- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shotika
őstag
Fél év kihagyás után ez a fantasztikus játék ismét azzal fogad, hogy kifagyogat mindenféle hibakóddal. Levettem minden beállítást a létező legalacsonyabbra és nem tetszik neki...
Komolyan mondom, ez a játék a programozás szégyene. 150 gb trágya.
-
shotika
őstag
válasz
Hzoltan969 #23323 üzenetére
Nem, igazad van, az én gepem szemetrevalo szar, az elozo is az volt. Ez egy tokeletes jatek. Sose fagy ki. Valojaban ez a sok hiba, amikor kuldjuk az infokat es a kepeket, az egy osszeeskuves resze.
- gondolom atsiklottál afelett, hogy altalaban rajovok mi a hiba. Jellemzoen updatek utan szarodik el a game. Én ebbe untam bele egy ev utan. Nem kell magam meggyoznom arrol, hogy a gepem tokeletes, mert a tenyek emellett szolnak. De mar unom magamat ismetelni, szoval reszemrol lezarva.
-
shotika
őstag
válasz
nutella1 #23301 üzenetére
Nem érdekel, hogy mivel ütközik, vagy nem ütközik. Ezt már párszor lefutottam anno.
Ezen a Windowson egy nyomorult MediaPlayer classic van telepítve a klienseken kívül!!! Érted?? Nincs mivel ütközni. Új a gép, érted???
Eltelik x idő és újabb hibát generál. És bizony, ez tetszik, nem teszik, ez van, ez a játék ilyen. Nincs a hardveremnek az égadta világon semmi baja, ha lenne, akkor már más is fagyna.És ezekbe untam bele 1 ÉV UTÁN.
#23312: Ha hálózati hiba, miért ez a játék ugrik rá? Miért most? Ismerem ezt a hibát, mert feldobta már párszor régebben is, magától múlt el. Más játék miért nem generál ilyen hibát?
Egyébként saját router, és még a router is viszonylag újabb darab (talán 2 éves).
De mondom, köszönöm a segítséget, de én elengedtem ezt az epizódot. Nem ér már annyit a vesződés azért, hogy Shipment/Shoothouse-ra tartsak fenn 140 gb-ot.
-
shotika
őstag
Én pedig azert irtam h egy eve szorja nekem a hibakat, es foleg azokutan h gepcsere is volt, en mar nem fogadom el azt, hogy nalam van a hiba.
Tokeletes jatek nincs, de miert van az, hogy mas jatek nem problemazik ennyit? Hogy a Black Ops 4 egyszer se fagyott ki? De amugy reszemrol mar mind1 is, toroltem, hidd el, nem fizetnétek ki az oraberem, ha meglatnatok hany orat szenvedtem ezzel a szarral, hogy egy honapig mukodjon, aztan ujabb hibat generaljon. Szoval oruljon akinek megy :) -
shotika
őstag
Egy ev szopatas utan ne akard nekem megmagyarazni, hogy nem a jatekkal van a gond. Itt is sok panasz erkezik a cuccra, de nezz be a cod fb csopiba, minden harmadik poszt arrol szol, hogy epp mi az aktualis hiba. Attol h neked, meg par haverodnak jol mukodik, attol ez még letezo jelenseg. Én fel evvel ezelott komplett gep cseret hajtottam vegre, egyszeruen nem vagyok hajlando tobbet foglalkozni vele. Fasza jatek meg jol nez ki, de technikailag a szemetre valo.
Tele van infokkal a net, h mi baja van eppen, csak az Activison honlapjan 15 kulonfele dev error hiba le van irva. De ez mar unalmas, tessék nekik normalisan megirni a jatekot. Konyorgom, fel eve még csak a felbontast se tudja megjegyezni a jatek!!! -
shotika
őstag
válasz
Garsza #23284 üzenetére
Nem. Az utóbbi 1 év arról szólt, hogy 40 oldalas telepítési és indítási útmutatókat kellett bogarászni, hogy nem faggyon szarrá. (és ennek tetejébe még a kampányt se tudtam végigjátszani a mai napig, mert az is mindig problémázik). Mindig van valami nyűgje, én ennyi pénzért nem ezt várom.
Kukába vele. -
shotika
őstag
Tipp kezdő játékosoknak: A úz Black Ops-ot vegyétek!
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #22860 üzenetére
Rust is jöhet.
Én alapvetően 6v6 HC Domot játszom, néha a HQ is befigyel, viszont amikor HC 10v10-re megyünk, szinte folyton a legrosszabb mapokat dobálja (Eufrátesz Bridzs, Anyah Palace), ráadásul sokszor TDM-et rak be. Vagy órákig kergetjük egymást, vagy 2 perc alatt megvan a 100 kill. Az oké, hogy Core-on rengeteg mód van, de HC-én kevesebb, és ami van, az sincs rendesen átgondolva.
-
shotika
őstag
válasz
kill_switch #22496 üzenetére
Pont ezt beszéltük tegnap este ismerősökkel. Nekem is bejönnek az új skinek, blueprintek, de 7000ft-ot nem adok egy ilyenre. Max 500-1000 ft-ot lennék hajlandó fizetni egy ilyen pakkra.
-
shotika
őstag
Valamennyire off:
Ma vettem új egeret, mert a régi meghalt, és hát sose volt úgymond gamer egerem. Elárulná valaki, melyik agytrösztnek juthatott eszébe ide rakni ezt a kis gombot??
Holnap viszem is vissza (az én hülyeségem volt, hogy nem próbáltam ott ki), mert rettentő idegesítő, hogy ezt nyomkodom codozás közben
- akarva akaratlanul...
-
shotika
őstag
WZ lézerfegyverekhez az én részemről annyit, hogy szerintem a Grau-m13 duo kb verhetetlen továbbra is. Ezek távolra is nagyon pontosak, 60-as tárral meg kábé hozzá se kell nyúlni a töltéshez. A Kilo se rossz, de vmivel gyengébb a másik kettőnél.
Persze szinte minden fegyverrel meg lehet tanulni jól játszani, de a WZ jellege miatt, általánosságban(!!), az olyan automata fegyverek lettek nem véletlenül a legnépszerűbbek, mint a fentebb említettek. Kényelmes(ebb) velük a játék.
-
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #21401 üzenetére
Az Activison megerősítette már? A linkelt honlapon semmilyen forrás nincs megjelölve, csak egy streamer írt egy bejegyzést...
-
shotika
őstag
Technikai percek:
Legutóbb vettem 16 Gb plusz memóriát, ami fagyásokat okozott - most beszereztem egy ugyanolyan fajtát, és dual chanelbe kötöttem. Egyrészt stabilan működik, másrészt meglepően durván felgyorsította a játékot. Menüben azonnal betölt. A multi eddig is jól ment, viszont a Warzonnal már leesett a nagy tereknél néha 85-90-re az FPS, más helyeken 120fps. Ez most nagy tereknél felment 130 fps-re!
Hasonló memória igényes játékok: Borderlands 3, The Division 2 (utóbbinál ultrán 60 fps a legnagyobb tereknél, most 100-110 alá nem esik) -
shotika
őstag
A kampány továbbra is kifagy
Először dev error 6070, most 6068... Mind a multi, mind a wz tökéletesen fut, ez meg szétesik.
-
shotika
őstag
válasz
DrTechnoid #20807 üzenetére
Ja meg a pisztolyok is kellenek
-
shotika
őstag
válasz
DrTechnoid #20807 üzenetére
Ez nekem is eszembe jutott! Meglátjuk, eddig egyedül a Black Ops 2 volt, amiben megszereztem minden színt (ott is voltak szopó cuccok, 5 kill halál nélkül a csipákkal... ebből asszem 5-öt)
-
shotika
őstag
Na, közben nekem kimaxolva az assault és smg színek, marksmanből csak a a kar98 maradt. Közben csinálgatom a shotikat - ez az R9-es nagyon brutálisan írt shipmenten. (a játék eleje óta alig lőttem velük), és a csipákat is. A csipáknál szerencsére már csak kb az attachment nélküli lövések kellenek.
Rakétavetőkből a Pila kimaxolva, RPG-ből se kell sok, viszont a másik 2 szopó lesz. És akkor még hátra van a hülye pajzs, azzal még egyet se öltemAz smg-k egyszerűek voltak, assaultoknál viszont az Oden-Famas-Fal trióval már macerásabb volt.
-
shotika
őstag
Srácok, 10-es szinten megállt a Barett csipa fejlődése... Más is tapasztalt ilyet?
-
shotika
őstag
Na, meg is van az új csipa, én imádom
Köpi a golyókat rendesen, elég stabilnak is tűnik.
-
shotika
őstag
válasz
KaitouP #18011 üzenetére
Kár, hogy értéket nem írnak a növelésről/csökkentésről...
Na mondjuk a Dragunov buff beteg, tegnap épp Warzone-ban mentem vele brutál kört, 14 kill vele, képzelem ezután mi lesz.
Amax nerfnek nem örülök, mert jóval pontatlanabb volt, mint a Grau, jobban rá kellett tartani vele távolra.Ha egyszer leér az update, az AK-ra ránézek, ott valóban lehetett érezni, hogy nagyon lassú az ADS.
-
-
shotika
őstag
válasz
Lomha 8V #17567 üzenetére
Én most nem csekkoltam a Warzone-t, általában ott a legfeltűnőbb, ha valamit állítgatnak a motorban - a mai napig ledöbbent, hogy tudták ezt a 100 éves engine-t rábírni ekkora területek megjelenítésére.
De legalább a multi meg a kampány része menne faszán, viszont az, hogy teljes gép restaurálás után, ami nagyjából 300 ezer ft-ot jelent, még mindig ilyet produkáljon a játék, az szánalmas.
Nemrégiben azt mondtam, hogy az, hogy vszeg késik az új Black Ops, az jó, mert így lesz időm kitanulni rendesen a játékot, de így semmi értelme.
A Treyarch-os csapatban azért bízok, mert az ő játékaik általában stabilak.Persze most is dühből írok, mert végre lett volna reggel pár órám játszani, és azt kell tapasztalnom, mintha valami kezdő, orosz csapat instabil, de látványos cuccával játszanék...
-
shotika
őstag
válasz
Lomha 8V #17565 üzenetére
Dehogy van bekapcsolva, semmi extrát nem állítottam el, ami eltérne a normál gép+monitor beállításoktól. Max az segít ha a textúrákat normalra állítom, de egy 2060 Superrel nekem ne kelljen már ilyenekkel szarakodnom - ráadásul ez a "trükk" a kampány beakadozását sem segíti.
De majd mindjá jön valaki és megmondja, hogy biztos elöregedett a zsír új gépben a hardver... -
shotika
őstag
Újra visszatért a dev error 6068 hiba. Már kampány alatt is levág a játék. Ráadásul új hiba, hogy a kampány során véletlenszerűen beáll a játék, ekkor megakad a kép, és bezuhan 0-ra az FPS...
-
shotika
őstag
Galil nekem is nagy kedvenc lett! HC-én nagyon szeretem. Próbáltam Warzone-ban, de ott jelenleg az a helyzet, hogy a Grau minden fegyvert üt. Nem mértem pontos adatokat, de a legutolsó 4-5 BR meccsen (az elejét leszámítva), mindenki azzal jött ellenünk.
Az M4 pedig amióta burst-ös lett lódaut nélkül, azóta már lódautba se pakolja senki. -
shotika
őstag
válasz
Dragon3000 #16785 üzenetére
Ezeknél a sztoriknál már csak az volt szebb, amikor az adminok estek egymásnak
-
shotika
őstag
Na fogtam egy cheatert, ment is a report. Srác a Shoothouse-on 101/6-ot lőtt, övé lett a meccs killje is - úgy húzta rá fejre a célkeresztet, mintha kötelező lenne...
-
shotika
őstag
válasz
lowzor #15644 üzenetére
A Cod esetében engem is inkább csak a zúgása idegesít a HDD-nek, csak miatta vettem anno egy 250-es ssd-t - illetve nemrég egy 480-asat is egyéb játékoknak. A cél az, hogy végleg megszűnjön a klasszik HDD a gépemben, egyszerűen idegesítő a hangja, még akkor is búg néha, amikor nem használom.
-
shotika
őstag
Na, új hiba, a játék 2 óra után úgy fagyott szét, hogy kikapcsolt a monitor és vitte a gépet is...
-
shotika
őstag
Mást is kivagdos a játékból hibakóddal? Megszakad a battlenettel a kapcsolat.
-
shotika
őstag
válasz
laragirl83 #15369 üzenetére
-
shotika
őstag
válasz
AAntii #14368 üzenetére
(nem csak neked írok, hanem általánosságban
)
Kontroller-egér: szerintem minden az adott személytől függ. Ha valakinek van hozzá affinitása, és érdekli is, akkor kontrollerrel simán fog gyalulni, és ugyanez fordítva is. Nem az eszköz határozza meg egy személy teljesítményét - legalábbis egy bizonyos szintig biztos hogy nem. Én pl a mai napig nem vettem 3000ft-nál drágább egeret, de aktívabb éveimben is egy 1000ft-os Hama egérrel voltam éveken át az épp aktuális klánom legjobb lövője. Nem csak célzásból és reflexekből áll a játék. Ismerni kell a pályákat, a fegyvereket, az apróbb trükköket, és rá kell érezni a játékra. Precízebb mozgást lehet végrehajtani az egérrel, de a kérdés az, hogy ez mennyire fontos egy adott szituációban, hiszem a másik játékos, aki kontrollerrel van, az egészen máshogy fog mozogni, hiszen így tanulta meg.
Ez az egyik olyan meccs, ami fenn maradt azokból az időkből (nincs hangja, és hát nem túl jó a minősége), ezt szintén egy 1000 forintos Hama egérrel lőttem.
[link] -
shotika
őstag
Az az igazság, hogy - a saját tapasztalatom alapján - ez csak ideiglenes megoldás. Sőt, ha belegondolsz logikusan, miért fagyna attól ki, hogy átállítod borderlessről fullra? A saját hibámból kiindulva, sajnos v nem sajnos, de valami gigszer lehet a gépednél, ha az Activision hivatalos oldalán nem találtál erre még megoldást
-
shotika
őstag
Nálam az volt a baj, hogy az egér kabele hozzáért a kulso usb hangkartyamhoz, ami amugy is lotyogott. Miutan atrendeztem a gep hatuljat, tobbet nem dobott le a jatek hibauzi nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Villanyszerelés
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest