- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laraxior
titán
Most még egy MW2 készül? Mert egy volt már ugye, annak lett egy remastered, most meg jön megint?
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #28084 üzenetére
Én már attól agyvérzést kaptam, hogy egy sima playlist frissítésnél az egész játékot újra kell indítani. Elengedtem. Max havonta megyek 1-2 kört, de már a klasszikus plunder sincsen, csak azon a kis szigeten...
-
Laraxior
titán
válasz
viperabácsi #27741 üzenetére
Valaki itt írta, hogy perli az activisiont.
Mondjuk azért megnézném a felállást, hogy egy kifizetett játékot eltüntetnek... vagy azt nem tartalmazta az ára? -
Laraxior
titán
Másnál is eltűnt a survival mód? Vagy csak en nem találtam meg
-
Laraxior
titán
Lehet már játszani a Pacific mapon?
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #27589 üzenetére
Tudod, nemelyik azt hiszi, hogy a topikgazda, vagy moderator jelzo, kb nasa igazgato szintűvé teszi őket. Pedig pont olyan, mint amikor monopolyban van sok penzed
Elni, es nem visszaelni... -
Laraxior
titán
Mikor lesz lecserelve Verdansk az uj mapra?
-
Laraxior
titán
válasz
Glaz-dozfhut #27424 üzenetére
-
Laraxior
titán
Csaxolok, hogy holnaputan nem kell nagyon jatszani... Nyilnak a Diablo 2 szerverek, total le lesz halva szerintem a blizzard
-
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #27370 üzenetére
Ezert nem nezem egyiket sem. Vakok között a félszemű is...
-
Laraxior
titán
válasz
tupacamaru #27354 üzenetére
Week of September 16th
Verdansk
BR
Solos
Trios
Quads
Iron Trials ’84
Duos
Blood Money
Quads
Clash -
Laraxior
titán
Sosem fogom megerteni, ha egyszer elinditom a jatekot akkor update miatt miert kell neki kilepni es megegyszer elindulnia?
-
Laraxior
titán
De a plunder eltunt delelott...
-
Laraxior
titán
Feltettem az uj nVidia drivert, latszodik az afterburner.
-
Laraxior
titán
Payloadra kulon kasztot kell csinalni amivel bazi jol lehet ervenyesulni.
Kell egy potyogtetos fegyver, mondjuk nekem a C58 van, hatra pajzs, thermite, meg fust. Loszeres láda.
Ez a legjobb kombo -
Laraxior
titán
válasz
CptAdamica #27261 üzenetére
Allitolag hardver alapu a ban, ugy azert nem olyan rossz. Ha tenyleg igaz. Bar gondolom az is megkerulheto
-
Laraxior
titán
Hát a hang az elcsúszott, fogalmam sincsen miért, lehet, hogy jobban limitálni kellett volna az FPS-t, meg a képkockákat is, nem nagyon értek hozzá.
Korábban nem volt ilyen gondom, de a patchek alkalmával is mindig vissza kell állítanom egy halom dolgot a warzone-ban(L:/dl/upc/2021-08/24/51421_d99ynkwdyqgocfpa_call-of-duty-warzone-plunder-guide.jpg)
(/L)
-
Laraxior
titán
Már töltöm fel a videot youtubera. Ez egy kis idő lesz, mert nem a leggyorsabb a net, de hibátlan kör lett
Pont a megfelelő útvonalon. Egy piros ajtót kihagytam ennek érdekében
-
Laraxior
titán
válasz
kill_switch #27221 üzenetére
Plundernek nem az a lényege, ergo hiába ölsz, az első helyért kapsz egy halom XP-t, amit killel nem tudsz összeszedni.
-
Laraxior
titán
válasz
kill_switch #27219 üzenetére
Kill nélkül is 40-50k XP-t ad... és még csak meg sem kell szakadnod érte.
-
Laraxior
titán
A minap en is talalkoztam, Payload jatekmodban gyakorlatilag azt csinal amit akar. Nincs a vegen stat, annyit öl, amennyit nem szegyell.
Engem nem kulonoskeppen zavar, de mas is kiszurta, akkor az azett mar elegge feltűnő. -
Laraxior
titán
Ez a 20mm-es sniper tud valami extrát?
Az új játékmódban elég könnyá feloldani (Payload) -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
válasz
Szellem. #27076 üzenetére
Igen, annak pont az a lényeg, hogy 3 ember 3 felé menjen.
Semmi értelme egykupacban kóvályogni. Nagyobb területet lehet átvizsgálni, ha egyedül mászkálsz.337H 09M Play Time 972 Matches
Wins 291 #16 306 Top 0.1%
Win % 29.9% Top 4.3%
Kills 2,778 Top 3.9%
K/D Ratio 1.06 Top 38%
Score/min 201.40
Avg. Life 07m 43s Top 6%Tessék a statom. Egyedül játszok. A hülyék mindig kapnak a meccs végén üzenetet, hogy menjenek inkább tetrisezni, vagy supermariozni
-
Laraxior
titán
Kicsit megörültem, hogy dobtak be még egy automata shotit. A Streetsweepert.
Amíg ki nem ürült a tár... Elég komoly időbe telik visszatölteni, főleg ha 18-as. -
Laraxior
titán
válasz
ballazsozso #26902 üzenetére
Én most az M82-t húzom épp, de még nem volt ilyesmi gondom
Még nem... -
Laraxior
titán
Jól láttam, hogy vannak valami piros ajtók, amik fast traveleznek? Hol lehet találni belőle?
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #26807 üzenetére
Játsszál plundert, ha ügyes vagy akkor fegyver sem kell, nem hogy lőni valakire... és dől az XP milliószámra.
-
Laraxior
titán
A survival mód sem az igazi, ott is elbaszódott valami
-
Laraxior
titán
Nem tudom, de nekem a kivénhedt össze-vissza telepítgetett Windowson sem volt gondom, most húztam egy újat, itt is csak annyi volt a nyűgöm letöltés után, hogy nem tudtam, miért fixálódott 60FPS-re. Aztán megtaláltam, hogy fullscreen borderless-t kell sima fullscreenre állítani és ennyi. Most sincsen fagyás. Max annyi, hogy villog a hang ikon, pedig ki van kapcsolva részemről mindent, de a játék szépen fut még mindig.
-
Laraxior
titán
válasz
craftsman01 #26326 üzenetére
Vagy nem játszani... Még egyszerűbb.
-
Laraxior
titán
Azért nem bánnám, ha egyszer megveszem a battlepasst, akkor ugyan adja már ide azokat a fegyvereket amiket tartalmaz, ne kelljen ugyanúgy elkínlódnom magam addig.
Sok értelme nincs akkor neki. Úgyis megkapom, ha elérek addig. -
Laraxior
titán
Azért jól átvariálták, vagy legalábbis próbálták még épületeken belül is visszaadni a 80-as éveket.
A legjobb a vasútállomás volt, bemész, az az igazi kommunista feeling üt meg. Plunderben a dobozok sokkal hangosabbak lettek. A színek fakultak. A Lumber területén középen áll egy templom, nem nagyon rémlik, hogy az ott lett volna. A bunkerek visszazárultak, legalábbis a 10-es. ha párhuzamos dimenzióban játszunk, akkor maradHáttérben pedig ott van az atomrobbanás, bár szerintem az idővel majd eltűnik. Vagy
-
Laraxior
titán
Megy mar a klasszikus plunder is.. Meg megjott a challenge
-
Laraxior
titán
Úgy látom ,ma is inkább 9 után kb 10 perccel érdemes próbálkozni legkorábban
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #26179 üzenetére
Plusz az alaplap
-
Laraxior
titán
Hehh? Nehogymár 4 napig húzzák ezt az egész vackot. A tegnapi kb semmi volt...
Mondjuk arra kíváncsi leszek, hogyha most ledózeroltuk Verdanskot, akkor hogy a francba fogunk kikötni a 80-as években.... Kicsit fluxuskondenzátor szagot érzek
Sokkal jobb megoldás lett volna egy félig felépített területről egy folyamatosan épülőbe cseppenni... -
Laraxior
titán
Bent vagyok
-
Laraxior
titán
Na most...
Legalabbis a patch notes feltűnt. Destruction of Verdansk.Most frissult.
-
Laraxior
titán
Van youtubeon live video. Meg nem updatelt a lista.
-
Laraxior
titán
Ma este lesz a Verdansk reform?
-
Laraxior
titán
válasz
lolka-bolka #26035 üzenetére
battle.net-en tudsz válogatni melyiket is szeretnéd. https://eu.shop.battle.net/en-gb [link]
-
Laraxior
titán
Megint mi a rossebet tölt ez a vacak?
-
Laraxior
titán
Már lövik a szárazföldre a rakétákat
-
Laraxior
titán
Ebben az updateben már benne lehet az új Warzone map vajon?
-
Laraxior
titán
A GTA5 meg ez van a fél terrás SSD-n, és le kellett törölnöm az MW2 remastered kampányt...
Kíváncsi vagyok, hogy a PS és Xbox tulajok hova töltögetnek... Szerintem leginkább a pohárba -
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
2560x1440-ben a 144FPS az teljesen fix. Nincs beesés.
165FPS is megy neki, de a VGA kb. 100W-al fogyaszt többet (~260W)
3440-ben szerintem normális a ~140FPS, ha minden maxon van a beállításokban
3070-el biztosan nem volt annyi, mert én is arról váltottam, és ott közel sem tudta ezt, kb 120FPS volt neki a max...de azt sem túl stabilan. Kb semmit sem vettem észre, hogy a 2070Superem lecseréltem egy 3070-re. A 3080-nál volt teljesen látható és érezhető a váltás. -
Laraxior
titán
válasz
Glaz-dozfhut #25425 üzenetére
Én is, vagy simán windows gomb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Philips LCD és LED TV-k
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Jogász topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- További aktív témák...
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- Iphone 14 Pro fehér-ezüst 128GB nagyon szép
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged