Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Telekom mobilszolgáltatások
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android dual SIM okostelefonok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
válasz
BerserkGuts #17297 üzenetére
fennec HC-ra király,többen ki is goldoztuk,csak kell jobb cső és a 40-es tár...
Az új AR-ba ma tettem bele a 800 killt,csomó minden kész,pl a 3 killek,messzire nagyon pontos,és nem kell se optika,se lézer,legalábbis HC-n most toltam el többször wheelsonig,111-en vagyok,és csak a két új fegyót használtam...fennec amúgy teljesen P90 feeling,csak kisebb tár,és gyorsan ürül,cserébe pontosabb,de ugyanúgy,mint a P90-nél,ezzel is kell vagy 300kill,mire megnyílnak a jobb tartozékok,az elején remek minuszos köröket mentem,állandóan kifogytam...
-
KaitouP
nagyúr
Ezen a héten a Modern Warfare-ben: [link]
-
ez a fennec nem nagy szám TTK-ban
lehet hogy pontosságra op de még nem jött be 25-ös tárral xD mindig kifogyokviszont az AK az elvileg elég op közelre
-
-
Eléggé játszhatatlan ez a szar. A fennec-ről meg ne is beszéljünk... Kicsit felbaszott ez a fos néha. Minden patch-csel ezt kell csinálni, hogy jön valami túl op cucc, hogy mindenki költse a pénzt.
-
-
Trebron09
őstag
válasz
Csokishurka #17264 üzenetére
Szép
Az adatlapodon lévő pc-vel nyomod? Egér + bill vagy kontroller? -
prokxy
veterán
Ilyen, amikor egy kezdő COD-osnak lesz VTOL-ja, meg persze be is talál!
(2 fiam pont akkor ért ide, mikor meglett a CM, majd jött az égi áldás)
YT link
Jött a raketta, szevasz! -
prokxy
veterán
válasz
Tomassy00 #17286 üzenetére
Ez jó hír, amikor nekem volt, már akkor szívtam vele. Driver hibák, a profilok később jöttek, melegedés a 2 vga közelsége miatt, így az több zajt is generált, stb, stb.
Lara: nagyon hamar meglesz a 40-es tár. Nekem a goldhoz lassan már csak a no attachment rész kell, de csak 75 kill szerencsére.
Én így használom, ez teljesen jó kisebb és nagyobb mapokra is:szerk: a commando helyett tac laser vagy a stock cserélhető, ha kis map jön. Nekem ugye a longshot miatt most ez eléggé kell.
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #17284 üzenetére
Én se játszottam sokat, lvl80 valamennyi vagyok. Ezek a módok nem nagyon adják..
-
Laraxior
titán
Hányadik fejlesztés lesz a nagy tár erre a meggymagköpőre? Agyvérzést kapok, mire kezdem eltalálni az ellent, már üres is a tár.
még jó, hogy mindenki ezzel futkározik, így fel lehet venni a kifejleszett példányokat -
Laraxior
titán
Mikor jön vissza a Plunder?
-
Laby
őstag
Ha alapból van érzéked az FPS játékhoz, akkor nem hiszem hogy ne lenne értelme (sőt ha nincs akkor is van értelme belekezdeni). Rengetegen játsszák, évekig lesz játszópajtásod is. Nyilván akinek megvannak a fegyverek fullos attachment-el, azok könnyebb helyzetben vannak, plusz a pálya ismeret miatt is, de egyrészt a fegyvereket relatív hamar fel lehet húzni (és vannak jó alap fegyverek is amit egyből el is kezdhetsz felhúzni), másrészt az SBMM rendszer miatt úgysem a világbajnokok ellen fogsz játszani eleinte
Nekem az első 1-2 hét szenvedős volt, pedig alapból minden CoD-ban jól ment a játék, ennek a multiplayer-nek még is volt vagy van valami sajátos tempója amihez hozzá kellett szoknom, de azóta frankó minden.
-
KRoy19
őstag
válasz
Hzoltan969 #17273 üzenetére
Próbáld meg finomhangolni az egérérzékenységet a játékon belül + az egér dpi-jét.
Nálam is volt ilyen, hogy bizonyos kombóval darabos volt a mozgás.
-
Hzoltan969
tag
Ha már képfrissítés és egér téma megy: Eddig 4k/60-ban játszottam, gondoltam kipróbálom a 1440p/120-at, itt viszont nagyon darabos az egér mozgatás (csak játékban, menüben nem). Ez mitől lehet?
-
Tomassy00
senior tag
Hello.
Egy kérdés.
Mi a fenétől van az hogy a graf kártya csak 14xx MHz en megy codba ? Két hetet nem játszok azt meghülyült. Ha viszont nyomok egy alt+tab -ot akkor egy 10 másodpercre rendesen megvan az 19xx Mhz, aztán vissza veszi megint 14xx MHz -re. Nem értem.
-
válasz
BerserkGuts #17266 üzenetére
Azon a 60hz-es monitor nem segit. Lehet hogy ki tudok sajtolni 15-20 fps-t de a 60hz azbgaz.
-
skt
tag
Sziasztok!
Hosszú évek cs:go ja után, szeretnék valami más multiplayer fps-t mainelni.
Érdemes még beszerezni a játékot? Nem lennék már nagyon hátrányban? Vagy inkább várjam meg a következőt? Solo-ban játszanék. -
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Nem tudom engedelyezett e ide kirakni, de keszitettem egy amolyan sniper montaget.Akit erdekel kukkantsa meg:
[link]
Szivesen fogadok minden kritikat -
prokxy
veterán
válasz
DrTechnoid #17261 üzenetére
Off, nekem a 3. G502-m van már, mert mindig az egérgörgő lenyomás miatt a kis mikrokapcsoló megadta magát. Anno azon volt a BF-ben a hasalás.
Már átraktam az oldalsóra, így bírja egy ideje. Meg a nemrég gariból cserélt már az újabb verzió. -
Így van, én beruháztam egy vezetékes Logitech G502-re, és azt kell modnanom hogy a legjobb egerem amióta épített PC-m van 2002 óta. Azon gondolkozom hogy veszek mégegyet ha esetleg kivonnák a forgalomból. Ennyi idő alatt egy rakás patkány megfordult a kezem alatt, de ez tényleg mindet űbereli. A tenyeremnek a méretéhez tökéletesen passzol, a billentyűk kiosztása kézre áll, a görgője hibátlan, a szoftvere teljesen testreszabható és a hüvelykujjat is megfelelően támasztja. Az akár napi 10 óra játék alatt se fáj a tenyerem tőle, az egyedüli hátránya hogy nem az 5-6 ezres kategóriában játszik , olyan 20-22k+ az alja.
-
Dragon3000
nagyúr
válasz
dombi81 #17252 üzenetére
Attól függ, hogy mi a cél, ha csak full hd 100 fps körül, akkor nem kell olyan drága gép, ha már 150-200fps vagy 4K 100 fps körül, na akkor már elszállnak az árak.
Egér, billentyűzet és monitor, az első kettőnél a legfontosabb, hogy kényelmes legyen a használata, ez egyeseknek drágább míg másoknak az olcsóbb is megfelel, monitor, na itt is szépen lehet költeni az igényektől függően, de ez a három eszköz a legtöbb embernél sok sok konfig társa, így felesleges ezeken nagyon spórolni. -
-
Gondolom aki itt tag a topikban azok jatszanak egymassal.
Szivesen csatlakoznek hozzatok, mert sokszor egyedul jatszom. Csapatban megis csak jobb. -
-
válasz
Szellem. #17246 üzenetére
nekem a monitor lett eg sarkalatos pont egyébként, rengeteget tud hozzátenni a gsync és a magas frissítés. Nekem nem rossz konfigom van úgy gondolom viszonylag, de sokszor jártam úgy régebben ahogy te, hogy állva hagytak. Nem is láttam még az ellent aztán kilőttek.
Amióta beújítottam monitort azóta ez már szinte megszűnt. -
válasz
SipiBcs #17244 üzenetére
Jó szàndékból és egy teljes napi jàték alapjàn mondom amit a baràtom gépén tettem meg, hogy ég és föld. Szó szerint 100%-al jobbb volt a teljesítményem. Többször megkaptam, hogy wh-zok meg aimbotozok. Nagyon durva a különbség. Hazajöttem, majd màsnap beültem a gépem elé és majdnem elsírtam magam. Ha az ember megteheti kell a jó szerszàm.
-
sith7
félisten
Hogyan lehet gold skin - t szerezni egy fegyverhez ?
-
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #17242 üzenetére
Világos, nem is feltételeztem volna az igénytelenséget.
Most ránéztem az adatlapodra, és sokkal rosszabbra számítottam. Nincs ezzel baj, kicsit lejárt felette az idő. Nálam rosszabb volt a helyzet, sok-son év után váltottam Intel Core 2 Quad Q6600-ról és GTX 275-rőp váltottam 1700X-re meg GTX 1080-ra 2 éve. Most viszont igyekszem tartani a lépést, jelenleg is újítok.
-
-
Anno még 15 -18 évvel ezelőtt voltunk kint egy versenyen Angliában és egy lengyel - német srác akár hiszed akár nem konyharuhát használt kifeszítve/ felragasztva egy műanyag lapon egéralátétnek és golyós egérrel tolta... . na most ez a srác legenda lett ET ben
[link]
szóval én azt mondom bármivel lehet jól játszani ,ha szereti az ember.
Én szeretek játszani egérrel, nem csak praktikusnak tartom. Asszony kivág egyszer az egereimmel együtt -
KaitouP
nagyúr
válasz
Szellem. #17239 üzenetére
Azért feltételezem azért vagy ebben a helyzetben még, mert a 2080 Ti-t nem engedheted meg, különben nem egy régi géppel szórakoznál. Nem szégyen, az a konfig a kiváltságos 1%-é, de ha bepattintasz egy Ryzen 5 3600 és RTX 2060/2070/5700/5700 XT kaliberű eszközt, amik elérhető áron vannak, nem lesz bajod és minőségi váltást érzel majd.
Na de erről ennyit, elnézést az OFF-ért.
-
Én meg le sem mertem írni, hogy egy vacak, régi géppel játszom meg.
60hz-es monitor, stb. 60-70 fps között megy a game nálam. Folyamatban van egy erőmű beszerzése.
Élvezhetetlen a játék (ami nem igaz, mert szeretem), de a barátom gépén akinek 240hz-es monitora, 9900k, meg 2080Ti-vel van szerelve, olyanokat toltam, hogy 10-ból 10-ben első lettem. Teljesen más élmény volt játszani. Mintha egy Trabantból beültem volna egy G63 AMG-be. Most sem vagyok olyan rossz, mert az első 3-4 ben ott vagyok, de kell a jó szerszám ehhez és bármelyik mai játékhoz.
Sokszor küzdelem a játék, mert van amikor meg sem tudok mozdulni, mert kijön a gép különbség. Visszanézem a killcamet és azt látom, hogy állok mint a f@sz a lakodalomban, a másik meg lelő. Netem jó, pingem jó. Általában 25-35-ös pingem van a játékban. -
-
NY_A
őstag
válasz
tupacamaru #17215 üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
Nekem az Evo X az elsődleges beállításom, és ott én is ragaszkodok az egyébként gyönyörű és praktikus iron sight-hoz.
Gondoltam ha már 4 slot van beállításoknak, akkor legyen egy olyan variáns is, amin van egy reflex optika, most épp ez került rá, de ezt a verziót még nem érzem 100%-osnak, használat alatt meglátom, hogy igényel-e módosítást.
-
nanorambo
őstag
Gondoltam este letolok pár kört, de az sbmm úgy gondolta, hogy inkabb ne. Egymás utan három olyan játék, amiben a csapatunk szó szerint meg sem tudott mozdulni
Ellenfelnél 13-0 statok (sd)
Nagyon elvezetes jaték, mára eleg is. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
tupacamaru #17215 üzenetére
Free hétvége miatt nincs, nyugi, visszajön.
-
tupacamaru
veterán
Lesz Plunder még vagy töröltem a játékot, valaki tud valamit erről?
-
KaitouP
nagyúr
Az átláthatóság érdekében újradolgozásra kerülhet sor a Warzone menürendszerét illetően: [link]
-
KaitouP
nagyúr
Annyira bírom a
FennecVectort, hogy nyomban létrehoztam és kiteszteltem négy különböző setupot négy különböző helyzetre, hogy mindenhová lehessen vinni.Ismertetném őket, hátha valakinek segítség, vagy ihlet egy másik variánshoz.
Setup #1:
Fantázianév: Ultima
Kezelhetősége: közepes-nehéz
Sebessége: lassú
Hová szánom: 10v10 fős nagyobb pályákra, mid-long távolságraA négy custom beállítás közül talán ez a legegyedibb számomra. "Hogyan csinálj borderline sniper rifle-t egy SMG-ből?" feeling a kis dög, a cél pontosan az volt, hogy halkan, sunyin nagy távolságból is ki lehessen iktatni az ellenfelet, és jelentem, bár voltak kétségeim, de a kellő áthangolódás után nagyon jól teszi a dolgát. Az eleve hosszú ZLR Apex puskacsőt még tovább hosszabbítja az egyedi ZLR csőtorkolat, ezzel maximalizálva az elérhető lőtávolságot, és sebzés erőt. Tipikusan mesterlövész távcső nincs, de van Thermal, ami ráadásul a hybrid típus, így ha valaki mégis közelebb jönne a kelleténél, egy gyors váltás után a sima red dot sight-al is tehetjük a dolgunkat. A ZLR puskatus amellett, hogy még egyedibb külsőt kölcsönöz kedvencemnek, tovább segít a pontosságban, a végére pedig az egészet megfejeltem az ugyan kicsi, de annál nagyobb sebzésű lőszert tartalmazó tárral, amivel messziről is elég 2-3 sorozat, közelről meg akár 1-2 az ellenfélbe. Halk, pontos, és pusztító.
Setup #2:
Fantázianév: Spec Ops
Kezelhetősége: közepes
Sebessége: lassú-közepes
Hová szánom: 10v10 fős nagyobb pályákra, mid-long távolságraEzt a beállítást az Ultima fantázianevű variánsból gondoltam tovább, a cél pedig az volt, hogy minimális damage és range vesztés mellett növeljem a célzás sebességét, így lett az eredmény a Spec Ops nevű beállításom. ZLR Deadfall hangtompítós barrelt használtam, mely mellett még ha akarnánk se tudnák muzzlet alkalmazni, de nem is kell, ez a cucc legalább 2in1. A Tac Laser a gyorsabb ADS-ért került fel, a Thermal Hybrid viszont maradt, egyedi stock szükségét pedig nem láttam, gyorsabb ADS-t segítő rear grip-ét viszont igen, a tár pedig maradt.
Setup #3:
Fantázianév: Vector CQC
Kezelhetősége: könnyű-közepes
Sebessége: gyors-közepes
Hová szánom: 6v6 és kisebb 10v10 fős pályákra, short-mid távolságraEzzel a beállítással már közelítek ahhoz, amire a Vector valójában hivatott - a close quarter combatre, mert bár érdekes a cucc félautomata "majdnem" snipernek is, de SMG-nek az igazi. ZLR Deadfall a halkságért és a magasabb sebzésért, Aim-Op sight a jobb célzárért, custom FORCE TAC CQS puskatus a gyorsabb ADS kedvéért, ahogy a Stippled Grip is ezért került fel erre a beállításra is. Mivel eleve a tár kicsi, a Vector pedig iszonyat gyorsan köpködi ki a golyókat, ezért felraktam a 40 golyós dobtárat. Gyors, pontos, de lehet még fokozni. Hogy hová? Mutatom alább.
Setup #3:
Fantázianév: Vector Evo X
Kezelhetősége: könnyű-közepes
Sebessége: nagyon gyors
Hová szánom: 6v6 és még kisebb fős pályákra, short-mid távolságraNa ez számomra a non-plus ultra, minden Vector atyja, a Vector Evo X. Nevét a Black Ops 2 Scorpion Evo fegyveréről kapta, azért, mert annak a játéknak az volt a leggyorsabb meggymagköpködője. Nincs muzzle, nincs barrel, csak a gyors ADS-t segítő Tac Laser, és a Stock-t is leszedtem róla. Stippled Grip ugyancsak az ADS-ért, Ranger Foregrip az extra pontosságért, és Fully Loaded perk a több kezdő lőszerért, mert amilyen sebességben darál ez a setup, úgy elkél az extra ammo.
-
sith7
félisten
válasz
losangeles #17210 üzenetére
kocka
-
omfgk
veterán
válasz
BerserkGuts #17207 üzenetére
De elvileg ez csak korlátozott hozzáférést jelent, nem?
Tehát nem minden pálya és nem minden mód elérhető.
-
-
boogie84
veterán
Mi az isten történt a hétvégére?? Egyszerúen annyi profi lett, hogy kb nem lehet Syber Attackot játszani. Még úgysem, hogy hatan vagyunk TS-en, infózunk, de egyszerűen isten adta tehetséges emberek jelentek meg. Mi a f..z ez?
-
NY_A
őstag
Razer Deathadder Elite
1000dpi
polling rate 1000hz
ingame 8 -
Laraxior
titán
Razer, 1600dpi, a többit nem tudom miről beszéltek.
-
G305, 9.25 és 400 dpi. Win10 default.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Formula-1
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 14 G8 - i7-1165G7 I 16GB I 512SSD I Nvidia 4GB I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 640 G8 - i7-1165G7 I 32GB I 512GB SSD I 14" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest