- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomko78
őstag
válasz
Sontir Fel #26067 üzenetére
MW addig volt szép míg össze nem boronálták a CW-el , pár napja jó pár hónap kihagyás után vissza néztem a mw multiba de a menü olyan szemcsés volt na mondom akkor ebből ennyi elég is volt , holott minden maxon volt
-
Tomko78
őstag
válasz
craftsman01 #24250 üzenetére
De van mert eddig nem zavarta ha a Tessellation all volt , most meg ha be van kapcsolva anomáliákat okoz 😁 de megvagyok Tessellation nélkül is
de majd jön rá update
-
Tomko78
őstag
válasz
phoenix1989 #24225 üzenetére
-
Tomko78
őstag
válasz
KaitouP #24164 üzenetére
Ha annyira jól megy neki az új akkor miért akciózik majd egy hónapot na ez már mindent elárul róla , ha olyan jól menne a szekér biztos nem tenné meg , és ettől a cégtől minden kitelik , de igazad van hogy tudnának bele nyúlni hacsak nem kiadói nyomásra
, amúgy én az mw beszéltem hogy azt tervezik tönkre tenni
és már több mapon is előjött ez a hiba de sebaj előre , Béke bálim
Majd ki alakul minden szépen , de legyen igazad hogy ez csak egy ilyen eme felfokozott idegállapotos időkben kipattant vad történet szerény buksimból
-
Tomko78
őstag
válasz
nutella1 #24151 üzenetére
De az eddig is úgy volt hogy több fps ment a nvidia , igaz azért 1080p a 5700 XT is oda tette magát , most meg azért egyre jobban vannak ezek a bakik , nem is szándékosság , inkább én kapkodásra gyanakszok vagy ki tudja ettől a kiadótól bármi lehet csak hát az mw eddig tök szupi mupi volt , meg is örültem na lesz mivel játszani lehet a seasont mw is tolni erre ki tudja mi fog még jönni
-
-
Tomko78
őstag
De tegnap óta az mw se úgy fut mint eddig , ingadozik az fps holott ez mindig stabil volt ,semmit sem állítottam rajta semmi új alkatrészt nem tettem a gépbe , akkor hirtelen miért van ez tuti a kis manók viccelődnek , de az a baj nincs másik game amivel lehetne játszani , de már egyre felejtősebb ez a cod vonal
-
Tomko78
őstag
Megint ? treafoss bele tette a kezét meg is van az eredmény kellet össze fésülni a két gamet
már kínomban nevetek hogy ekkora szaktudással rendelkeznek ezek , vagy még lehet tegnap is buli volt
de ezt a warzont is milyen jogon teszik a mw elé holott az egy ingyenes rész a mw meg 60 eurot fizettem akkor miért nekem kell itt bajlódni vele
-
Tomko78
őstag
válasz
Tsebacsi #23062 üzenetére
de amikor elkezdte terhelni a vgat akkor fps is előjött , új op rendszert is tettem fel gamet is újra leszedtem de ugyan ez a helyzet , alig terheli a vgat a warzone ,de akadozik is 90 fps mellet , de low beállítás mellet is ugyan ez van 90 fps meg alig terhelődő vga , de multi meg tökéletes semmi akadozás és fix 144 fps
-
Tomko78
őstag
válasz
Tsebacsi #23060 üzenetére
Mondjuk valami lett vele mert szombat óta nekem valamiért Warzonba beakad kicsit és onnantól kezdve nem 120 fps körül megy hanem 80 , míg multiban 144 fps-röl meg se moccan , minden maxon van de ennyi különbség lenne multi meg warzone közt hogy multiban ha nem fixálom 166 fps megy warzonban meg szenved , és a gpu terhelés is multiban majd 15-20 % több sokat 95 -98 % közt meg warzonba meg 70-80 %
-
Tomko78
őstag
Warzonet vajon miért nem lehet törölni
igy 166 GB maradt jobb mint a semmi , de nem értem miért nem engedi törölni , bezzeg a multit lehet
-
Tomko78
őstag
válasz
Laraxior #20984 üzenetére
(#20149) nézd meg mit ajánlottál
de ez inkább driver hiba mint elfogyó vga ram , nekem is elmegy 7.8 GB-ig de hogy kilőttem az MSI after burnt azóta nem akad még ha csutkán megy a vga ram használat , viszont ha bele nyúlsz a cfgbe akkor nem lesz 7 GB hanem csak pl 5.5 Gb vga ram használat
-
Tomko78
őstag
Mondjuk amióta kijött a 5 battle pass azóta normálón is elkezdi zabálni a vga memóriát , eddigi 5 GB helyett pár kör után 7.1 GB megy fel nesze neked normál grafika
-
Tomko78
őstag
válasz
BandiHUN #18306 üzenetére
Tegnap én is neki feküdtem a sniper meg marksman riflének , normál shoothouson meg is lepődtem mennyit változtak a fegyverek , baromira lehetett haladni Kar 98 - is pl
még pajzs kéne de ahhoz most egyenlőre nincs idegzetem , de ez az új csipa elég brutális lett , mondjuk a sima lőszerrel jobban szeretem mint a többivel , termites volt úgy ahogy elmegy
-
Tomko78
őstag
válasz
Dragon3000 #18063 üzenetére
Hát eddig nem volt ott nekem
-
Tomko78
őstag
válasz
Laraxior #18022 üzenetére
Ezt a VideoMemoryScale csak akkor érdemes állítgatni ha max grafikán tolja az ember , már normálon semmi értelme nincs mert a vga memória ugyan annyi mintha 0.85 lenne , viszont maxon már azért rendesen leesik a vga memória használat , másik most ennek mi értelme van ennyire analfabétának vagy nem is tudom minek hisznek hogy itt a menüben kiírja a nevem rangom a buksim felett , ahol meg kéne lássam a többiek hogy tolják nuku semmi
-
Tomko78
őstag
válasz
Dragon3000 #16992 üzenetére
Elhiszem hogy reggel jobban jön , de sajnos melózok így ez az opció kiesik , az sem zavar már hogy 40 GB kell leszedni , csak hát akkor legyenek már felkészülve rá , ne kelljen 2020-ban 20kb/s meg 1 mb/s szedni lefelé
-
Tomko78
őstag
válasz
Laraxior #16614 üzenetére
Nem hogy pl a season pass 4 később jön ha jön egyáltalán , meg mit kell foglalkoznia egy játéknak azzal hogy mi történik Usában , tegyék ki a honlapjukra tiltakoznak és kész de ne egy játékba , ilyen alapon mindenért le lehetne állítani a szervereket ha történik valami a világban , ez a játék már annyira unalmas lett számomra csak ezek a seaon passok tartják kicsit életben számomra , amúgy már rég a kukába végezte volna
Az új rész se jön ha jön egyáltalán , már a MW hibáival nem is nagyon foglalkozok , hogy még mostanra se tudnak úgy megcsinálni ha jön egy update akkor ne csesszenek el valamit
-
Tomko78
őstag
Most nekem tűnik úgy , hogy butítottak a grafikán most high meg minden maxon van és nézem a régi képeket most olyan mint a régi normál beállítás
lehet azért van az hogy most maxon is ilyen 7.1 gb vga ramot használ a régi 7.8-8 gb helyett
-
Tomko78
őstag
válasz
zoltannagy #15139 üzenetére
-
-
Tomko78
őstag
Meg mi ez a sűrű 15-30 gb frissítések , komolyan ennyire bele kell nyúlni a gamebe hogy egy update ma már 30 gb és azért olyan sok újdonság nem jön max egy két fegyver skin meg vissza tesznek egy két létező mapot , de anno max 2-3 gb frissítések voltak ma meg örülni kell ha nem 20 gb egy frissítés
-
Tomko78
őstag
válasz
dombi81 #14321 üzenetére
De most komolyan mindig ezzel kell szarakodni ? és nem jó a steam mert azon általában 30-45MB/s jött lefelé ezen a retek battleneten meg mindig van valami szarság , eddig minden Codot megvettem , de már egyre jobban agyalok nem kell több nekem , 42 évesen már nincs türelmem ilyennel szarakodni 2020 -ban
-
Tomko78
őstag
válasz
tupacamaru #13972 üzenetére
Textúra resolution normálon van ?
ha highon próbáld normálon , ez az egy csuda dolgokra képes
-
Tomko78
őstag
válasz
craftsman01 #13818 üzenetére
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
-
Tomko78
őstag
válasz
kovsol #13625 üzenetére
mert itt hiába belövőm 144 re a lelkem 165 megy
, 100 vagy 110 fps felett elszabadul , ha belövőm 100 fpsre azt tartja de már 115 vagy 144 mellet 165 fps ugrik , tiszta bodogszág van
De ez már a kezdetek óta , de ameddig nem jött a season pass 2 addig radeon chill illetve msi ab+riva tuner is tudta szabályozni , most már csak a v-sync
-
Tomko78
őstag
válasz
Komi28 #13314 üzenetére
Szokásos szívatás , ebben lelik örömüket hogy 18-20 óra felé csinálják ezeket , vagy mint hogy most már szinte egy két kör után klán ellen tesz be , úgy látom erre áll fel nekik hogy szívatják az egyedül játszókat hadd szívjanak csak , milyen jó már olyanok ellen tolni a domot hogy együtt beszélgetnek ki merre van
-
Tomko78
őstag
válasz
ßrainiac #13251 üzenetére
Ez épp olyan mint 1080p elég a 6 GB vga na persze
amikor highon 7.5-7.8 GB zabál vga memóriából Cod MW alatt , míg normálon elvan 4-4.4 GB vga rammal , nesze neked 8 GB vga
egy Cod igaz mit várunk , kiadunk érte apró pénzt és szívat minket rendesen , főleg ha jön valami javítás , még egy virág boltitól még el is tűrném de egy 19 ezer ft occo gametöl már nem , és nehogy valaki írja nem kötelező játszani vele
-
Tomko78
őstag
válasz
lowzor #13242 üzenetére
egy 2070 nvidia vgara lennék kíváncsi mert az van nagyjából egy teljesítményben ezzel , de igaz mit várjak míg nem jött a battle pass 2 , addig pl az anti lag meg ilyenekkel simán ment a game , utána úgy megjavították a játékot , azóta se a riva tune se a chill nem engedi a fps szabályozni + a anti lagot meg ezeket se türi a játék , akkor szerinted milyen a fejlesztő csapat ?
-
Tomko78
őstag
válasz
lacus83 #13231 üzenetére
Nvidiára , de hol az amd ??? pl highon max beállítás mellet is 144 fps van , de két mecs után elkezdi zabálni a rendszer memóriát pillanatok alatt 16 gb használ és beakad , azért 1080p hez ne kelljen már 32 gb rendszer memória , míg normál beállítás mellet bőven elég neki max 9-10 gb rendszer memória , azért mondtam elég gyengén muzsikáltak a fejlesztők itt látszik nvidia tolta kicsi kessel a gamet , látod nekem sem az a gondom, nincs fps hanem akadozik a game , pl itt high minden maxon és elkezdi 10 gb rendszer memóriával és pár kör útán meg ez lesz
-
Tomko78
őstag
De mivel ez egy elég gyengén megcsinált game , azért pl hiába röhögve vinné a mw-t a 5700XT , de csak normál grafikai beállítás mellet jó , illetve driverben is ki kell kapcsolni mindent szinte anti lag meg ilyeneket mert attól is be tud akadni a game rendszeresen , lássuk be ma már nem tudnak megírni egy normális játékot a fejlesztők , én így használom , sajnos hiába bírná a highot is de akkor vacakol a game
-
Tomko78
őstag
Ez nem függ a szolgáltatótól , mert tegnap nekem is 180 MB helyett 171 GB akart leszedni , upc 500 netem van , tegnapelőtt játszottam kicsit , tegnap meg azzal fogadott a telepített játék mellé újra le akarja szedni a 170 GB -ot , hiába lépkedtem ki 3x , 2x újra ellenőriztem a fájlokat , ő akkor is le akarta szedni megint a 170 GB-ot
-
Tomko78
őstag
válasz
magellaner #12171 üzenetére
Csak így meg nem enged játszani , mert állandóan updatelne
-
Tomko78
őstag
válasz
magellaner #12168 üzenetére
Sajnos nem vicc , nekem is újra leakarta tölteni a játékot , én inkább letöröltem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Microsoft Excel topic
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Változatos hardverbokréta
- Házimozi belépő szinten
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest