- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
zoltannagy #21328 üzenetére
Box topikban volt szo rola, hogy leallas van, tudnak rola.
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #16149 üzenetére
Nálam már megy.
-
Acheron
őstag
válasz
zoltannagy #15139 üzenetére
Én ma már kiveszem a választható lehetőségek közül a HC Shipmentet, ha normál rotálásban megkapom, akkor pedig skippelem - ez a 10v10 tegnap este a fegyver goldozással együtt agyonverte a statomat (nem mintha a statra hajtanék, de egy idő után már sok, ami sok.). Egy rosszabb hullámot elkapva gyakorlatilag szétnézni sincs idő respawn után, máris leszed valaki - szűk a hely 20 embernek (a koronavírus miatt ajánlott 1,5 m sem tartható sokszor...
)
-
Tomko78
őstag
válasz
zoltannagy #15139 üzenetére
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #15007 üzenetére
Nem bug, PS1 graphics feature.
-
-FLY->
őstag
válasz
zoltannagy #14924 üzenetére
Szerintem felesleges lépés volt, taktikát lehetett építeni rá, viszont papírból volt és a benne ülők könnyű célpontok voltak. Sokszor tanácstalanul állok a döntéseik előtt, kapkodnak, nagyon ütni akarják a vasat... Quad-os hitboxon gondolom nem igazítottak, hogy szemből is le lehessen lőni az embert. Hihetetlen gázolások vannak...
-
WaterWave
veterán
válasz
zoltannagy #14924 üzenetére
Igen, éjszaka játszottunk, és akkor már nem volt...
Örülök is neki és nem is, De inkább örülök.Rakétavetőt is ki lehetne szedni. Teljesen értelmetlen.
-
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy #14662 üzenetére
Nagyon gáz. Ilyenkor szörnyűlködve elgondolkodom..
-
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy #14659 üzenetére
Mondjuk az a narrált komment se semmi a videó alatt, ugyanaz a szint (akár a cheater).
-
Wans
aktív tag
válasz
zoltannagy #14596 üzenetére
Az ellenfélnek kell a füstben lennie. Csak meccs közben nem írja, hogy mennyit öltél meg úgy, hogy az ellen a füstben volt. 15 meccsen keresztül, mint a bolond csak dobálgattam a füst gnade-eket.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #14285 üzenetére
Arról van szó amit a gyors átfutásból kivettem most, hogy Warzone-ban túl common a cucc, a változás ezt érinti majd.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #14145 üzenetére
Április 28.-án, tehát ma, igen.
Érdemes lehet egész nap figyelni a játékot, hátha éppen mostanában tolják fel az update-t.
Fontos információ a frissítésről, mindenkinek:
A frissítést a következők alapján kell elvégezni (KATT IDE), azért fontos ez, mert egyes esetekben manuális frissítésre is szükség lesz, avagy a második frissítés csomagot, a Data Pack DLC-t külön kell letölteni.
- Kinek kell letölteni a manuálisan letölteni szükséges Data Pack DLC-t?
- Csak azoknak, akik rendelkeznek a teljes Modern Warfare játékkal. Azok, akik csak az ingyenes Warzone-t játsszák, nekik csak egy automatikus frissítés lesz, a Data Pack-et nem kell letölteni.- Játszhatok a Data Pack DLC letöltése közben?
- Mivel a Data Pack DLC csak a Multiplayer, Campaign, Spec Ops játékmódokat teszi ideiglenesen inaktívvá, a letöltése közben mindenki játszhat a Warzone játékmóddal. Nem kell tehát idegesen bámulni a képernyőt, akinek van kedve, lefoglalhatja magát egy kis battle royale mókával. -
Acheron
őstag
válasz
zoltannagy #14145 üzenetére
Igen, a korábbi jelzés szerint.
Ez lesz az a frissítés, ahol egy külön data pack - ot is le kell majd tölteni (kvázi két részből áll a frissítés, egy automatikus és egy manuális részből.)
Várós.
Btw AUG: HBAR változat fejleszthető? Nem emlékszem, hogy láttam volna ilyen barellt. -
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy #13913 üzenetére
A Doubel XP token egy mégnagyobb vicc, de már erről is fojt hosszabb diskurzus korábban. Idővel viszont egész biztosan lesz only shipment, vagy majd a Rust-tal, Shoothouse-al karöltve.
-
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy #13900 üzenetére
Ez is egy vicc, a Shipment gyakorlatilag "eltűnt" a rotációból, nagyon ritkán adja be.
-
Land
veterán
válasz
Nem igazán adja be és azt sem a legjobb opció.
HC-n nehéz 3-at ölni shipmenten halál nélkül, mikor spawn után is simán egyből lelőnek.Még 9 db tripla kellene, ma 2.5 óra alatt 4 jött össze...
És persze vagy 30 dupla kill, ami után csapattárs ölt meg vagy termitet dobtak rám vagy az ütés pillanatában lőttek le. Hát ez a shield goldozás árt az egészségnek. Ehhez képest minden fegyver könnyű.
Mindegy remélem vasárnap estig meg lesz... És a gépem is túléli. -
Corpuscle
őstag
válasz
A kis konténer (a pálya közepén) általában tömve van pajzsosokkal. Legutóbb bespawnoltam mögéjük, hárman várták az enemyt. Ki se láttam. Úgy éreztem magam, mint a heti nagy bevásárláskor mostanság.
-
Land
veterán
válasz
zoltannagy #13863 üzenetére
Idegösszeomlás alap sajnos aranyozásnál. Nekem csak a Shield utolsó camoja van hátra, ahol 3at kell ölni halál nélkül. Rengeteg 2 kill utáni halálom van és sokszor a csapattársam ölt meg ekkor...
Ha ezt megcsinálom meglesz a Damascus. -
Land
veterán
válasz
zoltannagy #13861 üzenetére
Ez a Shield aranyozás őrjítő. Fogalmam sincs hol lesz meg, mert hc shipmenten is krva szar.
-
boogie84
veterán
válasz
zoltannagy #13849 üzenetére
Több mint egy hónapja itthon vagyok, volt időm játszani. Ha jövő héttől dolgozom, akkor viszont kb 0-ra redukálódik a szabadidő.
(#13850) prokxy
Erre nem tudok válaszolni. Sosem használtam. Egy lövés-egy hit-egy halálra mentem rá.
Játékbeli érdekesség, hogy volt mikor ugyan azzal a pisztollyal 1 és 2 hit kellett a gyilokhoz. -
boogie84
veterán
válasz
zoltannagy #13847 üzenetére
-
prokxy
veterán
válasz
zoltannagy #13758 üzenetére
Goldozás, hát igen, sokszor ezek egyes statok rovására mennek.
Tegnap egy srác lekapott csipával, killcamban láttam, hogy platina neki, azért az nem kis idő lehetett...én még az AX50 gold-dal "küzdök", lassan halad, mert nem nagyon használom.A többi is birizgálja a fantáziám, főleg a HDR-t mondják jónak, de amíg az AX nem gold, addig nem foglalkozom másikkal.
-
prokxy
veterán
válasz
zoltannagy #13756 üzenetére
Ez így van, tegnap nekem volt a legjobb a KD-m a 10v10-es TDM-en, viszont 1,5x annyit ölt az első emberke, mint én, sokkal jobb COD-os és sztem 1v1-ben tuti ő nyert volna, mert tapasztaltabb, pörgősebb.
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #13744 üzenetére
Az volt, van, lesz.
-
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy #13735 üzenetére
Jó sokára sikerült aktíválni és persze, hogy a Hackney Yard-ot dobálja be.
-
Corpuscle
őstag
válasz
zoltannagy #13709 üzenetére
Korábban 19.00 volt az időpont (óraátállításkor 20.00-ra változott). A napi küldiket megvariálták, az már nem a fenti időpontban frissül. A Season 3 is valami reggeli órákban érkezett. Én már elvesztettem a fonalat.
(#13707) prokxy: Ahogy én használom (No stock, többek között), még úgy is elég pontos fegyver multiban. 60-as tárral, pontosságra gyúrva nem lehet oda se rossz.
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #13701 üzenetére
Neked elnézem.
Szoktam Shipmentre járni, bár csak fegyóhúzás céljából. -
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #13531 üzenetére
Nézd meg! Már elérhető a playlist.
-
nanorambo
őstag
válasz
zoltannagy #13450 üzenetére
Storeban meg kell venni. Nem tudom pontosan melyik pakkban vannak ezek, de ha megnyitod őket látni lehet melyik ad ilyen effektet a töltényekre.
Nem mindig lehet kapni -néha elfogy-
-
nanorambo
őstag
válasz
zoltannagy #13448 üzenetére
Ezt általában azért csinálják (már hogy nem lehet pályára szűrni), hogy ne "szakadjon szét" a közösség. Ugyan emiatt van folyamatos machinálás a warzone solo/trio stb modokkal is.
TÉnyleg kényelmesebb lenne pályára szűrni, vagy legalább beállítani valami preferenciát. -
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #13049 üzenetére
Én egy Shoot House + Rust kombónak örülnék.
Vagy a Cabin Fever-nek. -
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #12692 üzenetére
Az lenne igen, de akkor valószínűleg költöttél belőle, azért látsz 600-at.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #12674 üzenetére
Elméletileg van 1300 CoD pontod, amiből megveheted a következő szezont, további fizetés nélkül.
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #12519 üzenetére
Csak az RPG-re.
Kicsit sem OP amúgy, ha ennyi killt össze lehetett vele szedni.
Ezt bezzeg nem nerfelik. -
prokxy
veterán
válasz
zoltannagy #12519 üzenetére
Én az M4-et goldon dolgozom (első COD, első arany lesz
), de ezt a mounted rész így áll: Topo: 1/10 - 0/100
Egyszerűen nem használom ezt a funkciót. Meg a dupla weapon xp miatt más fegyókat húzok, utána nekilátom ennek, de már látom, idegbajos lesz. -
Deck
titán
válasz
zoltannagy #12203 üzenetére
Ugyan. Shipment-en egyszer goldozni a rakétavetőket
-
BandiHUN
veterán
válasz
zoltannagy #12191 üzenetére
Nem support helit kell leszedned,hanem support killstreaket a rakétával...magyarán UAV,Personal drone is játszik,és már könnyebb is lesz.De ha lősz mindenre,Spotter perkkel,hamar megleszel még sportból is,nem ráfeszülve!Egyébként a gond ott kezdődik majd,amikor a JOKR-el kell földi killstreaket irtani.Na ez az egyetlen,ami nekem sincs meg,az összes többi igen.Ritka egyszerűen a földi cucc,és célozni,bemérni...ki is lő vagy elüt.Sentry-t alig használnak,mert szinte mindenki védett,és csak pazarlás,a Shield turret meg helyhezkötött,lassú,és 1 rakéta kicsinálja a többi fajtából...
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #12186 üzenetére
Lehet ott darálni? Instant meghalsz a spawnolás után a semtex, RPG meg shoti háborúban.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #11849 üzenetére
Game Settings/Playlist Update (ingame) igen, egyéb nem.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #11761 üzenetére
M4A1-et használ.
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #11761 üzenetére
M4
-
redingitell
senior tag
válasz
zoltannagy #11744 üzenetére
Én csakis erre az esetre tarogatom a molotovot. Szeretik...
-
Xaels
félisten
válasz
zoltannagy #11744 üzenetére
Nem üti a pajzsot az FMJ... olyankor a lábára próbálj célozni vagy próbálj meg gyorsan a hátába kerülni vagy olyan szögbe, hogy valamilye kilátszódjon.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #11739 üzenetére
A Shipment továbbra is benne van a legtöbb játékmód map rotációjában (TDM és Gunfight módokban biztosan), maximum nincs külön playlist-je.
-
Bep
őstag
válasz
zoltannagy #11206 üzenetére
Én is.... Nem tudom miért vették ki most
-
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy #10780 üzenetére
Megfogod, kihajolsz pl. egy fal mögül.
#10782: sokszor a guggolást is.
-
Deck
titán
válasz
A mounted & longshotot én mindig egybe csinálom Shoothouse-on.
-
Segal
veterán
válasz
Kitámasztani a fegyvert valahova (pl ablak, betontömb stb mögé) és úgy írtani az enemy-t.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #10303 üzenetére
Pedig elvileg ugyan az mint a valódi, csak in-game. Egy háborús játékban. Ismétlem, háborús játékban.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
zoltannagy #10300 üzenetére
Most nem mondod hogy nem volt Tamagochi-d.
Na, ez is pont arra jó.
-
lowzor
veterán
válasz
zoltannagy #10214 üzenetére
Számomra eddig jobb. Alapon annyira nem nagy szám, de megnövelt range-el nagyon jókat mentem vele most.
-
soo277
őstag
válasz
zoltannagy #10150 üzenetére
Szerinted? 😜Skóp se muszáj rá
-
Land
veterán
válasz
zoltannagy #10167 üzenetére
Lehet ők egy korábban megvett/megkapott skint aranyozták át, mely másképpen viselkedik, mint egy csupasz AK-n a Gold skin.
-
pulffy
őstag
válasz
zoltannagy #10156 üzenetére
Pontossabb célzás érdekében ne daráld a célt hanem sorozatlövéseke adj le rá, tehát csak nyomkodd a ravaszt, ne pedig tartsd.
-
Shadowfax
addikt
válasz
zoltannagy #10153 üzenetére
Shipmenten shotgunnal lehetséges a longshot, kb. két-három konténernyi távolságból, ha sikerül eltalálni. Pl. az Origin egész jó ehhez.
-
pulffy
őstag
válasz
Nyugottan rak já egy scope-ot, hidd el könnyebb lesz. Egy 3x zoom az fasza.
-
raggg
senior tag
válasz
zoltannagy #10153 üzenetére
A kövi fegyver már könnyebb lesz, én pl. rászoktam pár helyen, hogy guggolok és mountolok is, ha így bead egy longshotot, az főnyeremény, mert egyszerre 3 is halad.
De most letettem a camo farmolásról, egyelőre csak a fegyvereket húzom ki maxra.
Más:
Ha tényleg kedden jön a Warzone, legkorábban szerintem hétfőn lesz trailer, egy nappal korábban szokták kidobni. -
raggg
senior tag
válasz
Igen. Scope nem kötelező egyébként. A legegyszerűbb talán Shoothouse-on a kezdő utáni falra kiállni és az átellenes oldalon a falnál állókat lőni. Elég lélekölő
Az "office" részben ha kiállsz az ablakba és a szembe oldali spawnt nézed, azt is beadja longshotnak, illetve a másik oldalon (junkyard) a középső kocsitól a spawn felé (a furnérlemezből épült kis házikó felé nézz).
Amiket még én szoktam használni:
Rust-on a cső teteje az antennás kisebb épület mögött (hordókról fel lehet ugrálni), vagy a középső torony teteje.
Arklov peak-en a két kétemeletes ház közötti ablakok középen, vagy a temetőszerű mezős rész.
Grazna Raid-en bármelyik utca keresztben illetve a nagy mező a teljes hosszában, ahol a lövészárkok vannak.
Azhir Cave-n a barlang bejáratánál lévő megemelt homokzsákos rész
Rammaza-n az "alagutas"/árkádos rész végén.
Piccadillyn a ruhabolt emeleti sniper spotból szintén elég sokat bead.
Crash-en a barber shop és a kilőtt ház között lehet próbálkozni, Vacanton pedig a hosszú folyosó (ahol jórészt a harc folyik általában). Ha a kint spawnolsz és felugrasz a kukára, a szemben lévő ajtónál jövőkre longshotot ad. Érdekes módon a másik oldalról kevesebbet szokott beadni (ha az ajtóból nézed a kilőtt ablakot).Sokan ajánlják longshotokra a ground wart de én a csillió sniper miatt *vára nem élvezem és időarányosan nem is sikerült több longshotot gyűjtenem, mintha csak 6v6-ot vagy 10v10-et játszanék.
-
dombi81
senior tag
válasz
Nem kell scope sem hozzá. Messziről lődd le az ellent.
-
raggg
senior tag
válasz
zoltannagy #10115 üzenetére
XP-t adnak legtöbbször, némelyik ad calling cardot vagy weapon charmot (általában a 3-ból az egyik, azoknál egy kis színes rombuszt is látsz a menüben ahol sorolja őket). Ha megcsináltad, akkor nem kell tenned semmit, megkapod az XP-t. A főmenüben mindig látod, hogy állnak, illetve játék közben is ha kimész a menübe, írja.
A csetet nagyon apró betűkkel látod a jobb felső sarokban. Ha te beleírsz pl., látni fogod. PS4-en kb. senki nem használja.
-
RetroJack
tag
válasz
zoltannagy #10079 üzenetére
Perk 1: E.O.D. Ez elvileg csökkenti a sebzést a nem killstreak robbanásoknál.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
zoltannagy #7949 üzenetére
Persze, simán hozza a double/triple killeket ha jó helyre megy!
-
Deck
titán
válasz
zoltannagy #7904 üzenetére
Marksman Rifle-t kell használnod, Reflex Optic sight-al és legalább 5-öt kell ölnöd 25 különböző meccsen. Mutatja, hogy hol tartasz.
-
Deck
titán
válasz
zoltannagy #7898 üzenetére
-
Deck
titán
válasz
zoltannagy #7894 üzenetére
Shoot on the Ship.
2 map váltakozik itt. Shipment és a Shoothouse. Ha shoothouse lenne akkor kilépsz a lobby-ból majd újra keresés. Így lehet folyton Shipement-ezni.
-
RazoR
veterán
válasz
zoltannagy #6157 üzenetére
A skinekből kell az összeset megszerezni, vagyis az összes skinekhez tartozó feladatot megcsinálni. Van amelyik elég szenvedős tud lenni.
-
dombi81
senior tag
válasz
zoltannagy #6059 üzenetére
Random.
TDM_ben igen rövid a játékmenet shipmenten. Ezt így átgondolták? -
válasz
zoltannagy #5123 üzenetére
Játszhatatlan??? Mit ba**tak el? Én tegnap toltam egy órát One X-en, és minden hibátlan volt.
-
ralfee106
tag
válasz
zoltannagy #5060 üzenetére
Ha nem akarnak népharagot akkor a shipment is 24/7 lesz.... Remélem így lesz nagyon szeretem...
-
BandiHUN
veterán
válasz
zoltannagy #4490 üzenetére
Hogy lehet bot,nem az van,hogy arra semmi nem jár az eredményért?Vagy van kiskapu?
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
zoltannagy #2122 üzenetére
Nem sajnos, még megy a visszaszámlálás, 12:32 perc.
-
SH4D0W2011
őstag
válasz
zoltannagy #2119 üzenetére
Igen, elvileg éjféltől már indul konzolon.
(Én titkon azért reménykedtem, hogy mától játszhatunk digitálisan is, ha már a tisztességtelenül hozzájutóknak kedveztek, de nem...
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-roller topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Facebook és Messenger
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Filmvilág
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- AMD Ryzen 5 5500 - GTX 1080Ti 11Gb - MSI B450 Max
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged