- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- BlitzWolf termékek topicja
- iPhone topik
- Egy óra, két rendszer
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #28179 üzenetére
Hibakód van?
Tavaly nálam is csinálta, a hibakód alapján rákeresve meglett a megoldás. -
k-adi
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #28086 üzenetére
az új warzone-ban is ugyanez lesz
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #28084 üzenetére
Én már attól agyvérzést kaptam, hogy egy sima playlist frissítésnél az egész játékot újra kell indítani. Elengedtem. Max havonta megyek 1-2 kört, de már a klasszikus plunder sincsen, csak azon a kis szigeten...
-
KaitouP
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #27921 üzenetére
Emlékeztetlek akkor az irományodra, miszerint burkoltan azt írtad azzal hogy "így mennek itt dolgok
" , hogy inkompetensek vagyunk a feladatainkat illetően a moderátor kollégával együtt, és kedvünk szerint szólunk dolgokért. Ne haragudj, de ha akarsz is, engem biztosan nem tudsz hülyének nézni.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #27919 üzenetére
A személyeskedést leszel szíves abbahagyni.
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #27909 üzenetére
Voltak páran, 10-es K/D-vel, mert ők is olyan szuper játékosok voltak; sokat tanultak az esportoló haverjuktól.
Most meg amikor bukta van, mert a példaképekről kiderült, hogy csalók, akkor meg már nem igazán ugrálnak.
Aztán egy rakat játékos példaképei ezek a streamelő csalók.
Nesze neked, szép új világ. -
Casanova*
veterán
válasz
jozefgucci1 #27905 üzenetére
Azt nem értem,hogy a mai napig még engedik őket versenyezni warzone-ba. Ilyen 20-50 ezer dollárokat nyernek. Pl. Huskerss azóta már rengeteg pénzt bezsebelt. Most is nyert egy versenyt. Vicc! Nem számít,hogy csalnak. Sajnos minden a pénzről szól.
Ez a csatorna,amit linkeltem,nem régóta van. Bízom benne,hogy idővel a patkány streamereket kitiltják majd. -
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #27597 üzenetére
Battlefield 3 topic, nem a fenéket, akkor utáltam meg az összes BF jàtékost.
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #27589 üzenetére
Tudod, nemelyik azt hiszi, hogy a topikgazda, vagy moderator jelzo, kb nasa igazgato szintűvé teszi őket. Pedig pont olyan, mint amikor monopolyban van sok penzed
Elni, es nem visszaelni... -
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #27457 üzenetére
Nagyon bízom benne , hogy a BF jól sikerül nem lesz csaló és bedöntik ezt a foshalmot
Akik a Battlefield 3-at nem tudták rendesen elkészíteni, 1/5 év alatt normálisan megcsinálni??
Viccnek is rossz volt ez...
Ráadásul nézz már a játékra, 2021-van milyen szégyen ez már??
És csodálkozik az ember, hogy nincsenek jó játékok, mikor minden sz@rra van igény.... -
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #27457 üzenetére
Fáradj át a Vanguard topikba, ott akadnak akik szerint nincsenek csalók, HC a király, mert ott lehet magas K/D arányt elérni, az a lényeg.
Miután nem kell aggódnunk a nemlétező csalók miatt (a kiadó sem teszi), ilyen apróságokkal, mint a laggoló menü meg pláne nem kell foglalkozni.
Bedobsz egy kis gyorsítót, és megszűnik a lagg.Viccen kívül, én azt hittem a Diablo miatt van a lagg a menüben, említették itt a topikban is, hogy invázió lesz. Lehet bővíteni kellene - kellett volna - a szerverparkot, de hát spórolni kell. (új hajóra, repülőre, szigetre - a szokásos apróságok
)
-
Liem
kezdő
válasz
jozefgucci1 #27400 üzenetére
Mert talán megkellene fizetni azt aki ért hozzá és nem pedig birkapásztoroknak kéne az anti cheat-et csinálni! Ezért van tele hibával a játék is mert ilyen szerencsétlenek ülnek ott!
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #27400 üzenetére
Ugyan már, én szeretnék bekerülni oda, tuti örökösállás!
Nyugdíj után is számítanak rád! -
CptAdamica
veterán
válasz
jozefgucci1 #27397 üzenetére
Ja, amúgy szerintem a csalás készítőknek csak egy pici mosoly volt az arcán, amikor meghallották, hogy 1 évig fejlesztették az anti cheatet.
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #27397 üzenetére
Akkor most már nem kell aggódni, mindenki nyugodjon meg, tökéletesen működik.
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #27328 üzenetére
Amíg ennyi pénzt hoz nekik meg a csítgyártóknak szerintem semmit.
Ez a bannolás megint csak az ő zsebükbe tesz pénzt, mert veszik az új accokat.
A csítergyáros csapatnak szintén bevétel, mert árulnak előre felhúzott, kimaxolt accokat is.
Mindegyiküknek jó buli, kivéve azoknak akik normálisan játszanának.
Amúgy is hiába jön ki új csítfigyelő (már persze ha nem csak ráfogják), max egy nap és ott az új csít ami kiröhögi a frissítést.
Akit meg bannolnak az vesz új accot, és kezdődik minden elölről. -
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #27328 üzenetére
2021-ben mit várunk már egy cod-tól??
-
craftsman01
senior tag
válasz
jozefgucci1 #27110 üzenetére
Ja akkor náluk van valami nem nálam? Nincs meg nekem.
-
Chumlee
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26870 üzenetére
Tegnap minden harmadik meccset tudtuk végig játszani, mert folyton szerver lag volt.(szigeten nem volt baj ezt mondjuk nem értem) Scavenger contract-ot nem tudtuk 2x se megcsinálni, mert a pálya olyan részére dobta be ahova már nem lehet bejutni. (trezor, meg az egyik ház pincéje farmlanden)
Ez az új gulág meg szerintem egy rakás sz…. -
aerosmith
őstag
válasz
jozefgucci1 #26867 üzenetére
na szép most akartam visszajönni játszani.
-
venom8888
őstag
válasz
jozefgucci1 #26809 üzenetére
Az uj BF ben nem lesz BR,nem veszik fel a kesztyűt a COD al. Csak egy fel ujitott BF4 et csinaltak.
-
craftsman01
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26807 üzenetére
Én tegnap töröltem is,ideje tovább lépni.
-
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #26807 üzenetére
Játsszál plundert, ha ügyes vagy akkor fegyver sem kell, nem hogy lőni valakire... és dől az XP milliószámra.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
jozefgucci1 #26745 üzenetére
Igaz már nem releváns, de 2012ből nekem is ilyen emlékeim vannak bf-bc2-ről.
Igaz sokszor bérelt szerveren játszottunk ahol nem voltak ping problémák. -
steewcv65
őstag
válasz
jozefgucci1 #26714 üzenetére
80-120,de ez nem az én gépem, haverom gépe
-
válasz
jozefgucci1 #26641 üzenetére
Az illetőnek szólt a neve miatt, azt hittem van kapcsolat a kettő között, de a síri csendből arra következtetek, hogy nincs.
Annyi hasznos infó van itt, gondoltam nem szúr szemet. -
craftsman01
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26627 üzenetére
Pont a warzone az amit simán lehet nyomni konzolon is.Persze bill eger kombóval,meg én csak a kis mappon tolom oda bőven elég a fov is.Meg csak randomokkal nyomom de hiába pc-sek a társaim mégis top1 vagyok a csapatba kill damege szinten.Nem nagyképűségből,ez tény.
-
Chrys_
addikt
válasz
Tulajdonképpen mi a negatívum ebben? A konzol vagy a kontroller? Mert pl. ZLaner kontrollerrrel (SCUF Infinity 4PS Pro) bárkit lenyom
PC-n játszik vele.
-
csibe1
addikt
válasz
Jah, volt egy érdekes nekifutás a lépcsőnek.
Aztán az autoaimról még nem is beszéltünk. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jozefgucci1 #26548 üzenetére
"Sajnos anno nem nagyon engedték , hogy az mw mellett legyen"
Linkeld a hozzaszolasainkat kerlek ahol nem egngedtuk! De komolyan, mutasd meg pls.
Arrol volt szo hogy felesleges, aztan meglatjuk mit hoz a Cold War. Vegul elsikkadt a dolog, kozben meg letrejott a masik topik (amit amugy barki tud nyitni, nem kell engedely), de ahogy latom nem igazan lett az sem felkapva. Cserebe meg megy itt a siras, rivas, nyavajgas a jatek miatt, amit egy ideig meg turtem, de inkabb mar nem is olvasom, irok ide, mert kvazi csak a negativoskodok maradtak. Erre meg en pl nem vagyok kivancsi.
-
Laby
őstag
válasz
jozefgucci1 #26548 üzenetére
Hol van ez a topic? Mert én csak olyat láttam, amit egyből lezártak.
Ha létezik a topic, akkor arra az lenne a megoldás, hogy a MW és a CW topic gazdái belinkelgetnék mindig a Warzone téma alkalmakkor a topic-ot hogy ott folytassák. Ez eleinte nyilván sűrűn előfordulna, utána már átállna mindenki. -
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #26427 üzenetére
Mert nem gondolkoztok azért van ez az egész...
-
omfgk
veterán
válasz
jozefgucci1 #26382 üzenetére
Sharpening filter és meg van oldva...
Day 0 óta a COD MW egy mosott szar. DLSS meg minden más okosság előtt már ilyen volt. Legalább Control Panelből rá kell nyomni egy élesítést.
De én már régóta inkább Geforce Experience-ben használok 3 féle szűrőt.
Details:
Sharpen: 12%
Clarity: 100%
HDR Toning: 0%
Bloom: 0%
Brightness:
Exposure: 10%
Contrast: 2%
Highlights: 20%
Shadows: -30%
Gamma: 0%
Sharpen:
Sharpen: 57%
Ignore film grain: 15%Veszít az ember mondjuk 10% fps-t, de közben egészen más lesz a játék. Így 300 méterről kiszúrok pár pixelnyi mozgást is akár. DLSS előtt is így használtam. DLSS on/off között így nincs egyáltalán különbség.
A filterek egyébként a Roze skin miatt elcseszett fényerőt is korrigálják. Sőt ezekkel alapból nem volt OP a Roze skin...---
De Cyberpunkban is hasonló a helyzet. Sokak szerint homályosabb lesz DLSS-el a játék. De valamiért az istennek se akarnak plusz élesítést használni külön... -
nutella1
őstag
válasz
jozefgucci1 #26341 üzenetére
Szerintem 4k-n semmi gond a dlss-el, semmit nem látok elmosódottnak, távol sem. Valószínűleg az sem mindegy milyen monitoron használja az ember.
-
nyul105
senior tag
válasz
jozefgucci1 #26344 üzenetére
Ezt a roze skin miatt csinálták.
Nerfelni kell, a skinhez nem akartak hozzányulni, ugyhogy felvitték 10zel a fényerot -
CptAdamica
veterán
válasz
jozefgucci1 #26344 üzenetére
Szerintem a háttérben lévő robbanás fényét akarták kifejezni, de eléggé tönkrecseszi a játékot.
-
CptAdamica
veterán
válasz
Ja, nekem is az volt a bajom, hogy például, amikor érkezel le ernyővel, akkor a távolabbi tartomány nevek már nagyon mosottak, vagy például távcsővel 2-300 méterre nehezen szúrom ki a tetőn lévő embert, mert pár pixel ott szaladgál. De az is lehet, hogy ez a béna fénykezelés miatt is van, annyira túl van húzva, nem értem mire jó ez.
-
válasz
1-2 jutúber mondta csak, hogy ér valamit, a többség szerint 1080-nál pl. semmit se ér, ugyananyi az fps quality-ben mint DLSS nélkül, ha meg max performance-ra teszi vállalhatatlanul randa lesz
Gondolom a nagyobb felbontásnál is hasonló lehet. -
venom8888
őstag
válasz
jozefgucci1 #26337 üzenetére
Most ezt nem ertem,valaki áradozik a dlss rol,valaki elegedetlen
-
CptAdamica
veterán
válasz
jozefgucci1 #26238 üzenetére
-
CptAdamica
veterán
válasz
jozefgucci1 #26238 üzenetére
Nekem is simábbnak tűnik, de annyit nem hozott, mint például a CW-nál.
-
venom8888
őstag
válasz
jozefgucci1 #26229 üzenetére
Valoszinu hogy a CW map lett volna az uj WZ msp,es dolgozhattak rajta 1 evig ,de mivel tenyleg megoszlo a velemeny a cw rol,igy nem merzek meglepni. Tehat 2-3 honap alatt kellett atalakitani verdansk ot,es kesziteni par trailert a bejatszasokhoz.
-
BITBOYS
addikt
válasz
jozefgucci1 #26179 üzenetére
Valahogy nem tudtam átaktiválni az új lapra a wint, később sikeresen töröltem a régiről, de így sem tudom aktiválni az új lapra. Holnap rácsörgök a Micre hátha megoldják nekem
Milyen számot hívtál és mit mondtál? Pü-ben elküldöd a részleteket?
Lap Z490-P -
Laraxior
titán
válasz
jozefgucci1 #26179 üzenetére
Plusz az alaplap
-
CptAdamica
veterán
válasz
jozefgucci1 #26137 üzenetére
Sok mindenről nem maradtál le, ez elég gyenge lett most. Megint, ha valaki meghal, akkor zombi lesz, jön le vagy 4 juggernaut, meg jön pár helikopter, aki lő minket, de szokásosan alig sebez. Aztán végül mindenki zombi lesz, jön az atom és egy rövid animáció, aztán lehet újra tolni.
-
Laby
őstag
válasz
jozefgucci1 #25956 üzenetére
Attól hogy 2. világháborús téma jönne, semmit sem számítana, lásd WW2.
Pár éves játék, tele rózsaszín, csillivilli, rikító fegyver skinek és nevetséges operátorokkal.Call of Duty sosem lesz már egy feelinges háborús játék, már teljesen más az üzletpolitika. Nem a játék eladása a nagy zseton, ez a nálunk fiatalabb generációnak szól már, ahol az a lényeg hogy szétpimpeld a fegyvert és a katonádat, nézz ki minél idiótábban és ezért hajlandóak jó lótyit költeni a shop-ban is. Ennyiről szól az egész.
-
csibe1
addikt
válasz
jozefgucci1 #25956 üzenetére
A remény hal meg utoljára, vagy mi van
A BF1-el se nagyon játszottam mostanában, pedig az bejött, jó a hangulata.
Inkább a BF3-al toltam pár órát Grand Bazaron meg az Epicentrumon.Várni lehet, de majd akkor derül ki, hogy mi a helyzet miután megjelent.
A BF3 megjelenése előtt is összevissza hazudoztak, hogy külön PC verzió, aztán konzolport volt, mint kiderült.
Ezeknek a semmittelen kiadóknak már azt se hiszem el amit kérdeznek.
Igérgető, pénzhajhász banda;○ rájuk férne egy alapos csőd. -
nyul105
senior tag
válasz
jozefgucci1 #25785 üzenetére
A gulagos az ápr1 poén, nekem tök tetszett, egyik gameban 6x nyertem gulagot
A többi az bug.
-
Hzoltan969
tag
válasz
jozefgucci1 #25391 üzenetére
Nem is akartam arra utalni, hogy az én véleményem mérvadó, csak jeleztem, hogy nem feltétlenül rühelli mindenki a CW-t.
-
huby80
senior tag
válasz
jozefgucci1 #25391 üzenetére
+1
-
Sipasanyi
tag
válasz
jozefgucci1 #25366 üzenetére
Nem kell meglepődni ismét játékban van ez a szemét
banda, pedig már harmadszor lőtte ki őket az űrbe az ActivisionEO -
CptAdamica
veterán
válasz
jozefgucci1 #25366 üzenetére
Szánalmas az összes csíter faszkalap...
Mai utolsó kör: [link] átlag KD 1.39, diamond 1, első player 7.71-es KD, top 1%. A kis 0.78-as KD-mmal biztos top 1%-ba vagyok való...
Aztán itt van ez is: [link]
"Az SBMMWarzone szerint (ez egy Warzone-meccseket értékelő oldal) ezen az összecsapáson a játékosok gyilkosság/halál arányának átlaga 0.78 volt (miközben Aydan csapatának 5,29), amivel ezt egy Brozne I nehézségű meccsnek értékelte."
0.78-as átlag KD-s emberekhez teszi be őket faszom prókat, Bronze 1. szint, amit még életemben nem láttam, hogy beadott volna nekem... -
steewcv65
őstag
válasz
jozefgucci1 #25344 üzenetére
Majd jelezz vissza,h mi a tapasztalat..
-
nyul105
senior tag
válasz
jozefgucci1 #25289 üzenetére
1440p ryzen 3600@4250, rtx 3070nel 100fps-t hoz, ha nem a falat nézem. Olyan cpu limittel, mint a huzat (maxra húzva 90% gpu load).
Régen ez 160 fps volt a ryzen 2600asommal...
Szörnyű, és szarabb lett a draw distance és a részletesség.Azt hiszem intelen jobban áll a dolog, lehet benne marketing is.
-
venom8888
őstag
válasz
jozefgucci1 #25289 üzenetére
En is 100 fps korul jatszok 1080ti vel 2k ban. kb 90-120 fps em van
Es jah, most kicsit szarok a szerverek -
regener
veterán
válasz
jozefgucci1 #24982 üzenetére
Intelligent Standby List Cleaner?
-
nyul105
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24979 üzenetére
Fps sel nem lenne problémám alapvetően, bár 1 éve 170 fpssel ment, most 100, ha magas tetőről bámulok.
Ryzen 3600@4.25ghz, és ismerem az advanced-ini beállítgatás dolgot a cpu wokercounttal (6) és a gpu memory cucc is 0.8.Amit észrevettem és nagyon durván zavaró: mostanában gyakori a képernyő széli narancssárga téglalap/papírka jelzés, ami azt gondoltam packet burst szerver miatt, de esik vele az fps is... 110ről 50re.
Tudtam csökkenteni a gyakoriságát, nem tudom melyik oldotta meg, vagy placebo:
- menuben az nvidia (valami): ...+boost
- minden 3. játék után újraindítom a gamet <- szerintem ez az, ami miatt mostanában alig tapasztalok narancs téglalapokat.Arra gyanakszom, hogy hiába a 16gb ram, rtx 3070, valami memory leak van a játékban... ha 6-7 game megy egymás után, egyszerűen szét"laggol" a játék 10 secenként.
-
Roland861010
veterán
válasz
jozefgucci1 #24882 üzenetére
Na ezt én is kipróbálom ma.
-
Peace
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #24882 üzenetére
120-as FOV nélkül nincs élet!!!
-
Peace
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #24877 üzenetére
Állítólag szereti a sok magot/szálat. Én 1440p-ben max grafikán kicsikarok belőle 80-100-at, minimum grafikán szinte semmit nem változik. Letettem 1080p-be és megnéztem, 80-110.....úgyhogy elengedtem és maradt az 1440p max grafika. Akkor már nézzen is ki valahogy, ha semmiképp nem lehet fix 120-ra belőni.
-
válasz
jozefgucci1 #24877 üzenetére
Nekem 3060Ti-vel (vagyis a konfig a leírásomban) és nem tudom max-ra vinni a legtöbb részletességet FHD-ban, mert akkor ugyanúgy 60-80 fps-em lenne, így "okosba" van 100-körül, de az is gyakran esik 70-re. Kabaré
-
ЯΞD
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24780 üzenetére
Én is rendszeresen találkozok érdekes esetekkel. Szívbaj nélkül nyomom is rá a report-ot. Átlagban 1 héten egyszer jön fel, hogy köszönik és banned player. De hogy kit azt már nem teszik oda. Szerintem egyébként report alapján nincs BAN. Annyi történik szvsz, hogy akit megfog a xar anticheat és aki nyomott report-ot az adott playerre azok kapnak visszajelzést. De ez úgy szar ahogy van.
-
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #24780 üzenetére
Kb vagy ezer embert jelentettem, abból egyszer kaptam egy üzenetet..
De most, hogy van a Shot and ship, kezdtek vissza szállingózni rendesen.. -
SipiBcs
őstag
válasz
jozefgucci1 #24680 üzenetére
Kerestem a CW-t is, de azt nem találtam jó áron 😇
-
hcol7
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24680 üzenetére
koszi szepen.
-
hcol7
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24678 üzenetére
koszi!
neked is igy lett? ugy ertem h tuti mukodik igy, nincsen pitfall? -
mate182
tag
válasz
jozefgucci1 #24623 üzenetére
Olyan kokit osztok neked koma, macro/cronuszen,cronusmax, hogy a halott karaktered teste felfelé száll a levegőben.
3-an szoktunk mindent is bekapcsolni mikor úgy érezzük, hogy már nem bírjuk a velünk szembeni csalást. Semmi értelme más fegyverrel menni. DMR+DIAAKIMBO.
Ja és ez nem csalás. Amég cronust lehet kapni addig a macro assist sem az!Pusztultok gurultok 1 mp és végetek. esélyetek sincs.
Nincs olyan match amit nem hozunk le. Ha rám is nézel hátulról esetleg előbb is tüzelsz, 180 fok oda fordulok egy golyó sem megy melé, pötty pötty pötty pusztultál.Aki nem használ dmr+ 0 recoil az nem fogja ezt a játékot élvezni/játszani huzamosabb ideig mer' mindig kicsárázik, de legalábbis nyerni tuti nem fog. Lehet mondjuk, de ritka. A wallhack esetleg még többet dob meg a full aimbot
Tudod mikor fogom hagyni, hogy elbaltázza az élményem. Ha nem oldják meg én is csinálom. Ennyi.
-
nyul105
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24623 üzenetére
Megokositás csak az attachment vagy makró?
Erről jut eszembe:
You either die a hero or you live long enough to see yourself become a DMR user. -
nyul105
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24617 üzenetére
Én is úgy döntöttem, átállok a sötét oldalra...
Mac10 és dmr, előtte meg AR+hdr only voltam.Egyszerűen verhetetlen ez a kombó, okés, hogy néha lekapok valakit 300 méterről a hdrrel, de esélytelen a dmr-es ellen bármi, mivel ő nem glintel a scoppal.
-
válasz
jozefgucci1 #24617 üzenetére
+1 nem tetszik ez az új módi, nagyon nem.
-
shifty!
senior tag
válasz
jozefgucci1 #24571 üzenetére
Aláírom, megláttuk csapattal a logot, kicsit fellélegeztünk hogy végre, kezdtek valamit a problémával.
Nem kezdtek.
BR Quadban szépen eljutottunk Top10-ig, loadout, UAV, self-revive, majd egy "random" csapatba belefutottunk, és 10 mp alatt az enyészeté lett a teljes brigád, egyszerűen nem tudtuk lereagálni sem, hogy szemből, fedezékből DMR-rel kaptunk egy támadást a másik csapattól, szó szerint 3-4 lövés voltunk, vicc kategória még mindíg.
-
Xaels
félisten
válasz
jozefgucci1 #24571 üzenetére
Nekem is írta haver du. hogy még mindig DMRzone van. Be sem kapcsoltam a PS-t inkább
a következő BP-re is meg van már a CP-m, majd ha jön új fullos térkép akkor visszanézek, de lehet már akkor sem.
-
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #23206 üzenetére
-
nanorambo
őstag
válasz
jozefgucci1 #23111 üzenetére
Nekem olyan feelingem van, mintha valami b kategóriás cod lenne. Nem igazán jön be, viszont a modern warfare pályáit már baromira unom, és a Cw pályák hangulata tetszik. Még mindig szemezgetek a cold warral.
-
ЯΞD
senior tag
válasz
jozefgucci1 #23109 üzenetére
Nekem is ez jutott eszembe. De végül nem írtam le mert warzone-nak nem sok köze van, hogy megvesszük-e a CW-t. Én mondjuk nem veszem meg mert nem jön be.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #22733 üzenetére
Köszi!
Én is osztottam többek között.
Mint írtam minden + az MW oldalán van a szememben csak 17k-18k-t sokallok úgy egy címért, hogy fennáll az esélye, hogy nyárra a playerbase fele szublimál.
Az Avengerst már behúztam, nem kéne még egy "szellem cím".
-
malystryx
senior tag
válasz
jozefgucci1 #22322 üzenetére
Óóó, köszönöm, így tökéletes, meg is találtam.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #22064 üzenetére
Nem, és már nem is nagyon fogok ezzel a résszel játszani, ellenben ha azt mondták, hogy alkalmaztak egy ilyen módosítást, akkor kizárt, hogy ne legyen észrevehető butítás.
-
juve600
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #22057 üzenetére
ezzel a kombóval megy a játékosok 90 % ,tegnap aki ellenünk volt az mind azzal ment,de aki ezt a két fegyvert használja így az tud a bug-ról ,tehát csal
vagy rosszul gondolom -
KaitouP
nagyúr
válasz
Ha kétszer legalább nem volt említve hogy kint van a fix tegnap, akkor egyszer se. Ja, csak ugye olvasni kéne, eszetlen hőbörgés helyett.
-
válasz
Már 1 napja kint van a fix rá
-
gjung44
tag
válasz
engem a fegyverek nem zavarnak, kiloval leszedem a snipereket, mp5 helyett meg viszem az as valt mostanában és jo vagyok közelre is. ezekkel kéne inkább foglalkozni mert szánalmas hogy egy game-en belül 2en is szándékosan erre játszanak. és nemrég olvastam hogy egy streamer zsinorban 4szer kapott ki igy tegnap. a rengeteg bug, a sorozatos fagyások és szerver disconnected-ek meg a csalok uj hulláma ami tönkreteszi a játékot!! fegyverböl mindenki kiválaszthatja a leghatékonyabbat és akkor egyenlöek az esélyek. de ez... tömegesen játszanak rá és csak azt a meccset nyerheted meg ahol nincs egy ilyen nyomorék sem
-
TBMC
addikt
válasz
tegnap jött 'fix' az as val SSP10 töltényeire is, nem?
-
aerosmith
őstag
válasz
jozefgucci1 #21928 üzenetére
na ez szép, akkor megnézem
-
Pro!Petya
addikt
válasz
jozefgucci1 #21928 üzenetére
Király , akkor még pihentetem továbbra egy kicsit ezt a játékot
addigra hátha lesz vagy 200GB is amit majd le kell szednie -
Dave567
addikt
válasz
jozefgucci1 #21809 üzenetére
KB 200 játékosból én egyszer se kaptam, csak amelyiket blokkoltam, nem is reportolok már senkit, csak a blokk...
-
soo277
őstag
válasz
Ritka is mint , a fehér Zorro
-
boogie84
veterán
válasz
Azért ez már pozitív dolog!
-
AAntii
őstag
válasz
jozefgucci1 #21768 üzenetére
Én kaptam ma egy üzenetet, miszerint az egyik reportolt embert bannolták, de mivel személyieségi jogokra hivatkozva nem írták meg melyik féreg kapta meg a jutalmát, így lehet csak marketing ez is
-
Deck
titán
válasz
jozefgucci1 #21768 üzenetére
Miért, bannolnák őket? Veszik a skineket stb..
-
shotika
őstag
válasz
jozefgucci1 #21401 üzenetére
Az Activison megerősítette már? A linkelt honlapon semmilyen forrás nincs megjelölve, csak egy streamer írt egy bejegyzést...
-
Laraxior
titán
válasz
Baszki, akkor érdemes lecserélnem az 1234 jelszavam?
-
csibe1
addikt
válasz
"Így igazából senki sincs biztonságban, érdemes mihamarabb jelszót váltani, illetve érdemes lecsatolni az Activision-felhasználót a Battle.net-ről"
Az Activisionhoz belépni se lehet a callofduty.com-on, a loading feliratig jut el a my call of duty-ra kattintva;
a battlenetes jelszót megváltoztattam, jött is róla sms, az okés.
A felhasználót hogyan lehet lecsatolni?Ezen most aggódjak vagy a napi rutin része ami az apróbetűs részben volt?
-
SoulReaver
veterán
válasz
jozefgucci1 #20664 üzenetére
Jó napot kívánok! Átnyergeltél a wot ból? :)
-
Frod
addikt
válasz
jozefgucci1 #20416 üzenetére
Használtan vettem, lemezesen eléggé jó áron, szóval igazából nem is ez a probléma.
Csak fentebb írta egy kolléga, hogy lényegében ennyire későn kár beleugrani.De köszi a választ mindenkinek, akkor folytatom tovább a Grau farmot
Egyébként a hétvégén dupla weapon xp volt? Vagy ez még tart? -
dombi81
senior tag
válasz
jozefgucci1 #19766 üzenetére
A sportban sem dopping az a szer vagy adalék, ami nincs rajta a listán. Ez a mondat szerintem sok mindent magába foglal.
-
KaitouP
nagyúr
válasz
jozefgucci1 #19759 üzenetére
Elég lesz.
-
Laby
őstag
válasz
jozefgucci1 #19701 üzenetére
Hát ha a Discord csatornán nem láttál egy képet sem, akkor bizonyára ordas nagyot hazudtam!
Az említett ismerősömnek a nagyanyjának a rokona aki hallott róla, az a valóságban a játszótársam/rokonom/barátom. Mivel olyan nehezedre esik elhinni, ezért szükségét éreztem, hogy képet is csatoljak róla, hátha így már emészthetőbb a tény.
[kép]Egyébként egy szóval sem említettem, hogy jó a rendszer. Én sem kaptam visszajelzést, pedig nem 1 aim-ost jelentettem már. Szimplán csak megemlítettem hogy volt már erre is példa.
Ahogy arra is, hogy blokkoltam egy játékost, és lobby-ba csatlakozáskor feljött egy üzenet, hogy egy általam blokkolt játékos is a lobby-ban van, akarok-e maradni?!
Erről nem készült kép, úgyhogy nagyon bízok benne hogy a Discord szerveren találsz valakinél egy ilyen képet, máskülönben erről is majd csak egy ismerősöm nagyanyjának a rokona fog hallani... -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
jozefgucci1 #19701 üzenetére
Nagyon ra vagy izgulva erra a FAL+Makro temara. Legkozelebb kerlek csinalj sajat videot rola kerlek, mert erre nagyon kivancsi vagyok, hogy nalad mi szamit makrozasnak. (En is tudom az alap egeret, sot meg a kontrollert is ugy hasznalni h automatanak tunjon a loves)
-
zgospel
őstag
válasz
jozefgucci1 #19444 üzenetére
Na de ez kvázi hardveres dolog, lehetetlen blokkolni a játék szintjén, mert a játékon nem módosít semmit. Hasonló kategória mint a Cronus meg hasonló dolgok konzolra. Egyébként ez nem egy akkora egetverő dolog, mert én kézzel kattintgatom, egy elég régi és olcsó egérrel, és elég durva killeket össze lehet vele hozni. Nem érzem hiányát egy autoclickernek.
A FAL-al inkább az van, hogy brutál nagy a sebzése és mellé még elég pontos is. Ami ha én ölök meg mást akkor tök jó, amikor engem hánynak össze vele Warzoneban 2 lövésből akkor meg nyilván idegesítő
Ugyanakkor ezzel sem lenne gond szerintem, ha a többi fegyver ehhez képest nem lenne jóval gyengébb. Pl egy földröl felszedett szürke FAL teljesen ütőképes a legtöbb szituációban, eközben egy zöld M13-ból pedig 1 tárat bele kell lőni valakibe, hogy bármi történjen. Kb addig van értelme amíg pisztollyal jönnek ellened az első pár percben, utána már nem sok haszna van.
(#19449) GhostPetya ezt ugye te magad sem gondoltad komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo T480 i7- 8650u / HU bill! / 8Gb DDR4 / 256Gb Nvme SSD / IPS full HD/ újszerű állapot / Win11
- Dell Latitude 5590 / i5 8350u / IPS FHD 15,6" / 8GB DDR4 / 256Gb SSD / Win11
- Micron 1100 256GB 2,5" SSD-k
- DJI Avata 2 Fly More Combo (szinte új, 3 év garival)
- Új,bontatlan,dobozos, számlás,garanciás 7800X3D CPu.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest