értem miért zavaró. Nem egyszerű lelőni a másikat, tudsz ellene tenni. Nyissál ernyőt, vagy vágd el, menj másik irányba és kész. Pisztollyal egy tárból kb. esélytelen lelőni a másikat, ha Plunder-t nyomsz ott meg úgy is újra éledsz szóval ha még engeded is hogy lelőjenek akkor nem mindegy? Újra éledsz egyből.
Köszönő viszonyban sincs a Shipment-en spawn után azonnali halálhoz, ott semmit sem tudsz csinálni, még megmozdulni sem. Itt simán elkerülheted hogy lelőjenek."1v1 ugyanolyan fegyverrel és ugyanolyan körülményekkel"
Flash és gránát is van mindenkinek, ugyan olyanok a körülmények.Kővel dobálás engem is tud zavarni meccs közben amikor eltalálnak, de igazából sosem idegesít fel, mert tök jó feelingje van az egész Gulag-nak és valahogy illik a képbe a köcsögösködés.
Ez az éjszakai bohóckodás, nézd meg mekkora tábora van multiplayer-ben is...Bárkivel beszéltem korábban, mindenki kipróbálta szép és jó a sötét, de soha többet köszi.A Loadout-al szerintem mindenki egyetért hogy 10k környékére minimum emelni kéne. Így mindig azzal kezd a körünk, hogy 3 perc alatt mind a hármunknak van 6-8000 dolcsija és mindenkinél lesz saját fegyver, muníció + killstreak is. Ezeknek az összegyűjtésébe igazán lehetne nehezíteni, hogyha szűkülnek a körök még akkor is legyen értelme bevásárolni járni.
-
danilla
őstag
válasz
WaterWave #11585 üzenetére
1. Duhito annak akit lelonek. Ertelmetlennek egyaltalan nem mondanam, -1 ember.
2. Az eles granatnak szerintem sincs ott helye, de flashnek pont van.
3. A csatateren barki bele szolhat a jatek menetebe, ugyan ez van a gulagba is.
4. “kör szűülésével sötétedik a táj” ez de jo lenne, meg egy kis eso, kod, stb. Fel tudna dobni a jatekot.
5. Nono, inkabb meg venni kene el egyseget belole.
6. Solo/trio mod a legjobb, nekem, remlem nem valtoztatnak rajta.
7. Hat azzal nagyon+
8. Jo lenne ha kikerulne a loadout drop es sokkal tobb fajta fegyvert lehetne talalni.
9. Kikapcsolhato lenne xboxon a crossplay. Ennek orulnek a legjobban. -
válasz
WaterWave #11585 üzenetére
Főleg most hogy a helyzetre való tekintettel mindig megvan a létszám a 4 fős partikra, nem beszélve arról hogy ebben a pár hétben-hónapban(?) elég sokan ráérnek ezzel nyomulni. Egyik nap +2 fő volt velünk discordon a szükséges 3 felett , dolgos hétköznapokon ez elképzelhetetlen. Legalább míg ez a karantén időszak tart, gondolhatnának erre is. Habár én azt nem tudom megítélni hogy mekkora meló egy update-be ilyet beletenni, ha meg már nem lesz ennyi player , akkor meg kivenni belőle a 4 vagy 5 fős csapatokat.
-
-
raggg
senior tag
válasz
WaterWave #10395 üzenetére
Én a múlt héten mentem pár kört BO4 BR-ben. Hát nem tudom mikor b*szott fel utoljára játék, de ott pl. megtörtént, hogy swat rft-vel belelőttem 5-öt a gyerekbe, ő meg pisztollyal katt-katt kinyírt. És ez nem egyszeri eset, sajnos folyamatosan ez volt a tapasztalatom vele, hogy hiába az armor, néha össze vissza dobálja a netkód a killeket.
Ha holnap jön a warzone, akkor lehet még ma ellövöm a tokenjeim, mert akkor gondolom holnap este download party lesz a PS4-es tábornak.
-
Laby
őstag
válasz
WaterWave #8832 üzenetére
Az megvan, hogy ez csak a letöltésnél ennyi? Nem gyarapszik a játék minden egyes patch-nél letöltött mérettel. Akkor már valóban 400-500 gb környékén lennénk, de erről szó sincs. Egyelőre bőven benne vagyunk abban, amit a játék megjelenésekor elmondtak, talán 180gb már nem is emlékszek?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- 115.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest