- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
voyi
aktív tag
Kövezzetek meg, de nekem spec jobban bejön a Vanguard, pláne hogy jobban is fut a gépemen. Mindazonáltal vicc ez az egész amit művelnek Modern Warfare-el, nagyon kár érte..
-
voyi
aktív tag
Most meg olyan szinten van screen stuttering a jatekban hiaba van rendesen beallitva a G-Sync (nvidia vezerlopult g-sync, v-sync ON, jatekban v-sync off) hogy kb jatszhatatlan sz*r az egesz. Ha meg jatekban a v-syncet kapcsolom be, kb 15-20 fps-el kevesebb.
Probaltam regebbi drivert is, ugyanaz. Mas jateknal normalisan mukodik a g-sync semmi stuttering nincs.
Most ott tartok, hogy ujratelepitem az egesz jatekot.
-
voyi
aktív tag
Valamiert max 138fps-re korlatoz a jatek
Ezt tapasztalta mar valaki? Hiaba van bekapcsolvaa G-Sync hiaba inditom ujra a gepem, nem megy 138 fps fole a jatek.
Legfrisebb nvidia driver van fent, probaltam nvidia control panelben v-sync-on (jatekban off), es forditva. -
voyi
aktív tag
Megint visszajott az fps drop, ez tuti a jatekban lesz valami mert csak egy bizonyos reszen a mapnek ahol raadasul meg nem is kell annyit rendelenie. Nemcsak nekem sok mas jatekosnak is ez a problemaja.
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Mas is tapasztalt teljesitmeny csokkenest Windows 10 2004-es verziofrissites utan?
Nalam random lement 25-30fps-ig is a jatek neha. Visszamentem az 1909 es elozo verziora, es megint vajsiman fut a jatek. -
voyi
aktív tag
Aki szereti az SMG-ket annak ajanlom figyelmebe az alabbi fegyver beallitasom, eltartott egy ideig mire veglegesitettem, nekem ez valt be a legjobban.
Pluszba meg field upgrade-nek stopping power. Mind tavoli es kozeli celpontokra idealis, gyors celzasnal is tu pontos.
Amin meg melozok az az MP7, majd idovel azt is megosztom ha ugyerzem vegleges.
Tudom van par weboldal ahol minden fegyverhez megvan a konfig kulonbozo celokra, de szerintem mindenkepp sajat tapasztalat es igeny szerint erdemes fejlesztgetni, legalabbis szamomra ez alap.
-
voyi
aktív tag
válasz
h_benjamin #15605 üzenetére
Nalam az elobb 410 byte / sec volt, amugy annyi bevetel utan meg igazan bovithetnenek tenyleg eleg szivas ez igy.
-
voyi
aktív tag
Hol talalom a gungame jatekmodot? Es itt nem a gunfightra gobdolok,hanem erre: [link]
-
voyi
aktív tag
Sziasztok, vegyetek fel legyszi baratnak, Anakin #2882 a nevem battle.net-en, koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 1 / 2
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest