- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- iGO Primo
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wjbhbdux
veterán
válasz
SH4D0W2011 #98 üzenetére
jól kezdődik ha fortnite streamerekkel mutatják be a játékot ..
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #98 üzenetére
Pont most akartam linkelni.
Ideje volt btw. -
SH4D0W2011
őstag
-
Dave567
addikt
Nem megy valami jól a videó készítés a srácoknak...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #90 üzenetére
Persze hogy cáfolják, és nem akarják bevallani hogy amúgy igen, ez volt...
Ettől még sajnos az Activision - től bőven elképzelhető.
A WWII is egy "kierőszakolt" játék volt annak idején, a SH games AW 2 - t akart fejleszteni. -
KaitouP
nagyúr
Esélyes az Activision - t tekintve, hiába hangzik nagyon jól a fizetős DLC - k, season pass hiánya.
Eleve az a felreppent pletyka is ellenszevessé tette a játékot számomra, miszerint az Activision ráerőltette az Infinity Ward - ra azt, hogy darkosabb, brutálisabb játékot fejlesszen, hogy többször kerüljön a játék címlapra a médiában.
-
KaitouP
nagyúr
Best online multiplayer díjat nyert a játék, utoljára 2009 - ben a Modern Warfare 2 nyert ilyet: [link]
-
Acheron
őstag
Izgalmasnak ígérkezik az új játék - az első két részen túl a MW sorozat volt leginkább a szívemhez közel álló, a mai napig az MW2 -vel játszom leggyakrabban. Az eddigiek alapján jó eséllyel méltó folytatás érkezik, a magam részéről nagyon várom (bár tartok tőle, a teljes élményhez egy VGA csere is szükséges lesz) Remélem lesz belőle dobozos verzió is PC -re (még ha csak letöltési kóddal is), gyűjtöm őket, hiányozna a polcról.
-
KaitouP
nagyúr
Az Infinity Ward fejlesztője tisztázza, mit jelent a játék jelenlegi, pre-alpha állapota: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Az eszköz amit egér + billentyűzet párossal használnak, ezeket kontrollernek emulálja. Bár maga a konzol kezeli a két perifériát, csak kevés játék támogatja azt natívan.
Ez a játék azt nem fogja tudni megmondani, hogy konzolon használsz -e ilyen eszközt, vagy sem HA nem kerül bele natív egér és billentyűzet támogatás. (Valószínűleg nem fog, de ha me kerül, akkor nincs szükség ilyen eszközre.)
A matchmaking csak azt képes észlelni, hogy PC -n egér és billentyűzet kombót, vagy kontrollert használsz, de konzolon a hivatalos vezérlés csak a kontroller. -
KaitouP
nagyúr
A megoldás a már itt taglalt "input matchmaking" lesz a cross-play-re vonatkozóan, tehát ez a része megoldva.
Amiről beszélsz, az ettől független és továbbra sem lehet vele mit kezdeni, mert akik így játszanak egér + billentyűzet párossal konzolon, olyan eszközt használnak, ami kontrollernek hazudja az előbbieket.
-
Laby
őstag
Sziasztok!
Én már várom a játékot, WW2-vel is jól elvoltam a sok idiótaság ellenére.
Cross-platform:
Én PC-s vagyok és voltam mindig is úgyhogy előfordulhat, hogy baromságot fogok írni.Nem az volt, hogy a konzolosok azért nem tudnak mit csinálni az egér-billentyűzetesek ellen, mert úgy érzékeli azt mintha joystick lenne és csak annak a mozgását szimulálja?
Ha így van, akkor hogy fogják megoldani hogy érzékelje a konzolon hogy egér-billentyűzet kombóval nyomja az ember vagy sem? -
milan18
aktív tag
Gameplay várható a héten?
-
KaitouP
nagyúr
Megerősítve: visszatér a Spec Ops mód a játékba (MW2) ráadásul eddig nem látott módon: [link]
-
KaitouP
nagyúr
- A megszokott, "tradícionális" hosszúságú lesz a Modern Warfare kampánya: [link]
- A realisztikusság mellett érzelmes is lesz a sztori, egyes játéktesztelők még sírtak is bizonyos jeleneteken
- Korábban, ha a játékos túl sok ártatlan embert lőtt le, a küldetést elbukta. Ez most megváltozik, nagyon figyelni kell arra, kire fogunk fegyvert, ugyanis ha lelövünk civileket, nem bukjuk el a küldetést, de a környezetünk, társaink reflektálni fognak arra, hogy mit tettünk, és a fejlesztők célja az lesz, hogy ebben az esetben rosszul is érezze magát a játékos: [link] -
SZKEBE75
senior tag
Áj hóp.
-
SZKEBE75
senior tag
Jöhetne mán vmi gémpléj, cod4 óta kimaradt a sorozat.
Régi szép idők dedikált szerverek, tíz alatti ping, játék a spanok szerverén, spanokkal... -
oriic
HÁZIGAZDA
" REPORT: Free Call of Duty Modern Warfare Spec-Ops, no Battle Royale and Campaign DLC. 👀"
-
Olyat csináltam, de olyat... hogy előrendeltem
Nagyon kíváncsi leszek rá és örülök a crossplatformnak.
Nem semmi mert így azért kb 20 millió emberkét szólítanak meg a 3 platformra együtt. -
Tomko78
őstag
ez a kedves email fogadott
Tájékoztatunk, hogy a kiadó hivatalos közlése szerint a Call of Duty: Modern Warfare (2019) PC-re kizárólag digitális formában, a Battle.net oldalán lesz elérhető.
Ennek fényében előrendelésed inaktiváljuk, majd amennyiben nem történik változás, törlésre kerül.
-
KaitouP
nagyúr
A cross-play a következő módon fog történni:
"Input matchmaking" alapú lesz, hasonlóan a Fortnite - hoz, tehát a használt vezérlés alapján (legyen az kontroller, vagy egér + billentyűzet) keres játékosokat a rendszer. Ha kontrolleresek vagyunk, akkor olyan játékosokkal kerülünk egy csapatba, akik szintén kontrollerrel játszanak, akár PC - n is. (Megjegyzés: ki a fene akarja PC - n kontrollerrel játszani a játékot?)
Ezzel előzik meg, hogy a kontrolleresekkel szemben a PC - sek előnybe kerüljenek.
Ha viszont mi kontrolleresek vagyunk, és a csapatunkba hívunk egy olyan játékost, aki PC-s és egér + billentyűzet kombót használ, és így keresünk játékot, akkor vegyes lobby-ba kerülünk.Forrás: [link]
-
SH4D0W2011
őstag
How Exactly Crossplay Will Work in CoD: Modern Warfare (PC vs Console?)
Voltak azért aggodalmaim ezzel kapcsolatban, de szerencsére nem emiatt nem fogom megvenni a játékot.
-
SQX_Barto
addikt
válasz
SH4D0W2011 #40 üzenetére
A Pc tutira bnetes lesz, mert mar megjelent az appban.
MW3 volt az utolso CoD, amit megvettem, lehet ez lesz a kovetkezo, majd meglatom. -
KaitouP
nagyúr
Sarah Schachner szerzi a játék zenéjét
Mondjuk ha már reboot, illetve ha igazán robbantani akarnának, akkor Hans Zimmert bíznák meg ezzel a feladattal, zseniális volt az MW 2 OST - je.
Ennél már csak a Black Ops 2 Jack Wall féle zenéje volt jobb. -
SH4D0W2011
őstag
Asszem' a PC-s az megint Battle.net-es lesz, gondolom valami kóddal aktiválni kell majd, de a Konzolvilág és a Konzolok Szervize oldalán láttam PC-s előrendelést is. Kosárba lehet rakni, tovább nem mentem, még ár sincs kitéve. De egyébként én is valószínűsítem, hogy az előrendelők fognak kapni béta kulcsot.
Nézegettem én is, hogy milyen kiadások lesznek, szerintem én megint digitálisan veszem, nem nagyon van semmi jó extra, még ez a Price figura sem igazán tetszik. -
wjbhbdux
veterán
válasz
SH4D0W2011 #37 üzenetére
Pont a múlt héten megváltoztatta az Amazon, hogy már előre vonják a kártyáról a pénzt előrendeléseknél is úgyhogy nem lepne meg ha ahhoz lenne kötve megint.
kicsit körbenéztem, mintha sehol se lenne PC dobozos előrendelés, a hivatalos oldalon is ki van szürkítve. Lehet hogy csak digitális lesz idén?
-
milan18
aktív tag
Julius-Augusztus Multi béta.
-
KaitouP
nagyúr
Azért lesznek itt nyálánkságok:
- a kampányban lesz misszió, ahol arab katona szemszögéből is játszhatunk
- Operator Packs
- előrendelői bónuszok
- a PS és Xbox Store szerint akár 2-20 fő is játszhat egyszerre online (nagyobb pályák, több játékos?)
- John "Soap" MaxTavish visszatér
- nem lesz zombie mód (de ezt oriic korábban írta) -
milan18
aktív tag
Miért pang minden topic? Amikor regeltem 10 éve óránként több komment volt....
-
SZKEBE75
senior tag
Elsőre nekem úgytűnik valamit frissítenek magukon. A házba bevonulás az totál R6.
-
KaitouP
nagyúr
Továbbra is PS4 - re érkeznek először a DLC - k.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
SH4D0W2011 #20 üzenetére
He, a játék trailerét, he. Egészséges szinten elfogult vagyok a sorozattal, de még én is azt mondom hogy ez jóindulattal is csak alig-alig látható grafikai fejlődés. Egy motorcserétől többet vár az ember. Lásd Frostbite.
-
SH4D0W2011
őstag
He?! Te mit néztél?
Amúgy remélem ez a crossplay nem lesz kötelező, semmi vágyam konzolosként egerészőkkel játszani.
Three Call of Duty: Modern Warfare Editions revealed, Call of Duty Points are returning
Call of Duty: Modern Warfare ‘Precision’ and ‘Dark’ Editions announced, available only at GameStopMivel itt is használhatóak lesznek a CoD pontok, ebből gondolom mindenféle ládákra vagy skinekre el lehet majd költeni őket, én nem féltem az Activision bevételét.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És megvan az új topiknév is.
-
KaitouP
nagyúr
Nem nyűgözott le túlságosan, ha ez a trailer az új motorral készült, akkor ráadásul azt sem mondanám, hogy nagy fejlesztést eszközöltek (konkrétan semmi különbséget nem látok egyelőre).
A Season Pass kihagyása örvendetes, de van egy gyanúm hogy drágul az alapkiadás - legalábbis valami trükközés biztos lesz, mert az Activision szereti a pénzt.
A cross-platform oké, de csak konzolok között, remélem így gondolják.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új motor, cross-platform, nem lesz season pass.
-
birorichard
őstag
-
milan18
aktív tag
Egy két képkocka: [link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hivatalos már hogy a leleplezés holnap jön.[link]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Call of Duty: Modern Warfare summary:
- Reveal is May 30th
- A LOT will be revealed May 30, not just a trailer
- Campaign will feature modern day terrorism
- Soft reboot (think God of War, Spider-Man etc)
- A lot is changing this year and for the better for CoD and its community -
oriic
HÁZIGAZDA
Soft reboot lesz az új rész úgy tűnik.
Szóval nem a Modern Warfare 4 jön, ahogy eddig hittük sokan, hanem a 4. Modern Warfare, ami a széria rebootja lesz.
-
KaitouP
nagyúr
Na nézzük, mit virítanak idén.
Bár valószínűleg sok éves CoD - os pályafutásomat az idei évben abbahagyom, és nem veszem már meg az idei részt. Szép volt, jó volt, de elég.
-
SH4D0W2011
őstag
Eddig elég jól hangzik minden, a WWII után újra CoD-ot veszek.
Remélem legkésőbb 4.-én tényleg meglesz a hivatalos bejelentés.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Külön kérésre, megnyitom a 2019-as Call of Duty topikját, hogy ne a többi rész topikjai legyenek teleszórva a különböző hírekkel, szóbeszédekkel, pletykákkal és szivárogtatásokkal. Az idei rész minden bizonnyal (Nyílt titok) a Modern Warfare 4 lesz, de a hivatalos bejelentésig nem kapja meg a topik a játék címét. (Utána módosításra kerül)
Az eddigi hírek, amiket tudunk:
Infinity Ward fejleszti
Megjelenés: 2019. őszén
Call of Duty 2019 - Esélyes, hogy lesz benne kampány
Call of Duty 2019 - A Modern Warfare 2. és 3. részének felújításával érkezik?
Call of Duty 2019 - Hamarosan bejelentés várható?
Szinte már biztos, hogy jön a Call of Duty Modern Warfare 2 Remastered
Free-to-play elemekkel érkezhet a Modern Warfare 4A topik a PC-s részlegen lett létrehozva, de ugyanúgy a konzolos játékosok is jelen lehetnek és beszélgethetnek.
Call of Duty: Modern Warfare 4
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 3
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Gyúrósok ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Vicces képek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új csak kipróbált Smartech 55 139cm Qled 4K UHD Quantum tv google assistant,Netflix, stb
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest