- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V2 - origami
- Megérkezett Európába a Moto G55 5G és Moto G35 5G
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanya53
aktív tag
Engem állandóan csak négy pályára valamelyikére rak, ez vajon miért van?
Teljesen mindegy milyen módban játszom akkor is.
Már nagyon unalmas. -
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #4086 üzenetére
Szerintem sehova nem volt feltuntetve, hogy 4 magos procival nem ajanlott a jatek, mert nem fut rendesen. Ha ez allna fenn, semmi gond, kerem vissza a penzemet, amit olyan jatekra kolthetek, ami tisztessegesen be lett fezeve.
-
RazoR
veterán
válasz
Igen erre gondolok én is bár 1440p-n játszik ha jól látom, ott pedig inkább a vga a jobban terhelt hardver. Én 21:9 3440x1440-en tolom egy i7 6700k-val és eddig max 70%-on láttam a procit, azt is betöltés közben, meccs közben olyan 40-50%. Akadások nálam is vannak de olyankor kint is van a packet loss ikon a bal oldalon, ami úgy néz ki a routeremnek köszönhető.
-
regener
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
SH4D0W2011 #4087 üzenetére
Nekem azt nem szamolta valamiert. Szoval atmentem HC-ra es itt hamar meglett:D
-
törölt tag
Meg oldottam. Semmi.
-
soo277
őstag
válasz
Tesomnak 3770k ,16gb, 1060 6gb al simán megy szinte high beálítással,és még 1x nem fagyot lépet ki stb.. neki
nem értem sok embernek mi lehet a gond,kiváncsi leszek azért -
-
KaitouP
nagyúr
Szia!
Elvileg cross-save van, tehát az állásod elérhető lesz PC-n is, legalábbis a multiplayer progress mindenképp (multiplayer beta alatt így volt.)
Hogy ez érvényes - e a campaign mentésre is, abban kevésbé vagyok biztos.PC-n már nincs akkora gond a csalókkal, bátran veheted oda is, ha ettől félsz.
-
arpi6k
addikt
Sziasztok!
Eddig ps4-en játszottam a játékkal, de úgy néz ki meg tudom szerezni PC-re is. Át tudom vinni a játék állásom a másik platformra? Továbbá mi a tapasztalat a PC-s csalókkal? Mennyire tiszta ott a játék?
Előre is köszi a választ!
-
mcwolf79
veterán
Az egyik mission-nèl az a feladat, hogy öljek x ellenfelet a másodlagos fegyverrel. Mi számít annak? Ha bent van az Overkill perk az is számìt, vagy el kell kezdeni bu,iskodni a pisztollyal vagy RPG-vel?
-
raggg
senior tag
Level 55 után mi történik egyébként? Talán két szint van hátra
-
venom8888
őstag
Laggol a menu, laggol a jatek, jatszhatatlan.
-
KaitouP
nagyúr
Más, nem éjszakai órákban jöhetnek a patch-ek később: [link]
(Igazából ezzel csak az amcsik járnak jól...) -
oriic
HÁZIGAZDA
-
Laby
őstag
válasz
venom8888 #4008 üzenetére
Felőlem ha 30gb-os frissítés lenne az sem zavarna még fele annyira se, mint a "nem olvasok semmit csak háborgok és kérdezek mindent ami pár hozzászólással fölöttem van hozzászólásaid.
Főleg, hogy a játék megjelenésekor elmondták, hogy milyen nagy tárhely kell hozzá és még bazi messze vagyunk attól. -
Segal
veterán
Valaki nem csinált még PH Klánt a játékba?
-
Corpuscle
őstag
Este ránéztem, egyelőre jónak tűnik a mission számolása, a fegyver szint, kill is rendben van.
Amúgy az utolsó kör kivételével botrányosan ment a játék.
-
shotika
őstag
válasz
venom8888 #4052 üzenetére
Szerintem, grafikát, mapokat, fegyokat leszámítva, ez a játék nincs kész. Ki kellett adniuk, mert tartaniuk kellett a határidőt és ezért ez a sok instabilitás probléma. Tegnap előtt faszán megcsináltam, hogy ne fagyjon, és a legutóbbi frissítés óta megint szétcrasheli magát a cucc. Ez már szánalmas, nekem nincs több türelmem bújni a netet, nézni a youtube videokat, hogy kinek milyen beállítások mellett hajlandó normálisan futni - nem a fejlesztőket hibáztatom, hanem a kiadót, mert biztos vagyok benne, hogy az ő nyomásukra néz ki most úgy ez, ahogy.
Kontár munka. Legalább 1, de inkább 2 hónapnyi tesztelés még ráfért volna a játékra... -
venom8888
őstag
Soha nem lepett ki a jatek, most kezdte el csinaln. Valami megoldas?
-
Segal
veterán
Engem sem
Mondjuk nekem az Ak nem jött be én leginkább az M4-be vagyok belebuzulva az már teljesen kifejlesztve és ma mentem meló után egy gyors kört vele. Nekem még így a második nerf után is bejön
Bár most Mp5-el rohangálok mert csinálgatom a missionoket és amikor csak ölni kell akkor inkább ezt fejlesztgetem mint a már teljesen kész fegyerrel rohangálok. Kivéve persze mikor kimondottan egy adott fegyvertipussal kell ölni
Most eljutottam egy nehéz feladathoz a 10 kivégzéshez. Na ez melós lesz. Ja és persze a poén kedvéért persze hogy pont az előtte lévő feladat utolsó körében tudtam egyet csinálni nehogy már hozzászámolja -
törölt tag
Üdv. Kaptam blueprintbol egy Mp7 est. Hát gyerekek visszaszivom amit írtam. Ez a fegyo nagyon beteg. Olyan szinten tudsz futni vele a pályán és olyan gyorsan darál. Meg van az új kedvenc.
-
-
Segal
veterán
válasz
bulikavagyok #3994 üzenetére
lvl55 után sokkal gyorsabb a fejlődés.
-
venom8888
őstag
Nektek nem fut rossabul a game az utolso update ota? Nekem kevesebb az fps em.
-
NemMo
őstag
Én ma nagyot játszottam. Az első meccsemen egy hq 3/4-nél kapcsolódtam be és csináltam egy 13-2 amellett, hogy mentem folyamatosan a hq-ra. Ilyen arányt még soha nem sikerült összehoznom. Egy másik meccsen sikerült 45 ölnöm, eddig még 30 sem jött össze soha semmilyen játékban. Bónuszként öltem egyet az airstrike távcsővel. Nálam hibátlanul fut one x-en. Tudom ez titeket nem vigasztal
-
RazoR
veterán
UPC 500-as net, csoda Connectbox, játék indításnál Unable to connect online services hiba folyamatosan. Ha nagynehezen belép ekkor folyamatosan packet loss van. Ha újraindítom a routert akkor elsőre elindul. A routerben nincs port forwarding lehetőség. Jól sejtem, hogy nálam (a routerben) lehet a hiba?
-
oriic
HÁZIGAZDA
725-öt úgy tűnik buffolták nem nerfelték:
-
törölt tag
Inkább a vissza spawnnal kezdjenek valamit. Ez már fatal error. Kinek kell írni, hogy a térkép másik oldalára rakjon vissza, ne pedig az airstrike alá vagy éppen 4 enemi közé. Már kihordtam 5 infarktust ülve mert zsinórban 7 szer rakott ugyan oda vissza.
-
stuka20
senior tag
Van a játékban G36C?
-
duronx
senior tag
Sziasztok, valaki már találkozott olyan problémával hogy csíkoz (vízszintesen) a jatek a menüben ill jatek alatt minden felugró feliratnál? Olyan mintha videókártya hiba lenne de csak ebben a jatekban csinálja
-
boogie84
veterán
GPU nincs húzva, csak a proci. Első patch után volt párszor h kilépett csak úgy a játék. Előző héten hibátlanul futott. 1.6-os patch óta csinálja. Demo hibátlan volt, ezért vettem meg a játékot.
(#4020) soo277
senkinél sem szabadna h ilyen hiba legyen.
Nem én vagyok ám az egyelen akinél nem fut. Soknál van ilyen, csak kevesen írják le ide is pl... -
dombi81
senior tag
Én ezt a futást még mindig olyan lomhának érzem. Mintha isten megbocsá' nyugdíjas otthonból próbálna szabadulni valaki a nővérek elől. A kempereket már megszoktam, max kilépek a hatványozottan ablakban kuksolós pályákról. De ez a mozgás..
A "fatal error"-os hibák és kilépkedések háttere mögött, szinte egész biztosan hardver nem megfelelőség áll. Kiöregedett hardver, kevés ram-vram, vagy helytelen tuning, stb. Szerintem.
-
KaitouP
nagyúr
Vector SMG - re és Crossbow-ra is találtak utalást a PC-s fájlok között: [link]
-
GAbre
veterán
Úgy látom az Activision-nál(bocsi) a srácok megkapták az ukázt,hogy minden patch csak kb 7gb méretű lehet.
Állandóan 7 gigákat látok lejönni -
KaitouP
nagyúr
13 kiadatlan Operatort találtak a játék PC-s fájlai között, köztük egy olyat, aki Marshawn Lynch amerikai futball játékos alakít, illetve úgy tűnik, a Modern Warfare széria ikonikus alakja, Ghost is visszatér: [link]
-
venom8888
őstag
Hat de komolyan
De nem basz fel benneteket? Adthattak volna egy 250 es SSD-t is a jatekkal ,azert penzert.
-
venom8888
őstag
Es ez 7 gb, ez valami vicc? Bug javitasok max 1.5 Gb kene hogy legyen. 7gb update kor palyakat raknak be,nem pedig fegyver nefer,meg ilyen szar putiségeket. Vagy szerzödesuk van,valamelyik nagy ssd gyartoval.
-
válasz
venom8888 #4001 üzenetére
Write only?!Parancsolj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged