- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Bivaly26 #8093 üzenetére
A CB War meccsek ideje már nagyon régen leáldozott, sok mai játékos, aki esetleg nagyon fiatal vagy nemrég kezdett el ismerkedni ezzel a szériával azt sem tudja mi az.
Ellenben a közösségi élményt azért nem vették el, barátaidat meghívhatod a saját partydba, hogy együtt játszatok pub meccseken, vagy akár saját, private lobbyt is indíthatsz. -
törölt tag
Pinget mikor fog mutatni a program? Orulnek ha real time latnam..
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Tervezem megvenni a játékot, főleg amiatt, hogy crossplatform játszható (néha gyerkőccel játszanánk együtt is)
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha xbox-on és pc-n is szeretnék vele játszani, kétszer kell megvennem? Vagy ha megvan, akárhány eszközre telepíthető? Lehet láma kérdés... -
Bivaly26
tag
Szevasztok!Cod4 ota nem játszottam FPS játékkal online!Megvettem a CODMW2019-et ez az első játék amit vettem 1993 óta amióta pc-t használok!
Itt nincs olyan hogy te választassz szervert?Csak ez a quick random fa**ság van?Nagyon teszik a játék a cod4 ből ismert pályák nagyon tetszenek!Videokártyát kell cserélnem az már biztos!
Sok sikert a játékhoz mindenkinek!
-
venom8888
őstag
Krisztusom, mi ez a 48Gb letoltes? Ujra fel kell rakni a jatekot, letorlodott magatol vagy mi?
-
KaitouP
nagyúr
Az Activision megállapodást kötött a Google-el, mely értelmében az Activision Blizzard profi, eSport játékközvetítései, többek közt a Call of Duty League is csak és kizárólag YouTube-on lesz követhető: [link]
A megállapodás magában foglalja azt is, hogy az Activision Blizzard játékai alá a Google Cloud szolgáltatja majd a lehető legjobb játékélményt.
-
soo277
őstag
válasz
Csokishurka #8082 üzenetére
Akuuu de állat, én mondjuk az m40, vagy r700 csippát várom, remélem nem hiába
-
KaitouP
nagyúr
Frissítettem, kicsit ráncfelvarrtam a topik összefoglalót, valamint felvittem egy új menüpontot is XVI. Bug report és felhasználói visszajelzés néven, a fenti esetből kiindulva.
Bárkinek bármilyen javaslata van, akár itt, akár PM-ben várom! -
KaitouP
nagyúr
válasz
Zafir78 #8075 üzenetére
Én ezt értem, de amíg ez bug report-ban, vagy patch note-ban változásként nem szerepel, addig ez kvázi nincs, ha meg mégis hiba lenne, azzal majd visszajelzés alapján foglalkoznak. A kérdésed arra irányult hogy a legutóbbi frissítésben erre vonatkozóan történt-e változás, a listában nem szerepel, tehát - szánt szándékkal legalábbis- nem történt változás.
Addig is, ha ezt hibának érzed, ezen a felületen tudsz visszajelzést hagyni a fejlesztőknek: [link]
Szerk.:
(#8076) dombi81
Xbox-on nyomja, ez a lehetőség ki van zárva, de egyébként PC-n nem lenne haszontalan lépés. -
Zafir78
tag
Üdv mindenkinek! A legutóbbi patch hazavágta a thermal scope-ot? Alig különbözik mostmár a hőforrás a környezetétől. Így már alig ér valamit (Xbox).
-
dombi81
senior tag
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Acheron #8058 üzenetére
"(anno az MW2 -ben nem volt ennyire legyengítve a sebzés normál módban)"
Elnézve az új Cod normál módot és a BFV-t nagyon úgy néz ki hogy ilyen latymatyag TTK/TTD , indokolatlan sok hp és legyengített fegyverekre van igény a jelenlegi játékosbázisnak/generációnak hogy tudjanak érvényesülni. (jah utóbbiban már a HC mód sincs, ráadásul az így is harmatos alap módót meg folyamatosan gyengítik mert ők figyelik és felmérik a játékosbázist... "Dice")
Úgy fest már nem módi ez a "ha lelőnek, meghalsz" régi bevett szokás -
ates2
senior tag
-
Pro!Petya
addikt
A shipment ebben a formában egy rakás $zar maradjunk annyiban! Már bocsánat. Semmi másra nem jó csak fegyvert húzni.
Kicsi ennyi emberre, ami még hagyján de a spawn rendszer is itt a legrosszabb.
Nyugodtan kijelenthetjük hogy ezen a pályán a tényleges tudás / skill csak sokadlagos tényező.
Kb a szerencse és a spawn rotáció ami 90%-ban meghatározza hogy ki hogyan fog teljesíteni, a maradék 10% meg a SBMM.
Mondom ezt úgy hogy nekem is vannak parádés meccseim rajta, de nem amiatt mert mekkkora pro vagyok hanem mert a ~120 killemből vagy 30 olyan volt hogy elém spawnoltatta az enemyt, a másik 30 meg már alapból úgy halt meg hogy a tűzvonalamba éledt.
Jah és mínusz a killstreak, és tényleges kill meg volt vagy 20-30....Szval akármennyire is védik itt egyesek h mekkorra király pálya, hát nem az ... messziről sem.
A másik meg ez a szöveg hogy akinek nem tetszik az vegye fel a ritmust mert lassú ehhez meg egyéb baromságoktól is eldobom az agyam.(#8058) Acheron
"Úgy érzem, ennyi HC után számomra játszhatatlan a normál mód"+1
-
Casanova*
veterán
Most néztem,.hogy M4-re az első Cronen mini reflex-el pontosabb a lövés,mint a népszerű G.I mini reflex-el. Ugyanis a G.I. mini reflex levesz a control-ból. Le is cseréltem Cronen-re.
-
Acheron
őstag
válasz
Pro!Petya #8045 üzenetére
A frissítés után a filter módosítás megviccelt, így két meccset normál módban toltam végig HC helyett. Ugyanezt éreztem, a HC - hoz képest bántóan sok ideig kell pumpálni ólommal az ellent (közben még fedezékbe sétálni vagy visszalőni is volt ideje, nem egyszer) Úgy érzem, ennyi HC után számomra játszhatatlan a normál mód (anno az MW2 -ben nem volt ennyire legyengítve a sebzés normál módban) Teljesen egyetértek, minden pályát és játék típust át kellene vinni HC - ra is, hogy ott is teljes legyen az élmény.
-
törölt tag
Sziasztok!
A játék pc-re csak a blizard battle.net -ről elérhető? Egyáltalán nincs steam-es vagy más változata? Nem vagyok képben ez ügyben, leragadtam a steam/origin párosban. Felvilágosítana valaki? Előre is köszi! -
ates2
senior tag
Shipmenten/shoothouse-nál én azt szeretem,hogy az ellent meglátom 0,1 sec alatt majd 0,2sec.-re meghaltam,konkrétan az egérrel nem tudok klikkelni meghaltam,nézem vissza kill camot,ő még zoomol is a fegyóval meg oda húzza rám és lő,meghaltam
Érdekes lett a TTK vagy nem tudom ezen variáltak e de érezhetőbben előbb halok meg mint pár hete/hónapja. -
KaitouP
nagyúr
January 24 Community Update: [link]
Ebben az IW fejlesztői említenek pár sort a héten történt eseményekről, a frissítés által hozott már kijavított és még kijavítatlan hibákról.
-
dombi81
senior tag
Srácok, valaki a játékot próbálta SLI-vel? Működik, vagy egyáltalán nem skálázódik?
-
törölt tag
válasz
craftsman01 #8046 üzenetére
Hi!
40-es vagyok, eddig a Battlefield-et nyomtam, de az új rész nagyon rossz lett. (Szép grafika, de súlyos hibák a játékban, TTK/hitreg, anti cheat nincs, borzalmas balance, hitboxok.. brrrr...)Az MW3 megvan, azt szerettem, de kicsik voltak a pályák. Azt olvastam, hogy az új COD-ban van egy nagy pályás, 64 fős Battlefield koppintás. Arra lennék kíváncsi.
-
Pro!Petya
addikt
Anno COD2 klánozáskor imádtam a CTF-et ezért most kipróbáltam de valami vicc mennyi kell az emberekbe.... 2 perc után azt hittem átütöm a monitort
Nyugodtan megcsinálhatnák az összes módot HC-ra is ami csak Core-on elérhető -
törölt tag
Sziasztok!
Megvenném a játékot, de nem akarok zsákba macskát.
Van lehetőség ingyen kipróbálni a játékot néhány órára vagy napra? -
Casanova*
veterán
válasz
Csokishurka #8040 üzenetére
Úgy is jó! Az enyém gyorsabb,gyorsabban rád zoomolok. 😁Ezzel a beállítással sokkal több közelharcot nyerek meg.
-
Casanova*
veterán
Meg lett a kedvenc fegyóm ezzel a beállítással. Még növeltem a mobilityn. Mintha smg lenne,annyira fürge lett,még gyorsabban aim. Mobility a lényeg,igaz nem pontos. Kisebb mapokon nagyon gyilkos! Mondjuk messzire is jó,de csak ha rögtön pontosan eltalálod a célt (pillanatig pontos) és azonnal meghal,mert utána már nagyon felhúz a recoil. Próbáltátok már így?
-
Qtya72
aktív tag
Hú ez a frissítés, ez gyalázat, rég nem idegesítettem fel magam 1 szutykos játék miatt, hisz csak 1 játék. Nem hiszem el, hogy eddig 2-3 meccsenként volt 1 lelőhetetlen, most meccsenként 2-3.
.357-est csinálom, HC ship, gyerek áll, kempel, Tőle 3 cm-re, pisztoly az oldalába, lövés-semmi, lövés-semmi, na 3.-ra beadta, fut egyenes vonalba, mögötte állok ugyan ez. HC shoot, longshot, rajt a távcső, gyerek hasal, feje a célkeresztbe, levegő visszatart, lövés-semmi, lövés, észrevesz lelő. Ping 38. Tudom ez nem a játék hibája, Én vagyok szkíííííltelen béna játékos.
Bocs de ezt most ki kellett adnom magamból.
Már tudom, hogy tudok videót készíteni, ha lesz még ilyen felveszem. -
Pro!Petya
addikt
A Filter-ben másnál is be van ragadva a kis zöld négyzet?
Sehogy sem tudom kiszedni onnan mindent végig nyomkodtam de ugyanúgy megmaradt. -
KaitouP
nagyúr
válasz
Csoffadalom #8028 üzenetére
Addig csak ignoráld annak ellenére hogy le akarja tölteni, játsz, aztán úgyis jön majd a patch nemsokára.
-
Casanova*
veterán
válasz
Csokishurka #8025 üzenetére
Igen,de ha sdben lopakodsz,sokat számít,hogy látják a lézert.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Casanova* #8023 üzenetére
Mert javítja azt amit a reflex v egyéb célzó ront rajta, sőt jobb statot is ad többbnyire.
Nem oda célzol vele ahova lőni fogsz hanem az elé /mellé/ falra és nem látják, onnan már csak egy mozdulat a kill.
(Meg jobb is ha nem várod a célpontot hanem ráhúzod a célkeresztet mikor megjelenik így még tudsz korrigálni mert lekövethető.) -
KaitouP
nagyúr
válasz
Csoffadalom #8013 üzenetére
Egyelőre sajnos nem, bár jelezték a fejlesztők hogy egy kis időre szükségük lesz.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
stuka20 #8015 üzenetére
Jah oks , akkor az smg volt a lényeg nem a .357 ... sorry akkor rosszul értettem.
Nekem ez a favorit mikor longshootot csinálok:
Shoot house -on mid , roncstelep A pont felé nézve , C sarok nagy konténer teteje.
Reflex bőven elég , FMJ perk és TAC laser kötelező a többit meg ahogy érzed. -
GAbre
veterán
Üdv!
Az iav chalange-et nem kéne számolnia ground warban pl? -
piero86
aktív tag
válasz
BusinessGuy #8017 üzenetére
Egyetértek. Mi is csak haverokkal szórakozunk, semmi véresen komoly. Nekem pl csak egy Gold skin van meg, azzal is szórakoztam egy darabig. (M13) Úgy vagyok vele, hogy ha meglesz valami akkor meglesz, de nem azért játszom. Az hogy a Damascus meglegyen viszont esélytelen nálam.
-
BusinessGuy
őstag
A gyökér véletlenül sem neked szólt hanem az olyan videósoknak akik verik a mellüket a maxolásért és nagy pofával hirdetik hogy most ilyenkor mi van mit csináljanak..
A K/D-t is lefosom,a játék élményéért játszom. Nem azért hogy maxoljak vagy k/d jó legyen.
Még csak azt sem írtam nem fogadom el, szimplán leírtam hogy lehet valakinek ilyen gyorsan meg minden. Bocs ha félreérthető vagy sértő voltam. -
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8002 üzenetére
90 napja jelent meg a játék.
Te beletettél 8 nap 10 órát. (202 óra)
= napi 2,2 óra átlag
Én 20 napja vettem kb és 2 nap 15 órát. (63 óra)
= napi 3,1 óra átlagTehát ha jól számoltam a napiba minimális a különbség. Láthatod, hogy nem napi 12-24 órákról van szó.
Persze ez egy átlag. Én is inkább hétvégente játszottam. -
Csoffadalom
tag
Üdv mindenki. Mit tudtok, kijavították a hibát, amiről tegnap beszéltünk? A tegnapi újra telepítés nem segített.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
stuka20 #8008 üzenetére
Köszi!
Nagyon jó meccseket lehet menni az íjjal, még úgy is h szinte csak egyedül csinálom az objective-t
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------.357 Longshotra nagyon jó a sima XRK setup! Én is ezzel vittem végig.
Nem kell nagyon messzi célt vadászni mert itt csökken a "longshot" távja mint pl egy smg esetében! Ez fontos mert ha úgy csinálod mint a többi fegyvernél akkor hajad kihullik a végére.
Értem ezalatt azt a távolságot ami az SMG-nek Longshot-hoz kell, az itt a .357-nél bőven a fele de még lehet kevesebb is. HC-Shoot-on pikk pakk meglehet csinálni -
Dave567
addikt
Most miért kellett vissza állítani a statot?
-
Casanova*
veterán
Szerintem az FMJ nagyon-nagyon hasznos perk. Kempert könnyedén ki lehet lőni, hiába megy el az ablaktól,falon át leszedhető. Kocsikat,konténer sarkát is átlövi. Na és a repcsiket,helit nagyon hamar le lehet szedni FMJ-vel,nem kell ide rpg.
M4-en a gripet lecseréltem FMJ-re.
Hadd szóljon!
-
soo277
őstag
válasz
BusinessGuy #8000 üzenetére
Élvezem a játékot , én ugyan ezt csinálom, ezek a csilli villi baromságokat meg nem izgatnak
-
Deck
titán
válasz
Csokishurka #8003 üzenetére
Énis így vagyok vele. De hát látod nem ez a játék lényege..
-
Deck
titán
válasz
BusinessGuy #8000 üzenetére
"Te élvezed...ő meg szintezik a legfosabb skillmentes agyatlan darapályán."
Pont, hogy kell skill ide is.. Valaki lassú ehez a pályához ez van. Azért, jó lenne elfogadni, hogy mindenki mást szeret a játékban és úgy játszik ahogy neki tetszik. Én élvezem a Shipment-et ez a kedvencem! Nem tudod ezt elfogadni?
Azt se értem, hogy te most jobban érzed magad, ha legyökerezel úgy egy videóst, hogy nem is ismered? Vagy önigazolás kell, hogy nem megy neked a Shipment? Vagy mert nem csinálod a Goldozást mert, neked a k/d a mindened?Mindenki annyit játszik amennyit szeretne vagy tud és azzal a játék típussal és úgy ahogy ő szeretne..
Miért, nem lehet elfogadni ezt?
Örülök, hogy te mindenkinél jobban tudod a játék lényeget!Érezzem szarul magam a játék SAJÁT topikjában, hogy merek írni róla? Vagy mert játszok vele és csinálom a challengeket és camokat? Ne, hogy már..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bluetooth hangszórók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fujifilm X
- E-roller topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- OLCSÓ MONITOROK
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest