- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ketto van eddig csak elvileg. Az MP7 fixen a 11es bunkerben van, oda egy mini challenge-et kell csinalni h kinyiljon vagy megvarni mig mas kinyitja es harcok aran be kell eroszakolni magunkat.
A sniper az egyszerubb, contractsok teljesitesevel (allitolag sok recont kell csinalni, nekem anno scavenger utan dobta) dob be random egy borondot, amit egy bizonyos kimenekitesi pontra kell vinnie annak aki megkapta. Utana teljes csapat megkapja. (Mp7nel is eleg egy embernek felvennie)
-
-
Laraxior
titán
Pont az előbb kérdeztem rá játék közben... ritka egy valami, nem sokszor találkoztam még vele
M4 meg a P90 nekem pont jó lenne, sokat használom őket... nah de pink...
-
Lomha 8V
addikt
Én nem szeretem a lézert, arról nem tudok nyilatkozni. Én azért használok nagy tárat, mert eléggé szórnak így a pisztolyok, viszont darálnak, de ahhoz kell a lőszer. A sima tárat egy pillanat alatt kilöki és utána megraknak úgy, ahogy én nem szeretem.
Szerk: ja és 10 méternél messzebbre lőni ezzel a konfiggal esélytelen.
-
-
-
Laraxior
titán
Nahigen, végülis az a 10EUR már nem oszt vagy szoroz, főleg ha így van lehetősége kipróbálni az embernek, ha már ideadták a Warzone-t ingyen.
Azóta nem is játszottam mással, se BF, se GTA...
Pedig annyira nem szokták adni a CoD-ok, túl pörgősek, lassú az agyam az ilyenhez.
De ez a WZ egész jó, főleg a plunder része. -
-
Hzoltan969
tag
Bár nem kaptam sehol konkrét választ, de arra a következtetésre jutottam, hogy nem tartalmaz 'tier skip'-et, csak félrevezető a megfogalmazás. Tehát csak a 3000 CP-t kapod pluszban, amiből megveheted a BP-t vagy a BP + 20 Tier csomagot.
3 operátor csomagot kaptál? Azt is csak itt-ott írják, lehet, hogy csak régebben járt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- E-roller topik
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest