- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Az egyik barátom megvette a játékot dobozosan PS-hez. Azt írja neki, hogy ahhoz, hogy játszani tudjon fizessen elő a Playstation Plus-ra. Az tényleg kell hozzá, vagyis valamit nem jól csinál? Warzone-t eddig is nyomta, de most multizna és arra írja ezt. Én PC-n játszok, fogalmam sincs, hogy működik PS-en.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
venom8888 #26604 üzenetére
Ott a dátum, 15.-i. Hogy kik írják, azt nem tudni.
"Megtekinthetjük a fegyverek fej és testsebzéseit, a TTK értéket (Time-to-kill, öléshez szükséges idő). Olyan extra adatokat is találunk, hogy mekkora sebzést tudunk egy tárból maximálisan kiosztani, illetve a “gyengülő” sebzési értékek pontos távolsághatárait is."
-
Lomha 8V
addikt
Ezt láttátok? Fegyverek sebzése táblázat, legfrissebb adatok alapján:
-
Lomha 8V
addikt
Ez a legnagyobb üzlet, hogy az ügyetleneknek is biztosítja a sikerélményt. Aki sorozatos kudarcnak éli meg, az abbahagyja és eltűnik mint vevő. De így azért néha királynak érzi magát és ezért nyomja tovább, veszi a skineket, önti a pénzt a cégnek. Profin felépített üzleti modell, a játékosok kárára.
-
Lomha 8V
addikt
Elkezdtem a kampányt a játékban és olyan fél percenként van egy irtózatos lag. Több másodpercig áll a kép. A Warzone-ban hozzászoktam ehhez, na de az offline kampányban?
Valaki küzdött már ezzel?
-
Lomha 8V
addikt
Én általában egy vállrándítással elintéztem ezeket a dolgokat, de most már tényleg tele van a fa**om.
Kizárólag Mac 10, DMR és Akimbo Diamatti a gyilkos fegyver. Pislogni nincs időm és halott vagyok. Ha ezekkel megyek, én is Rambo vagyok, de szégyellem, hogy egyáltalán a kezembe vettem, mert konkrétan legális csalásnak tartom.
-
Lomha 8V
addikt
(#23467) Micsurin, (#23468) Mr.Csizmás:
Bocsánat a késői válaszért, húzós volt a hét. A Telekom-nál vagyok, 1000/1000 optikai előfizetéssel. Tudtommal itt nem divat a dupla NAT-olás, de lehet, hogy rosszul tudom.
Amúgy utána csináltam egy Scan/Repairt, nem segített. Újraraktam az egészet, nem segített. Töröltem a fájlokat a főkönyvtárból (neten olvasott megoldás), részben segített, mert csak 2-3 meccsenként fagyott utána. Ami végleges megoldást hozott, az az volt, hogy átállítottam America régióra. (#23473) wolf13, ezért neked köszönet, a Te hozzászólásod vezetett rá.
(#23477) Garsza: Néztem pinget, fél óra alatt egyszer felszaladt 300 fölé.
-
Lomha 8V
addikt
Semmit a világon, tegnap tökéletesen ment, sőt ma délelőtt is. Délután szó szerint a valaha volt összes hibával kidobott. DEV errorok, 3.1 hiba, simán csak megáll minden, nem enged fel a szerverre aztán kifagy, tényleg minden volt. Letöröltem, újraraktam, ugyanaz. Nem értem.
Szerk: volt egy kék halál is, memory valami.
-
Lomha 8V
addikt
PC-n mindenkinél minden rendben? Ma az összes valaha volt hibával kidobott már. Eddig 8x.
-
Lomha 8V
addikt
Számtalan meccsemből nálam kétszer fordult elő, hogy kidobott inaktivitásért. Mindkettő aktív játék közben volt, futottam és kidobott. Ez valami apró bug lehet, ennyi meccsből kétszer; ezt még az álmoskönyv sem jegyzi.
-
Lomha 8V
addikt
Ha valaki mostanában csinálná a 11-es bunkert, az engedje el. Azért nem tudtuk mi sem megcsinálni, mert bugos. Reddit-en panaszkodnak, hogy mindent jól csinálnak, zöld a lámpa, mégsem nyílik. Nálunk is mindig ez van, mert már eleve a gomb nincs is ott. Úgy értve, a falon magán ott van (a képe), csak nincs mit megnyomni.
-
Lomha 8V
addikt
Meg akartam csinálni a Port Forward-ot a játéknak, de a router (TP-Link) a következő hibakódot dobja:
Error code: 26106
The IP address is not in the same subnet with LAN IP address.Ebben tudna valaki privátban segíteni?
-
Lomha 8V
addikt
Nem nyert. Akkor várunk.
-
Lomha 8V
addikt
Most láttam, hogy van tegnapi nvidia driver, kimondottan warzone-hoz ajánlva. Felteszem, hátha.
-
Lomha 8V
addikt
Én beszívtam eddig az új szezonnal, max pár perc után kidob, még csökkentett módban is.
-
Lomha 8V
addikt
Nem tudjátok, a 11-es bunker küldetés már nem elérhető? Napok óta próbálkozunk a haverokkal, de sosem zöld a lámpa, mikor odaérünk.
-
-
Lomha 8V
addikt
Most úgy jártam plunderben, hogy 10 másodperccel a kezdés után már Overtime volt, aztán kiírta, hogy vége és első lettem 0 pénzzel.
-
Lomha 8V
addikt
Akkor ezért ütött vágott ma mindenki?
-
Lomha 8V
addikt
Az az egyik küldetésem, hogy csináljak 75 shotgun killt. Én csak a Warzone-t nyomom és abban számomra lehetetlen feladatnak bizonyult ez. Most ingyenes multi hétvége van, gondoltam így megoldom. De nem számolja a killeket. A Bruen-re is rá akartam menni, de egy füstös killt sem számolt. Ebből az ingyenes hétvégéből semmit nem fogok kihozni, azt már látom.
-
Lomha 8V
addikt
Na jó, most azért elég jót röhögtem. Tényleg megjött a moderátor, csak őt is felk*rta a játék.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
s.bala31 #19004 üzenetére
Én Warzone-ban ezt a kezdetek óta tapasztalatom, de olyan sűrűn nem fordul elő, hogy zavaró legyen. Ellenben kétszer belefutottam olyanba, hogy a koma lehetetlen módon változtatott helyet, be is írtam ide, hogy valaki találkozott e már ilyennel, de úgy tűnik nem; csak engem szórakoztatott eddig ilyen csalással (vagy buggal?).
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Ed3r_X_ #18513 üzenetére
Ez nézőpont és persze játéktípus kérdése. Sokszor hallom plunderben, hogy rám mondják, hogy kemper vagyok. Kétségtelen, fent fekszek magaslati ponton, takarásban és onnan szedegetem ki az ellent. De én a csapattársaimat védem, akik közben szedik a pénzt. Bár lehet, hogy ettől még kemper vagyok.
-
Lomha 8V
addikt
Találkozott már valaki olyan csalással, mintha teleportálna az ellenfél? Vagy legalábbis eszement gyorsan változtat helyet.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
kill_switch #18403 üzenetére
Tényleg.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
BerserkGuts #18384 üzenetére
Azért sok baj volt ezzel a fegyverrel, hiába fejlesztgették. 2006-ban tulajdonképpen az érdeklődés hiánya miatt állt le a gyártás. Bonyolult volt minden szempontból és a katonákat kiképezni hozzá is sokkal nehezebb volt az átlagnál.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
malystryx #17933 üzenetére
Ezt én is tapasztaltam, meg az is gyanús, hogy limitálva van a lehelyezhető robbanószerek mennyisége. Minden alkalommal, ha ládában aknát vagy claymore-t találok, felveszem és ledobálom a környékbeli ajtókhoz. Még soha az életben nem jött később egy páncél lekapás sem.
-
Lomha 8V
addikt
Srácok, melyik a legjobb shotgun távolabbi lövésekre? Nyilván nem sniper helyett kell, de én csak Warzone-t nyomok és az a fő küldetésem, hogy öljek 75-t shotgunnal. Viszont ugye itt legtöbbször nem opció a szobaharc, kéne valami ami kicsit messzebbre is hatásos.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
zakarmihaly #16275 üzenetére
Gyakori hiba sajnos, tökéletes megoldás nincs rá de ha ráguglizol, elég sok tipp van amivel sokat lehet javítani a helyzeten.
-
Lomha 8V
addikt
Ma először megvolt a solo BR győzelem. Jó érzés.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Don.Corleone #15171 üzenetére
Keresd vissza az én megoldásomat és próbáld ki.
k3z3w: Te is.
-
Lomha 8V
addikt
Én nem szeretem a lézert, arról nem tudok nyilatkozni. Én azért használok nagy tárat, mert eléggé szórnak így a pisztolyok, viszont darálnak, de ahhoz kell a lőszer. A sima tárat egy pillanat alatt kilöki és utána megraknak úgy, ahogy én nem szeretem.
Szerk: ja és 10 méternél messzebbre lőni ezzel a konfiggal esélytelen.
-
Lomha 8V
addikt
Tegnap Plunderben állok a vasútállomáson, közel - távol sehol, senki. Kiírja, hogy "Kill confirmed" és ugrik egyet a kill számláló. Nem tettem le sehol aknát vagy ilyesmi, teljesen random kaptam ajándékba egy killt. Mondjuk a kör végén nem kaptam XP-t, szóval egyenlített a rohadék.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
prokxy #14003 üzenetére
Nem értem én félre, nagyon jól tudom, hogy miről beszélsz. Sokat játszok randomokkal és mindig megpróbálok velük beszélgetni. Sokszor kapok kínai csapattársakat és szinte mindig kiderül, hogy itt laknak kicsit nyugatabbra. De mivel a legtöbb csaló ázsiai, azt is el tudom képzelni, hogy direkt jönnek európai szerverre, mert nekik is elegük van.
-
Lomha 8V
addikt
Persze, hogy baromságnak tűnik, én sem akartam elhinni. De csak így működik. Ahogy írtam is, ha elfelejtem véletlen, 3 percnél tovább nem meccselek. Ezzel a módszerrel meg órákig, gond nélkül. Gondolom lehetne bármilyen betűt is használni, vagy akármit, de ott így volt leírva, én így adom tovább. Az meg, hogy egy idő után "megszokja" és váltani kell, már tényleg kreténség, de tényleg így van, tapasztalat.
-
Lomha 8V
addikt
Akit hibaüzenet nélkül kivág az asztalra, az próbálja ki az én módszeremet:
Elindítod a játékot és mikor beérsz a menübe, Alt-Tabbal kilépsz az asztalra. Megkeresed a játék könyvtárában a ModernWarfare.exe fájlt és átnevezed ModernWarfare.exe1 - re. Ezek után elvileg nyugodtan játszhatsz, de mikor kilépsz, nagyon fontos, hogy nevezd vissza a fájlt. Ezt sajnos minden indításnál el kell játszani, de így szépen működik (nekem). Ha egy idő után megint kidob (nálam hetek) , akkor szimplán nem egyest írsz utána, hanem kettest és így tovább. Remélem segít, nekem szépen működik így régóta. Ha véletlen elfelejtem, az első meccs első perceiben repülök.
-
Lomha 8V
addikt
Plunderben koma 1.360.000-at csinált, 43 killel és egyszer sem láttuk meghalni. Itt már engedélyeztem magamnak egy szemöldök emelést.
-
Lomha 8V
addikt
válasz
Roland861010 #12423 üzenetére
Nem vették ki, átkerült a "Playlist" menübe.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged