- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
G33Z@
tag
válasz
laragirl83 #23498 üzenetére
Akkor addig BF 1 😊
-
szgabor12
tag
válasz
laragirl83 #23253 üzenetére
Nem tudom mennyire ragaszkodunk ahhoz, hogy csak PH!-sok, mert pl. nekem is lenne 5-6 ismerősöm, akik nincsenek fent, de szívesen csatlakoznának egy ilyen megmozduláshoz és másnak is valószínűleg van ilyen. Így még többen is lehetnénk. Persze ez csak egy ötlet.
-
Laby
őstag
válasz
laragirl83 #23241 üzenetére
Az nagyon király lenne. Főleg hogy nem csak a 150 fős (minimum 50 létszámmal) verzió van, hanem a 25 fős is. Azt talán még össze is tudnánk hozni.
-
szgabor12
tag
válasz
laragirl83 #23241 üzenetére
Én benne lennék.
-
csibe1
addikt
válasz
laragirl83 #22569 üzenetére
Köszi!
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #21544 üzenetére
Az MP7 szerintem nagyon gyengén sebez Core-ban. Sokszor jártam úgy vele, hogy rengeteg golyót belelőttem belőle valakibe, és még vígan futkosott, én meg meghaltam.
HC-ban tuti, hogy nem 1 hit, de még talán 2 sem. Max nagyon közelről, a test felső részére. -
boogie84
veterán
válasz
laragirl83 #21544 üzenetére
Ha egy hit lenne HC-ben jobban orulnek. De mostanaban meg az AK es a SCAR is hit markert ad valamiert. Pingek rendben...
-
SipiBcs
őstag
válasz
laragirl83 #19333 üzenetére
Ugyanezt írzam én is pár 100 hozzászólással ezelőtt, csak nem ilyen szépen
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #18405 üzenetére
Minden oké a játékkal? Elég neki a 8 mag? Gondoltam, hogy letiltom a HT-t a CPUmnál, aztán feljebb tolom.
Nem, mintha szükség lenne rá, csak a kíváncsiság miatt. -
prokxy
veterán
válasz
laragirl83 #16679 üzenetére
Én csak azt írtam, amit az oriic!
Akkor szerda reggel, még 1 nap szünet így. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #16679 üzenetére
11PM PST kedd a pletyka tenyleg. Jaovan ezt is beneztem akkor.
Nem tett jot bekem ez az 1 het szabi.
-
prokxy
veterán
válasz
laragirl83 #15369 üzenetére
-
shotika
őstag
válasz
-
lowzor
veterán
válasz
Kipróbáltam, tényleg egész jó kisebb pályákra.
-
lowzor
veterán
válasz
Komolyabb cső nélkül egy tár kell mindenkibe belőle, már a Shipmenten is, ha a pálya másik felén van valaki. A Commando meg a 60-as tár meg eléggé betesz a movement speed-nek. Elhiszem, hogy bevált neked ez a beállítás, de nekem elég kérdésesnek tűnik futkosós beállításnak.
-
prokxy
veterán
válasz
laragirl83 #15364 üzenetére
Köszönöm, közben nézegettem és ha a nagy barrelt teszem rá a kicsi és suppressor helyett, akkor nyerek 1 helyet. Most a kis mapokra nemtom mennyire kell a suppressor, mert a range-t, meg damage-t adja a archngel.
Viszont mindenképp tesztelem a leírtakat!M13-am pedig ilyen, nekem így a legjobb a mostani 3 pörgős mapra:
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laragirl83 #14991 üzenetére
Igen.
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #14955 üzenetére
-
boogie84
veterán
válasz
laragirl83 #14515 üzenetére
Ugyan ez nálam is. Így most Crappa-t nézem. De náluk sem hibátlan a játék.
-
Rinkasime
tag
válasz
laragirl83 #14505 üzenetére
Nekemis ugyanez :/
-
boogie84
veterán
válasz
laragirl83 #14505 üzenetére
Dettó, már akartam kérdezni h egyedi hiba e...
-
BandiHUN
veterán
válasz
laragirl83 #14219 üzenetére
Nekem 100as koax van itt vidéken,de maxon jön EU-ból is
-
Laraxior
titán
válasz
laragirl83 #13537 üzenetére
Tegnap plunderben kiszedett ket marha. Visszaugrottam ugyanoda, autoval mentek tovabb a sracok. Rajuk lottem sniperrel, erre HS, kihullott az egyik az autóból, a masik kiszallt, azt is megtakartam.
Na ez biztosan nem az en tudasom mutatja ez a malőr kulonben vigan tovabbmentek volna. Szerencsefaktor?... -
Aventador91
őstag
válasz
laragirl83 #13537 üzenetére
-
nanorambo
őstag
válasz
laragirl83 #13412 üzenetére
Én ps-en játszom főként sima multit úgy hogy a crosspay ki van kapcsolva (hc sd rulez) így szerencsére nincsenek cheaterek.
Warzone-t szoktam haverokkal ők PC-ről jönnek, de látom hogy tényleg van baj a csalókkal. Viszont abban nem értek egyet vele, hogy ki kéne szedniük a crossplayt. Ha valaki akarja, akkor úgyis kikapcsolja. A mobilszámos megoldás jó lenne. -
Xaels
félisten
válasz
laragirl83 #13364 üzenetére
RPG buff in Warzone
RPGs have been one of the more controversial aspects of Warzone, as battle royale players have complained that they're too strong when it comes to destroying vehicles.Infinity Ward seem to have taken this feedback into consideration, as now it takes two rockets to blow up SUVs, Armored Trucks, and Helicopters - the first shot simply disables the vehicles.
TheXclusiveAce did note that this change was actually implemented in the update that came right before the Season 3 patch. However, it was never announced in any of the notes, so it's still definitely worth a mention.
[link] -
pulffy
őstag
válasz
laragirl83 #13350 üzenetére
Grat, az solo amúgy?
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #12156 üzenetére
Isten ments, hogy a Piccadilly-n önszántamból játszani akarjak.
-
prokxy
veterán
válasz
laragirl83 #12077 üzenetére
Bazi jól néz ki!
Az összes camo-t fel kell oldani, ez oké, lassan talán meg is lesz M4-re, de utána mit kell még csinálni, hogy GOLD legyen a fegyver mint ez? -
Villa7
tag
válasz
laragirl83 #12077 üzenetére
warzone-ba is?
-
Gigi01
őstag
válasz
laragirl83 #11991 üzenetére
Ügyi,napokban picit hanyagoltam,de visszatérőben vagyok.Talán nekem is összejön már.
Meghoztad a kedvem. -
Pro!Petya
addikt
válasz
laragirl83 #11841 üzenetére
Melyik módokba van berakva?
Én HC HQ -n még nem találkoztam vele.. -
BandiHUN
veterán
válasz
laragirl83 #11841 üzenetére
Szóról szóra,ahogy mondod!Lementem 10 kört,mind a 10-et megnyertük,igaz nem öltem sokat,de azért jött össze már a második mapon egy 10-es streak,sajnos kigránátozott foglalás közben egy csapattárs...
De nagyon tetszik,20 longshot kellett ma feladatba,pikkpakk meglett M4-gyel is,jól foglalhatók a pontok,sok az útvonal,de lehet szépen körbemenni shotival is
De sniperre is nagyon jó a C környéke,vagy akár B-ről fent,vagy az utcán hosszában,sokkal jobban pártol a map mindent,mint a Shoothouse középvonalas cicaharca.Kellemes csalódás,szerintem mindenkinek,főleg a raktár után,az a világ leghulladékabb mapja.Ez a map nagyon jó mounted killekre,ADS autora van téve,és nagyon szépen lehet haladni fedezékről fedezékre,sok helyen van kihajlási lehetőség,most ezen megcsinálgatom a fegyókat,amikhez ilyen kell.
Új OP nagyon béna,nem vettem meg.Pisztoly már van kék és piros,nem kell még csonkolós is
De Mace mellé amúgyis járt egy csonkolós shoti és egy LMG,elég az.
-
lowzor
veterán
válasz
laragirl83 #11726 üzenetére
Nekem viszont ez jön be legjobban kinézetre.
Plusz ez adja a legnagyobb Damage Range-et és Recoil Control-t. -
Xaels
félisten
válasz
laragirl83 #11675 üzenetére
Sima multiban (arra tettem be ezt a képet, nem Warzone-hoz) nem szeretem a hangtompítót, mivel folyamatosan mozgásban vagyok ezért nincs szükségem rá, hogy elrejtsen és annyival nem lesz pontosabb tőle a fegyver, hogy nekem megérje. Ráadásul ugye nagyobb lesz ami miatt hamarabb észre lehet venni egy sarkon pl. A 60-as tár sokkal jobban beleharap a mobility-be mint az 50-es és már az 50-es is nagy előny. Írta Ghostpetya a drifter csövet, de azzalnaz a tapasztalatom, hogy nekem már túl lehúzza a távolságot és középtávon sokszor alulmaradtam szemtől-szemben. FMJ meg azért van bent mert a killstreakeket én szoktam lekapni az égről.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
laragirl83 #11675 üzenetére
A 60-as tárat inkább ne ha ADS maximalista, elég oda a default is, a monolithic sup. viszont jó opció ha halkságra megy, és mivel ugye ezzel is veszít az ADS sebességből, épp ezért a 60-as tár kevésbé fér bele a keretbe. Ha persze nem a lehető leggyorsabb célzára megy rá, akkor mehet, de a Grau "Mini" (ahogy én hívom ezt a setupot) szerintem kimaxolt ADS speed-el az igazi. Underbarrel off, ehhez a setuphoz nem kell, az alap barrel helyett viszont sokkal inkább hasznosabb a ZLR Drifter A-08. FMJ helyett 1mW laser, hogy lefedje a csípőből lövést is. Közepes/kisebb pályákon csak az erősebb SMG-k érnek ellene valamit, igazi CQB bajnok setup.
Ha ammo zabáló akkor Scaveger, ha nem akkor meg Cold Blooded.
A kolléga mondjuk azért használja valószínűleg kifejezetten így a fegyvert, hogy félmegoldás legyen az általam írt Mini és az alap Grau képességei közt.
-
boogie84
veterán
válasz
laragirl83 #10777 üzenetére
-
raggg
senior tag
válasz
laragirl83 #10486 üzenetére
Én szerintem csak jövőhéten fogom tudni megnézni
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #9834 üzenetére
-
soo277
őstag
válasz
laragirl83 #9834 üzenetére
Az derék,azt nem robot mi?
-
Chris1983107
tag
válasz
laragirl83 #9768 üzenetére
Uraim, higyjétek el, tudom milyen a recon dron kis piros négyzete. Nem az volt, vagy ha az is akkor pixel hiba, mert kis piros vékony téglalapok voltak.
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #9768 üzenetére
Nekem is ez ugrott be.
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #9744 üzenetére
Elég jó! Bár nálam a Monolithic mindenhol alap
-
Casanova*
veterán
válasz
laragirl83 #9744 üzenetére
Köszi! Ki is próbálom ezt.
Majdnem úgy néz ki,mint mp5. Mini-grau a nagy tesója.
-
Casanova*
veterán
válasz
laragirl83 #9739 üzenetére
Az mp5-höz és mp7-hez képest nagyon fos gyenge a striker. Grau viszont nagyon állat,csak kár olyan ocsmány ronda. Rossz nézni...
Milyen kiegeket használsz Grau-ra?
Más: FaZe csapat nyerte meg a bajnokságot. Grat a srácoknak! [link] Prestinni volt a legjobb játékos.
-
csƵ
addikt
válasz
laragirl83 #9736 üzenetére
Én akárhogy próbálgatom az AK-t, M13-at, Graut, mindig csak az M4 és MP5 párosnál maradok.
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #9581 üzenetére
Nálam még soha nem volt laggolás. (érzékeny vagyok rá amúgy) (PS4)
Pedig van pár órácskám a játékba.. -
KaitouP
nagyúr
válasz
laragirl83 #9570 üzenetére
Akkor tessék, oktató videó: [link]
Érdemes hát, kiszélesedik a látószög, több mindent látsz egyszerre, de a távolságérzet is változik. Ha a vasad bírja, alap, hogy változtatsz, de ha van egy belott fix framerate amit meg akarsz tartani, akkor érdemes tesztelni, hogy magasabb FOV-al ugyanúgy tartja-e.
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #9516 üzenetére
Akkor mi értelme ha csak te mész rá?
-
Pro!Petya
addikt
válasz
laragirl83 #9512 üzenetére
Nekem csak 1,35 a W/L arány goldozás mellett persze mindig az adott módot játszva igaz így sokkal tovább tart de saját érdek végett nem baszok ki a csapattársaimmal... de most már megvan amit szerettem volna, a damascus nem érdekel szval most már nem hátráltat ez se
Nekem amúgy fétisem minden meccs végén "megdicsérni" a 0 objective-s K/D huszárokat!
Valahogy nem bírom bent tartani hogy ne díjazzam őket a "fáradtságos" kd hegyezésért ami közben leszarják a különböző módokat és a csapatjátékot.
Nem nehéz huszárkodni objectives meccsen tdm-et játszva, olyanokat szedni akik próbálnak az adott móddal játszani. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
En meg orulok h 1.01-rol 1.02 lett a KD-m.
WL arany:1.12
-
csƵ
addikt
válasz
Nekem kb. kétszer annyi loss van, mint win.
-
Dave567
addikt
válasz
És mennyi K/D??
-
Deck
titán
válasz
-
soo277
őstag
válasz
laragirl83 #9364 üzenetére
Csodaszép a kép,meg se mondom hány száz progival lehet képet lopni
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #9364 üzenetére
GG!
Módosítottak rajta amúgy, mert eddig nem volt különbség a platinum és a camo nélküli kinézet között de egyik nap észre vettem, hogy teljesen más lett -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #9146 üzenetére
Amilyen gyorsan tiltja és bannolja az Activision a témával foglalkozó videósokat, úgy szerintem 1-2 hétnél tovább nem kell majd rá várnunk szerintem.
-
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #9103 üzenetére
Gondoltam, nem is neked szólt.
-
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #9095 üzenetére
Biztosan, van mire fogni.
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #9014 üzenetére
+10% van alapból.
-
soo277
őstag
válasz
laragirl83 #8963 üzenetére
Szerintem meg ez a Grau egy foshalmaz,de lehet csak nekem nem megy vele
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
laragirl83 #8963 üzenetére
+1
Viszont az UMP valahogy nem adja. Kimaxolom nyilván, de nem igazán jön be, pedig SMG-ket szeretem.
-
törölt tag
válasz
laragirl83 #8818 üzenetére
Így így. Nagyon beteg lett. Ja és a grau nagyon állat. Meg van új kedvenc fegyóm. Sajna most csak 20 as szintig jutottam vele majd holnap folyt köv. Jó játékot mindenkinek. Jó éjt.
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #8557 üzenetére
Jól néz ki, de szerintem marha gyenge az Mp7.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
laragirl83 #7936 üzenetére
"Viszont az kimondottan szórakoztató benne, ha fejbe küldöd ellent eldől, aztán ott lóg ki vessző bal szeméből "
Ezt adom, de itt ki is merül a funfactor 90%-a
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #7883 üzenetére
Énis amint tegnap tudtam játszani pörgött is gyorsan a Shipment. Hiányzott már.
A "gyorsan tolok egy kört-ből" lett 2 óra..Jó ovit..
-
Deck
titán
válasz
laragirl83 #7881 üzenetére
Adj nekik
-
soo277
őstag
válasz
laragirl83 #7879 üzenetére
Ezt kaptuk 45gb ért?
mi lesz ha beraknak majd 2, 3 mapot? 200gb os peccs lesz,lassan venni kell 1 tb s ssd t a játéknak -
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #7868 üzenetére
Ha No-ra mész akkor nálam fekete képernyő van, yes-re meg beenged.
A loadout meg kell csinálni megint, illetve battlepass visszaesik, de ha rámész a fenti fülre, akkor meg lesz minden.
A statot resetelte, a barrackban, viszont az összesítőben nem. -
KaitouP
nagyúr
válasz
laragirl83 #7864 üzenetére
Helyre lesznek állítva, mindenki megnyugodhat. A kolléga válaszára felettem meg big like.
-
BusinessGuy
őstag
válasz
laragirl83 #7864 üzenetére
Mondjuk nem tudom sajnálni őket, nem sok észre vall hogy a YOU MUST RESET YOUR RANK & UNLOCKS-ra valaki YES-t nyom.... NO-ra nem veszik el.
Safe mód pedig ha elindítod a játékot, alt tabbal asztal, bezárod feladatkezelőben. És megint indítod,kiírja a safe módos dolgot mert nem megfelelően zárult be. -
nyinya
tag
válasz
laragirl83 #7856 üzenetére
Tesóm belépett, még a Twitter üzenet előtt. Minden loadout elveszett és bugos a 6os lodout. Azon kívül a szint és a fegyver szintek is megvannak, sőt a battle pass is, de bugos a loadout létrehozása. Szép kis update...
-
Qtya72
aktív tag
válasz
laragirl83 #7854 üzenetére
Én is No, többször is.
Időben szólnak, olyan mintha aug. 9-én 15 órakor rám szóltak volna, hogy 14:10-kor ne nyúljak oda, ahova nyúltam, mert megszabadulok a jobb kezem 1-es 2-es újjátol. -
KaitouP
nagyúr
válasz
laragirl83 #7850 üzenetére
-
Qtya72
aktív tag
válasz
laragirl83 #7850 üzenetére
Ez mit is jelent?
-
Qtya72
aktív tag
válasz
laragirl83 #7848 üzenetére
Mikor feldobta az üzit, elosztó lekapcs.
-
Qtya72
aktív tag
válasz
laragirl83 #7843 üzenetére
Safe módban indítva is ua.
-
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #7831 üzenetére
yes
Ugyan ez....
-
Qtya72
aktív tag
válasz
laragirl83 #7833 üzenetére
Én is nézegetem, csak sajnos nem értek englisül.
Újraindítottam gépet, ellenőriztettem a fájlokat, de ua. -
Acheron
őstag
válasz
laragirl83 #7592 üzenetére
Láthatóan mindenki értette a HQ lényegét.
(#7581) BusinessGuy: Dehogy hiszti, szórakozás. BIzonyos időközönként bedob ide egy csontot. Bár már le van rágva, mindig van valaki, aki ráugrik. Engedd el. -
Dave567
addikt
válasz
laragirl83 #7186 üzenetére
4-5 hónap alatt a spawn rendszert se tudták megcsinálni....Nem hinném hogy érdekelné őket ,ki hogyan játszik..
-
nyinya
tag
válasz
laragirl83 #7153 üzenetére
Én nem csak shipment-en szenvedek ilyenekkel. Tegnap este 5 ből 3 meccsen a 6 ellenfélből 3-4 TDM-et játszó emberke volt. Nem értem, miért jön valaki Hardpoint-ra ha TDM-ezik?...
-
soo277
őstag
válasz
Szerintef ki fogja a feladatát csinálni Shipmenten
mindenki KD re megy,köztük én is
megvárom míg berak Dom ba,3 4 kör azt ki lehet maxolni 1 fegyyot
-
BandiHUN
veterán
válasz
Van ilyen,igazi káosz.Csak bekerülni nehéz volt ma is DOM-ba,csak sorban a KC-TDM-et dobálta.Mondjuk az jó,hogy ha elkapja,akkor tartja az adott módot,be is toltam egy 15 perces dupla xp-t,1 kör 1 szint
De a Shipment már csak 5v5,és a spawnon is bütykölhettek,mert egyszerűen nem adta a multikillt RPG-vel már,ilyen A-C 1-1 killeket sikerült elcsípni csak.Viszont hátbaspawn az volt.Nem is tolt be senki nagyon streaket,egy airstrike-vel totál kiszámolva is 2 kill,igaz az ellenfélnél lett egy wheelson,de az szét lett kapva 10 méteren.Szépen sebzi a thermit,kettővel kicsinálható,és ha sikerül rátapasztani,viszi magával,jött úgy egy potyakill
A shoothouse jobb volt,ott lehetett streakelni különösebb kemp nélkül is.Meg 6v6.Már nem pörög úgy a shipment 5v5-tel.Ha meglesz a 155,le is állok róla.Nekem tierben is többet hozott a shoothouse,mintha sokat jelentene a foglalás is ahhoz,60 killre nem jött annyi,mint a 25 kill 10 foglalásra.Elég szemét dolog ez a tier.Úgy kellene,hogy 100 szint 100 tier,nem trükközni.Meg nagyon kéne láda.Semmi ritkábbat nem lehet szerezni,és fixen ugyanaz jön.BO4-ben ládákból jöttek fegyók és ruhák,pénzesek is néha,ritkán,de VOLT esély.
-
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #7018 üzenetére
A régiót hol változtatjátok meg pc-n, melyik opcióban?
-
craftsman01
senior tag
válasz
laragirl83 #6694 üzenetére
Az az vicc hogy az ellenfél is szinte ugyanannyi pontott kapott.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
laragirl83 #6694 üzenetére
Elismerésem
Az ellenfél nem igazán volt tisztában azzal, hogy itt mit is kellene csinálni Ők maradtak a jó öreg TDM-nél inkább.
-
Segal
veterán
válasz
laragirl83 #6632 üzenetére
Bugzik max mert 55-nél nem leszel kisebb akkor sem ha resetelik. Ha csaak a karaktered nem törlöd
-
Hublot
őstag
válasz
laragirl83 #6175 üzenetére
Ez nagyon szép.
-
Golyo69
senior tag
válasz
laragirl83 #6160 üzenetére
Nem kicsit gurult el :)
Az beteg... Bár annyiban jó hogy legalább nem nagyon tud a sok zsemle camp-elni -
dombi81
senior tag
válasz
laragirl83 #5935 üzenetére
Ablakban játszom, mióta kijött a game, engem még soha nem dobott ki.
-
boogie84
veterán
válasz
laragirl83 #5819 üzenetére
Örülök, hogy látok ilyen képet. Kíváncsi lennék pl. h más milyen kiegészítőkkel használják az egyes fegyvereket. Én csak HC-t játszom. Arra ezek szerintem jók. Célzókára mindegy, heylzettől szitutól, pályától függően gondolom mindenki válogatja őket.
Kövi AK pl gyors daráláshoz jó, rövid távra:
Ti HC-n hogyhasználjátok a fegyvereket?
-
redingitell
senior tag
válasz
laragirl83 #5847 üzenetére
Szintén, természetesen amikor időm van egy kicsit játszani.....
-
L_ajos
őstag
válasz
laragirl83 #5847 üzenetére
Igen, nekem is ezt csinálja. Bár annyira nem baj, mert úgy is megyek dolgozni
Majd holnap
-
matyifej
tag
válasz
laragirl83 #5836 üzenetére
Psre nincs discord, és akkor nem hallom a gamet ha azt használom beszélgetésre.
-
Nagy.Úr
tag
válasz
laragirl83 #5826 üzenetére
Hip fire-el csak az a baj, hogy SMG-knek van csak olyan hipfire-jük, amiért megérheti rájuk olyat tenni, esetleg még a Shotiknak. AR-nél is van talán 1-2 aminek tűrhető a hipfire-je, és fel lehet még jobban javítani lézerrel, a többit meg úgyis mid- long range-re használják, szerintem arra felesleges, bár van olyan ami + ADS-t is ad bónuszban az megérheti esetleg.
-
Segal
veterán
válasz
laragirl83 #5819 üzenetére
Felmatricázva nekem is majdnem így van de majd átvariálom
Sajna az enyém még csak huszon valahányas de nekem a nagyobb tár tutira benne lesz a setupba mert nagyon keveslem a kicsitpulffy: Na őt még valahol meg is értem, mert ezért az operátorért azért keményen melózni kell.
-
Segal
veterán
válasz
laragirl83 #5764 üzenetére
Egyedül a kis tárkapacitás zavaró egyelőre kicsit, de mivel vettem már föl a földről másét ezért tudom hogy csak kicsit kitartónak kell lennem és jobb lesz a helyzet. Ezt leszámítva nagyon tetszik
-
JSaN
addikt
válasz
laragirl83 #5757 üzenetére
Jo tudni, akkor valtok mas perkre, valamiert ugy voltam a fire rate is gyorsabb, tobb fegyveren is hasznalom.
-
Segal
veterán
válasz
laragirl83 #5735 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Banggood
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged